Új privát üzeneted érkezett!

bocsika, csak egy kiskutyis képet akartam berakni, de bindzsa vagyok :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok, nem tudjátok, hogy mi van akkor, ha reggel még 36.7 volt a hőm, most meg 36.1 volt?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska: én nem vagyok nagyon járatos ebbe a témába de úgy tudom hogy reggel mindig magasabba a hőd mint este. Ne aggodjál bizti a pocidban van minimanó!!!
Vendég

édi vagy Pintyus.... a próféta szóljon belőled :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lánykák!

Zsuzska:

Ne idegeskedj :lol: csináltál már tesztet?
Amúgy együttérzek a tételkidolgozás miatt...Én a szakdolimat írnám ha rá szánnám magam ami azért fontos mivel pénteken be kell mutatni, de egy sor sincs meg pedig 15-én kell leadni hivatalosan :evil: Szörnyű.................................................

Szevasz Pintyuska:

Előkerültél?Már azt hittem eltüntél ami nem lenne jó.

Lányok ne csüggedjetek, az teljesen jó ha ilyen kis ficánka gondolataitok vannak... :oops:
Én annyir frigid lettem hogy csuda akkor jó ha BÉKÉN vagyok hagyva :cry: , persze a hátsimi és társai jöhetnek elalvás előtt az nyugtatólag hat.Így szerintem egykör előnyben jártok hozzámképes biztos :lol:
tappancs28

tappancs: igazából hétvége felé meg kellene jönnie, azt szerintem megvárom, de ovu tesztet csinálok este, ha barátnőmtől megkapom :wink:
Hátha csak peteprpsem van.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bár most már kezd mensis pocifájásom lenni :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nyugi Zsuzska nyugi addig még pár nap akad nyugika :o
Tessék pozitívan hozzá állni léccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii O K ? ?

Nem kell egyszerüen másra koncentrálni csak arra, hogy bébike tudod ott van....
A gondolatok ereje eszméletlen befojásoló tényezővel hatnak Én hiszek ebbe.Csak ebbe mert ha feladtam volna és virnyognék, hogy tuti baj van velünk már lenne s lehet, hogy már etyke lennék.
Márpedig nálam a kölkök is elvárják, hogy Tesóval tuti legyen minden, mert különben elverik rajtam a port :lol: .
tehát csak nyugika
tappancs28

jaj zsuzska,
!!! :evil: :evil: :evil:

Hol a pozitiv hozzáállás???????????
Nem szabad elkenődni, mert nem tesz jót!!

Tappancs, nem voltam én eltünve eddig se, csak mikor te voltá én nem voltam, és forditva!! :lol:
Vendég

Oksa csajok, tökre igazatok van...... olyan pozitív lettem, hogy a hőm is felment 36.9-re.)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pintyus ez igaz bevallom délután elaltattam a törpéket s én jobban bealudtam mint Ők :lol: .Hát ez előferdül nálam sűrün de a szieszta az jár én meg imádok lusta lenni és aludni.Különben is ha lábatlankodom a házban akkor felkelnek s kész katasztrófa estig velük :roll: :wink:
tappancs28

Nos Zsuzska Azt gondolom Pintyus meg Én elmegyünk lélekturkásznak és egyből jó belátásra ébrednek a hölgyecskék :lol: :wink:
tappancs28

Rendben van, kezdhetitek az én lekecskémmel :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Képzeljétek,nem fáj poci :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vigyázz Zsuzska nem vagy messze hozzám meglátogatlak és kicserélem a rossz gondolatokat és jókat kapsz majd :)
tappancs28

Zsuzska csak pozitívan ez jó hír északára :P így tovább
tappancs28

látos zsuzska.........mondtuk mi hogy fő a pztiv hozzáállás, mert ahogy egy kicsit jobban lettél, helyre is állt a hőd, és tuti ott is fog maradni!!! én bízom benne, és amugy azért vagyunk itt, hogy egymást segitsük és tartsuk egymásba a lelket!!! :wink: :wink: :wink:
Vendég

nagyon édik vagytok..... tisztára elpityeregtem magamat.... na ez sem normális szerintem :cry:
barátnőm isazt mondta, hogy csináljak tesztet mihamarabb

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nos akkor adjuk alád a lovat azt tudod remélem,hogy az is jel ha érzelmiaktivításod és érzékenységed is változik.Tehát ez is a babóra utal.Hülyeséget félretéve tényleg így van, de komolyan olvass utána s meglátod.
tappancs28

Nos jelenésem van a fürdőszobába ölik egymást a törpéim a vízbe rendet kell raknom majd jövök sziasztok
tappancs28

Rakj rendet köztük, várunk vissza :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nos kicsit lecsitultakkét percig aztán kiveszem őket és altatom.
Tudjátok mi jutott eszembe? Nézzétek meg újságárúsnál most nemtom melyik vagy a Kismama vagy a Babamagazin nevű újságban van egy hasznos pappiros amit mindhárom terhességnél kihasználtam s tök jó, hogy saját van ez Várandósok Öröknaptára.Minden rajta van:
-peteérésed bébi fogamzása
-mikor várható pozitív teszt
-1. orvosi vizsgálat
-genetikai vizsgálat ideje
.
.
.
stb....
Minden amit csinálnak veled ill mikor mozdul meg a bébi mag ilyenek.Érdemes megvenni ezt használja a nődoki a védőnő és használhatod te is , hogy képbe legyél mindennel 8) Nézzetek utána.
tappancs28

Ez ilyen köralakú bigyó.
Zsu add meg az utolsó mensid első napját megnézem mikor eshettél teherbe szerintem ellenőrizni tudod reális-e hisz tudod mikor voltatok együtt.Ill. együttlét után is 72 óráig élnek a spermák és megtermékenyítésre alkalmas.Nos mit szólsz hozzá?
tappancs28

És mért dobog a szíven a hasamban?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Azt nemtudom Zs de ha megadod azt amit kértem megnézem mikor fogant a picur
tappancs28

Nos drágaság nos????????
tappancs28

TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

A hangulat változás is babás jel, ugyhogy minden remény meg van!!
Vendég

oksika, mindjárt megmondom neked: az utolsó nap:
nov. 9én pötty pötty, aztán 10-én semmi, aztán 11-mindent bele és 14-e volt az utolsó napom.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Oksika..... de csak közkívántra csináltam meg ám.....olyan katam, aminek a végén fólia van.... és ezen nem tudok eligazodni.... hol kell lennie a csíkoknak?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

one step pregnancy test a neve.... Londonból jött.... hosszú pálcika alakú

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nos utolsó mensi első napja 2007.11.09.
Peteérés fogamzás napja 2007.11.17.-2007.11.26.-ig
Terhességi tesztet készíthetsz ami már kimutatja 2007.12.07.-2007.10.14.-ig
Első vizsgálat 8 hetesen dec. 28-jan 4.-e között
Szülés várható időpontja:

2008.AUGUSZTUS 17
tappancs28

Pálcika alakúval teszteltem én is .. a végén, amit pisibe kell mártani, ott fognak kijönni a csíkok .. kb fél-1 centire egymástól .. de a használati utasításban benne van minden ..
A lényeg, hogy nem szabad mélyen belelógatni a pisibe, csak 1-2 centire ... és csak pár másodpercig.
Utána ki kell venni, ott kell hagyni 3 percre, és visszamenni megnézni, hogy mi lett .. gondolom 2 csík :D :D
nos? nos?
??????????????????????

Kép
szösszenet

Zsuzska ne ijedj meg ha most negatív lesz nekem is az első napon mutatta ki mivel addig nem volt elég hormon a vizeletemben.Ne pánikolj mindenképpen 7.-én ismételd meg akkor már jó lesz hidd el.Hallod?
tappancs28

Jó .. de egy csíkot mindenképpen látnia kell .. ha az sincs, nem jól csinálod :)
Ha megmutatnád hogy néz ki a teszt, könnyebben segítenénk ...
Drukk-Drukk

Kép
szösszenet

Nos mi zu???????????

Szia Szösszenet!
tappancs28

Persze egyet mindenképpen kell látni de jobb lenne 2-őt viszont ahogy nézem még 4 hetes terhes csak ha van baba és még pici a babó 7.-én lép az 5.hétbe ZSU akkor már kimutathatja a tesz de ha sok hormonja van akár most is látható lehet nemtom :)
tappancs28

Hello .. itt izgulok .. és a főhős eltűnt :shock: :shock: :shock:

Kép
szösszenet

Anno én is hamar teszteltem .. és ugyan nagyon haloványka volt a 2. csík, de ott volt! 3 napra rá megismételtem, és tényleg :)
Úristen .. visszapörgetném az időt, annyire megélném újra azt az örömöt!!! Mindenkinek ezt kívánom!!

Kép
szösszenet

Hátr még rághatjuk a küszöböt :( Már a picik itt állnak , hogy mért klimpírozok annyira baba van valakinél anyúúúúúúúú???,,,,,,,,,ez a fiam a lányom meg nyomkodja kérdsőn a hasamat s néz rám értetlenül :wink:
tappancs28

Zsu tessék jelezni valmit mert megüt a guta az izgalomtól!Halóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
tappancs28

Zsu lefektetem a törpiket de mire vissza jövök ugye jelentkezel?
tappancs28

na szóval vagyok, csak apa kitúrt :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szóval ahol a pisibe áztatós volt, ott a fólia alatt volt piros egyszer és fent a pálcikán lett mégegy.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csak nemtudom, hogy a fólia alatt, vagy felett kell hogy legyenek a csíkok.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nos ezt nem fogtam tehát mégegyszer akkor van baba?
tappancs28

Zsu figyú a csomagolásban van leírás miként kell elvégezni és kell lenni ábrának is , hogy terhesség vagy nem terhesség miként értelmezhető azt keresd meg és megtudjuk mi újság 8)
tappancs28

sajna nekem nincs leírásom hozzá.... Angliából kaptam és ott darabszámra lehet kapni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép
szösszenet

Szóval..... bele állítottam, azon a részén, amit bele kell állítani, van egy műanyag fólia.... azt most le kell venni, vagy sem? És ha nem, akkor alatta el kell színeződnie? Ott kell lennie az első csíknak?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu ha magam előtt rajzolok egy mezőt mondjuk egy téglalapot akkor azon belűl kell lenni mindkét vonalnak magyaroknál.Ezen így van?
tappancs28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?