Írok még Atiról, jó?
- 6 foga van, bár egyelőre csak 4 látszik rendesen
- 7,5 kiló körül van (régen voltunk mérésen)
, akkor 68 centi volt
- mászik, úgy kotor mint a villám, feláll mindenhol(bútorok, fal mellett) és úgy lépeget. Már néha elengedi a kapaszkodót és olyankor csodálkoziok, hogy seggre ül.
- 5,5 hónapos koráig csak szopizott, akkor már nem nagyon hízott (250-300g havonta, míg az első két hónapban meg volt az 1 kiló/hónap)
- soha nem volt cumink, se cumisüvegünk, pohárból, flakonból iszik
- mindent szeret enni, nagy örömömre nincs oda az édes ízért. Pl. a jogurtot csak natúr eszi meg, ha tettem bele neki lekvárt vagy gyümölcsöt, nem kellett neki
- elég sokáig evett üveges bébikaját (Univer), mert nem igazán éreztem rá a neki való főzés ízére, meg akkor azért a 3 kanál kajáért utáltam összabaszarintani az egész konyhát. Most már csak elvétve kap üvegeset: Ha olyat főzök magunknak amit ő nem ehet (pl.:hurka-lkolbász), de neki főzni nincs időm.
- szeret babakocsizni, imád autózni, bármekkora bevásárlást meg lehet vele ejteni, ha jól szervezzük meg.
- jól kezelehtő gyerek nappal mint egy angyal (éjjel meg...)
- kezdetektől a kiságyában alszik, és 2 hónap alatt elértem azt is, hogy magától. Most már ott tartunk, hogy leteszem, picit forgolódik, ha felül, visszafektetem és alszik szépen
- Leírok egy napirendet is:
4-5körül szopizik (egyszerűen nem bírja ki tovább)
7-kor kel
8-kor szilárd reggeli (tejpép, vagy joghurt keksszel)
9.30-10körül lefekszik, 1,5 órát alszik
12-kor ebéd (valami húsos, tartalmasabb kaja)
14.30-15 körül megint tente kb 1-1,5 óra
16-kor szopi
18-kor vacsora (tejpép vagy húsos, attól függ mit hajlandó megenni)
19.30 fürdés
20-kor szopi és alvás
Ú, b*sszus, jó hosszú lett. Lőjjetek le.