Sokat rágódtam, hogy mit vigyek magammal, és még mindig nem döntöttem, csak halvány sejtéseim vannak. Sajna költözködés miatt, nincs kéznél a "konyhám" szanaszét vagyunk. Mi lenne, ha vinnék gyümölcsöt, paradicsomot, aprósütiket. Gondoltam még palacsintát is...
A süti már kész (2 tepsi gyümölcsös), remélem, marad is belõle holnapig. Ha a lányok is úgy akarják, ma még sütök zsömléket a sok salátához. Ha nem lesz annyi idõm, akkor kitalálok valami mást. Pussz Andi
Na, én viszont visszavonom a sajtkrémre tett ígéretemet. Sajnos, nem lesz idõm megcsinálni, mert közbejött egy meló, amit muszáj befejeznem, így lassan egy hete nem alszom. Holnap majd ledõlök valakinek a plédjére, és bevágom a szunyát. Azt hiszem, marad az, hogy veszek egy jókora adag pogit, oszt azt hozom magammal.
Mivel már a tali is harmadszor kerül megrendezésre, meg ugye ez a topic is mindig illően kísérte, gondoltam, felhozom a mélyből. Nekem ugyan jelenleg még semmi ötletem nincs, de imádom nyálcsorgatva olvasni a jobbnál-jobb ötleteket. Szóval, lányok, mit hoztok a Babanetes talira?
Az első talira te egy egész érdekes salátát hoztál esetleg azt? Mintha valami tojás rémlene, de nem biztos.
bigacsiga Kata
ui: Kenyéren azért is bacillálok, mert pofára esett a kenyérsütő (kisfiaim), kézzel meg nem boldogulok annyira. Ld Ildi igért paprikás zsömlét, ha minden igaz...
A te paradicsomod felkarikázva, az én kenyeremen szervírozva, egy kis oliva olaj, hagyma kocka, zöldfüszer és kész a fini egészséges szendvics. Hamhammmm....
Hát, lányok, sajna, úgy néz ki, én semmit sem viszek, csak magamat, meg a gyereket. Ma ugyanis kihúzták egy fogam, nem vészes, de valahogy most nincs kedvem odaállni kevergetni, irtó álmos vagyok. Remélem, megbocsátjátok. Azért lehet, hogy veszek valami gyümit, és viszek azt. Sajna, nekünk nem érlelődik a kertben.