Új privát üzeneted érkezett!

Rémes oldalakat linkeltek ide :lol:

Én egy ilyet szeretnék:
Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Didymos oldalon én nem tudtam elboldogulni a leirással, ellenben itt a videováltozat, egyszerű megkötni, bár furán keskeny a lány kendője

Szilvi :) itt a hordozós gyakorlóbaba tök jó ezen a filmen, esetleg ez adhat ötletet neked
indianyo

Kamcsatka: Nem ismertem korábbann ezt a babyhawk-ot, de már megtaláltam az oldalukat. Nagyon extra. Meg azóta rájöttem, hogy neked is ilyn van :-)

Jelentem, a kabát félig elkészült.

Anyukám csinálta, de még ő is iszonyúan szenvedett vele - a vastagság miatt. És sajna nem is lett túl szép :?
De olyan jó meleg!!! (azért ha legközelebb ilyet szeretnék, inkább varrónőhöz vinném.)

A likat mi azért kicsit nagyobbra csináltuk, mint a feje, hogy könnyebbb legyen belebújni, így viszont miután felvettük, eléggé kinn van a válla (pedig azért nem óriási a lyuk, szerintem kell ekkora, ahhoz, hogy bele tudjunk bújni) :roll:
De már van ötletem, hogyan korrigáljuk a dolgot. Remélem, jó lesz.

Anikó: a malomkarkörzéses technika szuper! :-) Levenni már elsőre sikerült ezzel. Felvenni még nemigen tudom...

Fotó még nincs, de amint lesz, ígérem, felteszem.

Amúgy a férjem ma este Didyket nézegetett az e-bayen. 8) Nem tudom, miért :roll: Persze egyetlen olyan sem volt, ami tetszik. :evil:

KépKép
livus

ez a csípő kötés nagyon szimpi :) mert hogy úgy állítható a bősége, hogy a gyerek már rajtad van. holnap kipróbálom (ööö izé...ma) ha felébredt a kölök.

közben rágom magam és nem tudok dönteni, de asszem tuti egy girasol mellett rakom majd le a voksot. viszont nem a vastag csíkos szivárvány mellett, mert az szinte biztos, hogy nem olyan mint a mintán, hanem mint a képeken.

férjem megy Dublinba jövő hétvégén, szerintetek könnyebb ott hozzájuni egy girasolhoz mint itthon? vagy a legegyszerűbb ha rendeljük.

biztos volt már szó róla csak nem emlékszem: hol lehet itthon ilyen karikát venni kendőhöz?

KépKép
savitri

Savitri, a legolcsóbb megoldás, ha esetleg van ismerős Dublinban, és oda rendeled, egy angol lapról, és onnan elhozza a férjed. Tapasztalatból mondom, az utalási költség, postaköltség, kinti bank költsége nagyon megdrágítja :(
kamcsatka

Sziasztok,,

Hoppediz kendőről mi a véleményetek? Mondjuk egy Lana-hoz vagy Didymos-hoz hasolítva?
Most ezen az oldalon akciósan lehet kapni és olyan szép színek vannak!

http://www.edenbaby.se/

Laura
tabajd

Na, pontosítok: szóval az ismerős rendeli a saját címére egy angol netshop-ból, és ő utal (én most így csináltam német ismerőssel. Minden más megoldás drágább. Én úgy tudom, ezeket csak netshopból lehet rendelni. Vagy még egy ötlet: keresni egy dublini illetőségű netshopot, ami Girasolt árul, le-emailezni vele, hogy érte mennétek a cuccnak helyben. (bocs, hogy okoskodom)
kamcsatka

Laura: Ez az oldal milyen nyelven van? :oops:

Barátnőm kb. két hete kapta meg a hoppedizét, de sajnos összehasonlítási alapja nem sok van, mert az előző kendője nem jó szövésű volt :-(

Neki Panama van

KépKép
livus

Livus!

Nagyon örülök, hogy elkészült a kabátotok! Gratulálok! A lényeg, hogy tudjátok használni, minden más csak bónusz :-)
Bocs, hogy elfelejtettem írni: a próbakabáton én is túl nagy nyílást vágtam, tényleg könnyebb felvenni (az sikerült "felrántós" módszerrel is), de valóban kint volt Flórának a válla. A vastagnál már figyeltem erre, és "inkább kisebb legyen, aztán még lehet szélesíteni" alapon kisebbet vágtam, és az pont jó lett (asszem 25-26 cm körül van). Felvenni én is csak segítséggel tudom, ill. egyedül ergoval úgy, hogy csípőről indítom az ergot, beleteszem Flórát - sapkástul :-), a fejére ráhúzom a nyílást (szerencsére könnyű a kabát, meg én is tartom), aztán ergo-Flóra-kabát hátrateker, ergo felvesz, kabátba belebújok és kész. Lehet, hogy így nagyon furán hangzik, de nem olyan vészes. Azért jobban szeretem, ha van valaki, aki feladja ránk, de olyan ritkán van... Kendővel egyedül még nem próbáltam, asszem azzal jóval nehezebb lenne így bűvészkedni a kabáttal.

Szerintem az az oldal svéd (a domain kiterjesztéséből meg a nyelvből ítélve). És van zuhanyzós kendő!!!! Én korábban azt hittem, ez csak vicc! Nekem úgy tűnt, hogy egyszerű rugalmas fürdőruha anyagból van. Ilyet pedig lehet venni méteráruboltban. Úgyhogy aki erre vágyik, vegyen egy jó pár métert belőle, aztán lehet úgy használni, mint a rugalmas kendőt (szerintem ez csak elölhordozással működik).

Üdv,

Anikó
babahordozási tanácsadó, hordozókendő-tanfolyamvezető, LANA
http://hordoznijo.hu
laverne

Livus,

Az oldal tényleg svéd. és a barátnőd mit mond milyen a Hoppediz kendő?
bár lehet hogy most szerzek használt didymos Iris kendőt szintén svéd fórumról. még megy a tárgyalás illetve én gondolkodom hogy kell-e nekem egyáltalán??? pláne így karácsony előtt?!

Laura
tabajd

gondolom a zuhanyzós kendő strandon is jó nem? illetve ha valaki babaúzsásra jár több gyerekkel??? vagy kifejezetten csak zuhanyozásra találták ki?
tabajd

Laura!
Ha valóban fürdőruha anyagból van, akkor szerintem mindegy, milyen víz: zuhany vagy strand(medence). Jó ötlet! :-) Bár szerintem strandon is használható a normál kendő, ha kell. Medencében meg úgyis inkább a vízben van a gyerek (igaz, ha több gyerekkel vagy, akkor tényleg jól jöhet).

Livus!
Nagyon jók azok a linkek, amiket írtál. Az Obi nagyon érdekes, gondolkodom, vajon hogyan kell felvenni. A hordozós póló és mellény nagyon tetszik. Ilyet is lehet varrni :-) Bár a mellényt lehet normál mellényből átalakítással - az már úgyis nagyon megy ;-). Az háton hordozáshoz talán jobb is. Az oldalon mutatják ugyan háton hordozással, de nekem az úgy kicsit fura (fordítva felvenni a mellényt...).

off most néztem ki az ablakon: olyan szép a naplemente a Budai hegyek fölött. Gyönyörű rózsaszínek. Ha képen látnám, talán giccsesnek mondanám. De így...
Üdv,

Anikó
laverne

Lányok most jövök a XIII. kerületi Kikából
két didymosuk van, most egy kicsit olcsóbban
egy 7es kék-fehér indio 25000Ft-ért
és egy 6os Till 23000Ft-ért
kár hogy nem szeretem annyira a kéket

sajna nincs Dublinban ismerős :( és nem is hiszem, hogy szerzek péntekig :roll:
savitri

Jé, nem is gondoltam, hogy a Kikában árulnak Didymost.

Anikó
laverne

Laverne, akkor még egyszer: a kabát nyílása fentől kb. 17 cm, szélessége pedig kb. 25 cm? köszi
kamcsatka

Anikó: Én a 26 centis lyukat kicsinek találtam, és tovább vágtuk. Passzéval tervezem beszűkíteni: az felvételkor rugalmas lenne, és mégsem lenne kinn a válla.

azt a zuhanyzós kendőt :-) nem találom. Melyik menüpontnál kell keresni?

Laura: ezt írta a barátnőm a Hoppedizről:
[quote]n írta:ekem nagyon teccik, szep és jo. A vege nyesett, van rajta egy zseb. az anyaga puha, de meg nem mostam ki (mintha selymes lenne, olyan sima), nagyon jol simul a babara
.

Savitri: nem arról volt szó, hogy a Kikába nem hoznak több didyt?
De ha már mégis: ott nem lehet színt/méretet rendelni?

KépKép
livus

Kamcsatka: igen

Anikó
laverne

Livus, ezek még mindig ugyanazok a didyk :) csak most leértékelték őket(na nem vitték túlzásba). Szóval senki nem veszi, ezért nem is hoznak többet, de ez a kettő még gazdára vár.

KépKép
savitri

OFF

Sziasztok!

Ezt azert hozom ide, mert nincs otletem, h hol osszam meg ezt a "tapasztalatot", meg nektek is el akarom mondani:)

A baratnom bejelolte a korhazban a szuleskor, h semmifele
hozzataplalast nem ker a gyerekenek, ezert a neonatologus hivatta, h
kockaztatja a gyerek eletet, es ha nem kap tapot, ehen fog halni,
agyverzese lesz, leesik a cukra. En ugy kiakadtam. Es a tobbi anyuka nyomta a gyerekebe az orvosok altal eloirt tapot. Es a baratnom volt az egyetlen, aki 24 oras rooming int kert, a tobbiek leadtak a gyerekuket. Ja, es 3 nap utan csodalkoztak, h a gyerek meg el, pedig nem tapoztak. Es h minden nap szurkaltak a gyerek sarkat, h nezzek a cukrat... Ez volt az ara annak, h csak szoptathassa a gyereket. Nesze neked WHO. Itt valamit tenni kell, mert ez azert durva.

Biobaba
biobaba

Biobaba: Huuuu nem is tudom mit mondjak ehhez :(
Azert le a kalappal a baratnöd elött!
smzsgalf

Savitri: Jaa, értem!

OFF
Biobaba: Hát ez döbbenet! És sajnos egyáltalán nem egyedi eset! Elég csak a Kismama hátulját kinyitni, ahol az anyukák leveleiből válogatnak...
Tényleg az a jó, hogy a barátnődben volt ennyi lelki erő (meg tudás), hogy végigcsinálta.
Nekem is van egy ismerősöm, aki olyan kórházban szült, ahol nem voltak az anyák mellett a babák. Ő már többediket szülte, úgyhogy ő is kötötte az ebet a karóhoz, hogy mellette maradjon a kicsi. Így is lett. De miket kapott a szobatársaitól! Folyamatosan megjegyezték, hogy ők nem tudnak pihenni, mert ott van az ismerősöm újszülöttje is a szobában...
Két nap múlva meg azon siránkoztak, hogy túltelítődött a mellük.
No komment.

De a legborzalmasabb, amit mostanában hallottam: egy másik ismerősöm másfél hónapja szült. Már hetek óta nem is szoptat. A kicsi besárgult, kék fény alá dugták, anya be sem mehetett, csak beadhatta az ajtón a lefejt tejet (amit természetesen cumisüvegből adtak oda a picinek). Hihetetlen!!!! Lényegében akkor lehettek először igazán együtt, mikor a kicsit is kiengedték a kórházból (anyuka előbb hazament, mivel neki semmi baja nem volt, a kórházban meg csak egyedül üldögélt az ágyán. Időnként fejt tejet, és elvitte leadni. Ennyi.)
Nekem ez hátborzongató! Én ugyan kórházban szültem, de az Istvánban. Ott ilyesmik nem fordulhatnak elő. De tényleg durva, hogy ha valaki értelmes körülmények között szeretne kórházban szülni, akkor szinte csak az István jön szóba.
Nem jó ez így, de nem tudom, mit lehetne tenni. :-(

Hosszú lettem, bocs!

KépKép
livus

OFF
Tényleg szörnyű a helyzet a kórházakban. Mondjuk nekem most szerencsém volt a SztImrében, egy percre sem szakadtunk el egymástól Vajkkal, és a csecsemősök is mindenkinek az igény szerinti szopit mondták.

KépKép
KépKép
safrany

Lana valakinek? (bar ennel tan lehet olcsobban is talalni...)
Lana Ebay-n

OFF
Bezzeg itt a baba probalt ravenni, hogy otthon szüljek :lol:
Meg mikor besargult a pici, akkor azert kaptam ingyen kajat a korhazban mert szoptattam :shock:
smzsgalf

OFF

[quote]D írta:e a legborzalmasabb, amit mostanában hallottam: egy másik ismerősöm másfél hónapja szült. Már hetek óta nem is szoptat. A kicsi besárgult, kék fény alá dugták, anya be sem mehetett, csak beadhatta az ajtón a lefejt tejet (amit természetesen cumisüvegből adtak oda a picinek). Hihetetlen!!!! Lényegében akkor lehettek először igazán együtt, mikor a kicsit is kiengedték a kórházból (anyuka előbb hazament, mivel neki semmi baja nem volt, a kórházban meg csak egyedül üldögélt az ágyán. Időnként fejt tejet, és elvitte leadni. Ennyi.)

Livus, elso gyerekemnel nalunk is pont ugyanez volt a forgatokonyv. Attol eltekintve, h en azert utana felkotottem a gatyam, es cumizavarral ugyan, de szoptattam a csajszit 3 eves koraig:)

Biobaba
biobaba

OFF
én a Mávban szültem mind a kettőt. ott tényleg komolyan veszik az igény szerinti szopit, néha ki is akadnak az anyukák:(
én viszont el voltam ájulva mennyire jó. na persze az is csak kórház, de elmondhatom, hogy életem egyik legszebb napjait töltöttem ott.
szóval nem csak az István van.
persze most a Mávot épp átalakítják és nem tudom mi az aktuális helyzet.

felháborító és elkeserítő amit Biobaba írt :shock: :cry:

KépKép
savitri

Viki: Nem tudom aktualis-e meg, csak nekünk is hasonlo gondjaink voltak a hati kötessel mint neked nehany hete. Mivel meg nem volt sose olyan sokag haton, felcsuszni nem csuszott fe a kendöl, de nem maradt olyan szepen a gyerek feneke alatt mint szerettem volna.
En erre azt a tanacsot kaptam, hogy miutan bekötöttem a gyereket, a laba alatt keresztezett savok ala szoritsam be a popsi alatti reszt.
Ha en kötöttem, akkor ez sajnos nem ment (mivel hatul nincs szemem ;-) ), de mikor ma ferjemre kötöttük sikerült megcsinalni es igy tutti nem csuszik fel.
Nem tudom erthetö-e amit mondtam valahol lattam kepet is rola, csak mar nem tudom hol :?
smzsgalf

Livus!
A zuhanyzós kendő az oldalon bal menüpont első pont: Barsjalar, itt a 4. kép: Vattensjalar (fekete kendő; látszik, hogy a csajszi és a baba is vsz. pucér és vizes)

Szerintem a passzé jó megoldás a kabátnyílásra, de ha van polárod, az is jó lehet (egyik irányba az is rugalmas). Én a Pindi által szkennelt szabásminta alapján polárból varrtam egy "hordozósálat" Flórának (lényegében egy körgalléros sál), szerintem nagyon jó lett. Olyan szélesre hagytam, hogy takarja a vállát is, meg a mellkasát és a hátát.

És ezúton is köszönet PINDInek a szabásmintáért!

OFF
Én is az Istvánban szültem, azért el tudtam volna képzelni jobbat (jó, eredetileg otthon szerettem volna...ahhoz képest persze ez is csak egy kórház) Valóban ott volt velem Flóra, támogatják a szoptatást és sokat segítenek, de azért ott is előfordulnak érdekességek... Mindenkit nyomnak, hogy fejjen-fejjen, aztán meg nem tudnak mit csinálni a feszülő mellekkel... Flórának meg a megkérdezésem nélkül pótlást adtak, utólag közölték (még jó, hogy anyatejet). Persze tudom, hogy sok máshoz képest ez is nagyon jó, ne panaszkodjak...

Üdv,

Anikó
laverne

OFF: sajnos, Pécsett sem jobb a helyzet. egyedül én örültem a 24 órás rooming in-nek. mindenki ki volt akadva, hogy nem tud pihenni! :shock: :shock: :shock: én azt mondom, hogy gáz, hogy nesze neked WHO, de bizony még inkább nesze nekünk "magyar mentalitás" :evil: ...
ON

Livi, Nóri (3), Sári (1.5), Peti (2008.10.23.)
liv731

OFF:
Savitri
[quote]s írta:zóval nem csak az István van.

Persze, biztos nem csak ott van értelmes szülészet, én is azt mondtam, hogy szinte csak az jön szóba. ;-) Az én ismerettségi körömben aki máshol szült (nem István), annak gáz volt. Kivétel nélkül mindenkitől csak tápszeres-cumis-mamától elválasztós rémtörténeteket hallok. MÁV-ban mondjuk pont nem szült ismerősöm.
De a helyzet akkor is elkeserítő nagyáltalánosságban.

Anikó: érdekes, hogy írod ezt a fejést :roll: Nekem egyszer se mondta senki, hogy fejjek. Pedig elég nehezen indult be a tejem. -illetve az volt a gond, hogy Bobó mindenáron csak szopizni akart, amíg be nem lövellt a tej. Két átvirrasztott éjszaka után pedig ez elég gáz volt. Tej még sehol, ő meg ha kikerült a szájából a cici, AZONNAL gyömöszölte az öklét befelé :-) és ordított. Ezért kapott egy kis női tejet, szigorúan pohárból. Azért hogy én is tudjak pihenni egy kicsit, merthogy a tej szempontjából az nem jött volna rosszul. És akkor végre tényleg aludt kicsit, és én is tudtam aludni kicsit. De mindenki csak azt mondta, hogy szoptassam, szoptassam. Ebben bátorítottak.

Flóra miért kapott pótlást?

ON

Megyek megnézem a zuhis kendőt :-DDD
Polár nekem is eszembe jutott, még kigondolom. Asszem a felvevés szempontjából ez az egyszerűbb megoldás, és nem a sál (én is filóztam azon is). Legalábbis nekem ez szimpatikusabb.

KépKép
livus

Sziasztok, hol van ez a zuhanyzos kendo? Felcsigaztatok. En ezt valahogy nem vettem eszre, azt hittem, h valami vicc.

Biobaba
biobaba

OFF
Livus: én nem fejtem, de mindenki más igen, mert mondták nekik (ráadásul géppel). Persze, mellette a szoptatást is mondták és támogatták. Flóra is sokat volt cicin, de aztán aludt is jópár órát. Sajnos nem tudom, miért kapott pótlást (egyébként ő is pohárból). Annyira el voltam varázsolva abban a pár napban, hogy eszembe se jutott, hogy megkérdezzem. (Szurkálták egy csomószor antibio miatt, inkább azzal voltam elfoglalva.) Így utólag számomra is megdöbbentő, hogy mennyire kiszolgáltatott tudtam lenni ott és akkor - pedig amúgy elég nagy szám van és rendszerint tudom, mit akarok, de ott nem kérdeztem... Pedig felkészültnek mondhattam magam szülés és szoptatás terén, mégis sokminden a kórházi protokoll szerint történt. Nem csodálom, hogy kevésbé felkészült és kevésbé erélyes kismamák szó nélkül azt teszik, amit mondanak nekik...

ON csináltam képet a sálról és Flóráról :-)
Kép

Nekem annyira tetszett ez a sál, nem tudtam kihagyni. De ha nagy a kivágás, akkor tényleg érdemesebb passzét varrni rá.

Üdv,

Anikó
laverne

Biobaba!

http://www.edenbaby.se/
A zuhanyzós kendő az oldalon bal menüpont első pont: Barsjalar, itt a 4. kép: Vattensjalar (fekete kendő; látszik, hogy a csajszi és a baba is vsz. pucér és vizes)

Anikó
laverne

azon kívül, hogy egy lágy dél-amerikai vízesés alatt biztonságosabb, mi a frász értelme van a zuhanyzós kendőnek???
nem volnék elég elvetemült? :roll: :lol: sose gondoltam volna
savitri

Sziasztok,
Jó sokat írtatok :D ha jövőre aktuális lesz a kabátos háton hordozás, ide fogok visszalapozni. Most a másfél évesem inkább rohan, egyszer próbáltam tibetivel a hátamra venni, ordított, arról nem is beszélve, hogy összesározta a poláromat. Ilyenkor vele a csípőnhordozást csináljuk, ha sietünk valahová. De jövőre hármaska ilyenkor már több, mint fél éves lesz (legalábbis remélem :) ), és akkor biztosan kellenek a jó ötletek.
Anikó, amit belinkeltél (edenbaby.com), ott van egy gyönyörű alkalmi karikás kendő (ringsjalar), egyre jobban tetszenek az ilyen selyem dolgok...És egyre inkább meg vagyok győződve, hogy varrok majd magamnak egy mei-tai-t.

Off:
Én kettőt szültem a Bajcsyban, ami amúgy névtelen kórháznak számít Pesten, ott gond nélkül működik a 24 órás rooming-in, és másfél éve már akkor is aláírást kértek az anyukáktól, ha vizet akart adni a babájának cumisüvegből. Odakerült egy szuper neonatológus nő, viziten tele szokott lenni a keze cumisüvegekkel, mert összeszedi a kicsik kocsijából, hogy tessék szoptatni :D (és őmég engem sem nézett egészen hülyének a szoptanít miatt, csak a csecsemősök)

Üdv,
Nuska+
nuska1

Még egy Off:

Nincs ötletetek, hol találhatnék 36 cm-es játékbabának babaruha-szabásmintákat? Varrnék a nagyobbiknak, és bármit megvarrok (csináltam már kabátot is magamnak a régi, szép, ráérős időkben), ha van szabásminta.

Köszönöm,
Nuska+
nuska1

Elkészült a háton kivágott kabát, nagyon kényelmes lett. :) A négyéves nagyfiút is fel kellett kötnöm hátra, és rávenni a kabátot, olyan murisnak találta az ötletet. A kicsi meg a földön ülve nevetett vissza a nagyra. :lol: Kb. 23-24 cm-re vágtuk a nyakától, és kb. 25 cm szélesen. Kicsit kilóg neki is a válla, de nem vészesen. Megoldandó még a sapka kérdése. Levenni elég nehezen tudom, utcán nem próbálnám meg.

Lívia, két fáradhatatlan kissrác álmos anyukája.
http://www.babakozelben.hu
livia76

Nem ezt sorolta fel múltkor valaki a vágyálmai között?
http://www.kekpanda.hu/product.php?bid=MN62500&begin=0

KépKép
livus

livus: de en en en (csak nem lesz mert ferjem szerint jobbak a kendök :-( )
smzsgalf

Na, pont én is ma találtam meg a Manduca-t a kékpandán :) Most azzal vigasztalom magam, hogy nekem úgyis csak feketében tetszik...
Lívia, lécci képet! Egyébként csak Neked, csak ma: a városban ma egy lány leszólított, hogy mi ez a jó kis polár cucc rajtam, mert ő télen azért nem kendőzik, mert hideg van... Hozzád irányítottam (nem ő volt az első :D ). És talán belefér még egy jó hír mára: megjött a MAM téli hordozótakaróm (fekete!) DE: vékonyabb, mint a Tiéd, és a megkötő megoldás is nekem a Tiédnél jobban tetszik (csattos), mert ennek vékonyak a pántjai, és kötözgetni kell. A kapucnit pedig egy kicsit kicsinek találom. Persze azért tetszik ez is 8) De a fehér polárt egyszerűbb szerintem felkötni és melegebb is. Apropó: már megkérdeztem, de biztos nem olvastad: hogy mossam a polárt???? Aktuális lenne...

OFF témához röviden: Női II-es klinikához volt szerencsém (szó szerint), az orvosom a barátnőm volt, a szülésznőt felkértük. Szülőszoba, mint egy szállodai szoba, semmit nem kaptam, a baba utána velem volt 2 órát, szoptattam, és utána is 3 napig éjjel-nappal, amíg bennvoltunk. Minden szuper volt. Nekem ez szinte "otthonszülés volt":-) Mindenkinek segítettek szoptatni + babát ellátni.
kamcsatka

Ma a Váci utcán (miután kétszer találkoztunk Indivel :wink: ) láttam egy Didyt. :-) Egy kék indiot.
Ennyi.
Csak megosztottam veletek.

KépKép
livus

Hát igen, engem meg egy csomóan leszólitottak ma hordozás-ügyben, le is kellett vetkőznöm némileg a Vörösmarty téren, hogy megmutathassam, miként kerül a gyermek a hátamra majd rá a menetfelszerelés :)
indianyo

Orsi,

Egy kis reklám senkinek sem árt, köszönjük! :) Polár mosás elkerülte a figyelmemet, bocsi: hasonló színűekkel, 40 fokon szerintem.
Lukaskabát kép remélem készül a hétvégén.

Lívia, két fáradhatatlan kissrác álmos anyukája.
http://www.babakozelben.hu
livia76

Indi, Nálatok miből áll as menetfelszerelés?
cerceluska

Háát, mi nem voltunk túl jó reklám tegnap... Az Iparművészetin töltött bő egy óra alatt Bobó végig fejét hátracsapva volt a hátamon :-( Teljesen hülye pózban. Nem tudom, miért csinálta, semmi érdekes nem volt a plafono. Majd leszakadt a vállam.

KépKép
livus

Livus: azt, hogy miért csinálják, én se tudom, de Gergőnek is kedvence, így elaludni meg pláne... Így aztán jó soxor hallottam már, hogy kitörik a nyaka szegény gyereknek :?

Borcsa
KépKépKép
borsts

Cerceluska :) ha esik az eső, akkor egy cipzáros fekete kabát van rajtam, normál esetben pedig egy kardigán és azon egy poncsó (ha végre egyszer kibélelem a poncsót, akkor a kardigán se kell.) alatta mindketten normál szobai viseletben vagyunk, melegitjük egymást. Dominónak nincs is overallja. Most készül neki egy gyapjú kötött poncsó, ha gyalog akarna a nagy hidegben sétálni.
indianyo

Livus :) ööö valóban :oops:
indianyo

Mármint ezt a környezettudatosba akartam irni az elárasztásra - akkor oda értsd
indianyo

off
Livus, az Iparművészetin a vásárt néztétek meg? Milyen? Érdemes? Azért kérdem, mert azt a minimális ajándékot, amit idénre szántam a tágabb családnak, szeretném egyszerüen és gyorsan elintézni, ha lehet nem sok rohangászással.

o
orsko

Orsko :) vásárolni a Vörösmarty teret ajánlom, ott tényleg van mindenféle dolog, az Iparművészeti ivalóban iparművészet, főként kerámia és textildolgok vannak ott, már-már kiállitásszerű az egész, belépőjegyet is ekll fizetni, amiért a kiállitásokra nem mehetsz be, csak a vásárt nézheted meg.
Amit külön utáltam, hogy a büfé is a vásárnál van, ahol dohányoznak az emberek, hát nem egy gyerekbarát dolog, érthetetlen is nekem: közintézményben az orrodba fújják a füstöt :shock:
indianyo

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?