Sziasztok!
Én még teljesen új vagyok, de szeretnék csatlakozni hozzátok.
Szeretnék tanácsot kérni.
A helyzet a következő. Nekünk a férjemmel már van egy gyermekünk. Mivel a ciklusom mindig is olyan halálpontos volt, hogy órát lehetett volna hozzá igazítani, így az első gyermekünk tervezésénél nagy könnyű dolgunk volt. Egyszerű számolgatással, a peteérés napjaiban meg is fogant a mi édes kislányunk rögtön elsőre. Pár évet hagytunk csak ki és ezalatt a pár év alatt egyáltalán nem szedtem fogamzásgátlót, mert naptármódszerrel védekeztünk, így biztos voltam benne, hogy a második babánk is olyan gyorsan fog megfoganni, mint az első. De nem így lett...
Igaz, még csak 2 hónapja próbálkozunk, de már most szomorúsággal tölt el, hogy miért nem akar összejönni, mi lehet a baj. Ugyanis az történt, hogy már 3. napja nem jön meg a vérzésem. Nálam ilyen sose szokott előfordulni, mert azokban az időszakokban is, amikor nagyon stresszes heteim vannak, akkor is csak 1 nap szokott kimaradni és a második napon mindig megjön. Viszont pont emiatt, hogy tisztában legyek végre azzal, hogy babát várok-e vagy sem, vettem egy tesztet. Tudom, hogy a reggeli első vizelet a legkoncentráltabb, mégsem a reggeli vizeletből csináltam meg, hanem délelőtt kb. fél 11 felé és a tesztre is az volt ráírva, hogy a nap bármely szakában használható, mert annyira érzékeny.
Nos, a teszt negatív lett...legnagyobb bánatomra...
Ennek ellenére mégis elbizonytalanodtam, mert a melleim felváltva, hol az egyik, hol a másik iszonyúan fáj és érzékeny, alig lehet hozzáérni. Még menstruációs időszakokban sem fájt soha ennyire.
És továbbra se jön meg...
Volt már valakinek hasonló élménye?
Mivel ha esetleg mégis babát várnék hivatalosan most kellene 4 hetes, valójában 2 hetes terhesnek lennem, esetleg próbálkozak később is egy teszttel? Egyáltalán melyik a legmegbízhatóbb teszt, ami tuti, hogy a valóságot mutatja, akár pozitív, akár negatív eredmény esetén? Tudtok nekem olyan terhességi tesztet ajánlani, ami a legmegbízhatóbb tapasztalataitok szerint?
Előre is köszönöm a tanácsokat.
Üdv.: fbunny