Új privát üzeneted érkezett!

Timesz,
örülök hogy használt a kezelés, hamár végigkínlódtad! Nem lehetett semmi. Még a műtét hátravan, de ha abból is felgyógyulsz akkor remélhetőleg végetér ez a fájdalmas időszak! Szorítunk neked!
Rékababa,
ha van rendszer, az jó. Azt nem értem miért baj hogy cicin alszik el Réka? Én inkább az éjjeli evésről próbálnám leszoktatni, engem az jobban zavarna. Persze az én vagyok.
Vendég

Kedves Timesz,
csak csodálni tudom ezt az erőt! Elszomorodtam, hogy pont akkor fognak téged műteni, amikor nálunk Ármin megérkezik, de remélem, hogy utána teljesen felgyógyulsz, és nem lesz semmi baj. A keresztelőhöz sok sikert (ha kell pap, szólj :wink:), a többihez meg kitartást! Tényleg, a párod hogy bírta a nehéz napokat? És Olivér? Már olyan nagy fiú, pedig csak most született meg...! :) 3 hónapos! Szalad az idő...

Kép

Kép
enahma

Sziasztok lányok!

Köszönöm a jó szavakat, nagyon jól esnek, komolyan. Hát igen, a férjem is elég nehezen viseli a dolgokat, egyszerűen nem érti, hogyan történhetett ez meg velem. Ami a legborzasztóbb, azt mondta a prof., hogy ezt a terhesség hozta ki belőlem, ha nem vagyok terhes valószínű simán leküzdi a szervezetem!!! De még véletlenül sem "hibáztatom" ezért az Olivért, neki örülök a legjobban ezen a világon. Ezek után, mégha tudnék is gyereket szülni, nem biztos hogy meg merném lépni, ki tudja megint mit produkálna a szervezetem, meg különben is ez a sok kemo meg sugár mellett károsodtak a petesejtek is és nem merném kockáztatni az esetleges "fogyatékos" babát (habár azt mondták 5 év után lehet próbálkozni kezelés után, mert addigra kimegy teljesen a szervezetből, de mi van ha nem?).

Inkább egy egészséges gyerek és anyuka, mint .......

Olivér hála isten szépen fejlődik, már 5,5 kg a születési 3kg-hoz képest, már iszik gyümölcsleveket és eszik főzeléket a tápszer mellett, mert azt már nagyon unta szegény. A 3 hónapos ortopédiai vizsgálaton a doki a bal lábacskájára azt mondta hogy 30 fokkal beljebb tartja a lábfejét mint a jobbot ezért tornáztatnom kell és 1 hónap múlva visszavinni, ha nem lesz jobb kap arra a lábára cipőcskét 1-2 hónapra ami visszaegyenesíti neki. Volt már valakinél ilyen probléma????

Kép
timesz

ja, elfelejtettem képet felrakni az Olivérről: Kép Olivér a játszószőnyegen

Kép
timesz

Timesz!Nagyon szép baba Olivér! :D :D :D :D :D :D
Kitartás neked!!!!!! :) :) :) :) :)
Vendég

Timesz, de jó, hogy újra jelentkeztél! Örülök, hogy túl vagy ennek a borzalomnak a jó részén, és tényleg nagyon-nagyon erős csajszi vagy te.
Olivér meg gyönyörűséges, és igazán büszke lehet rád! Ja, és persze, ti is rá!
Továbbra is kitartást, sok erőt, tényleg mindjárt vége... Sokat gondolunk rád, és gyere mjajd, amikor csak tudsz!
Enahma, télleg mindjárt jön a kis druszánk... :lol: Jó forgalmas lesz neked a január.
MOni? Hogyvagy?
Rékababa, cicinelalvás, ugyanígy, dettó, bár ez téged bizonyára nem vigasztal...
:?
Nálunk még a fogzás is közrejátszik, Ármin nagyon kínlódós időszakát éli az utóbbi napokban, illetve éjszakákban elsősorban. Mostz pl 1,5 órán át korzóztam vele a nappaliban, közben meg hasmenése is van, azért sem tudott aludni. (Valszínű az is a fogától, mert időszakosan jönnek rá ezek a dolgok, a kínlódás, nyálzás, mindentrágás és hasmenés.)
Ja, persze foga egy szem sincs, és látható jele sincs, hogy a közeljövőben lenne...
:shock:
Vendég

lányok,ne nézzetek hülének,de szerintem Elizának jön a foga. Tudom,hogy korai,de: nyálzik,egyfolytában az öklét töfködi a szájába,nyügös,néha szinte indokolatlanul üvölt és hasmenése van. :shock:
Vendég

Timesz igazi vagány kissrác Olivér. És igaza van Emmának,büszke lehet rád,meg viszont :wink:
Vendég

Cseriani, nem fogod elhinni, nálunk is így és ekkor kezdődött mind2 gyereknél... Hannának 8 hósan bújt ki az első foga, Árminnak a jelen helyzet alapján sosenemfog...
Remélem, nektek nagyobb szerencsétek lesz! És én egyáltalán nem nézlek hülyének.
:wink:
Vendég

Sziasztok!Köszi Emma!Fogjuk rá hogy jol vagyok.Rókakoma ma már kétszer meglátogatott!Holnap meg jön védönö!DE MINEK!? :evil: Jövöhét hétfön megyek megint uh-ra már nagyon várom. :D
Vendég

Emma Kristófnál már nem tudom,mikor kezdődött,nála szinte észrevétlenül jöttek a fogak fél éves korától,ráadásul kettesével. Még nem volt 2 éves,és kinnt volt az összes tejfoga.
Reménykedtem,hogy a kisasszonnyal is ilyen szerencsénk lesz... :?
Hát,moni,nem irigyellek,hogy még mindig szarul vagy :evil:
Vendég

Cseriani nálunk is ebben az időben kezdődött Rékánál és nyolc hósan bújt ki az első.
Áfi én is szeretném az éjszakai szopiról leszoktatni Rékát, csak az a baj, hogy ha felébred, vagy felsír akkor nem hajlandó máson csak cicin visszaaludni. Itt kezdődnek a gondok. Tudom, hogy ezt kéne valahogy megoldani, de még nem tudom hogyan fogom megoldani. Most pedig elég nyűgüs is, sokat kínlódok vele. Ma elvittem méretni, a védőnőn teljesen kiakadtam. Nem is érdekelte, hogy mi van a lányommal. Utánam jött egy másik anyuka, először találkoztak. Azt teljesen körbeugrálta, az a baba is 1 éves. Én nem várom el, hogy velem is ezt tegye, csak annyit, hogy valamennyivel jobban figyeljen oda az én gyerekemre is, elvégre az enyém is ér annyit mint másé! Nem? Hízás szempontjából szinte a nullán vagyuk, bár nem is igen hagyja magát méretni. Majdnem kiesett a mérlegből.

Timesz Olivér gyönyörű kisbaba. Nagyon édes.
Vendég

Cseriani!Hát ez az hogy még mindig szarul vagyok,pedig mindjárt 4 hónapos leszek!De remélem odabenn minden renben van a babával.
Már nagyon várom az uh-ot.De remélem mostmár nemsokára elmúlik rosszullét mert belefáradtam már.Nem tudok még egy jo izüt enni se.YKedvemröl meg ne is beszéljünk.Na nem panaszkodom tovább. :) :roll:
Vendég

Sziasztok! Először is Timesz,örülök hogy vége a kemónak,és remélem nemsokára el is felejted az egészet. Olivér tényleg nagyon sokat nőtt már!! Hogy hogy ehet már főzeléket?? Nekem azt mondta a doki hogy féléves koráig semmit. És ízlik neki?? Továbbra is vigyázz magadra,nemsoká vége! A cicizős témához nem nagyon tudok hozzászólni, Noémi csak 2 hónapig szopott, Csilla meg éjjel alszik,nappal meg csak evésre használja :D ,de cumizni szeret. Mindenesetre nem lehet most nektek könnyű (emmamami,rékababa)

Kép
Kép
josi

Josi,
szoptatott csecsemőnek 6 hónapig valóban nem ajánlott semmi mást adni, kizárólag anyatejet. Tápszeres babáknál korábban lehet elkezdeni a hozzátáplálást, bár ezen a 3 hónapon én is nagyon csodálkoztam.
Vendég

A védőnőm mondta, hogy mivel már 3 hónapos elkezdhetem a gyümölcsleveket és a krumplifőzeléket adni a babának, mert már biztos nagyon unja a tápszer ízét. Tényleg jól eszi, egy kicsit felhigítom neki tápszerrel, és nagy lyukú cumiból megeszi az egészet, mert kanálból még nehezen megy neki és lassan, aztán akkor meg kiabál. A "k" betűs főzelékeket csak 6 hónapos kortól mondta a védőnő hogy adhatok. Gyümölcspűrét is szereti pl. almát, körtét. Meg a sütőtöklevet is imádja, nyeli mint a kiskacsa. Így legalább mindennap van kaka és könnyebben jön ki neki.

Én sem akartam még 4-5 hónapos koráig adni mást, de már nem ette úgy a tápszert és nem hízott annyira mint az elején, így megpróbáltam, bevált és neki is változatosabb így az étkezése. Adok már neki üveges kajákat, ivóleveket is amikre az van írva, hogy 4 hónapos kortól, de a védőnő ezeket is bátran ajánlotta már.

Rosszul teszem szerintetek?

Kép
timesz

Timesz,
hát mindenesetre örülök hogy a védőnőd nem az enyém...
Amúgy szerintem mostmár ha egy ideje azt eszi akkor tökmindegy hogy rosszul teszed-e. Mostmár úgysincs semmi értelme visszaállni a csak nekivaló tápszerre. Kaka tartok tőle azért van minden nap mert amit adsz neki meg sem bírja emészteni, és így gyorsan távozik.
Vendég

Timesz,én se riogatni akarlak,de túl korainak tartom én is. Ugye azt mondják hogy azért sem szabad korán elkezdeni a gyümölcsök és zöldségek bevezetését,mert allergiát is okozhat,mivel a szervezete még nem tudja feldolgozni. Az én nagylányom pl allergiás az almára és a krumplira is meg a paradicsomra.....és még sorolhatnám :( Az én gyerekorvosom valószínű keresztbe nyelné el a te védőnődet :)

Kép
Kép
josi

...és meg is érdemelné... :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Timesz, szerintem meg semmi gáz ezzel. Mi is 3 hósan kezdtük adni Hannának ugyanezt, amit te, ő is tápszeres volt (a tápszereknek sztem borzalmas íze és szaga van, úgyhogy elfogadta szívesen...) :) Nekem is a védőnő javasolta, nem a mostani, hanem az akkori, sok tanácsával nem voltam megelégedve - visszatekintve főleg -, de ezzel igen. Hanna kanálból ette, de nem gáz a főzelékes cumi se sztem, ha nem fogadja el másképp. Fontos, hogy fokozatosan vezesd be az újakat, a legallergizálóbbakat legkésőbb.
Rékababa, cicinelalvás: bakker, döbbenetesen egyformák a problémáink... :twisted:
Höhö, hallottátok, hogy a kórházak majdnem 200 Ft-tal magasabb kajanormatívát kapnak? :P Eddig 300 volt, most 500 valamennyi. Úgyhogy Enahma, Banoed, fejedelmi kosztot fogtok kapni... :mrgreen:
Vendég

nna,én ebbe megintcsak nem tudok belekotnyeleskedni :shock:
De azért én is kicsit korainak tartom...igaz,védőnő és védőnő között is különbség van.
De az is lehet,hogy így Olivér elöbb megszokja az ízeket,és nem olyan evő lesz,mint nemsokára 3 éves nagyfiam,akinek a kaja-repertoárja még mindig eléggé szörnyű. :?
Igaz,hízik,nő,és nem is beteges...

Kép
Kép
Vendég

ja,amit még akartam:Kristóf is jó sokáig a cicin aludt el,Eliza meg nem hajlandó rá. Ő aztán tényleg csak evésre használja.De mondjuk amíg Kristóf eléggé rossz alvó volt,addig Elizát leteszem és elalszik,éjjel is csak ritkán ébred fel,és csak pár percre.Úgyhogy az én törpikéim se kaja se elalvásban nem hasonlítanak egymásra.
Vendég

Timesz, Olivér nagyon szép kiskölök, és ne hallgass ránk - csinálj úgy, ahogy jónak látod, akár a hozzátáplálásban, akár másban. Túl fogja élni, ahogy anno mi is túléltük a cukros teát, a tápszert, a tehéntejet meg az egyebeket - már igen korán... És nem is mindenki lesz feltétlenül allergiás - én pl. nem vagyok az semmire, és a hasonlóan vegyesen táplált húgom sem az.

Egyébként meg íme egy szélsőséges eset:
kisebbik unokahúgom refluxos volt, de olyan súlyosan, hogy 2. hónapos kora után heteket töltött kórházban, infúzión, hogy ki ne száradjon. Szinte semmi sem maradt meg benne, állandóan fájt a hasa, és rájöttem, hogy nincs szörnyebb annál, hogy tehetetlenül nézed, milyen sovány (most 6 éves és 13,5 kiló!!).
Aztán 4 hónapos lehetett, amikor egy sikertelen etetési kísérlet után az apja látta, milyen vágyakozva figyeli a gyerek a csirkepörit nokedlival. Fogta, beletette a turmixba, leturmixolta, és megetette vele. A gyerek befalta, és nem jött ki belőle. Tündike így 4 hós kora óta teljesen felnőtt kajákat fogyaszt...

És ha már kaja: én is izgatott örömmel figyelem, hogy mire bekerülök, választhatok a menükből... Nyamm! :D

Kép

Kép
enahma

Enahma,
azért az hogy te és húgod szerencsére nem lettetek allergiások, nem jelenti azt sajnos hogy más sem lesz. És ha a refluxos kislány 6 évesen is csak 13,5 kiló, akkor a csirkepörkölt se hozott áttörést, hisz 4 hónapos kora óta azt eszi. Lehet hogy vissza nem jön belőle, de hogy ennyi idősen megemészteni sem tudta az biztos.
Természetesen mindenki tegyen úgy ahogy jónak látja, de van egy kidolgozott hozzátáplálási rend, ami nem hasraütéssel készült. És hogy ezt védőnők nem ismerik, az az igazi baj, nem az hogy a gyerek pl sütőtöklevet kap.
Vendég

Ha valakit érdekel, nemrég kaptam ezt a linket, itt táblázatba szedve le van írva mit mikortól ajánlatos adni a gyereknek:
http://www.otlettar.try.hu/articles/0/2 ... lek-1.html
Vendég

Cseriani nem akarlak elkeseríteni, de nálunk is hasonló volt Réka kicsi babaként. Ez a nagyon cicizősség olyan 8-9 hó-san kezdődött. Onnantól szoktunk vissza az éjszakai szopira is.
Emma nem csak fejedelmi kosztot kapnak, de még két féle adag között is lehet majd választani.
Timesz nővérem is annak idején 3 hó-san már adott ilyeneket a gyerkőceinek szintén védőnői tanácsra. Ők is tápisak voltak. Náluk minden rendben volt, van (a nagyobbik leány 14 éves, kisebbik fiú 9 éves) velük.
Josi Réka 5 hó-san fogadta el elször a cumit, akkor kellett pótolni tápi-val a tejcit, mert nem volt elég. Tápszert 9 hó-s koráig fogadta el, azóta újra csak anyatej van. Egyik napról a másikra lemondott a cumisüvegről és a cumiról is. Pedig mikor cumizott könnyebben voltam altatás szempontjából. Bár azért hozzáteszem, hogy cumisüvegből csak a tápszert kapta, mást nem. Itatást pohárból adtam neki és azóta is abból iszik. Van csőrös poharunk, de a csőrös részét soha nem használtuk és nem is fogadja azt se el.
Vendég

Sziasztok csajok!

Látom megoszlanak a vélemények "szilárd táplálék" ügyben, először én is kicsit korainak tartottam a 3.-ik hónap után bevezetni ezt, de gondoltam így változatosabban ehet a drágám, de arra odafigyelek hogy csak olyat adjak, pl. üvegesből is amira az van írva, hogy 4.hónapos kortól, a védőnő szerint ez már simán adható.

Eddig nem vettem észre semmi allergiára utaló nyomot rajta, remélem így is marad. Természetesen a hami fő részét még mindíg a tápszer teszi ki, a többit max. desszertnek, vagy uzsinak kapja. A főétkezések még tápszeresek és mellé a tea folyadéknak, tehát csak fokozatosan, lassan adok mellé mást.

Kép
timesz

Enahma... :)
Én fiam is belecsapott már a mákos nudliba, miután nyálcsorgatva nézte percekig, mégse adtunk neki... :D Unokahuginak biztos ízlett, de a fejletlen emésztőrendszere miatt 4 hós korában tuti keresztülment rajta a cucc. Egyébként régen is biztos adtak nekünk, meg inkább a szüleinknek jó korán mindenféléket, de, hogy hasznuk nem lett belőle, az is biztos. (Én a pálinkába mártott cumiról hallottam, mint gyakori altatási eszközről... ) :mrgreen:
De én is ismerek olyan korosztályombéli anyucit, aki a 10 hós gyerekét kolbászos rántottával etette és még büszke is volt erre... :shock:
Vendég

na,tényleg nem timesz ellen van,ne idegesítsem még ezzel is,de:én nem szopiztam,mert nagyon fájt a hasam tőle,meg nm is volt annyi teje anyunak.Tápszert kaptam,majd tejet.Valószínű ez is közrejátszott abban,hogy a tejet,tejfölt ha meleg,a mai napig nem bírom megemészteni,fáj a hasam tőle.És sajnos olyan 22-23 éves koromra allergiás lettem.Igaz,pollenallergia,nem kaja allergia.
Ugye abban az időben elég korán elkezdték adni a tehéntejet a gyerekeknek.Pl.egy.két szd.-i gyerekorvos szerint lehet már 1 éves kortól,nálunk szerencsére inkább két éves kortól ajánlják,amit nem is bánok.Kristóf még mindig nem kap rendes tejet,csak uh-s,tehát magas hőm.pasztőrözöttet.Én tanultam a saját hibámból. És az is igaz,hogy nem mindenki jár így,ne is legyen allergiás egy gyerek sem...Én az üveges kajákat is úgy adtam,ha mondjuk 6 hónapos kortól lehet,akkor én majdhogynem megvártam a 7 hónapos kort.
Egy ismerősöm pl.2 hónaposan már daráltkekszes almát adott a fiának. Én lisztszerűt ha jól emlékszem csak 9 hónapos kora körül adtam...
Vendég

és lehet fura,de még az a jó,ha a gyereknek rögtön előjön,ha allergiás valamire,és nem csak évekkel késöbb jelentkezik az allergia...akkor aztán lehet gondolkodni,hogy vajon mitől...
Vendég

Hát igen, voltak furcsaságok. De az UH pasztőrözéssel Cseriani sztem nem úszod meg az allergiát... (Már, ha egyáltalán ki akar az alakulni) A tej összetevőiben van a gáz; a hasfájásod oka meg a laktóz-intolerancia lehet; egyszerűen nem bírod ezt a tejfehérjét (vagymiez) megemészteni.
Na, könnyen elképzelhető, hogy baromságokat írtam ám, csak így sejtem... Cáfoljatok meeeeg! 8)
Vendég

emmamami tudom,próbáltam én Kristófnak a sima tejet,de üvöltött,úgy fájt tőle a hasa.Ettől meg nem fáj neki.És a legkisebb zsírtartalmút veszem. Nekünk ez jött be. Én ugye azért is féltem,mert azt mondják,hogy allergiás szülő gyerekének 40%esélye van az allergiára.
Vendég

Aham, értem! Meg nem kizárt ám, hogy hülyeséget írtam amúgy is...
Jaja, ahogy mondod. Ha mindkét szülő az, akkor meg 80... És nálunk sajna ez a helyzet.
Vendég

csak az az érdekes,hogy hidegen bírom ezeket a dolgokat,mondjuk a tejet úgy sem. De a tejkészítményeket igen,joghurtot egyenesen imádom,meg a sajtot is...
Vendég

közbe be meg: a laktóz cukor... hülevok. ált. isk. akárhányadik osztály...
Vendég

persze,ez az,hogy legyen okos az ember...én nagyon szopipárti vagyok. Timi ugye nem szoptathatott,muszáj volt tápszert adnia Olivérnek. De én azért még vártam volna a többi kajával,minimum 4 hós korig. Igaz,az megint cikis helyzet,ha a baba nem gyarapszik megfelelően. Akkor megint csak tenni kell valamit. Azt hiszem,erre mondják,hogy a 22-es csapdája. Előre meg úgysem lehet senki okos.
Vendég

lehet jövő héten valami nagyon-nagyon mérgező dolgot találnak az anyatejben,akkor meg majd szoptatást tiltják...
Vendég

Cseriani,
azért erre kevés az esély, anyatejet fogyasztott sokszázezer évre visszamenőleg MINDEN emberi csecsemő, tápszer csak pártíz éve létezik.
Vendég

és a csirkepörkölt sem túl régi, max ezer éves lehet, így nem az a túlélésünk kulcsa :lol: :twisted:
Vendég

Cseriani kimutatták, hogy valamilyen vegyianyag van az anyatejben. Ez kb 20-25 évvel ezelőtt került be szüleink szervezetébe, állítólag valamilyen permetszer (pontosan nem tudom megmondani) és anyáink szopin keresztül átadták nekünk is, mi pedig a csemetéinknek. Szóval nem lehetsz elég okos abban, hogy hogyan neveld, tápláld a gyerkőcöket.
Áfi a régi korokban igaz, hogy szoptattak, de az előkelőbb asszonyságok elvitték az újszülöttet szoptatódajkához, ott töltötte az első évét a baba.
Én abban egyetértek Enahmával, hogy ne hallgasson Timesz senkire. A saját belátása szerint nevelje Olivért. Én sajnos sok mindenkire hallgattam Evelinnél (tapasztalat hiánya miatt) ezért olyat is adtam neki amit kicsit később kellett volna (igaz csirkepaprikást babaként nem kapott). Rékánál elhatároztam, hogy nem hagyom magam befolyásolni, és az ösztöneimre hagyatkozom.
Vendég

hát ez az,az ösztönök.
Én szerencsére hiszek a védőnőnknek,Kristófnál is nagyon jó volt az akkori,meg a mostani védőnénik is nagyon jó.
De mindenféle ismerős-ismeretlen jóakarónak én sem hiszek.
Jajj,ezt most nem rátok-ránk értettem :wink:
Vendég

Én is egyetértek hogy csak magára hallgasson az anyuka, csak vannak dolgok (pl tipikusan ilyen a hozzátápi is) ami nincs bennünk zsigerből, ösztönből. Ilyenkor nem árt utánanézni a dolgoknak, teszemazt hogy mit ajánl a szakirodalom. Mert sajnos sokszor nem hiteles forrás még a kimondottan erre képzett védőnő sem, ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja.
Vendég

sziasztok csajok!
Mindjárt itt a védönö!
Tulajdonképpen minek jön?Mit akar itt?
Tudja ezt valaki?
Vendég

Móni,
megnézi felporszívóztál-e! :lol: :lol: :lol:
Én a mai napig nem tudom hogy minek jár ki a védőnő, mi az amit ott nála nem lehet megbeszélni/ megnézni. Pedig bírom a csajt, ha itt van mindig jól eldumálunk 1-1,5 órát :P
Vendég

Belenéztem ebbe, a "Szilárd ételek bevezetése" cikkbe el kell mondjam ez a 8. változat, amit látok. Mindegyik másik sorrendbe Írja le a dolgokat vannak alapvető eggyezések, de a 70% keverve található. Mindenki válasszon ki magának egy táblázatot és a szerint csinálja. A 4 hónap meg azért 4 hónap, mert ez az idő mikor a pici babák gyomra már elegendő tápanyagot fel tud venni. (Nem csak át csúszik rajta a kaja). De mindenki úgy csinálja ahogy akarja :) Én Pl citromot adtam neki csuklásra, a védőnő azt mondta meg ne próbáljam, az a legalergizálóbb. De ugyebár kétféle ember van az alergiás, meg aki majd az lesz.
Móni; a védőnő, azért jön, hogy felmérje jó helyre érkezik-e a gyerek :)
Vendég

Devcsa,
a citrusfélék valóban nagyon allergizálhatnak, én ezt nem venném ennyire félvállról. Nem beszélve arról a fájdalomról amit a saját gyerekednek okozol a nyálmirigyei erős összehúzásával, és a számára idegen, nagyon savanyú ízzel. A csuklás a babákat nem zavarja. A hasadban is csuklott a magzat.
Vendég

Na ,hát itt volt a védönö,és az a helyzet hogy én is birom a csajt de egész nap takaritottam csilli villi minden és még a szobába se jött be.Mondtam neki a hányingert,meg a hányást csak azt tudtta mondani amit én is tudok rágcsáljak kekszet,étkezzek v
ltozatosan meg a magneB6.Na mindegy tuléltem azt egy hónap mulva megint jön. :evil: :evil: :evil:
Vendég

Áfi igazad van, hogy utána kell nézni. Az elsőnél az ember még tapasztalatlan és ilyenkor jó egy jó védőnő és a szakkönyvek. Mivel nekem Réka a második más sokkal magabiztosabb voltam mindenben. Evelinnél a védőnőm semmit sem ért. Akkor látta a gyerekemet mikor méretni vittem. Nem foglalkozott velünk és nem is érdeklődött, hogy mikor mit tud a gyerekem. Rékánál már új védőnő van Ő meg fiatalabb mint én és még nincs gyereke. Igazándiból Ő se foglalkozik azzal, hogy mit kap a lányom, mit csinál, mozog-e eleget, van-e foga? Szóval nekem nem jöttek be a védőnők. Segítségre nem számíthattam és számíthatok tőlük.
Vendég

Rékababa,
sajnos tényleg vannak car védőnők. :( Erre nem tudok mit mondani, csak összeteszem a 2 kezem mert az enyém hálistennek nagyon jó, tájékozott, törődik az emberrel, és még nem hallottam tőle nagy hülyeséget.
Vendég

Hát én nem tudtam nézni, hogy 20 perce csuklik és teli tüdőből ordít, mert őt igenis egy idő után bosszantja a csuklás. És próbálkoztam mellre tevéssel, vízzel, hogy igyon, de ő ilyenkor nem akar inni. És egy csepp citromot adok neki, nem is citromot lime-ot, mert az nem olyan savanyú.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?