Sziasztok mindenkinek!
Remélhetőleg mindenki gyógyulófélben van, aki beteg volt. Márti édesek a gyerekeid. Huni a göndör fürtyeivel.....! Imádom!
Örülök, hogy beszéltetek a férjeddel, az biztos, hogy a tüske egy ideig benned lesz. Nálam is volt olyan amikor nagyon megbántott a férjem. Van olyan, hogy eszembe jut még most is, pedig évekkel ezelőtt történt. ( ő lelkileg sebzett meg, de az is elég)
És szerintem simán csinálhatnál tesztet. Tuti pozitív lesz. Totál kismamis tüneteket produkálsz.
Pintyus, a te görbéd is bíztató. Szerintem kezdhetsz reménykedni.
nati, amikor mi elsőre voltunk együtt élesben, utána nem tudtam aludni. Mindenféle dolog az eszembe jutott. Tök természetes, hogy vannak benned kételyek. Erre nekem azt mondták, hogy ne görcsöljek ilyesmin, úgyis fogom tudni, hogy mi a legjobb a gyerekemnek. Szóval babára fel.
Ismerős ami nálatok volt. Hogy a párod eleinte nem is akart hallani a babáról, most meg már ő küld el Elevitért. Nálunk is kb ilyesmi történt. Bár nálunk lehet, hogy lassabban. Mi tavasszal kezdtünk el róla beszélni. Vagyis nálunk úgy történt, hogy amikor a férjem szóbahozta akkor beszéltünk. (Azért így, mert régen én beszéltem róla folyamatosan, tudta, hogy én már nagyon szeretnék. De minél jobban szerettem volna annál nagyobb falakba ütköztem. És miután stratégiát váltottam végül Ő hozta fel, hogy akkor biztos vagyok-e benne, hogy most akarom.)