WWWWWWWOOOOOOOOOWWWWWWWWW!!!!!!!!!!
Húh csajok amíg olvastam ezt a két oldalt megéheztem.
Biztosan én is kifogok próbálni belőle egyet-kettőt.
Nekem is van egy nagyon jó receptem, amit ha megcsinálok, nálunk soha nem marad belőle másnapra!
DUBARY CSIRKEMELL:
SZÓSZ:
lábosban megolvasztok vajat vagy margarint kb.
egy kocka Rama-t, hozzáadok annyi lisztet, hogy krumplipüré sűrűségű legyen, sózom, delikátozom, 1db tojássárgáját, tejszínt, reszelt sajtot(vegyesen karaván és trappista)teszek hozzá, jól elkeverem, és egy kicsit felhígítom egy kis tejjel. Olyan majonéz sűrűségű legyen.
mireli vagy friss brokkolit, és karfiolt megfőzöm a delikátos vízben
szeletekre vágott csirkemellet delikátozom, és egy palacsintasütőben kisütöm, de ne legyen száraz!
Közben egy laposabb tepsit kivajazok, és 2szelet husit egymás mellé teszek, rá a brokkolit, vagy a karfiolt, vagy mind kettőt vegyesen, és erre rá a szószt, és szépen egymás mellé kis kupacokat csinálok. Be a sütőbe és addig sütöm míg a szósz szép barnára nem sül a tetején...
ÉHES VAGYOK!!!!
azt hiszem holnap nálunk ez lesz a kaja