előre is bocsi, van egy pár dolog amit azóta megtárgyaltatok hogy én most olvasom és válaszolok...
bocsi nati, tényleg jenny volt. Én úgy emlékeztem hogy ott árak is vannak, de akkor ezek szerint nem...
Jenny, köszi hogy írtad hogy te voltál, én meg már azt hittem nati nem figyelt...
De nem is.
Ja, mi is megmondtuk mindenkinek hogy karácsonyra babakocsi alap van. Ami nekünk tetszik az ennél is drágább de már írtam korábban hogy gondolkozunk hogy amcsiból hozatunk be mert nagyjából ugyanaz a kocsi ami itthon 170, az kinn 70... Nagyon kemény. és ne foglalkozz azzal hogy mások mit szólnak ha megjön. Senki nem várja el hogy azonnal összejöjjön. csak szorítanak neked. Bár mi nem mondtuk előre senkinek mert a férjem is ettől tartott, de szerintem ezen ne agyalj. teljesen elfogadott hogy csak akkor kell orvoshoz fordulni ha már több mint egy évig nem jön össze. attól meg igencsak messze vagytok.
És különbenis nem lesz semmi cikis. Úgyis sikerül ebben a hónapban.
a munkatársad meg egy idióta. egy csomó olyan vizsgálatot hagy így ki amiből kiderülne ha esetleg gond van a babával.
marti, elvileg az ovu teszt sokkal érzékenyebb mint a terhesteszt úgyhogy lehet hogy az már pozitív de a terhesteszt majd csak pár nap múlva lesz. Ha nincs semmi, nem mutat az semmit... Szerintem.
andy szerintem csak téged idegesít az idő, mert nálam mindig az látszik amit írsz. Tehát amikor írtad hogy fél tizenegy van, akkor fenn is annyi volt. Lehet, hogy a géped nincs jól beállítva... A görbédről meg annyit, hogy nem tudom átmegy-e a 17. napra, de most nagyon úgy néz ki, hogy pé lesz!
marti nagyon vicces volt amit írtál a Huniról meg a Mikiről.
Szerintem eddig ezek voltak a legcukibb képek a fiúkról!
nati nem lehet hogy a rubeola oltás miatt van a dolog? Tudom hogy az elvileg kiütéses betegség, de nem lehet hogy összefügg és a lebutított vírus így ütött ki rajtad?
magdolnam én is kiakadtam volna a helyedben a dokira. Nem csoda hogy a telefonba mást mondtak mert különben nem mentél volna a nőhöz és az neki pénz... nagyon kemény
az előbb még csak 99 oldal volt, most meg 100 így sose érek a végére már örültem hogy végre az utolsónál járok... olvasok tovább szorgosan...
mágnes tök jó hogy semmi komolyabb. Akkor tornára fel.
Ja és még csak annyit, hogy ma olyan de olyan fáradt voltam, hogy volt egy magánórám és szó szerint leragadt a szemem. A tízéves kissrác is megkérdezte hogy álmos vagyok-e... mondtam minden oké, figyelek én, csak a szememet ne kelljen nyitvatartani... Nagyon gáz volt. Ha ott lett volna egy ágy tuti kidőlök és pár órát fel sem ébredek.
Na mára azt hiszem ennyi. Nézek valami harapnivaló után mert nagyon éhes vagyok és már letelt az egy óra amíg nem ehettem.
Na jó éjt mindenkinek és magdolnam várjuk nagyon a képet!!! (ja, és mekkora volt a pici?