Sziasztok!
Csajok, képtelenség lépést tartani veletek, annyit írtok! Persze ez nagyon jó
Csak tegnap, mire végigolvastalak Benneteket, addigra végetért a szabadidőm
Nálunk is járt ma a Mikulás, vagyis egyenlőre csak az oviban
Tök aranyos zsákocskát kaptak a gyerekek, kifestőt és egy kis csokit is
Nagyon örült Zsoltika, csacsogott ezerrel hazafelé, tetszett neki a Mikulás (és nem is félt tőle, legalábbis ezt mondja).
Itthon majd ha felébredtek, akkor lesz a zsákban a meglepi, mert tuti nem aludnának, ha hamarabb odaadtuk volna
Ma megvettük a karácsonyi ajándékokat is - vagyis egy részüket. Zsoltikának távirányítós autót, de nem sikerült azt, amit szerettünk volna. A Beszti által ajánlottat akartam, annyira tetszett (utólag is köszi, Beszti), de sajna nem volt, pedig több játékboltot is felhívtunk. Így aztán másmilyen lett, de jónak tűnik, kinézetre pont olyan, mint a Cherokee
Nálunk ebédre tejbegrízt kaptak a gyerekek - utána meg szaloncukrot, megáll az eszem, ennyi édesség egy nap...
Rita,
gyógypuszik mennek minden kis betegednek!!!
Ildi,
Oli és a bárányhimlő
Fő, hogy nem vakarja! VAn erre most valami lemosó vagy ecsetelő hogyishívják?
Levente már túlvan rajta? Ő már nem is fertőz? És Natika???
Szirom,
jobbulást Miksának! Nekünk is volt nemrég kötőhártya - Lacusnak, brrrr! A kép nagyon jó, én is úgy szerettem volna, de idén nem sikerült
Zsoltika sem volt ugye oviban 1 hétig, utána ment 4 napot, aztán kihagytunk most a héten megint 3-at... Zsolti már nagyon mérges az ovira, hogy ennyi nyavalyát kap el Zsoltika, és Lacus is persze, de hát mit csináljunk? Egyszer úgyis át kell esni ezen... Mondjuk tényleg Lacus miatt gáz nagyon
Úgy sajnálom szegénykémet!
Beszti,
kitartás!!! Néha kiborul az ember, én még két gyerekkel is nehezen bírok néha, hát még néggyel mi lehet!
Boci csoki nyamiii!
:):)
Mostanában én is sokat bűnözök. Tudjátok, mit találtam? Kandírozott földiepret, hát az valami isteni!!! A kalória érték nincs feltüntetve a csomagján, és gondolom ez is Norbi20-as lehet
Ildikém,
már napok óta szeretném megkérdezni, hogy tavaly a karácsonyfára a szép citrom-narancs karikákat hogyan készítetted???
Mi idén nem nagyon veszünk szaloncukrot, talán pár szem lesz Zsoltikának, és valamit szeretnék helyette. Tudom, ez nem ehető
De nekem nagyon tetszett!
Egy kicsit kreatívkodunk is Zsoltikával: vettem szép díszeket, de együtt készítjük majd őket üvegfestékkel, gyöngyökkel, bojtokkal
És nem a fára kerülnek majd, hanem csak úgy a lakásban akasztom majd ki.
Még egy jó dolog történt nálunk: Lacus tegnap este 10-től ma reggel fél 8-ig aludt egyfolytában, ébredés és szopi nélkül!
:):) Hihetetlen számomra!!! Lehet, hogy egyszer ő is átalussza az éjszakát?
Attól félek, ez csak egy demo-verzió volt, hogy így is lehetne...
De nagyon jólesett a pihenés, persze cicik kőkemények voltak, pici szopi és már ömlött is a tejcsi, de aztán Lacus pótolta is a kimaradt kajákat
Na most már megyek, puszi!