Új privát üzeneted érkezett!

No!!! Csak nem PONT??? :D :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

De jó kis Mikulásaitok voltak. :wink: :lol:

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Lányok! Aki eddig nem találta meg a csizmájában a csokit, biztos rossz kislány volt!!! Merre vagytok??? :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu, Móni felétek nagyon csinos mikulások jártak :wink:

Nálunk megint apa öltözött be, és Szilárd abszolút nem ismerte fel, tök félénk volt, de azért verset mondott :lol:
Kicsit irigy vagyok, hogy Karcsika ilyen vidám baba, Vince nem igazán vidám, mindig valamiért küzd, vagy enni kell, vagy kakilni, vagy már megint egyedül hagytak...Azért ma már vigyorgott rám 1-2-t, de ma is sírós, mert fáj a hasa, vagy front van ...

Móni, holnap mi is megyünk biztos sétálni olyan dél-1 körül :)

Encu ti ma mikor mentek? Mert mehetnénk talán együtt?

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Kiskarcsi is elég anyás-cicis ma.. :D A mosolyok meg még szerintem ösztönösek ;)
Mennénk sétálni, szerintem 2 körül tudnék indulni, ha jó neked, és lehet, hogy útközben majd talizom egy barinőmmel, akinek 12 napos a babája, mert adok neki pelusmintát :)
Ja, azért is csak 2, mert a párom rendelt valami DVD-t és 2-ig kell kihozzák. Ha vaáltozás van, írok.. :D

Ari lehetett Vince, hogy nem ismerte fel Aput :D:D:D Nincs képed??? Úgy nézegetnélek Titeket is!!!!! Vince miért hasfájós? Miket eszel? Mert én tegnap pl. lencsefőzit ettem..hát persze, hogy a kicsi végigpukizta az estét... :oops: :lol:

Kép
Kép
encu

Vincének nincs oka rá, abszolút nem eszem semmit, csak hús, krumpli, rizs...tegnap pl: rakott krumpli volt. Pedig már úgy ennék valami főzeléket én is, Pl: borsót. :oops:
Ja, boldog 1 hónapot Karcsikának!!!

Kép

Kép
sbarbi

Encu, Vince most beájult, szerintem aludni fog 2 órát, úgyhogy most mi nem megyünk sétálni, talán majd holnap :)

Kép

Kép
sbarbi

Barbi, akkor igazán nem értem...
Köszönjük szépen ;)

Kép
Kép
encu

JAj, most látom, hogy nem jössz... :(
Én mindenképp megyek...van, hogy álmában öltöztetem fel Kiskarcsit, és úgy sétálunk...

Na, egyszer csak összejön ;) :D

Többiek-lányok??? :D

Kép
Kép
encu

Tesóka!

Boldog első hófordulót Kiskarcsinak! :wink: :D :D

Barbi!

Kitartás, 3 hónapos korig kinövik a hasfájást a babák :wink:

Mennem kell mert hív a Ricsi, nem nagyon van meg nélkülem

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Booldog 1 hónapot
anha

Móni, köszi a bíztatást :wink: Az a kis idő hamar eltelik. A lényeg, hogy azért az éjszakáink nem olyan rosszak :)

Kép

Kép
sbarbi

Tesóka, köszi! :D

Zsuzsa! NEked is! Mi újság veled? Olyan szűkszavú vagy...

Tesóka, azért te is írhatnál többet...mostanában eltűntél ;)

Meg mindenki!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Nincs itt valami nagy élet! :roll:

Nagyon édesek a kissrácok a mikulásos szerkókban! :D

Barbi!
Ma nálunk is elég hisztis Nonó, biztos valami front van.
Nem is nagyon aludt még ma, most alszik kb. egy fél órát.

Encu!
Nagyon szép Kiskarcsi!!! Jó volt látni titeket!
És egy órát sétáltunk???!!! :shock: Fel sem tűnt!
Igen-igen éhes volt a drágám, hazajöttünk és meglátta a cicit és már tátott szájjal közeledett felé, azt hittem megzabizom! :D

Kép
niki+baba

Niki!

Bizony, jó volt ;) És rohan az idő séta közben :D Szeretek sétálni!! :D
KArcsika is kajás volt, de ő csak fél órával hazaérés után evett, addig még szunyált ;)
Voltak itt a szüleim, őket elbűvölte, mert nagyon jó baba volt, most viszont kicsit prünnyög, szerintem fáj kicsit a pocakja...

És nagyon helyes-édes a Nonó! Olyan kis okosan nézelődik, élvezi a sétát (mindaddig, amíg rá nem jött, hogy enni kéne valamit ;) ) és hogy nézett engem! Egészen elbűvölődtem ;)

Na, én is valami harapnivaló után nézek :)

A többieket elrabolták a rénszarasok??? :D

Kép
Kép
encu

Igen nagyon oda volt érted, kaptál egy jó pár mosolyt tőle! :D

Én is megyek eszem valamit, utána még olvasok egy kicsit! Ez a másik könyv is elég klassz, bár az előző viszi eddig a pálmát! :lol:

Kép
niki+baba

encu-sok sok boldog 1 honapot!!!!! :wink:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Niki! Örülök! Mi az a jó könyv?? Mit is mondtál?

Timci! Köszi!!! :D:D:D:D Mit hozott a Miki? ;)

Remélem mindenki használható ürüggyel lóg ;););) :D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tesóka!

Igen, kicsit sőt nagyon nem megy most a babanetezés. Beindult az élet, Ricsi jön-megy, egész nap kergetem. Egy percre sem lehet magára hagyni, mindig sántikál valamiben. :D
Meg igazából kicsit el is ment a kedvem ettől, mostanában hiába kérdezek, valahogy mindenki elsiklik felette. :roll: szóval, ja :roll:

Megyek, megszárítom a hajam és fekszek le én is a fiúk mellé. Szép éjszakát!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

egyszerre :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Elfelejtettem :oops: , köszönjük a dícséretet, a családnak is tetszett a kismikink :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mit kérdeztél??? Mindenre válaszolok mindenki helyett!!! De jöjjön vissza a kedved!!!!!! :oops: :oops: :roll:

Kép
Kép
encu

Sziasztok! Jóreggelt!

Móni! Boldog 10 hónapot Ricsinek! Ez olyan jó korszak már, de tényleg nem lehet magára hagyni őket :) Bocsánatot kérek, ha valamire nem válaszoltam :oops: De tényleg gyere!!!

Niki, lehet, hogy tényleg tegnap valami front volt? Vince egész nap összesen 2 órát aludt, de éjjel bepótolta, aludt 8-2ig, és 3-6ig, én is kipihentem magam. :)

Encu, nektek milyen volt az éjszaka?

Csajok, ma séta???

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok

Encu ne haragudj de semire nincs erö Kb 10 ora mire valamenyire összeszedem magam és akkor kezdek valamit is csinálni de eröm az semmi aztán jon az intézni valo bolt meg stb aztán irány alivi közben mosok fözök valamit
. aztán tanulás . közbe probálok vagyis mszály leülnöm . meg tanulni is kell a lívivl aztán furdetés vecsi meg ilyenek . szoval alig várom hogy ágyba lehesek . este . ja és mostmár este is fály a gyomrom északa is . ugyhogy negyon lemerülöben van a duracel .

Jaj momi

micsda ultramoden mikulás mocival jár már :wink:
anha

Encu-nagyon szivesen! :wink: A Miku?Hmmmmmmmm,egy kojotós zörgőféleséget,mamuszt,amit nagyon imádok,nagyon édi benne Atticy,Micimackót,Tigrist és Malackát gumi sipolós fürdőjátékot,egy kis lámpát,ami 4 féle szinben tündököl,Tigrises matricát,popotorlőt,csokit és képzeljétek virgács nem volt. :lol: 8) És nektek? :roll:

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Lányok valaki segitsen nekem megtalálni mikor van a Szofia névnap mertén nem találom sehol létezö név de a naptárba nincs benne
anha

Sziasztok!
Encuéknak kívánok sok boldog hófordulót!

Pár kép a Mikulás-napról Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
gabriel79

gabi

hol volt ilyen télapo
:?
anha

bogyi mellé nyomtam :lol:
anha

Zsuzsa, nem akkor van amikor Zsófia? Itt biztos megtalálod:
http://www.nevnapkereso.hu/index.php

Gabó, nagyon édi Flóra :D

Kép

Kép
sbarbi

Barbi

már csak az nem tiszta hogy akkor ezt én anyakönyvezhetem Magyarországon
anha

Szerintem igen, miért gondolod megint lányotok lesz? És fiúnevet már találtál ki?

Kép

Kép
sbarbi

van egy olyan sejtésem
hogy ö is lányka
a Fiu név az pedig Kornél

mert nekünk a Harcsához jol megy
anha

Úúúú, kicsit megint lecsúsztam a jóreggeltezésről, de azért Sziasztok!! :D

Barbi, benne vagyok a sétában (bár engem igazából kérdezni sem kell), csak sikerüljön összehangolni ;)
Nálunk is 8kor elaludt Karcsika, aztán olyan fél 2kor szopizott, utána meg fél 5 körül... de miután elment Apa dolgozni, átmentem a gyerekszobába és együtt aludtunk (szopimegszakításokkal) olyan 10ig ;) :D:D:D Szóval most nekem is van szemem :D (asszem)

Gabó! Hiperaranyos (jaj, de diszkószöveg!! :) ) a Flóra (tudtam én!!! :D ) és ahol az öledben ül, az is csudajó kép, olyan szépek vagytok mind a ketten!!! :D
Gabó!! Séta? :D

Zsuzsa! Semmi gond! Van neked elég dolgod-bajod, majd egyszer összehozzuk! Ha nem egyéb, a Rossmannban összefutunk ;);) :D ÉS most már majd egyből megismerlek!!! :D
Tényleg úgy érzed, hogy lányod lesz? :D
Amúgy jók a nevek!

Timci!
Kaptunk mi egy kőmozsarat, a gyerek mondókáskönyvet, puha plédet, fürdőlepedőt, plüsskutyust, babafürdetőt meg testápolót. Ja, meg persze csokikat (mi). Virgács itt sem volt ;) Mert nem is szolgáltunk ráááá!!! :D:D:D:D ;)

Tesóka!!! bOldog hófordulót RICSINEK!!! :D:D:D
Ha nem jelentkezel sürgősen, akkor séta közben feléd megyek/gyünk és addig toporzékolok/unk az ajtótok előtt, amíg ki nem dugod a csőröd!!! NA, félsz? ;););) :D:D:D
Tessék szépen jönni írni és letolni mindazokat, akik vaksik és nem látják a kérdéseidet!!! Na! Ok? :D:D

Mi lehet Csilláékkal????? Rég volt a Viktor! Fel is hívom gyorsan és írom majd.

GYERTEK!!!

Kép
Kép
encu

Natesék most vagyok
aztén sehol senki

ja kerüljétek a tescot millioan vaak
én 40 percig áltam a kasszánál
anha

Pláne nem megyünk a Tesco-ba, amúgy sem mennék, mert féltem a picit a baciktól, bár ugye Szilárd mindent hazahoz az oviból, de mindegy.

Mikor lesz a séta???? 1 körül? Olyan szépen süt a nap, és állítólag jön az eső :evil:

Kép

Kép
sbarbi

mia az a nitrit az pozitiv lett a vizeletbe
anha

megtaláltam
anha

Sziasztok!

Áááááááááááá de pocsék volt az éjszakánk :evil:
Persze én tehetek róla, este úgy bekajáltam, hogy hajnal kettőkor gyomorfájásra keltem. Onnantól aztán nem bírtam aludni, a gyomrom még most is fáj. Elaludt végre a Ricsi, megyek alszok én is egy kicsit. :roll:

Tegnap délután voltunk vásárolni és vettem parfümöt. Már annyira hiányzik :roll: Nem tudjátok hogy mikortól lehet újra parfümözni, meddig zavarja a piciket?

Aranyosak vagytok, nem azért írtam ám, hogy most mindenki bocsánatot kérjen! Én sem válaszolok mindenre, elfelejtek :oops:

Köszönjük a köszöntést, most egy picit nosztalgiázok 8) Hogy megszépültek a 10 hónappal ezelőtti események :o

Gabó!

Nagyon csini volt Flóra! És Te is! :wink: :D

Zsuzsa!

Nemsokára lehet kiderül hogy ki lakik odabent :wink: Mikor is mentek uh-ra? :roll:

Niki!

Miket olvasol?

Tesóka!

MEgilyedtem, ne rémiszgess :twisted: :wink: :D

Mikor indulunk sétálni (egyenlőre fogalmam sincs mikor), megcsörizlek, hogy mi a helyzet, ok?! :wink:

Jó gazdag télapótok volt! :lol: Mi csak csokit kaptunk, a Ricsi meg játékokat is pluszba. Bár a csokiját valószínű én eszem meg :oops:

Timci!

Atticy nagyon jó fiú lehetett, hogy ennyi mindent kapott! :wink: :D

Megyek, alszok egy picit, hátha maratoni alvást rendez a Ricsi :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

És mi az Zsuzsa???

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

A vizeletben lévő nitrit baktériumok jelenlétére utal, vagyis bakteriális húgyúti fertőzés jelzője.

Speciális előkészület:
Alapos tisztálkodás vizeletmintavétel előtt.

Mit mér a vizsgálat?
Sok baktérium képes a nitrátot nitritté alakítani. Ha a vizeletben baktériumok vannak, azok a vizeletben lévő nitrátot nitritté alakítják. A vizelet normálisan nem tartalmaz nitriteket. Ahhoz, hogy a vizsgálat pozitív legyen, megfelelő számú baktérium (105 kórokozó/ml) jelenléte, a vizeletben nitrát és az szükséges, hogy a baktérium kellően hosszú ideig - legalább mintegy 4 órán át - legyen kapcsolatban a vizelettel. Ezért legjobb a reggel ürített vizelet.

Mikor indokolt a vizsgálat elvégzése?
Bakteriális húgyúti fertőzések gyanúja, bűzös vizelet, vizelési panaszok (csípő érzés, fájdalom, gyakori vizelési inger), alhasi fájdalom esetén végzik.

Ha értéke a normál tartománynál magasabb:
Bakteriális húgyúti fertőzésre utal. Ezt megerősíthetik a vizelet-vizsgálat során kapott más eredmények, például a vizeletben található fehérvérsejtek (leukociták) is.

Mitől lehet alacsonyabb, és mit tegyünk, hogy növeljük?
Álnegatív eredmény az ún. "nem nitrátredukáló" kórokozó, gyakori vizeletürítés, híg vagy savas vizelet és urobilinogén jelenléte esetén fordul elő.

Mitől lehet magasabb, és mit tegyünk, hogy csökkentsük?
Vizelettenyésztés vizsgálata szükséges. Ekkor megpróbálják kitenyészteni az esetleges gyulladásért felelős kórokozókat. Kiirtásukra megfelelő gyógyszeres (antibiotikum) kezelés szükséges. A kezelés befejezése után újabb vizeletvizsgálat szükséges.
Álpozitív lehet az eredmény, ha a minta szennyeződik, így a baktérium a mintában valóban jelen van, a húgyutakban viszont nincs.

DE NEM ÉRDEKEL MERT EZ A MIND A KÉT GYEREKNÉL VOLT TULÉLTEM CSAK EZ A NÖ A VÉDÖNÖ RÁMHOZTA A FRÁSZT . MERT FELHIVOTT ÉS MONTA HOGY AZONAL BESZÉLJEK A DOKIVAL MERT A NITRIT POZITIV
anha

Zsuzsa! Igen, mi az??

Tesóka, de jó, hogy újult erővel vagy ;) Csörgess, aztán ha nem tudunk menni, legalább beugrotok kicsit, jó? :D
Aludj addig, és csak óvatosan Ricsi csokiival ;) :D

Beszéltem Csillával, Dávid vérszegény, neki ad most minden nap vért, a dokik meg kotyvasztanak valahogy olyat, ami jó a kicsinek. Meg feji a tejcsit nagyon helyesen, bár nem engedik, hogy a fiúknak adja... :shock: Még...de remélem nem sokáig!! Dávid 1100grammra, Bálint 720grammra fogyott...de úgy néz ki megálltak a súlyvesztésben. Csilla reméli, hogy még bent maradhat, mert nagyon nem lenne fasza ilyen időben minden nap betömegközlekedni meg haza...ugye vért ad, meg azért a fiúkkal is lenne. Ja, és amin kiakadtam: lehet, hogy valamelyik picurt át fogják vinni másik kórházba helyhiány(!!!) miatt... :evil: :evil: :evil: Ez borzasztó! Tök felháborító! Ok, hogy sajnos vannak még sokan ilyen picurok, de azért az ikreket mégsem kellene elválasztani egymástól és az anyukájuktól így... NA, remélem nem fog bekövetkezni. CSILLA-VIKTOR!!! Még mindig mennek az energiák!! Kitartás, nagyon ügyesen viselitek...!!!

Barbi! Séta 1 körül talán jó! De még addig úgyis egyeztetünk! :D (Meg még a Vince is beszunyálhat addig ;) )

Kép
Kép
encu

ENCU

HÁT EZ FELHÁBORITÓ
AZ IKREKET NEM LEHET SZÉTSZEDNI MENYENEK A PICSÁBA . :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:K ÖCSÖG BANDA .
anha

Zsuzsa!

Nagyon megjártad azzal a védőnővel, állandóan ilyeszget :evil:
És ha magas egy érték, de nem okoz panaszt, akkor nem hiszem hogy olyan nagy gáz lehet. :roll: pl fehérje is lehet toxémia nélkül, ugyhogy kuss annak a nőnek :wink: :twisted: :twisted:

EZT NEM HISZEM EL, EZEK IGAZI TUSKÓK! NAGYON MÉRGES LETTEM, MIT KÉPZELNEK MAGUKRÓL???? :evil:
Itt látszik, ha fogadott volna szegény Csilla ott is dokit, akkor ez most nem valószínű hogy megtörténne. :evil: :evil:
Egyáltalán miért kapja a vérnyomáscsökkentőt? Terhességi magasvérnyomása van ami magától is helyreáll szülés után. Kb. egy-két hét után rendeződni szokott, nem kell gyógyszerezni ennyire, hogy ne szoptathasson. A helyében nem venném be! Ez most komoly! úristen :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Na és hogy szétszedik őket :shock: :shock: :shock: :shock:
Meg tudjátok mi a furcsa, szoptatni nem szoptathat de vért adhat? Abban méginkább ott a gyógyszer! Akkor most mi is van??????
Kiakadtam, bocsi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Momi

Boldog 10 hót
anha

Hihetetlen, hogy ilyen picurokat szállítgatni akarnak, és akkor hogy látogatják őket, ha két helyen vannak??? Borzasztó ez az eü ellátás!!! És a tejcit miért nem adják oda nekik, koraszülötteknek pláne az kell, mert állítólag valami bigyót termel az anya a tejben nekik...pontosan nem tudom.
Mennyit változott ez a kórház :shock: Szilárdot itt szültem, és nagyon rajta voltak, hogy megtanuljon szopizni, nélkülük tuti tápszeres lett volna :roll:

Vince egész nap alszik, szerintem nemsokára ébredezik, és akkor 1 körül tudunk menni sétálni, majd még egyeztetünk :D

Kép

Kép
sbarbi

És ráadásul ha rám rámnéznek is özseszedek mindent . én ilyen vagyok kis érzékeny bájos teremtés :oops:
anha

És ráadásul ha rám rámnéznek is özseszedek mindent . én ilyen vagyok kis érzékeny bájos teremtés :oops:
anha

Ja Momi uh pedig január 8
anha

Barbi!

Sajnos mára a legtöbb kórház elveszítette az a pluszt is amivel évekkel vagy csak hónapokkal ezelőtt több volt az átlagos kórháznál. Eü reform :evil: :evil: H.Á.-t ki tudnám ütni a haja alól :evil: :evil:

Mivel tervben van a kövi bébi, már vannak tuti kórházak aholva 100% hogy a lábam be sem teszem. :( szomorú mik vannak :evil:

Te hol is szülted Vincét? :oops: elfelejtettem :oops:

Zsuzsa!

Rossz lehet ha ennyire érzékeny vagy. Főleg terhesség alatt lesz nagyon érzékeny e téren a z ember. Kitartás :wink:
Használj intim mosakodót, gélt (így híjvák?) na :roll: , tudod miről beszélek? :wink: 8)

Köszi! :D

Az alvás nem megy :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?