Sziasztok!
Nya, itt vagyok száncsókáim. Nem volt rá érkezésem hogy írjak, de most aztán.
Monyó!
Örülök, hogy apukád jó kezekben van és annak meg pláne ,hogy jó a kedved.
Sztem Szinyóra cska azért is öltözz ki az eredeti terved szerint. Hidd el a párocskád nagyon elégedett lesz. A férjem is azt mondja mindig úgy szeret alanaturale, mégis többet tapogat, ha ki vagyok öltözve.
Fanni!
Én is csak abban bízom hogy otthon apukádnak visszajön az életkedve, Szegény, nem lehet egyszerű neki. Az biztos hogy javulnia kell a kedélyének valahogy mert ez segíti a gyógyulásban. Nagypapaság nem dobja fel?
Katica!
Hogyhogy nincsenek meg a leleteid? Ezt én nem is értem...fúú ha arra gondolok, hogy dokihoz kell mennem engem már a hideg ráz ki. Balhéztam is tegnap egy magán rendelőben. A 12 ezer forintos vérvétele eredménye egy hét alatt nem jöütt meg,. Merthogy valamiből hiány volt a laborban. Basszus engem ez egyáltalán nem érdekel. Erre a nővérek adtak egy szaloncukrot...
Hú de jó a hugodnak.
Angyal!
Mindíg aggódom amikor így eltűnsz...ügyes vagy hogy meg tudtad csinálni a vizsgálatot. Kivácsni vagyok kiderül-e valami.
Kókusz!
Tényleg lassan telnek a napok. Reggel gondoltam rá, nem-e tesztelsz már a napokban.
Ha nekem a lombik alatt fájt volna a hasam vagy a petefészkem, vagy legalább a körmöm hegye, az egekig ugrottam volna örmömben.
Boni MV!
Akkora bódogság sugárzik az írásaidból!!!
Alig várom már a 19-ét (gondolom azért nem jobban mint te), hogy kiderüljön tényleg ikreket hoz-e a száni klubtagság.
Köszönjük, hogy gondolsz ránk.
Keti!
Üdv köztünk és neked is hozzon sikert a Száni Klub. Vannak jányok akiknek nagyon bejött.
Elhiszem hogy bosszantó, hogy semmit nem találnak-de a józan eszünkre hallgatva hál Isten.
Fannninknál is ez volt, aztán nézd meg hogy járt.
Neked is hasonlókat.
Ancsa!
Olvastalak a másikon és sajnálom nagyon. Én csak azt tudom javasolni amit mi is teszünk. Pihenünk, mi is kerültünk olyan mélyre (nemcsak a baba dolog...), hogy nem szabad most folytatni, pihenni kell. Még egy sikertelenség ebben a negatív szériában nem tenne jót és azt hiszem törvényszerű is lenne, hogy nem sikerülne.
Rólam
Semmi. vszínű január vége fagyibébik és aztán vége a dalnak egy időre. Max. nyáron folytatjuk újra. Így döntöttünk az Ancsának is írtak alapján. Elegem van a dokikból, meg a vizsgálatokból.
És várom a Karácsonyt, és csináltattam műkörmöket.és most azért kicsit jobb, bár jobb lett volna ha nem érkezik hiánypótlás egy munkánkra...Na mindegy a műkörmökre visszatérve hááát még szoknom kell.
Pusszancs, csajok