Na szisztok csajok!!!!!!!!!
huuhh irtatok ám eleget!!!
azért nem tudtam írni mert férjem be vitte a laptopot a irodába hogy tegyen fel valamit rá. reggel anyóssal piacon és boltokba voltam, utánna főztem és aludtam.
magdolnam: nagyon kiváncsi vagyok amit mondott a dokid, képet is tegyál fel nekünk!!!
nati: meg csináltam a nagyon fini lencselevesedet, párom haza jött, evett belőle, és azt mondta ő még ilyen fini lencselevest soha nem evett. kicsit sürübbre sikerült, tettünk rá rtejfőlt, de fantasztikus lett. Ugyhogy köszönöm szépen mégegyszer a receptet!!!
jenny: ugy tudom neked már megvolt az ovud, és azt irod hogy görcsöl a hasad, nekem nem görcsöl hanem szúrodik a jobb petefészkemnél, főleg ma hogy cipekedtem, de amugy is. Nem tudjátok valjon mitől van ez??
Nagyon jó az az oldal, bár már ott tartanánk.
márti: tegyél fel képeket a bulirol.
Mano: szerintem nem kell aggodjatok, ha ti ugy érzitek hogy van helye a 3dik babának is, és mindent meg tudtok adni neki akkor mondhat bárki bármit, nem számit. Szerintem ilyen téren, mindenki saját maga tudja hogy mit mer beválallni.
andy: neked ma lesz + teszted biztos!! de ha tegnap is volt hancúr, ma is lesz és holnap is akkor be vagy biztosítva.
Jenny hol lehet téged megnézni??? kiváncsi vagyok hogy ténleg enyire hasonlitasz ahhoz a veronikához?
babakocsi témában: én se merek nézni semmi ilyesmit mig 100%hogy baba van.
Tök izgi lesz nektek megmondani a családnak!!!
bár ti már túl vagytok 2 beszámolón. Ténleg, milyen volt mikor az első babát jelentettétek be???
Nálunk, anyósom nagyon várja már az unokát, anyu meg még egy pár évet halasztaná, egyfolytába azt mondja hogy túl fiatal vagyok, és nem utaztunk eleget. Bár én úgy vagyok vele hogy fél éves gyerekkel már lehet utazgatni, autóval. Legalábbis mi így szeretnénk.
na túl hosszúra sikeredtem, ha már mindenki görbét tesz fel én is felteszem:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 12800_.png