Sziasztok!
Timi!
Nagyon ügyes Levi, édes lehetett
Szabi pedig egy hős
Én is ezt imádom, hogy Mátéval azért öröm bárhova menni, mert olyan dumája van, hogy mindenkit levesz a lábáról, én pedig dagadok a büszkeségtől, Barnus viszont egy annyira kedveskedő,mosolygós baba, hogy az szinte mindenkinek feltűnik. Idegenek szoktak megszólítani, hogy ritka az ilyen jókedvű, barátkozós baba
Máté egyáltalán nem volt ilyen, ő most se az a vigyori típus, de ez teljesen jó így, Barni pedig lehet, hogynem lesz olyan dumás, eszes
Gabi!
Tök jó fej az óvónő, hogy lehet faarccal végigülni egy ünnepséget.Na az ilyet nem értem minek ment óvónőnek
De örülök, hogy legalább jól telt a napotok
Nálunk nem lesz különösebb menü, mert 24-én du. Anyósomékhoz megyünk, valszeg de. lesz itthon faállítás, ajándékozás, 25-én pedig utazunk Anyuékhoz és sztem Szilv. előtt jövünk majd haza. De sütiket mindenképpen csinálok, idén a fiúk mézes puszedlit szavaztak, az lesz a mézeskalácsok helyett. További ötleteim még nincsennek
Dóri!
Örülök, hogy jelentkeztél, sok sikert neked az államvizsgához, nem semmi energiával rendelkezel
Én most erősen gondolkodom egy intenzív angol nyelvtanfolyamon, csak még nem tudom, hogyan oldom meg a gyerkőcöket. Vagy heti 2 alkalom van du-tól estig, vagy szombaton reggeltől du-ig, lehet inkább az a variáció marad, csak akkor egy évig sehova nem tudunk menni szombatonként.Majd meglátom még...
Megyek, ébresztem Barnit, aztán megyünk Mátéért!
Kellemes hétvégét!
Puszi