Sziasztok!!
Van egy kis ídőm,ugyanis ma azt terveztem,hogy elmegyünk Mironnal csavarogni egy kicsit,igy a nagyját tegnap megcsináltam a mai napi dolgaimnak,erre tessék!!!
Szakad az eső és szélvihar van!!
Ennyít a csavargásról.
Most két napig,még az Auchan környékére se megyek,bár öszintén bevallom semmit nem vettem még mikulásra se.
Amióta ott dolgozom,még be se mentem egyszer se.
Munka után pedig megtehetném,mert ugye már éjfélig van nyítva,én meg legkésöbb 10-kor végzek,de valamiért munkaídő után,valami arra késztet,hogy felvegyem a nyúlcipőmet és meneküljek hazáig.
Szerencsére nem kell nagy bevásárlást csapnom,ugyanis remélem idén Apa ís kap a cégétöl mikuláscsomagot,meg én is az Auchanbol.
Aztán persze a csokiőzőn a családtol!!!
Vszinű csokikat nem is veszek,hanem majd zoknikat,sapit,sálat,na meg persze a csajoknak valami kence fincét.Elkezdtek desodort használni,de még nem igen érzik fujásnál hol a határ,Gábor sokszor morog is velük,hogy olyanok mint egy két lábon járó drogéria.Még jó,hogy van a rexonának a tini deoja,mert azt még meglehet fizetni.Ja a többesszám a keresztlányomat takarja,ha esetleg valaki nem tudná.
Fricike!!
Este mondtam Apának,hogy irigyellek a nagylányod miatt,hogy símán ott tudod hagyni neki Bodzát.
Igy könnyű!!Én két héttel szűlés után nem shoppingoltam az Auchanba,sőt már kétszer is összeutottunk!!
Mégegyszer köszi a csokit,ha nem vagy tuti szétkapom a dobozt a nőcinek.Dehát ez van vessen magára,miért nem hozott egy db-ot külön.
Megnézted a blokkot???Minden rendben volt??Csak azért kérdem mert képzeljétek,multkor jött bérmalányom,és annyíra tracsiztunk,hogy 3 csomag wc papir helyett 6-ot ütöttem.
Tiszta cíki volt,jött utána vissza,mert ráadásul nagy 18-db-os volt valami 1500 körül volt csomagja.
Szóval azóta most jobban figyelek,ha közbe tracsiznom ís kell.Márpedig kell,ugyanis őzönlenek az ismerösök,még olyan is jőn akivel kb 14 éve nem taliztam!!A volt pasim!
Hát jó volt őt látni az biztos,de jól döntöttem,hogy Gábor melett maradtam!!
Fricike!!Csináld meg Bodza vonalzoját,mert olyan mintha még nem született volna meg.
Hajni!!
Ne má'!!!!Gyere már csütörtökön.Jelentsél hasi-fosit,azt tuti nem akarják,hogy ugy menj be közéjük!!
Évi!
Még mindig nem tudok pontosat,mikor mi lesz csütörtökön,de tuti,hogy fél 11 és 11 felé,megyünk oda a varázsköhöz.Lehetöleg,majd te gyere oda hozzánk,ugyanis én nem ismerlek téged,te pedig legalább már képröl ismersz!!
Mironon tuti drapp kordbársony naci lesz barna kabát.Az én kabátom fehér,vszinű abba megyek!!Tartsak egy piros rózsát a kezembe???
Sancsi!!
Utolag boldog szülinapot kívánunk a párodnak,már ha őt értetted szerelmednek az iwiw üzifalán!!
Akkor buliztatok rendesen??
A bányatelepen épülnek uj házak itt a 4 emeletes társasházaknál,ha jól látom tetőtéri lesz.
Ti nem jöttök mikulásozni???Gyertek!!!
KI mit vesz karácsonyra????
Na jó lépek,visszabujok Miron mellé egy kicsit!!
Szép napot!!