Sziasztok!
Szexmisszió!Ez jó!
Asszem én is láttam.
Monácska: aztaaaaaaaa. Itt van a szemem előtt amikor bejelentetted a nagy örömöt! Nem semmi hogy rohan az idő.
Hát képzeljétek gondban vagyok. Tegnap voltam tüdőszűrő dokkernél, szerire nem tüdőgyuszkóm van hanem valami hörghurutom. Na erre kaptam Doxyciklin antibogyót(bár csak hőemelkedésem volt vasárnap, mondjuk múlthéten tuti lázas is voltam dehát nem volt időm mérni az oviban.
) és ezt figyuzzátok: PAXIRASOL oldatot. Azt hittem rosszul látok, mert gyerekkoromban ezt szedtem sokat de bogyiban.
A gondom a következő bár megkérdeztem a dokit aki mellesleg cukros és uazt a gyogyit szedi mint én csak az 500ast, elég rendesen kikerekedett a szeme hogy én mire szedem és hogy hajjaj nem vagyok 3x1 850estől rosszul, hisz ő csak 2x1 500ast szed. Na félretéve a rizsát.
A doxiciklinen az van hogy:
Forduljon orvosához ha cukorbetegségre szolgáló gyógyszerrel kezelik, mert a gyógyszer fokozhatja ezen hatóanyagok hatását, így alacsony vércukorszinttel járó állapot (hypoglikaemia) jöhet létre.
Meg hogy ha terhes vagy szoptat akkor nem javasolt a bogyi és a Paxirasol sem.
Most akkor mit csináljak, merthogy ugye nem tudom hogy babás vagyok e vagy sem!!! Hőt nem mérek, de ha volt pé-m akkor vagy a 4. vagy a 9. DPO-n vagyok ma. Annyit érzek, hogy baromira feszül a cicim és tegnap volt egy kis mensi szerű görcsike, de tényleg csak pici és nem tartott sokáig. Az is lehet hogy mensi készülődik. Fene tudja.
De megjegyzem lázas nem vagyok esetleg hőemelkedés de jelenleg az sincs, a köptetőt is azért kaptam hogy felszakadjon a cucc.
SEGÍTSETEK!!!!!!MI LEGYEN??? MIT SZEDJEK ÉS MIT NE??????