Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Vendég

Vicuska
Ismét laptető!!! :)
A vérnyomásméréstől félek egy kicsit, általában magas szokott lenni. :? Úgy néz ki, mostanában már annyira nem vagyok félős. :)
Vendég

Kép
Vendég

Szilvi!

még ez is a tiéd! :P
Kép
Vendég

Vicuska
Köszi, nagyon aranyosak! :lol:
Vendég

Van 2 nagyon hülye kérésem. :roll: :oops:
1. Ha meglesz az AFP időpontya, valaki esetleg eljönne velem a vérvételre? (holnap kérem a beutálót)
2. Csütörtök vagy péntek délelőtt jönne valaki turizni? (ma jön a fizu!!! :D )
Vendég

Szilvi!

nekem sajnos csak jövőhéten jön a fizu :?
félsz a vérvételtől??? :roll: :shock:
Vendég

Vicuska
Kitartás a fizuig. Apáét 10-én utalják. :?
Nem félek (annyira) a vérvételtől, viszont néha az ájulás kerülget.
:roll:
Vendég

A brendon honlapján találtam kismami kompressziós harisnyát 4190 HUFért. :shock: :shock: :shock:
Vendég

Szilvi, ha jó neked, én szívesen megyek, de csak a péntek jó! Vérvételre nemtom mikor akarsz menni, majd szólj, ha ráérek, oda is szívesen elkísérlek! :)

Mindenkinek köszi, párom is mindig ledöbben a pocimon, én is gyakran röhögök...:D

Nati, szépet álmodtál, valóra fog válni! :)
Vendég

Bessy, írtam privátot!
Vendég

Márti
A péntek délelőtt is jó. :)
Vérvételre inkább nem mennék, de muszáj. :? Emlékeim szerint valami gasztro labort írt fel a védőnő, ahol soron kívül tudok bezúzni. :D
Vendég

Sziasztok!

Na itt vagyok!

Reggel majdnem megörültem amikor megláttam hogy véres a vizeletem. Irány a doki.... megnézte a babát, minden rendbe vele (BPD 27 mm, AD 26mm, FL 15 mm), jó szívmükődés (meg is hallgattuk). Apa is elkísért ő is nagyon aggódot, láttam rajta. Vizeletet is nézett a doki, de mivel nem tudta eldöntni hogy tényleg va-e benne vér így elküldött az SZTK-ba ahol sürgösségibe megnézték. Van benne vér (azóta is), tehát valószínüleg a hólyagom van begyulladva és az vérzik (bár eddig semmi jele nem volt a húgyúti fertőzésnek). Viszont ha az antibiotikum szedése ellenére se javúl a helyzet vagy begörcsöl a vesém akkor vesekő gyanús vagyok és azzal már urológushoz kell mennem. A doki kizárta hogy a babával van gond, mert a tüneteim alapján elösször vetélésre is gondolt :shock: , de akkor nem lett volna vér a vizeletbe. Nya szóval, valószínű hogy már múlthéten is ez volt a gond, csak nem lett kivizsgálva és nem derült ki. Ha akkor kiderül (egy egyszerű vizelet vizsgálattal) valószínű a vérzésig nem jutok el. Kaptam antibiotikumot, aminek annyira nem örülök, de mondta a doki hogy ha nem veszem be nagyobb kárt okozok a babának. Tehát be kell vegyem, remélem nem károsítja a kis babócánkat.
Az acetonom is sok lett a vizeletbe, kikaptam hogy nem iszok eleget. Hogy tudtok napi 3 litert meginni?
Na ezt most elküldöm....

madiani

Ani
Az első pár sor után a frász tört ki rajtam. A lényeg, hogy a babókával minden rendben van, a többi kórságot meg kúrálgasd.
Vendég

Ani!

én is majd'szívbajt kaptam soraidat olvasva :shock: de a lényeg,hogy babuci jól van!
csak nem elkaptál vmit Bessytől?ez vmi járvány? :roll:
csak nem vesekő :shock: tessék sokat inni,teát,attól sokat pisilsz és kiürülnek a bacik,no meg szedd az antibogyót 8)
Vendég

Köszi Csajok nagyon arik vagytok! Nem tudom honnan jött ez a fránya kór, de remélem hamar kikúrálom. Ne haragudjatok ha hülyén fogalmaztam nem akartalak megijeszteni benneteket.

Szilvi örülök hogy minden rendbe Titabátokkal. :)

Vicuska, így ráérzel a laptetőkre (vagy már figyeled)?

madiani

Kép
Vendég

A többiek merre vannak eltűnve?
Kata? Judy? Bessy? Krisztik? stb....
Vendég

Krixta
Most néztem meg jobban a táblicseket.... A tesóm is április 11-én ünnepli a szülinapját. :D
Vendég

Akkor lassan a távozás hímes mezejére lépek. Mosni is kellene valakinek. :)
Majd holnap egyszer csak jövök. :)
Szép estét mindenkinek!
Vendég

Ani, nagyon sajnálom, hogy ilyeneket élsz át...de örülök, hogy jól van a babó!!! Írtam neked privit!
Vendég

Sziasztok!

Ani ne aggódj az antibiotikum miatt,nekem is kellett szednem kb 12. hét körül meg most a végén is.Igaza van a dokinak a bacikkal sokkal többet ártasz a babának.Gyógyulj meg és tényleg igyál sokat,hidd el nem is olyan sok az a napi 3 liter folyadék!
Jók a pocakfotók,napról-napra egyre nagyobb pocitok van :P
Na puszó
Vendég

jaj lányok, Kisati szétrúgja a gyomromat!!! És már csak pici adagokat tudok enni, a gyomorégés miatt...no meg nagyon feszül a bőr a köldököm feletti részen! De fáj! :(

(nem baj ám, érte bármit!!!!
:lol: :lol: :lol: )
Vendég

Sziasztok!

Vicuska!
:lol: :lol: :lol: :lol: RL-éknél is zajlik ám az élet! :lol: Hol a macska, hol a kutya?
Most már tényleg ellenszolgáltatás jár a sok életmentésért :D Nagyon tetszik a babszem elnevezés! :D :D

Ani!
Én is megijedtem! Olyan gyorsan elkeztem olvasni, hogy utána vissza kellett néznem, hogy megértsem. Ez tényleg valami virtuális vírus? Nem akartam fertőzni!!! Nagyon vigyázz magadra! Pihenj sokat és sok tea! Szerintem is ez lehetett már múlt héten is.
Nekem egyik napról a másikra jött ki a hólyaghurut.

Lányok!
még mindig nem írtátok meg, hogy melyik az a jó turi!

Szilvi!
Még nem is írtam neked, hogy a kedvenc vadállatom a jegesmedve! Imádom őket! :D Neked is ilyen forrásból van a neved?

Márti!
Köszi, megkaptam. Elvileg pénteken engednek ki. :D
bessy76

Hello csajok.

Olvasgatok, de mindig van valami, ami miatt nem írok. Mármint nem gond, csak tanulok, legalábbis próbálok, de nem sok sikerrel :roll:

Tanulás helyett mindent csinálnék, csak tanulni ne kéne....

Ani, én is megijedtem, amikor olvastalak, de aztán megnyugodtam.
Bessyvel vigyázzatok magatokra!! Én pl. hokimeccsre is az "ukrán" :lol: kabátomban járok (ami tollkabát), baromi meleg, de elég nagydarabnak nézek ki benne. Mindegy, térdig ér, a lényeg, hogy meg ne fázzak, és Gerinek se legyen baja. Hogy ki, mit mond, nem érdekel.... Különben is hülyét tudok kapni, amikor látom a 14-16 éves lányokat hokimeccsen a hidegben csípőfarmerban, amiből kilátszik a tangabuggyantójuk, ehhez pedig derékig érő kabát. Nagyon csinosak, bent egy meleg kávézóban, de nem a hideg jégpáályán!! Ne nézzetek maradinak, csak arra gondolok, hogy majd 25 évesen, ha nem esnek teherbe, csodálkoznak, hogy miért. Hát ezért... A hugim, aki 14 éves, már hallotta ezt tőlem párszor :wink:

Bessy, a jó turi (de csak babaruhák terén), ha éppen kifogod, a Gyár utcai! Amúgy jó cuccok a József utcában vannak, a TB-vel szemben!!

Elfelejtettem, kinek mit akartam még írni. :oops:

Judy, szép nagy lesz Barbi baba (is :roll: ??)!!

Nati, mi újság?? Kismama tünetek?? Vagy elkerülnek?? Már csak pár nap, és minden kiderül, hányan vannak.... :lol: Kíváncsi leszek!!

Na, egyenlőre ennyi, majd jövök még.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Lányok!
Azt hiszem most aktuális leírnom,mit láttam a kórházban a szülés után.Képzeljétek az egyik kórterembe jött látogatni egy KISMAMA,már nagy pocakja volt,olyan24 hetes lehetett vagy még több is talán és képzeljétek azt hittem rosszul látok:kint volt az egész hasa alja meg a dereka :evil: ,na nem azért mert nem volt pénze kismamaruhára ez látszott rajta.Nagyon kiakadtam,legszívesebben jól megtéptem volna...Hogy lehet valakinek ennyi esze????
Vendég

hmmm....Gabi ilyeneken én is kiakadok, meg mikor cigi lóg a szájából a veszélyeztetett terhesnek a kórház ajtajában, egy szál köntösben...
Kata is mesélt egy brutál sztorit, hogy vki úgy kap a sorstól egy babát, vagy a lehetőséget, hogy legyen, hogy nem érdemli meg és egyiket a másik után kapartatja ki...nem bírom az ilyesmit, igazságtalan!!!
Vendég

Sziasztok,

Azért nem jöttem eddig, mert ma karácsonyi bevásárló körúton voltam. Mindent megvettem mindenkinek. Szaloncukrokból is betermeltem, meg a mikulás csokikat is megvettem a fiuknak.
25 000 ft-ba kerültek az ajándékok+szaloncukor+mikuláscsokik. :shock: :shock: :shock:

Reggel meg védőnőnél voltam. Minden ok, 9 kg eddig, azt mondta az jó. Vérnyomás 110/69 pulzus 95.
Annyit mondott, hogy jövő héten csináltassak vér-vizelet és ellenanyagot meg toxoplazmat is és dec 18-án mégegyszer menjek el hozzá, hogy lássa az eredményeket, mert utána már csak 36 hetesen megyek hozzá.

Kata,

Holnap reggel turki??????? :lol: :lol: :lol:

Ani,

Tényleg ne ijesztegess minket. :wink: :wink: Még az a jó, hogy csak "veseprobléma" persze az sem jó, de a lényeg, hogy nem a babával van gond.
Szeded a gyógyit és hamar meggyógyulsz meglátod.

Bessy,

Ezernyi drukk neked csütörtökre, utána pedig már szabad a pálya a babócáig. :lol: :lol: :lol:

Márti,

És ez még csak a kezdet. :wink: :wink: :wink:
Ahogy a dokim mondta "lesz ez még így sem" :lol: :lol:
De a babócákért mindent elviselünk. :lol: :lol:

Ja és köszi a pocidícséretet. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma van kicsi Barbikám névnapja, szóval
BOLDOG NÉVNAPOT KIS POCAKLAKÓM.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Gabi,

Tegnap a kórházban amíg vártam az uh-ra én is láttam egy ilyen kismamát. Jó nagy pocakla volt és szinte az egész kint volt neki. Nem tudom divatból-e vagy miért, de mindenki nagyon "megcsodálta".

Én is ki tudok akadni az ilyenen. Én is nagy dohányos voltam, de könyörgöm legyen már annyi önuralma az embernek, hogy legalább addíg nem bagózik amíg terhes.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, én írtam üzenőfalra iwiwen, de itt még1x: Boldog Barbinapot PiciBarbi!!!
olyan aranyosan írtad le, mindjárt sírok :oops: :D
Vendég

Márti,

Nem jártam iwiw-en ma de majd megnézem.

Amugy köszöni szépen a kicsikém, és azért ne sírjál, mert nem venném a lelkemre. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Márti!Hát igen....Nem tudom,az ilyen nőknek mi van a fejükben.....Felháborító és szomorú,hogy ilyenek vannak,mélységesen megvetem őket.
Vendég

Sziasztok!!!

Itt vagyok,ragyogok mint a fekete szurok.. :P
Ma is őrültek háza volt nálunk,nem volt 5percrem hogy ide üljek..

Vicuska
Újra laptető..ez pozitív teszt jele lesz!:)

Bessy

Örülök hogy jobban vagy már és hogy a műtétet nem kellett elhalasztani...biztos vagyok benne hogy úgy lesz nálad is mint a főnökömnél..neki is mondtam a műtét előtt hogy januárban már terhes lesz..(mármint tavaly) és már megvan a kisfia aki 3hónapos..:)

Ani

Hú rám is a frász jött a

hogy olvastam a sorokat,örülök hogy nem a picivel van gond..én úgy tudom hogy a 12.hét után már nem kell izgulni a gyógyszerek miatt..és biztos nem írna olyat fel ami ártana a picikédnek..gyógyulj meg!!

Judy

Szép nagy pockosod van neked is!Az apasági nyilatkozathoz egy otthon megírt nyilatkozat kell vagy van formanyomtatvány?Csak azért kérdezem mert nekünk is kell majd írni...ja és Boldog Névnapot Barbikának:)

Nati

Ilyen görcsölések nekem is voltak,nő a méhed állítólag attól van..az álmod meg..képzeld én azt álmodtam mikor megtudtam hogy újra babát várok hogy szép nagy szemű kislányom születik..és hát tessék...szóval az álmokra figyelni kell!

Szilvi
Köszönöm szépen hogy írtad az ágyat én is láttam mert voltam ma a Csnk-ban ás fájt is a szívem mert olyan ágyra vágytam de mivel a másikat nem tudtam eladni ezért azt nem tudjuk megvenni sajna..:(De ari vagy hogy gondoltál rám!
Végre valaki aki egy napon született velem...eddig olyanokat ismertem akik vagy 1nappal előttem vagy utánam születtek...

Alexa

Ti hogy vagytok?Minden okés?Azért járok amúgy pestre fogorvoshoz mert 5éve egy barátnőm mutatott be egy lánynak aki épp rezidens volt és kellettek neki betegek...és mindig is rettegetem a fogorvostól elég ratyik a fogaim sajna... ez a lány annyira profi volt már gyakornoként is és mindig végig nevettem a kezeléseket..és belőlem írta a diplomamunkáját is..azóta már rendes doktornéni lett és nagyon jó doki...és inkább felutazok hozzá mert más fogorvosoktól rettegek:oops:

Vikike
Remélem jól sikerült a letámadás este:)

Márti

Gyönyörűséges a te pocakod is...jó sokat nőtt...nekem is a köldökömnél rugdos de nem igazán vágom hogy most hol kezdődik a méhecske:PA vénuszdombos fájdalom olyan mintha izomlázam lenne és sajog ha sokat mászkálok..de mióta szedem a Magne b-t jobb a helyzet...te is szeded??

Sajnos nem tudom a képeket felrakni mert valamiért betojik nálunk..tegnap az autónka ma a gépünk..:(Amint tudom felteszem!

Szép estét nektek!Puszi
Vendég

Ezen én is kiakadok, hogy hogyan öltöznek fel a lányok. :evil:
Na de, hogy egy kismama ne gondoljon a babájára, ez több a soknál!
Egyik szombaton voltunk a piacon, majd meg fagytam kettő pulcsiban meg nagykabátban, ott meg egy csaj csípőfarmerban, meg rövid kabátban kellette magát. A hasa meg mindene kint volt. Majdnem megkérdeztem tőle, hogy: Te nem akarsz gyereket?! :evil: Dehát ki vagyok én, hogy szóljak. Már nem tini volt a csaj.
Az a baj, hogy mindenki utólag gondolkodik, amikor már lehet, hogy késő. Mert lehet, hogy az öltözködésén múlik, hogy babája lehessen. Nyáron legyen kint a hasa, ne a mínuszokban.
Nem lányok?
bessy76

Krixta, pechszéria....:) ezután már csak jó jöhet! egy lottónyereményhet mit szólsz? :) Szedek magneb-t, máskor nem i s fáj, csak néha ha haladok az utcán. :D Demár előre érzem, mikor fog fájni, akkor lassítok. Nekem is olyan izomlázas! Köszi, eszembe nem jutott volna, hogy tényleg erre hasonlít...
Vendég

Judy!
Én is boldog névapot kívánok pocaklakó Barbinak! :D :D

És köszi a drukkokat, meg mindegyőtöknek, hogy gondoltok rám csütörtökön!!!

Krixta!
A Próféta szóljon belőled! :D :D :D :D

Kata!
Köszi!
bessy76

Krixta,

Sajna nem elég egy otthon megírt papír.
Be kell hozzá szerezni egy papírt a Népességnyilvántartóból, hogy mi a státuszod, mármint hajadon, elvált etc...., ( Polgármesteri Hivatal lovasszobor) kell még egy orvosi igazolás, hogy mikor szülsz, és hogy mikor volt a fogantatás, elvált esetén a jogerős bírói ítélet, személyi, lakcím kártya, apa személyesen és az iratai, ezeket össze kell szedned és bemenni a Gyámügyre a Koch Lászlóba ahol az okmányiroda is van, és ott fognak kiállítani nektek egy hivatalos papírt 4 példányban, amit vinned kell a szüléshez. :shock:

Köszönjük a köszöntést. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, boldog névnapot Barbi babátoknak! Holnap 9-kor ugyanott!! :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Köszi Kata a névnapi köszöntést. :lol: :lol:

Akkor tali holnap reggel 9-kor. :lol: :lol:

Most nézem, hogy én is dec 19-én megyek a dokikámhoz este 18.15-re. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!
Nekünk is végig kell majd járnunk ezeket, ha lesz pocaklakó, mert nem vagyunk házasok. Nem gondoltam, hogy ez ilyen herce-hurca. :evil:
Illeték bélyeget is kellett venni?
Ha igen milyen értékben?
bessy76

Sziasztok!

Újra itt vagyok, apa főzött nekem fini estebédet megetük és mind a ketten elaludtunk. Bocsi Szilvi ezért nem jelentkeztem.

Elösször is ne haragudjatok hogy megijesztettelek benneteket. Nem akartam! Egyszerűen nem tudok jól fogalmazni.

Gabi, köszönöm megnyugtattál!

Márti, simogasd meg Kis Atit hátha visszafogja focista lábait. :)

Bessy, köszike, akkor nagyon hasonlítunk egymásra :) Igyekszem betartani a jótanácsaitokat. Te hogy vagy? Izgulsz már?

Kata, ne foglalkozz senkivel hogy mit szolnak az öltözékedre. Én még akkor se foglalkoztam vele amikor nem voltam terhes. Utálok fázni, utálom ha kint van a derekam. Mindig 8 réteg ruha van rajta. Azért nem is értem hogy lettem beteg. Bár olvastam hogy ez nem csak felfázástól lehet.

Judy, hogy csináltad hogy csak annyit költöttél, mi már a dupláját elköltöttük és még nincs is meg mindenkinek. Asszem pénzügyi tanácsokat kell vegyek tőled. :) Nagyon boldog nulladik névnapot kívánok a kis pocaklakódnak.

Kriszta, köszike, különben én is világ végére megyek egy jó fogorvosért. Bár nekem szerencsém volt, mert az enyém fehérvári. Mondjuk nem is félek a fogorvostól gyermekkorom óta :)

Mégegyszer mindenkinek köszike és ne haragudjatok hogy megijesztettelek benneteket!

Olvasom amiket a felelőtlen kismamákról írtatok. Most ez úgy fog hangzani mintha kitaláltam volna. Ma a gyógyszertár elött álltam ép Vikit hívtam hogy nincs gond a babával, mert ő is izgult. Felháborodva meséltem neki hogy most láttam egy kismamit aki dohányzott. :evil: Nagyon feldúlt a látvány. Az ilyen persze majd egészséges gyereket szül, én meg aki annyira féltem, ilyen húgyúti panaszok miatt kell hogy parázzak. Nagyon bosszant. Kívánom hogy annak a gyermeknek ne legyen semmi baja, de hogy lehet valaki ilyen felelőtlen!? A sors persze azokat súlytja akik mindent megtesznek hogy egészséges babájuk legyen. Áhhhhh, nem is bosszantom magam. Elküldöm.....

madiani

Ani!
Én már jól vagyok. Most még nem izgulok annyira, majd szerintem holnap reggeltől. Olyan jól esik, hogy gondoltok rám, nagyon sok erőt ad! :D
Épp most láttam meg egy régi ismerős csajt az iwiw-en, aki bulizott meg cigizett a terhessége alatt :evil: Nyúlszájjal és farkastorokkal született a lánya kb. 13 éve. És most megnéztem a lány fényképeit. hát... remélem az anyjának élete végéig lelkiismeret furdalása lesz!
bessy76

sziasztok,
3 napig tréningen vagyok, ezért nem jövök...

Ani, pihenj nagyon sokat!!!! Vigyázzatok magatokra!!!

Bessy, jó pihenést holnapra, aztán csütörtökön gondolok Rád. Minden rendben lesz!!!

Pici Barbi,
nagyon sok boldogságot a nulladik névnapra!!!

Most megyek csajok, tiszta ideg vagyok, felhúzott a főnöknöm és a holnapi nap miatt is be vagyok sz...va.... Majd jövök. jó éjt!!!
Vendég

Nati, tessék lesz*rni a főnököd! Magasról, vastagon!!!
Vendég

Nati!
Csatlakozom az előttem szólókhoz! :lol: :lol:
és köszi! :D
bessy76

Natika!
RELAAAXXX !!!

Bessy!
Nagyon szorítok Neked én is a műtéthez,és meglásd a Mikulás bácsi olyan ajándékot hoz Neked,melyet 9 hónap múlva örömkönnyek közt fogsz majd a kezed között!!! :D :wink:
Hát az ismerősöd akiről írtál,nem is tudom mit mondjak,szörnyű :evil:

Jó éjt mindenkinek
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?