Sziasztok!
Tegnap elzavartak szabadságra, mert túl sok van még. Igy a hét hátralevő részében itthon leszek. Bár nem szeretek egyedül itthon lenni, azért az jó, hogy ti itt vagytok velem.
Márti, az ovuteszt hamarabb kimutatja, hogy babát vársz! A terhességihez még korai a 26.nap. Ha a tervezett mensi másnapján tesztelsz, az is tuti pozitiv lesz, mert nagyon szép a görbéd!!!!
Andy, nekem ebben a hónapban kész kinszenvedés volt a pé, meg az akörüli napok. A derekem annyira fájt, hogy felegyenesedni alig birtam, a hasam is görcsölt rendesen. Valamelyik nap már nem birtam, és bevettem egy Algoflex M-et, pedig nem nagyon akartam már gyógyszert beszedni.
Nati, én az árat egy olyan oldalon lőttem be, ahol hirdetésekben akarnak ilyen babakocsit eladni. Volt egy teljesen bontatlan kocsi, még zacsiban volt, és oda 140-et irtak. Gondolom az az eredeti ára, mivel még nem volt használva egyáltalán. Ez egy kék-zöld kocsi volt, gondolom előre megvették, és lány lett, vagy ikrek.
Magdolnam, drukk az orvos miatt, és kérünk majd egy sztárfotót a pici babszemről!!!