Új privát üzeneted érkezett!

Judy,
Solymi is csajozik ezerrel, az utcán utánafordul a nőknek, és a buszon ráncigálja a szoknyákat Kép

Nyuszi,
Emi valóságos kis hölgy már a képen!

Zita
parazita

Sziasztok!

Na, végre van egy kis időm írni. Peti alszik.

Az a helyzet, hogy nemsokára költözünk és elkezdtünk csomagolni, dobozolni, és ez elég sok időt elvesz. Nameg sokat sétálunk Petivel, persze csak reggel és este. Meg anyuék is itt voltak egy hétig, szóval zajlik az élet.

Ági!
Szép volt a tortája Petrának, ennél már csak maga Petra szebb!Kép Igen, Peti evett is a tortájából, ízlett neki. Peti is rángatja néha a pólóm, pedig ő már csak reggel-este-éjjel szopik. Olyankor mindig adok neki inni vizet.

Nyuszi!
Emi is nagyon szép egyéves.Kép

Egyébként megvagyunk, Peti már jó hosszúkat megy, ha fogjuk a kezét, igaz, erről nem akar kilendülni, már három hete elkezdte ezt, de magától indulni nem akar. Nagyon ritkán tesz csak meg egy-két lépést magától. Imádja tolni a babakocsit is. Egy csomó mindent meg tud ismételni, amit mutatunk neki. Imád ismerkedni, persze a hölgyek nála is előnyt élveznek.Kép

Mi sajnos a költözés miatt egyáltalán nem megyünk idén nyaralni. Mondtam is a páromnak, hogy legalább egy hétvégi napon valami víz mellé menjünk el, mert nagyon hiányzik.

Ja, és sikerült visszaszoktatnunk Petit a kiságyba! Elértük, hogy este már egyáltalán nem sír, ha letesszük, a délutáni alváskor van még egy kis bömbi, de úgy csinálom, hogy olyankor én is lefekszem a franciaágyra, látja, hogy alszom, és akkor rövid időn belül elalszik. Persze éjjel ugyanúgy kel egyszer-kétszer. Vagy a meleg miatt, mert szomjas, vagy a foga miatt.

A változatosság kedvéért néhány jó nap után megint nem eszik semmit, szintén nem tudom, hogy a meleg vagy a foga az oka. De okulván az eddigiekből már nem is eröltetem.

D vitamin: örülök, hogy írjátok, hogy nyáron nem olyan fontos. Mindig elfelejtem beadni.Kép

Lányok!
Aki járatos a Soroksári úti Megatoys-ban: tömegközlekedéssel nagyon macerás oda eljutni?

Gumicukor!
Daninak boldog névnapot!Kép

Mindenkinek további szép napot!

Dió és Peti
szabotimi

Dió,
A Boráros térről kell menni valami busszal, a számára már nem emlékszem, közvetlenül ott áll meg (a fegyvergyárnál kell leszállni). Melegben, gyerekkel elég macerás lehet. Én még terhesen voltam, eléggé kifeküdtem tőle...

Zita
parazita

Sziasztok
Kataa,Judy
petike is estére mindig ugy jön fel a játszorol hogy csupa kosz Kép és homok de nem baj Kép .Petikének is inkább világos ruhái vanak de a sötét nem is lene jo nyáron igy általában naponta adok rá uj ruhát .

Anenoma
petike is szereti nagyon a hölgyeket fökép ha kedvesen szólnak hozá és dicsérik Kép akor ö is mosolyog rájuk de nem mindenkire .

Lányok
petike nagyon szereti apját és ezt ma ki is mutata apja ült a földön egyik kezével az ágynak támszkodot petike oda sétált az ágy melett és szó szerint apjába kapaszkodot és simizte meg puszilta apját és beszélt neki Kép apjának meg nagyon tetszet amugy is oda vanak egymásért apja meg a fia Kép .

Pusz Csics és Petike
csics

Nyuszi
Akkor bocsi, de mintha valami olyasmire emlékeznék, hogy azt írtad, hogy majd jövőre tartjátok a másikon. Akkor majd kívánok akkor is boldog névnapot! Kép Kép

Nagyon meleg van, döglődünk a lakásban!!!!

Kryss
Tudom hogy most nem olvasod, de azért majd bizti visszanézed! Ezért:
Nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok Rebinek holnapra
Sok szép ajándékot, naaaagy tortát meg minden!
Kép

Forti és Levi aki 4 nap múlva szintén 1 éves lesz

Kép
Kép
forti

Sziasztok,
Nekünk nagyon kellemesen telt a hétvégénk. Elutaztunk vidékre a barátainkhoz, ahol két kislány van, akikkel Lili nagyon jól elvolt. Elvileg 1 éjszakára maradtunk volna, de olyan jól érezte magát mindenki, hogy végül maradtunk még egy éjszakátKép. Voltunk fürdeni és várat nézni is. Rakok fel majd képeket az albumba. Lili kapott egy csomó ruhát meg játékot a kislányoktól. Olyan szépek és megkíméltek, hogy őszre és télre nem sok mindent kell majd vegyünk. A kis mazsolának az a szokása mostanában, hogy ha felveszem, akkor nagyon erősen magához szorít és belenyom egy cuppanós puszit a nyakambaKép.
El kell újságoljam amit ma tudtam meg, hogy felvettek a főiskolára! Úgy örülök nekiKép.

Conti,
Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok Bettinek!
Jó lehetett a tropicáriumos program, szerintem majd ha túl leszünk a költözésen akkor mi s elmegyünk oda.

Judy,
Én ugyanazt adom Lilinek vacsira, mint amit ebédre kap, délelőtt szoktam egy dupla adagot megfőzni mindig. Nálunk még nem volt probléma e miatt. Egyébként ő is 7 körül főzizik aztán fürdés után szopi, pont mint nálatok.

Ági,
Még nem tudjuk, hogy mit fogunk jövőre kezdeni a házzal. Most csak éppen hogy megcsináljuk, aztán majd jövőre meglátjuk. Azt tudom, hogy a szocpol csak új házra jár.
Nekem azt mondta a doki, hogy 2 éves koráig minden nap 1 csepp D vitcsit adjak és utána már csak a téli hónapokban kell.
Én még nem adtam tojás sárgáját Lilinek, de azt hiszem nem mi vagyunk a mérvadóak, mert mi mindent később kezdünk.
Annyira jó lehet már neked hogy nem kell tudmixolnod Petrának. Nagyon ügyes, hogy már így eszeik mindent egyben. Lili még mindig semmit sem hajlandó. Ma is hányt amikor a kukorica pufit adtam neki. Eléggé tanácstalan vagyok, te hogy csináltad a darabos kajcsik bevezetését?
Képzeld felvettek a Kodolányira.

Sasha,
Hát ha én ezt előbb olvasom, akkor biztosan nem engedem be Lilit a Miskolctapolcai barlangfürdőbe, mert hát ott voltunk hétvégén. Igaz ott nagyon tiszta volt a víz, Lili szó szerint örjöngött a vízért. Meg is beszéltük a párommal, hogyha lezajlik a költözés akkor visszük Lilit úszásra.

Nyuzsi,
Nagyon édes a kép Emiről!
Nálunk még mindig semmi változás a darabos kajcsikkal. Téged is megkérdezlek, hogy hogy vezetted rá Emit? Lehet, hogy én rontok el valamit? Már nem tudok mire gondolni. Sajnos kiflit sem adhatok Lilinek.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Kryss,
Nagyon boldog szülinapot kívánok Rebinek!Kép

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Kataa
Tengerész Alex - jó pofa!!! A sapi még hiányzik!!! - nálam megvan valami hasonló (napozó) piros-fehér csíkkal, sailor felirattal Kép

Judy
Ez tényleg érdekes - nálunk meg a pasik részesülnek előnyben - de csak a szakáll nélküliek!! A szakállasoktól ordít - mi lesz így szegény Télapóval????

Nyusz
Gratula a fősulihoz - maceramentes félévet!! KépKép

Képzeljétek tegnap vettem a Dodesznak egy kis rucit. Pedig még nem igazán szoknyás korszak ez a mászós, de ez farmer anyagból van, már elképzeltem rajta ősszel,( mikor már járni fog) kis harisnyával meg pólóval. Jaj úúúúgy várom már a totyogós korszakot!!! KépKépKép
Ez a mászós tényleg elég koszolós. Komolyan néha úgy néz ki, mint egy kis purdé Kép - ettől persze még könnyebben nézik fiúnak KépKép

Rit és Dodo - aki most épp tiszta, bár már leette egy kicsit a pólóját

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok

Csajok akinek van otthon legkondi
Ti hogy hasznaljatok?Mert nekunk a balcsin is van meg anyueknal is es erdekelne hogy mehet-e egesz ejszaka vagy hany fokon ami meg Alexnak is jo.Mert persze nekem jo lenne a 20 fok de itthon kb 27 van es ezert dilemmazom itt : )

Judy
Hat ez az hogy en aztan nagy tisztasag manias vagyok es megis : )))hat most aztan van ertelme a babaruha mosasanak : )Igen a parketta meg a ko nalunk is meno: )

Dio
Peti nagyon ugyes minden teren: ))Nektek meg jo pakolast; )

Csics
Hat en emg naponta 2* mert mire delutan emnnenk setalni mar ujat adok ra.

Kryss
Rebinek nagyon boldog elso szulinapot!!!!!!!!

Ilke
Jok is az ilyen ismerosok.Ugyis mindenki csak a jo ruhakat adja tovabb.
Hat tanacsot nem tudok adni darabos ugyben,mert szerencsere nalunk egyik naprol a masikra ment,pedig nem adtam neki nagyon kiflit ragcsalni,ugyhogy ez is belulrol jon.Kitartast hozza.Ha vigasztal a hetvegen talakoztam olyan 1 evessel aki csak turmixolva eszik.

Rit
Van sapi is csak nem azt a kepet tettem fel: ))
Meg vajszinu tengeresz ruha is van,de hogy az mitol tengeresz nem tudom ,de ra van irva ; )))
Csodalkozom hogy kibirtad eddig ruci vasalas nelkul.Nekem ha lany lenne nem tudnam visszafogni magam.
A kovetkezore arra gyurunk : )))Bar akkor majdnem mindent cserelni kell de megeri : )))En amugy is 1 fiu,1 lany hivo vagyok : )
Hova mentek nyaralni ?

Kataa es a pakolos Alex

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Nálunk csak az mi hálónkban van légkondi, é Emma nem ott alszik ugye, de én magunknak sem állítom 25-26 foknál alacsomyabbra, mert akkor már fázom. Euzt a 26 fokot Emma is simán bírja ha nappal bent van nálunk és megy a légkondi, csak nerm szabad oda engedni, ahová fújja a levegőt mert kb 5 fokos levegőt fúj ki.

Mi most várjuk a doki nénit, ma kapja Emma az uccsó agyhártyagyulladás oltást.

Manó
Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Kataa
Valószínűleg a Horvát tengerpartra. Még persze sok mindentől függ. Dodot pl. most 7végén teszteljük, hogy bírja a folyamatos természetjárást, megyünk sátorozni 2 napra, majd mesélek milyen volt Kép

rit

rit

anemona7

ja, a ruhavételt nem volt nehéz megállni - jelenleg rengeteg van, ami jó rá, kaptunk egy csomót, így minek vegyek még. viszont őszre már nincs cuccunk, most kezdem látni, mekkora fog kelleni Kép
rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Ilke!

Azt én sem tudtam, hogy a kislányokat nem ajánlatos 2 éves korig szabad vízbe vinni, mert nem zárt rendesen a hüvely. Nem rémisztgetésből írtam, hanem azrét, hogy ilyen is előfordulhat, mégha kis számban is. És hogy pont az unokatesómékkal történt.... Sose gondoltam volna, mint ahogy ők se és ahogy (gondolom) Ti seKépKép

Kryss!
Én is nagyon boldog első szülinapot kívánok Rebinek!KépKépKép

Kép

Manó! Kataa!
Jó is az a légkondi. Nekünk sajna nincs, csak a kocsiban, de hát mennyeiKépKépKép Na meg amennyit a fiam rodeózik egyfolytában szakad róla a vízKép
Hát igen! Gábor is egyfolytában úgy néz ki mint aki születése óta nem fürdöttKép Pedig napjában többször is mosdatom a csap alatt, mert koszos is, melege is van... De hát mit van mit tenni? Úgy szép a gyerek ha maszatosKép

Rit!
Már én is nagyon várom a totyogós korszakot, hátha nem fog úgy kinézni a gyerek térde, meg lábfeje, mintha szénbe dugtam volnaKép Meg csupa kék-zöld folt a lába, mert úgy odaveri mászás közben a kőre, hogy csak úgy csattan.

na puszi
sasha

Kép
sasha

Képzeljétek még nem jött a dokinő, pedig 10 körül szokott. nem tudom mi van, eddig ébren tartottam Emmát de most már lefektettem, mert már nem bírta. Nem tudom jön e egyáltalán, pedig az előző oltásnál mondta hogy 4 hét múlv. Azért elég bosszantó, mára lett volna programom és emiatt lemondtamKép

manó

KépKép
manó

Kataa!

Méga légkondiról elfelejtettem hogy nálunk egész éjjel megy, mert a férjem nagyon nem bírja a meleget, ez avolt a fő ok, hogy vettünk, mert nem bírt aludni.
Viszont nappal nem nagyon vagyunk a mi szobánkban. így nappal meg alig használom, helyette a nappaliban majd megsülünk.Kép Még olyat csináltamm, hogy amikor nappal Emma alszik, akkor a mi szobánkban beállítom olyan 23-24 fokra, és nyitva hagyom a mi szobánk és az Emma szobájának az ajtaját és akkor bemegy valamennyi hideg hozzá. meg este is egy kicsit behűtök neki, bár a panelben kb 20 perc alatt nyoma sincs a légkondinak ha kikapcsoljuk, annyira emlegek a falak.

manó

KépKép
manó

Hello
Kataa
Nálunk a nappaliban megy a légkondi 27 fokon. Onnan nyílik a gyerekszoba, igy nem közvetlenül rá megy a hideg, de azért mégis hűti a szobáját. Mi azt vettük észre, hogy amig este megy a légkondi, addig alszik, de ha kikapcsoltuk, kezdődik az óránkénti kelés. Éjszakára viszont nem hagyjuk bekapcsolva még a hálóban sem. Könnyen meg lehet fázni mellette.

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!

Kryss!
Nagyon boldog szülinapot kívánok Rebeccának.

Djeszter
djeszter

Sziasztok
Kryss
BOLDOG SZÜLINAPOT REBINEK Kép

Ilke
ne aggodj lili is fog enni darabosat söt olyat is amit ti esztek ha ö ugy gondolja igaz petike etéren saját maga követelte ki hogy a mi enni valonkat is megkostolhasa és kap is belöle ha olyan amiben nincs tejtermék de még abol sem eszik tul sokat csak kostolgatja a darabos ételeinket visszont nem türi ha azt én adom a szájába csak akor eszi meg a mi enni valonkat ha a kezébe adom .Viszont a bébiételnél meg hagya magát etetni ugyhogy ne aggodj lili szólni fog ha darabosat szeretne enni légy türelmes vele adig is Kép.

Kataa
én is kibirtam ruha vásárlás nélkül hisz petike kapot a nagyitol nyári ruhát eleget viszont öszi ruhája nincsen igy majd szülinapjára azt kap töbek közt no meg egy szép uj öszi cipöt Kép

puszancs csics és petike
csics

Forti,
GyőzelemKép, megszületett a meseház CD! Neked mikor lenne jó, hogy odaadjam?

Már nem tudom kinek ígértem még, Gömb vagy Manó, bocsánat. Kérlek szóljatok, mert két példányban készült a CD és akkor elküldöm postán akinek korábban ígértem.

Kataa,
Hát ez az, hogy Lili is már elmúlt 1 éves és kizárólag turmixokat eszik. De nem adom fel, ma adok neki egy kis főtt tésztátKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Kepzeljetek megvan a 4.fogunk!!!!
Tegnap volt nyalzas de nem volt nyugi.Viszont ma ketszer volt mar hasmenese??Sosem szokott neki lenni,akkor ez is a fog ugye???

Mano,Szilcsike,
Hat ez az hogy a Balcsin is nappaliban van es pont az agy folott,most hogy egy barati csaladdal megyunk ok alszanak a haloban mi meg a nappaliban.De akkor ugy fogom csinalni hogy este lehutjuk es ejszaka meg kikapcsoljuk .

Rit
Hat nekunk is egy csomo van,de engem elfog neha a laz es akkor veszek neki szepeket.En mindig is nagy vasarlos voltam de most hogy itthon vagyok es eleg sok ruham van a dogozos idokbol ; )))

Sasha
Hat nekunk is csak akocsiban,de az is valami : ))Ide nem is kell mert nem eleg lakas,plusz meg mar csak 1 honapot vagyunk itt.Anyueknal tetoteri szobak vannak legkondizva mert embertelen meleg szokott lenni.
Ja igen hat hogy mennyire ragadnak a melegtol : ))

Csics
Jaj mar en is varom a cipo vasarlast,bar kaptunk jokat de hat egy babanak jar egy uj cipo : )

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Tettem fel néhány új képet Marciról az albumba.

Nálunk szerencsére nincs gond az evéssel, megeszik bármit, lehet az darabos is. A lényeg, hogy azt kapja, amit mi, és ne száraz kaja legyen, mert arra állandóan csak inna.

Djeszter
djeszter

Kataa
gratula a foghoz!!!!!

csics
már én is azt tervezgetem, hogy mi lesz majd a szülinapjára Kép pedig még bő 2 hónap KépKépKép Valószínűleg addigra járni is fog, úgyhogy a cipő az bizti, + pár ruci + egy bébitaxi + arra gondoltam, hogy most amit veszek duplot nem adom még oda, most úgyis egyenlőre tanuljuk, hogy kell építeni. Van egy megablockos építőjátékunk. Ennek nagyobbak az elemei és könnyebben is szerelhető ilyen kicsik számára - azon gyakorolunk, úgyhogy a duplo igazán várhat szülinapig KépKép

manó
mi lett, ment végül a dokinéni??

Ilke
én is tudom már adni a cdket, ha kellenek, itt vannak megbeszélhetünk valamit Kép

Na most be vagyok sózva, kupaktanácsoltunk és úgy döntöttünk, veszünk egy autót. Mondjuk nekünk valami nagy példány kell a sokcuccos hobbijaink miatt, de azért láttunk pár szimpatikus hirdetést. Drukkoljatok, hogy augusztus közepére megtaláljuk álomautó-hirdetésünkte, mert akkor tudjuk kb meg is venni KépKépKép

Rit és Dodo

rit

anemona7

Sziasztok!

Kicsit rekedt a fiam, drukkoljatok, hogy ne legyen betegKép Láza nincsen és a hatalmas étvágya is változatlan.
Tegnap kapott Gergő egy kis járgányt a Tescoban, lábbal hajtható, dudálós csoda. csak véletlenül láttuk meg a pénztár előtt, felültettük rá és mivel nagyon tetszett neki, apája megvetteKép Persze még tologatni kell rajta, de imádjaKép
Van hozzá telcsi isKép

Dió!
Jó pakolászást!

Kryss!
Boldog 1. szülinapot RebinekKép

Ilke
Gratula a fősulihoz. Nekem is kezd hiányozni, hogy valamit csináljak, meg is néztem a pótfelvételi lehetőségeket, valami továbbképzést szeretnék elkezdeni.
Én is pont így csinálom, hogy a déli főzije duplán készül és abból kap este is. reggel és délelőtt szopizik, délután gyümölcsöt kap. Lehet, hogy mégse a kaja okozza a felriadást, lehet, hogy a foga, vagy a sötétedés, nem tudom. Van, hogy megnyugszik kis simire, vagy bekenem dentinox-szal az ínyét és visszaalszik.
Hát, daraboshoz én se tudok hozzászólni, enyém gyereknek tökmindegy, hogy turmix, vagy villával összenyomott, vagy általam szétcsipkedett, sőt ha darabos az se zavarja, csak engem, mert még egy foga sincs és a múltkor is torkán akadt. Ő még a kiflicsücsköt is le akarta nyelni egészben. Mondjuk én hanyagoltam a turmixgépet, mert Gergő visított a hangjától. Ha villával nyomod szét, úgy se eszi meg?

Kataa!
Gratula a 4. foghoz, nálunk még mindig nincs 1 sem.
Nálunk nincs légkondi, de azért vigyázzatok vele. Én is 1 fiú-1 lányt szeretnékKép

Sasha!
Szerintem a totyogós korszakban még maszatosabbak lesznekKépKép

Rit!
Drukk a kocsihozKépKép Én is szeretnék egyet, de mindig csak addig jutunk, hogy megvesszük a képes autó-expressztKép

pusz
Judy és Gergő
Judy

KataaKép
Gratula az új fogacskáhozKép
Kép

pusz
sasha

Kép
sasha

Ilke!

Nekem ígértél egyet.Kép Köszi. akkor elküldöm a címem vagy találkozzunk valahol?

Rit!

1/2 2-kor rátelefonáltam, mert 2-től rendel és előtte szokott jönni. hát kiderült elfelejtette, de 4-kor a rendelés után kijött. Emma mikor meglátta az ajtóban hangos üvöltésbe kezdett, és emnekült. Nagyon megjegyezte őt.

Manó

Manó

KépKép
manó

Kataa!

Gratula a foghoz.Kép

Hát légkondi sajnos nálunk is muszáj volt, merr a panel őrült meleg. csak nem volt pénzünk kettőt venni, ezért van cska hálónkban.Kép Mi ddig nem fáztunk meg tőle-kopp-kopp.

Rit!

Drukkolunk hogy sikerüljön az autó. Mi jövőre tervezzük lecserélni csotrogányunkat.

manó

KépKép
manó

Rit!

Képzeld mesélem a gyerekorvosnak hogy az Emma mostanában állandóana kuytát dögönyözi, és hoxg valamelyik nap bekapta a kutyatápot és szopogatta. Erre azt mondja: És? semmi baja nem lesz tőle. KépKépKép Jó mi?KépKépKép

Manó

KépKép
manó

Zsuzsa!

Előre is köszi.
Kicsit még gondban vagyok, hogy mit csináljuk holnap. Lehet, hogy usziba megyünk. Pancsizni egyet. Itt Fehérváron nincsenek nagy lehetőségek. Ünneplés este lesz, mikor apa is hazaért.

Djeszter
djeszter

manó
és milyen igazat mondott!!!! Dodesz már több adag száraz macskakaján túl van - semmi baja, sőt úgy néz ki, még kifejezetten szereti is KépKépKép mondjuk én nem szeretem, ha bekapja, de néha egyszerűen kijátssza éberségemet KépKépKép

holnap nagyon zűrös napunk lesz, szaladgálunk ezerrel, már előre tartok tőle. reggel futás, 11re bank, utána Batta később Dunakeszi brrrrrrr csak késő du lesz időm leülni KépKép

Rit

rit

anemona7

Rit!

Hát én is többször szedtem már ki a szájából, hogy aztán mennyit nyelt le belőle? Azt nem tudom. Mindenesere most eltettema szekrénbe, majd éjjelre visszarakom. mai mutatvány, hogy beül a kutya ágyába, a kutya meg húzza az ágyánál fogva, ő meg dől a nevetéstől. nem semmik így együtt. Csak az én hajam áll égnek néha. Mával csatlakoztunk a Duracell nyuszi gyerkőcökhöz. ma 1x aludt egész nap, 1/2 7-kor kidőlt anyukám ölében, na én ezen fellelkesedve megfürdettem, megetettem, ő meg vigyorogva játszott még egy órát. Akkor is csak én nyomtam ágyba, mert nem hiszem el hogy ha 1-óta nem aludt akkor este 8-kor nem álmos. De le kellett nyomnom, hogy megnyugodjon, met állandóan fel akart állni a kiságyban is. Azt hiszem kisé túlpörgött.
Ja, és képzeljétek hogy már csak fél karral támaszkodik és úgy is simán megáll.

Dejeszter!

Jó ünneplést kívánok, remélem jól sikerül.

Manó

KépKép
manó

Kryss!
Rebeccának boldog szülinapot!Kép

Djeszter!
Marcinak hasonlókat kívánunk holnapra!Kép

Dió és Peti
szabotimi

Sziasztok

Ilke

Az a vicces,hogy mikor en probalkoztam raszoktatni a darabosra mindent kikopott, illetve neha nem is volt hajlando bevenni a szajaba. Aztan folyton azt nezte hogy mi mit eszunk, illetve egy csomoszor magam melle ultettem az etetoszekbe ,mikor ebedeltem pl. es persze akkor az en kajambol akart. Szoval egyik naprol a masikra rajott gondolom, hogyha viszont abbol akar, az darabos....Kép Probald meg hogy mellette eszel es a sajat tanyerodbol adsz neki falatokat. Mi ma mar rendszeresen egyutt vacsorazunk. Hajol elore a szekben es koveteli a kovetkezo falatot.Kép De ha a kezebe adom a margarinos kenyeret, nem ragja el egyedul. Ja, es gyozedelmeskedem vegul a gyumolccsel, sikerult barack darabkakat a szajaba "eroltetnem" es ma mar azt is eszi. Csak kicsit nyitott szajjal rag es kozben folyik ki a leve a szaja sarkan...Kép De legalabb eszi.
Ja es folyton mondom neki, hogy ragjad, meg kell ragni, meg harapjad, kantalom mint egy idiota es erti is a kis hamis. Muszaj, mert neha tul nagy darabot szakit a kiflibol, vagy ragas nelkul probal lenyelni egy falatot es persze jon az oklendezes. De hanyni meg nem hanyt.
Edes lehet Lili ahogy cuppanos puszit ad.Kép Emilia legujabb mutatvanya hogy ide-oda szaguldozik a lakasban a toligajaval ,mikor megakad egy butorban vagy a falban, odakocogtatja parszor hatha elmegy az utbol, aztan meg jon a felmento sereg anya kepebenKép

Rit

Lehet hogy mi is veszunk egy autot, most hogy a hazvasarlast olcsobban megusztuk mint az eredeti terv.Kép

Kepzeljetek, holnap 4 nappal korabban a korabbi megallapodasnal kezdik a felujitasi munkakat a hazunkon! Ugy orulok!Kép Viszont lehet hogy nem tudok majd olyan gyakran jonni, mert ki kell jarnom egyeztetni, meg dolgokat (ajto, ablak , parketta) venni.

puszi mindenkinek
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ilke
Nagyon köszi! Igazából még nem tudom, elég zűrös napjaink vannak most, de igyekszem kibogarászni egy időpontot és akkor talizhatunk. De szerintem a jövő héten ok lesz. Neked az még jó? Vagy már költöztök le?

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Képzeljétek el a Petra de. belázasodott. Annyira megijedtem mert ő még soha nem volt beteg. Du. elmentünk az orvoshoz, megvizsgálták de semmi baja csak a foga de biztosnág kedvéért elküldött minket vizelet vizsgálatra.

Nyuszi
Neked hogy sikerült Emiliát pisilésre birnod? Mi másfél órát játszottunk a lavorba mezitelen popsival de sehol semmi. Az a zacsi amit meg rá kell ragsztani az egy nagy szar, azzal sem sikerült.

Szegényke annyira bágyadt egésznap csak az ölembe fekszik és este hányt is. Ez lehet tényleg a fogától? Ma pl semmit sem evett pedig direkt olyanokat adok neki amiket nagyon szeret de az sem kell neki. Ahogy adok neki rögtön elkezdi rázni a buksiját.

Ági
petra2

Ági!

Szegény Petra! Nagyon gyors gyógyulást kívánok neki.
Szerintem a hányás nem függhet össze a fogzással.
Pár napja olvastam egy másik fórumon, hogy van valamilyen hányos-hasmenéses vírus. Nem lehet, hogy azt szedte össze valahonnan?

Djeszter
djeszter

Djeszter, Ági!

van hányásos vírus, de az csak valami enyhe, legalábbis mikor Emma 1 vagy 2 hete beteg lett akkor nekünk ezt mondta doktornő. De ő nem lett lázas, csak hányt. De 2 nap altt elmúlt, és mivel vírus, így nem kellett rá gyógyszer, csak Dedalonetta kúp és diéta. Mondjuk az én lányom nagyon jó evő, még mikor rota vírusos volt akkor is állandóan evett volna, szóval ő ilyen téren nem alap.

Fogtól én még csak hamenést hallottam, meg lázat, de inkább hőemelkedést. Hányást szerintem nem okozhat. ha a hányás ismétlődik akkor az a lényeg hogy itasd, sokszor kevéssel. Pl fél óránként 20ml.Jó még sós kekszet vagy a sós puffasztott kukoricát adni neki. És vidd vissza az orvoshoz. De remélem hogy holnapra rendbe jön ő is.KépKépKép

manó

KépKép
manó

Dió
Ti most már a végleges helyre költöztök vagy nektek is kétszer kell majd költözni? Én úgy altaltom a Petrát, hogy mellé fekszem és mikor elaludt akkor teszem be az ágyába csak nálunk az a jó, hogy ő éjjel egyáltalán nem kell fel. Én majd akkor szoktatom majd a saját ágyába ha végre elkészül a házunk addig is elég neki ez a stresz.

Ilke
Gratulálok, hogy felvettek a suliba! Sajnos nem tudok semmi tanácsot adni a darabos kajcsikra a Petra magától szerette meg, nem erőltettem neki mindig adtam a kezébe és egyszer csak a szájához tette és elkezdte enni. Most már bármit adhatok neki. Egyik nap pl. a fasirt belsejéből adtam
neki és hozzá rizst ez is nagyon izlett neki.

Rit
Milyen autót szeretnétek?
A Petra nagyon imádja a baby taxiját, ő is a szülinapjára kapta.

Nyuszi
És ti mikor tudtok majd költözni? Aranyos lehet Emi a toligájával.

Kryss
Nagyon boldog születésnapot Rebinek!

Djeszter
Marcinak is nagyon boldog születésnapot!

Szerintetek mit csináljak jövőhéten kezdődik egy intenziv nyelvtanfolyam heti 3x4 óra ami az utazással 5 órát jelent. Rggel 8-kor kellene elmennem és 13-ra érnék haza, az apósom tudna rá vigyázni mivel, hogy együtt lakunk. A suli miatt muszáj lenne de annyira nem szeretném itthon hagyni a Petrát.1 év alatt összesen egyszer voltunk moziba és utána is rohantunk haza. Múltkor is hivatalosak voltunk egy esküvőre már meg is volt beszélve,hogy az anyósomék vigyáznak a Petrára de a végén felhivtuk őket, hogy mégse jöjjenek és inkább hazamentünk vacsi után a Petrával mi is. Lehte, hogy ez már tényleg hülyeség amit csinálok és járna egy is szórakozás de annyira nem hagyom szivesen senkire.

Ági
petra2

Zita!

Köszi, sejtettem, hogy nem fehér embernek való a soroksári úti Megatoys-ba eljutni. Csak akkor igaziból nem értem, hogy ugye ott működik az Aktív Szülés Központ, és van egy csomó jópofa program, de feltételezik, hogy mindenkinek van autója? Vagy azt, hogy nem fehér ember?Kép Na, mindegy.

Ilke!
Ügyes Lili, hogy tud puszit adni. Én ha Petit megkérdezem, van-e puszi, csak odadugja a buksiját, de nem ad, csak várja, hogy én adjak.KépEgyébként annyira aranyosak tudnak lenni, mikor bújósak, meg hízelegnek, ugye?

Ági!
Remélem, gyorsan meggyógyul Petra! Jobbulást!

Nyuszi!
Tök jó, hogy épül-szépül a házatok! A miénk is, már láttuk belülről is, bár még hihetetlen, hogy egyszer tényleg lakható állapotban lesz. Biztos jó lesz bele vásárolni.

Na, jó éjszakát mindenkinek! Babák, hagyjátok aludni a mamákat!Kép

Dió és Peti
szabotimi

Ági!
Nem, mi is kétszer költözünk, szintén anyósomékhoz. Hasonlóan hozzátok, pincében, padlásban, lakásban lesznek a bútoraink. Nem lesz könnyű időszak, merthát mi is megszoktuk, hogy a magunk urai vagyunk, nehéz lesz alkalmazkodni, de örülni kell, hogy egyáltalán mehetünk hozzájuk.
Szerintem tényleg jár egy kis kikapcsolódás. Igaz, eddig nálunk is csak egy alkalom volt, hogy estére-éjjelre anyósomra hagytuk Petit, de nappal azért már többször maradt másnál fél napokat is. Szerintem a babák jobban bírják, mint gondoljuk. Legalábbis Peti nappal simán elvan mással, azért az egyetlen éjszakáért haragudott egy darabig. Persze, mert így nem kapta meg az esti-éjjeli szopiadagját.Kép

Dió
szabotimi

Ági!

Én most voltam hétvégén esküvőn Székesfehérváron, én itthon hagytam Emmát anyukámra olyan szobat 10 felé mentem el és vasárnap hajnali 6-kor értem haza, aludtam kb 10-ig, aztán még visszalaudtam délig. Semmi gond nem volt. Mondjuk mi a születésétől kezdve együtt lakunk, és máskor is hagyam már itthon pl reggel 8-du. 2-ig. Akkor is teljesen jól megvolt. Én nem szoktame bből ekkora gondot csinálni, szerintem nem baj ha hozzászokik. Mondjuka z éjszaka az húzósabb, attól én is féltem, de semmi sem volt. Szóval hajrá nyelvtanfolyam szerintem!

manó

KépKép
manó

Dió!

Atzért nem olyan szörnyű a mega toys. nem mondom hogy közel van, de hát attól függ honnan indulsz. A boráros térig el lehet jutni villamossal, onnan már kb 10-15 perc busszal. Ha meg a másik irányból mész akkor Pesterzsébeten lehet felszállni a buszra ami előtte tesz le. Én már mentem babakocsival is oda, nem annyira vészes. nemmondom azért az Árkád közelebb van nekünk.Kép

manó

manó

KépKép
manó

Hali!
Most regényt fogok írni, mert sokminden történt 3 nap alatt.
Úgy kezdődött, hogy vasárnap az anyai nagymamám közölte anyukámmal, hogy eladják a lakásukat. )Itt laknak ugyanebben a kapuban.) 8,3 adták el és vesznek lőrincen 7 milláért egy másikat. Hétfőn menni kell az ügyvédhez aláírni a papírokat. Hát jó. Mi aznap este az eget is megmozgattuk, mert a nagypapám már meghalt vagy 10 éve és anyukám örökölt utána. Az a gyanúja volt, hogy a testvérei és a saját anyja ki akarja semmizni, úgy, hogy a két öccse nevére íratják az új lakást. A hagyatéki tárgyaláson annó meg is állapították, hogy a felének a harmada az az övé. Hétfőn úgy ment oda anyukám, hogy tudta, nagy küzdelem lesz és igaza is volt. Az idősebbik öccse halálosan megfenyegette...Kép Eddig sem szívleltem őket, de hát a családját nem válogathatja meg az ember. Amíg régen kg 15 éve a nagyanyámnak kulcsa volt hozzánk addig rendszeresen járt fel kutakodni és amit ért és nem volt feltünő azt vitte. Állandóan hazudozik és persze anyám nem is létezik számára mint gyerek, csak a két fia akik már több mint 40 évesek és még mindig az anyjukkal élnek saját család nélkül.
A végén persze muszály volt beleegyezniük, hogy odaadják a részét, hiszen az ügyvéd előtt nem volt mit tenni, hiszen jogilag járt neki. Aztán kedden nem történt semmi. Ma délelőtt 11-re kellett menni a pénzért, meg aláírni újra. Persze addig húzták itthon az időt, míg késtek 15 percet és addig nagyanyám sírt, hogy jajj nem fogja tudni kifizetni az új lakást így és hogy milyen szemetek a lányáék, meg hogy az apámat akarja gazdaggá tenni anyám... Jah! Apárm még kedd este is azt mondta anyukámnak, hogy hagyja a fenébe ne cigányoskodjon már ennyi pénzért, de anyukám a fenyegetés hallatán már csak azért se futamodott meg. Viszont a nyaganyám sírása nem lelt süket fülekre és az ügyvéddel kiokoskodták, hogy jár neki még abból a pénzből is a haszonélvezeti jog ami kb a fele. Itt jegyezném meg, hogy a nagymamám özvegyi és rendes nyugdíja már 10 éve a bankba megy. Most 50 ezer pár éve. De ha csak 30 erzérvel számolom akkor is 3 millió forint és mégis mindig sipákol, hogy nincs pénze. Utána persze mindenkinek összevissza hazudott. Már amikor anyukámék ott voltak. Kapott foglalót és ott a vevő és az ügyvéd előtt letagadta!!! Több kétes kijelentést is tett... Anyukám akart íratni papírt, hogy a haszonélvezeti pénzt később viszont látja, de a nagyanyám nem írt alá semmit ellenben visszakérdezett, hogy -Mi van, nem bízol bennem?
A nagybátyámat nagyon jól jellemzi (aki halálosan megfenyegette anyukámékat), hogy a többedik agyvérzés után magatehetetlen nagypapámat úgy rugdosta mint egy vadállat és mikor apukám rászólt, majdnem nekiugrott.
Na ugrojunk vissza fél 12-re. Anyukámék már bent voltak az ügyvédnél, apukám telefonál, hogy munkahelyi baleset érte, és most mennek a Délpestibe. Belevágódott egy kő a szemébe. Később hívott, hogy a Mária utcaiba vannak és műteni kell. Anyuék meg nem vették fel. Szóval jó kis nap volt ez a a mai meg a hétfői, senki sem nyugodt, csak én próbálok az maradni, hiszen a Gabi miatt muszály, nem kell, hogy még ő is nyűgös legyen.
A balesetről:
Apu a kollégájával füvet nyírt a reptéren hatalmas hodály gépekkel Rendes üveges kabinnal meg mindennel. Pont egymással szemben haladtak, de vagy jó 10 méterre egymástól széltében hosszában. A fűről a szembejövő gép felkapott egy öklömnyi (férfi ökölnyi) követ ami berepült az ablakon és eltalálta apukám bal oldali szemét és persze akörülötte lévő dolgokat. Az ablakon egy hatalmas lukat hagyva maga után. Egyből ömlött a vér és érezte ahogy folyik ki a szeme. Azt mondta olyan érzése volt, mintha könnye folyna. Nagyon fájt neki. Mobilját elő se tudta venni, hanem a CB-n szólt a toronynak, hogy mi történt. Egyből sok ember került elő és a főnöke szálította az üzemorvoshoz aki csak annyit tudott tenni, hogy lekötötte és utalta a Délpestibe, ahol átirányítoták a Mária utcaiba, mert nekik nem volt megfelelő felszerelésük ehhez a műtéthez. A műtéten nem altatásban végezték, de nagyon rendesek votak a dokik. Kapott lidokainos szemcseppet az érzéstelenítő inekciók előtt. Ezektől még a feje búbja is elzsibbat. A szemét V alakban varrták több mint 15 öltéssel. Nagyon nagy szerencséje volt, hogy nem a homlokán vagy valahol máshol taláta el a fején, mert akkor fel se kelt vona többet! Az, hogy rendesen fog e látni az még kérdéses és az elkövetkezendő naptól függ. Egyelőre nem fáj neki és ez jót jelent, hiszen ezek szerint nincs gyulladásban ergo nem lesz szövődményKép Látni lát, csak pl a betüs tábla fent van a falon, de ő lent látja a padlóhoz közel. Gondolom a varratok miatt, illetve remélem.

puszi mindenkinek és jobb napokat.
sasha

Kép
sasha

Rit,
Ok, köszi, csak még nem tudom, hogy mikor tudok érte beugrani. Neked mikor lenne jó? A talizást nem merem ígérni, mert egész nap jövünk-megyünk a városban. Esetleg valamikor felugranék érte, ha arra járunk.

Judí,
Köszi. Hát eddig nem ette meg Lili a villával összetört kajcsit, de szerintem megint be fogok vele próbálkozni, csak az a baj, hogy ő elég könnyen szokott hányni, így vigyázni kell.
Az én turmixomnak is traktor hangja van, pedig nemrég vettük és jó márkája van, mégis amikor elsőre bekapcsoltam, majdnem visszavittük, hogy ez nem normális, aztán végül maradtKép. Én botmixert használok Lili kajcsijaihoz.

Manó,
Ok, akkor várom a címedet mailben, és küldöm a CD-t. A talit nem merem ígérni így a költözés napjaiban.

Nyuszi,
Képzeld ma megint adtam neki kis (fél borsószemnyiKép) kis darabokat a kukorica pufiból és megevett 1 darabot összesen. Nálunk már ez is óriási dolog, így örülök is neki rendesenKép. Holnap jön majd a mára tervezett főtt tészta. Egyébként úgy sikerült ezt elérnem, hogy játszott a szobában, én meg szépen pakoltam a szájába a darabkákat. Szoktunk Lilivel enni a konyhában, de soha nem érdekli, hogy mit csinálunk. Végül raktál fel Emiről képeket valahová, megnézném ahogyan száguldozik a kis mazsola?

Forti,
Elvileg jövő héten költözünk, így a talit neked sem merem ígérni, lehet, hogy az lenne a leggyorsabb ha feladnám postán. Ha jó így neked is, akkor megírnád a pontos címedet, mert már nem tudom hova mentettem el.

Ági,
Jobbulást Petrának! A zacsi tényleg nem túl hatékony. Lilinek amikor kellett, pisit gyűjteni, elsőre rögtön tele lett zacsi, aztán utána egy csepp sem ment bele, pedig napokon keresztül próbálkoztunk. Aztán végül a kádban sikerült felfognunk egy keveset.
Megértelek, hogy nem szívesen hagyod magára Petrát, én is így vagyok vele. Igaz nekünk nincs is senki akire bízhatnám, de talán valamikor el kell kezdeni. Ha megbízol apósodban akkor próbáljátok meg, hátha működik.

Dió,
Igen, és mostanában Lili extra bújós. Mindig nyújtja a kezeit felém és mosolyogva szinte kéri, hogy öleljem meg.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sasha!

Hát ez az egész borzasztó! Tényleg próbálj meg nyugodt maadni, amennyire lehet. Apuddal remélem minden rendben lesz, és fog rendesen látni!Kép

Ági!

Az jó, hogy nem kellene idegenre hagynod. Az 5 óra tényleg sok idö, de szerintem Petra megszokná. Nálunk Nátán heti 3-szor (van, hogy 4-szer is) van 2-2,5 órákat mással, ráadásul idegenekkel (konditeremben). Az elején tiltakozik, de hamar megnyugszik és utána már nagyon jól eljátszik. Persze azért én sem teljesen ismeretlenekre bizom, már hónapok óta járunk (6 hétig apuja is ott volt).
De az is teljesen meglepö volt, hogy a házassági évfordulónknál du. 5-töl másnap 12-ig volt a szomszédban, és akkor sem volt semmi baj vele, csak az elalvásnál tiltakozott egy kicsit.

Dió!

Nekem pl. jóval könnyebb a Megatoysba eljutniKépKép innen közlekedési eszközzel, mint a saját páromhoz. Itt felszállok a HÉVre, ott letesz, kb. 1 óra. A páromhoz eljutnom 2,5 óra.

Autó:
Mi is vásárlás elött állunk, és olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy újat (vagy pár hónaposat) vehetünk. Nagyon gondolkodunk rajta, hogy milyet. Mindenképpen valami középáras, kicsit családit szeretnénk, amibe befér 3 gyerekülés hátra (két gyerek már vanKép, és közeli tervben a 3.KépKép), viszont ahhoz olyan kocsi kell, amiben hátul 3 teljes ülés van.
Ilyen pl. a Citroen Xsara Picasso. De a francia autóktól nagyon intenek minket. Láttunk még olyat, ami nekem nagyon nem tetszett (Peugeot 307 SW), olyat, ami ugyan nem lenne rossz, de az alapmodell szinte alig tartalmaz valamit (Opel Zafira), és már igy is 5,5 M Ft-ba kerül (kb. 5-6 M Ft-ot tudunk rákölteni). És még van egy jelölt (még élöben nem láttam, csak neten), a Toyota Corolla Verso, de ott meg az a gond, hogy fogyasztás miatt jobb lenne a dizel, viszont náluk épp a dizel elég rossz felszereltségü.
Ugyhogy most nagyon gondolkodunk.
Van még idönk egy kevés, mert egy 3 hónapos Picassot (bemutatómodellt) aug. közepén tudunk 2 napra kipróbálni (mindenféle vásárlási kötelezettség nélkül), és addig ugysem döntenénk véglegesen.
Nincs ötletetek, hogy mit érdemes még megnéznünk?

A két szülinaposnak boldog szülinapot, még majd ma mindenképpen jövök feltenni a táblát. A párom itthon van, fáj a háta, remélem lesz idöm rá.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Kryss, boldog szülinapot RebinekKépKépKép

Djeszter, boldog szülinapot MarcinakKépKépKép

Ilke, gratula a főiskolához, minden elismerésem azoknak, akik a gyerek mellett tudnak tanulni!
Betti imádja a tésztát, mindig kap a tálcájára és szépen felcsipegeti. Én aprítógépet használok a turmixoláshoz, ez nem olyan vészes hangú, Betti megismeri a hangját, hogy neki készül valami.
Irigykedem a pusziért, Betti még nem tud adni, csak dugja a fejét, meg időnként ha a földön vagyunk, rám mászik és a kis fejét a keblemre hajtjaKép

Sasha, apukádnak jobbulást, nem semmi napjaid voltak..

Ági, jobbulást Petrának! Szerintem ne hagyd ki a tanfolyamot, nem olyan sok az öt óra, pláne ha egy alvás is bele esik. Jó neked, hogy van kire hagynod, nekem egy fodrász is gond félévente.

Rit, drukk az autóhoz, a férjem is emelkedett hangulatban várja az új autóját, nagyon irigykedemKép

Conti, Betti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Beszti, épp most olvastam a hozzászólásodat, a férjem pont egy Citroen c5-t választott, és nagyon körülnézett előtte ár-felszereltség, stb. terén. Igaz, hogy nagyon le tudta alkudni az árat, de végül is a Citroent választotta. Egyébként még egy Mazda és egy Honda volt versenyben. Sajnos hitelt fog felvenni, plusz beszámítják a mostani kocsiját (Toledo) és egy kis kp. Én is aggódtam a francia autók miatt, nekem volt egy Renault Cliom, mondjuk régi volt, de nagyon utáltam. Meggyőzött, hogy a mostani szériák már sokkal jobbak. Majd kiderülKép
Többiektől bocsi, ez egy kicsit off volt.
Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

manó
fantasztikus, hogy beindult Emma!!!! tök jó!!!

nyusz
mikor megy a párod megint Angolhonba??? - lehet, hogy mégis megkérném egy cd vásárlásra Kép

Ági
egyenlőre az Astra Caravannal szemezgetünk - tudod, nekünk rengetegg cuccunk van általában a búvárkodás + a barlangászat miatt
és hamar megtanulta használni a bébitaxit??mi még semmi ilyet nem próbáltunk Kép

jobbulást Petrának!!

sasha
veletek aztán tényleg mindíg történik valami!!! remélem helyrejön a papád szeme. a családról meg.... hát nem is tudom. Számomra annyira hihetetlen, hogy emberek, akik egykor szerették egymást ilyen gyűlölködésre és acsarkodásra képesek. Én nem hiszem, hogy valaha is iylen helyzetbe kerülnék.

Ilke
persze, ugorj csak, egyenlőre Pesten vagyunk többnyire, csak szólj, mikor jönnél Kép

szép napot mindenkinek!!

Rit és Dodo

rit

anemona7

Beszti, Conti!
Köszi! bizakodó vagyok és tuti meggyógyul.Kép Más lehetőséget nem adok nekiKép

Rit!
Én sem értem, hogy lehetséges ilyen. A saját gyerekét fosztaná meg mindentől. Én ezt nem tapasztaltam sehol máshol. Pl anyukámék nekünk adták a lakást... Apikám rokonai... 10 vannak testvérek és soha ilyen irigykedés hazudozás nem történt köztük. Nem kapzsiak és nem fukarok, hiszen egy család vagyunk. Írtam is milyenek, hiszen voltunk ott 2 hete. Sose voltak ilyenek. De a fogadott lánya is ilyen a nagymamámnak (őt szereti anyukámat nem, nem is tudom miért... talán mert rendes) A lánynak meghalt az anyukája, apukája és kisemmizte őket. Addig ügyeskedett, furakodott, hogy elvette tőlük a lakást. Fitalok, új családdal és majdnem az utcára rakta őket. -A pénz az enyém a többi nem érdekel.-felkiáltással csinálta mindezt. Én ezt a fajta viselkedést nem tudom és nem is akarom elfogadni. Az én szüleim úgy tekintekek a vagyonukra, hogy az MÁR az enyém, holott még élnek (remélem még vagy 100 évig) és mi is a csabival azon vagyunk, hogy már most össze tudjunka Gabinak hozni egy saját lakást és ha lesz még gyerek akkor annak is. HOgy ne albérletbe, és a semmiből kelljen indulniuk, mert ez így természetes. Nem azért szültem a gyereket, hogy ő tartson el és legyen ki ápoljon öreg koromban... A mostani gondolkodásmódunk is erre épül. Építkezni fogunk és a maradék pénzt befektetjük, hogy egy szebb és nagyobb házat tudjunk építeni itt kispesten vagy a környéken. De többen azt mondják, hogy elég Gyömrőre (ide fogunk most építeni, mert van telek és marad is elég pénz befektetni) egy kis luk ahol csak mehúzzuk magunkat. Igen ám, de én nem kis lukat akarok oda építeni, hanem egy család számára kényelmesen lakható házat és most tudom, hogy az a Gabié lesz.
Nem-nem értem az egészet...

Tényleg bocsi, hogy így nyafogok, meg minden, de ez számomra megdöbbentő.

sasha

Kép
sasha

Sziasztok

sasha
Jobbulást apukádnak, Neked pedig kitartást!

Autó
Nekünk egy Ford Ka-nk van, hát még a babakocsi sem fér bele. Még szerencse, hogy nyaralni a nagyszülőkkel megyünk, az ő kocsijukba fogunk pakolni Kép

Képzeljétek, tanítom a gyereket aludni. Most csak 40 perc volt, mire nagy hiszti közepette elaludt. Pedig annyira fáradt volt, hogy már a szemeit sem tudta kinyitni, de a hiszti azért ment.
azért szántam rá magam, mert ma voltunk Dokinéninél, és ő mondta, hogy magamat szivatom azzal, ha a gyerek nem tanul meg elaludni, és valószínűleg ezért kelünk éjszaka is óránként. És végiggondolva igaza van, annyira kellek neki éjszaka, hogy odabújjon, szopizzon két kortyot, és visszategyem az ágyba. Tehát se nem éhes, se nem szomjas. Kezdek már zombi lenni, ráadásul apával sem értetem meg magam, és azt hiszem már ez is a fáradtságnak tudható be. Persze állandó fejfájással is küzdök, azt hiszem egy jó kis alvás segítene.

Különben jól vagyunk, kiscsaj 9220 g, 74 cm. Most lett egy kis bőrirritációja a popsitörlőktől, így le vagyunk tiltva róla. Dokinéni nem aggódik, hogy a gyerek nem eszik zöldségeket, csak minden mást. Azt mondta, az apjára ütött, aki utálja a zöldséget.

Beszti
Ford Focus? Esetleg nézd meg, főleg azért, mert a Fordokat nem szeretik lopni.

Darabos kajcsi
Nálunk a pogácsa jön be annyira, hogy mostmár veszi ki a zacsiból, és harapja. Attól nem öklendezik. Először megrágtam neki, aztán kicsi darabokat adtam, és két hét alatt eljutottunk oda, hogy harapja, és eszi vigyorogva.

Puszi
Nálunk is csak fejdugdosás megy, de a tükröt előszeretetttel puszilgatja. Ja és egy hete, ha meglátja a pocakomat, jön és bújik hozzá. Na ott szoktam nyálas puszikat kapni.

A SZÜLINAPOSOKNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT.

No most megyek, mert ezer dolgom van a nyaralás előtt.

Szilcsike
szilcsike

sziasztok
Judy
mi igy vagyunk a házal egy csomot már megnéztünk de ami tetszet az drága volt vagy pont olyan messze volt a párom munkahelyétöl mint mostani lakásunk ugy hogy még maradunk idén eben a lakásban valoszinü .

Djeszter
BOLDOG SZÜLINAPOT MARCINAK Kép

Mano
csak hogy megnyugtasalak Kép petike se akart tegnap este elaludni pedig álmos volt ha letetem hasra az ágyába 2 pec mulva már állt Kép és sirt hogy álmos és éhes pedig elöte egy fél orával vágot be 200ml tápit +elöte fözit is evet csináltam neki ujabb adag tápot és anak is megete a felét és csak utána aludt el és nappal csak másfél 2 órát alszik és reggel 7 pörög ezerel este 7-8 ig 1x déli alvásal és ugynézki elég neki Kép.

Ági
jobbulást Petrának ha nem kér enni ne eröltesd de viszont itasd elég sokat sokszor hogy ne száradjon ki ilyenkor ere kel vigyázni .

Sasha
Szörnyü ami apukádal történt jobbulást neki és ne idegeskedj .

Lányok
elengedét a páromat szabira igy vasárnap megyünk le a balcsira és ott is leszünk 1 hétig már alig várom .Petike minden nap tud valami ujabb rosszaságot kitalálni tegnap a gombát amit tisztitotam pakolta ki a tálbol rám meg a frászt hozta hogy ne hogy egyen a nyers gombábol még akor is ha ehetö fajtáju az a gomba. Ma a kést találta meg amivel a reggelimet etem de elvetem töle még idöben és ma 6kor kelt fel hogy éhes evet és utána már nem aludt vissza hanem elkezdte a pörgést ,rosszalkodást Kép most alszik .

Pusz Csics és Petike
csics

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?