Kismok
HATALMAS GRATULA SÁRA BABÁHOZ!! SOK BOLDGOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET NEKTEK!
Nem vagy semmi, az biztos
Tegnap úgy tűnik, hogy ilyen nap volt....a másik topikban is született egy babóka rekord sebeséggel....
Timi
Szegény Anett
Biztos, hogy nem lehet neki könnyű, hogy hugit "elkerítik" tőle. Megértelek...múlt héten Kristófnak egy napig rosszabb volt a közérzete, hányinger, hasmenés...s valahogy én sem úgy közelítettem felé, mint nem babásan....közben borzasztó mód utáltam magam, s nagyon hisztis is voltam ettől....Hú, nekem még mindig felfoghatatlan, hogy napokon belül két fiam lesz
Már mindkettőt imádom, de ha Marci kint lesz
NEm is tudtam, hogy tesi tanár vagy (mi az, hogy tesi
testnevelés, vagy mi a szösz
) akkor jól neveltem a Kristófot, mert eddig nem hízott el
pedig családban mindenkinek van "melegítő" hájacskája
Tündi23
Még jó, hogy két pici gyerek, vizsgára készülés mellett még nem akarsz adventi koszorút gyártani
Így is nagyon ügyi Anyuka vagy!!!!
Ha valamelyikőtök megküldi priviben a telcsiszámát, akkor írok sms-t, természetesen....már nagyon várom, úgy gondolom/tam, hogy a héten meg kell szülessen....hát remélem,hogy Ő is így gondolkozik..
Kristóf várja már öcsikét, s úgy látom - bár nem mondja - , hogy nagyon aggódik értem
Ez jól esik, de ettől még idegesebb is vagyok, mert az ő kis lelkéért is nagyon-nagyon aggódom....
Mona
Szerintem egy baba nem lehet kövér!!!!! Sem túltáplált, főleg nem csak anyatejtől - ahogy ezt Tündinek is írtátok!
Szerintem ne aggódj, s ne ess az "összehasonlítgatós" anyukák hibájába. Mindenkinek másképpen fejlődik a gyerkőce!!! (Timi, ez rád is igaz
)
Aztán majd koppintsatok az orromra egy pár hónap múlva
Emma
Zalán baba is tündéri.....ezeket a képeket nem lehet megunnni...Szerintem egyenmérlegünk van
Majd egy pár hét múlva már én is rakhatok ilyen képeket, be-be
Szilva
Boldi már igazán nagyfiú!! Nagyon ügyes, hogy már uszikál is!!!
Hogy vagytok?? Sokat dolgozol???? Nagyik segítenek???
Boboka
Kristóf is szépen fejlődik! Gratula!! Írj, ha van időd bővebben a nappaljaitokró, éjszakáitokról!!!
Tegnap voltam szülésfelkészítőn, fárasztó volt majdnem négy órán át spanyolul hallgatni,...de megérte
Sok mindent megtudtam, de sok mindenről volt szó, amit én már elolvastam, ilyenkor büszke voltam magamra.
Itt csak szülésznő van, akkor jön a doki, ha műszeres befejezés, vagy császár kell
Hááát ez nem nyugtatott meg....én azért az orvos jelenlétének örülnék
Szinte lebeszéltek az epidurálról (végül is azért maradok itt a közelben, mer én is úgy gondoltam, hogy megleszek nélküle, ha nincs rá lehetőség), a természetes szülést emlegette nagyon a csajszi. A babót csak addig viszik el, míg rendbe teszik, s utána végig ott lehet velem...ettől egy kicsit félek, bár nagyon örülök is neki
Pl. ilyen, hogy popsikrém nem kell, mert mi sem kenjük a popsinkat
minden wc - zés után
hááát érdkes....az a jó, hogy az ember leszűri azt, amit "magáévá" tud tenni
Összességében sokkal jobb tudni, hogy mi vár ránk, s természetesen folyamatosan mondogatom magamnak, hogy nem lesz semmi baj, s hipsz-hopsz itthon leszünk
Egyenlőre ennyi.....néha keményedek, görcsölgetek, dokibá szombaton azt mondta, hogy hamarosan szülünk, de ő nem jós, így nem tud többet mondani. Legközelebb - ha addig nem történik semmi, akkor dec 11-én kell dokihoz mennem, aki megint egy másik (ismeretlen) lesz, mert a régi szabin van
Marci ettől tuti, hogy meg akar kímélni
Mindenkinek további szép napot!
Szilvia