Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Erzsi, ne csigázz már minket!!!!!!!! Meg egyébként is, ha terhes vagy, azt jó lenne minnél hamarabb tudni, és rohanni a dokihoz, mert ez a barnázgatás nem normális!!!!!!!!! Szóval tesztelj! Nem akarlak megilyeszteni, de még bennem van a félelem, tudod mi történt velem.
A házatok szép lehet, és mindennél többet ér,hogy már benne vagytok,és csak a tiétek. Ide már tényleg jöhetne még egy lakó, nagy lesz az kettőtöknek.
A képeket én is várom, kíváncsi vagyok rá kívül-belül.

Pintyus, nagyon ügyes vagy! Bár csak nekem lenne ilyen kézügyességem.
A görbéd gyönyörű, jókor is voltatok együtt, bár még 1-én lehetett volna……… De, szerintem így is elkaptátok. Most az lesz a jó,ha fent is marad a hőd.A lényeg, hogy 36,7 alá ne menjen.Egy kis csökkenés még belefér. Majd a végére bemásolom neked az utsó görbémet, amikor terhes lettem.

Krisztinka, köszönöm kérdésedet már jobban. Igaz lelkileg elég nehezen teszem túl magam a történteken, de próbálom mással lekötni magam. Jól jön most a karácsony. És tegnap egy szuper napot töltöttem a keresztfiammal, az is feldobott.
Úgy látom még elég messze van a pé-d, de kitartás, hamar vége lesz ennek a ciklusnak is. Jaj, nehogy félre érts!!!! Pozitívan is lehet vége!!!!!!+++++++++++++++++++

Szösszenet, jó érzés lehet, ahogy Alíz ficánkol! Gondolom már nagyon várod a következő 4D-t. Ott már minden jól fog látszani.

Erzsi, nagyon várom már a holnapot. Kíváncsi vagyok az eredményre.Remélem megcsinálod a tesztet!!!

Zsu

Kép
bvigh

lányok nem tudom mi van olyan mintha nega lenne de ha nagyon nézem lehet van ott egy nagyon haloványka csíkocska :roll: nem tudom :oops: de a mellem még mindig feszeng de akkor miért nem erős két csík a szemem majd ki dülledt úgy néztem de mintha lenne ott még egy kis csík majd meglátjuk :lol:
erzsebet0312

ha meg nem akkor ez van
erzsebet0312

nem tudom de foly.-an vérezgetek enyhén de már jó pár napja :roll:
erzsebet0312

csak úgy maszatolóan :lol:
erzsebet0312

férjem szerint otthon megnézte az előbb és szerinte nincs ott csík hát mindegy ha nincs hát nincs én azért még nem adtam fel :lol:
erzsebet0312

Jó reggelt!

Erzsi, két nap múlva csinálj még egyet! Ha van valami, azon már jobban fog látszani. Ez a maszatolás semmiképp se jó.
Hanyadik napon jársz most?

Zsu

Kép
bvigh

hát már legalábba a 36-on :oops:
erzsebet0312

de a mellem leszakad úgy feszül de ha megvolt tegyük fel akkor már ilyenkor miért fáj???
erzsebet0312

Erzsi, remélem te nem jársz úgy mint én, de ha hiszed,ha nem én is pont ezeket éreztem. Nem akarlak megilyeszteni, mert ez nem törvényszerű, de szerintem még csinálj egy tesztet 2-3 nap múlva, aztán jövőhéten mindenképpen menj el a dokidhoz. Legalább megmondja mi van.

Zsu

Kép
bvigh

Szia Erzsike!

A melled mensi alatt nem érzékenyebb?
Szerintem is mindenképpen csinálj mégegy tesztet az biztos választ ad, s látogasd meg a dokidat s beszéljétek át.Viszont a halvány vonal is vonal az nálam is nagyon halvány volt, de az semmit nem jelent attól még +-ív a teszt.
S még annyi, hogy barátnőm pl. végig mensizett a terhesség alatt, ne kérdezd hogyan passzolok.Az biztos nem olyan intenzíven viszont nem állt el neki végig megvolt tehát még mindíg ne gondolj feltétlenül negatív dolgokra 8) .
tappancs28

Ja és az hogy mennyire sikerül egy teszt az isrelatív hisz uncsitesómnak a tesz 11. hétben mutatta ki a terhességet ennyit a megbízhatóságukról :lol: .Ha nagyon kiváncsi vagy van baba v. nincs akkor ha jóban vagy a háziorvosoddal kérd meg kérjen erre egy vérvizsgálatot hisz az a legbiztossabb eredményt adja viszont orvosi segítséget kell hozzá kérned.Jobb ötletem nincs így viszont megnyugodnál hisz az állandó aggódás se tesz jót a picurinak.
tappancs28

mi kb. 13-15db tesztet vettünk a 700 ft-2500-ig terjedő árkategóriában s mindíg azt mondták hülye vagyok s beképzelem a terhességet a párom dilidokihoz akart vinni mivel a tünetek sorra megvoltak s szerinte már annyira akartam, hogy produkálni kezdtem pszichésen az egészet.Hát igen ennyit a szerintem nincs csík ott van csík ott témáról .Persze majd kiugrott a bőréből mikor mégis van szindróma kiderült :P
tappancs28

Nincs itt senki? Csajszikák merre vagytok?
tappancs28

tappancs: köszi olyan aranyosak vagytok csajok :lol: és neked volt ilyne barnás véres cucc????? és neked is negatív volt a teszted???? zsu: köszi az lesz még veszek tesztet és pár nap múlva megcsinálom ha addig nem múlik a cici feszülés :lol: és tappancs: érzel már mocorgást?????
erzsebet0312

Erzsi, igaza van Tappancsnak! De a nőgyógyi is el tud küldeni vérvételre, és ha sürgősre kéri, akkor megvan 1,5-2 óra alatt. Nekem is így kérte, így nem kellett egész nap izgulni.

Zsu

Kép
bvigh

Persze a nődoki is elküld én magamból indultam ki mivel MÁV-ba szülök és vidéki vagyok így a házidoki a kézenfekvőbb.

Erzsike:

A magzatt mozgás majd papírforma szerint 19.hét körül ismerhető fel most betöltött 8. héten vagyunk és a 9. hét első napján tehát még nem :? .Viszont az előző kettőnél lehetett érezni kb. 13-15.hét között ami ahhoz hasonlít mintha légbuborék lenne a pocakba vagy bélmozgásnak szokták mondani a dokik.
Így még várnom kell sajna de szólni fogok megígérem :D
tappancs28

ok jujj de jó is lehet :lol: karácsonyi ajándékozás terén hogy álltok?????? én most noszogatom a párom hogy hétvégén menjünk el bevásárolni dehogy kinek mit arról lövésem sincs :wink:
erzsebet0312

tappancs úgy hallottam most összevonták a Szabolcs utcával tehát ők mennek át a Mávba ez azért jó mert én ott szeretnék szülni és ott is van a dokim de dec-től átköltöznek a mávba szóval én is oda fogok járni te hol laksz????? én Gödöllőhöz közel
erzsebet0312

Sziasztok!

Itt egy elveszett ember.Élek még,de a csöppöm kiszivja minden energiámat.Hasfájós a lelkem,és éjszakánként séta-fika van,vagy ringatás,úgyhogy nappal kész hulla vagyok.

Erzsi:Dec.15-től hivatalosan is vége a Szabolcsnak,és mindenki megy a MÁV-ba.

Kép

Kép
ancsa03

Erzsi - Én mennék dokihoz - hallgatnék Zsu-ra ;)
A házikóhoz gratulálok - nem semmi lehet :D

Zsu - Hogy vagy? Most pihenés van - lazítás? :)

Alíz a tegnapi koncert utolsó számai közben felébredt és táncolt a pocimban - imádom :D :D

Kép
szösszenet

Sziasztok mindenki!

Napsütéses szép napot :D :D :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Ancsa:
Sok türelmet a picurihoz és bíztason a tudat legkésőbb 3-4 hónapos korukban abba marad a hasfájás és nyugodtabb békésen alvó manókká válnak az esetek 90%-ban :) kitartás!
S persze gyönyörű a kicsi örökmozgó

Szösszenet:
Alízka tiszta muzikális bébi lesz ha így élvezi a koncertet :lol:

Pintyus
Merre vagy????????????????????????
tappancs28

Zsuzska szia ré lehetett látni jól vagy?
tappancs28

Erzsike igen összevonások vannak de nemcsak kettő, hanem 3-om kórház van vagylesz összevonva és most már Magyar Állami Központi Kóház a neve ha jól tudom.Kinn a kocsiban a névjegye a dokinak de most lusta vagyok kimászni érte majd megnézem.Mondjuk elképzelni se tudom , miként fog ez a gyakorlatban kinézni mivel nemegy nagy szülészet ill. osztály van a MÁV-ban a fiam ott született és tudom :wink:
tappancs28

Szia Tappancs!

Köszönöm kérdésed, nagyon nagyon jól vagyok..... főleg a tegnapi hancúr után :oops: :oops: :oops:
Már voltam tüdőgondozóban kontrollon és be is vásároltam. Most tételt kell írnom, aközben mosok és még takarítani fogok :roll: :roll: :roll: Aztán holnap meló :evil:

Nem tudom, hogy ezeknek az összevonásoknak mi értelme van. A barátnőm a SOTE-n szült, de még 8-9 hónaposan is órákat kellett várnia egy uh előtt, vagy hogy bejusson az orvoshoz :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok csajok!!!!

Huuh én ehhez a témához nem tudok hozzá szolni, sajnos. Túl alulművelt vagyok. :oops:

Szösszenet hogy vagy ma??? Erzsi?????
Többiek??????? Ancsa, de jó hogy itt vagy!!! Szerintem még soká lesz mig ki tudod pihenni ezeket az éjszakákat.

Üdv mindenkinek
Vendég

Szia Pintyus!

Hogy s mint ezen a már kevésbé napos napon?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska: köszi jól, lenne jó sok munkám de nincsen hozzá türelmem, lehet ezek az ünnepek a hibásak, vagy a baba körüli gondolkodás. Ki tudja, tény hogy semmi kedvem semmihez!!!
:cry:

A hőm még mindig fent há Istennek, ajánlom is neki hogy ott maradjon, pár napja esténként egy egy nagy szúrást érzek a jobb petefészkemnél, az fájt akkor is amikor pé. volt.

te hogy vagy ???
Vendég

pintyus ez szuper maradjon is fennt :lol:
erzsebet0312

hát úgy feszülnek a légpárnák hogy majd szét csattan :lol:
erzsebet0312

Köszike, én jól vagyok..... csak nagyon lusta :( Tételt kellene írnom, de nem visz rá a lélek, hogy nekikezdjek :(
Amúgy két hét múlva kell mennem kontroll vérvételre és akkor kiderül, hogy a prolactinom hogyan alakult....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bocs a kérdésért, tudom, én vagyok a buta, de mi ez a prolactin???

Erzsi, ez 100°% babás jel!!

Párom kérdezte hogy miből készült a házatok???
Vendég

A prolaktin ( prolactin, PRL ) az agyalapi mirigy által termelt egyik hormon. Fő feladata az, hogy biztosítsa a tejelválasztást a szoptatás alatt, azonban egyéb folyamatokban is szerepet játszik ( pl. anyagcsere növekedés, szaporodás ), gyakran a nemi hormonokkal együtt. A terhesség alatt több más hormonnal részt vesz az emlőmirigy kiépülésében, illetve szoptatás során serkenti a tejelválasztást. Az anyatej termelődése 2 hormon hatására jön létre, ezek az prolactin és az oxytocin, ez utobbi nyugtató hatással van az anyára a kisded szoptatása közben. Este a prolaktin szintje nagyobb ezért van, hogy a kismama este jobban tud szoptatni, mint nappal. A szülés után gátolja a női nemi ciklus beindításáért felelős hormonok termelődését, így a tüszőérést. Hat a szervezetben található sárgatestekre.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

phoroterm téglából 38-ból a főfalak :wink:
erzsebet0312

Csajok.... iszonyatosan kívánós vagyok.... megőrülök az édességért :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

És folyton a szexen jár az eszem :oops: :oops: :oops: Apácska itthon lenne, lenne ereszd el a hajam :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ajjaj zsu: akkor akció indul kapd el apát ha hazajön :lol:
erzsebet0312

most látom te mindjár tesztelsz???? :lol: :lol:
erzsebet0312

Érzéseim szerint Télapó lesz :cry: :cry: :cry:

Érzem a pocim, érzékeny vagyok, szexxxxxre gondolok folyton :oops: és édességre :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

hát ha apa itthon lenne...... le sem merem írni, hogy mit csinálnék vele :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ó ne is mondd én is elkapnám már az én bikucimat :lol: :lol: figyu ezek lehetnek babás tünetek is :lol:
erzsebet0312

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ el sem tudnám mondani, hogy mennyire boldogok lennénk, ha az lenne..... de nem fűzök hozzá reményt :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Erzsi: Nálatok mi újság? Új ház fog hozni szerencsét baba fronton?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

hát nagyon bízom benne apa annyira más az ágyba amióta kinnt vagyunk :lol:
erzsebet0312

erszi, zsu én nagyon drukkolok nektek!!!

Reménykedjunk hogy a szex vágy az a babától jön :lol: !!!
Vendég

hát akkor össze kell, hogy jöjjön :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

hát Pintyus a remény hal meg utoljára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska