Hali
!
Na mi történik itt ma?! Mindenkinek rossz napja volt?! Engem meg ma meg akartak verni a Westendben.
Fasz volt egy nő, leköcsögöztem, aztán úgy akart megverni, hogy közben én a gyereket fogtam!
Engem mindig megtalálnak az ilyenek!
Pompi,
Én mindig igyekszem válaszolni, ha tudom a választ.
De ez ugye pl. hozzátápival kapcsolatban is némileg hiányos.
Biztos a többiek is így vannak ezzel. Úgyhogy azért kérdezz csak nyugodtan! A szemészeten nem azt mondták a múltkor, hogy minden ok? Akkor most minek kaptatok papírt? A naptár szerintem tök jó ötlet!
Pedig eszembe se jutott, amíg tegnap fel nem hozta Bandika!
Emma,
Milyen helyes kiskölyök Zalán!
Én sose veszem észre az ilyen apróságokat, csak mikor írtad, akkor láttam én is, hogy bandzsít! Az én barátnőm is bandzsít, tök szexi!
(Persze azért én is megmutatnám dokinak. )
Katyerina,
Tiéd apa milyen jó fej?!
Hasonlít az enyémhez…. Én szinte mindig (már amennyiszer eddig evett ) mirelitet használok. Jó lusta voltam mikor szezonja volt.
De szerintem az is van olyan jó.
Orsi,
Nahát, az egy dolog, hogy éjjel legénykedünk, de hogy te még reggel is?!
Hogy bírod?
Amúgy ahogy én se tehetek arról, hogy a fiam mekkora, te se tehetsz arról, hogy Lili mekkora! (aki amúgy nem is olyan kicsi!) Szerintem ez egyáltalán ne izgasson! Legalább tovább jók rá a ruhák…!
Ezek a bubble babakocsik elképesztően szépek!!!
Tiko,
Az enyém is bámulná egyfolytában, ha menne.
Pedig mielőtt megszületett, nálunk éjjel-nappal szólt a tv. Most csak ha apa itthon van. Nemtom miért szoktam le róla, tök fura….
Zsuzsi,
Melyik etetőszéket rendelted meg? Jó hamar megjött!
Én semmivel se kenem a hurkákat. Nagyon ritkán teszek rá neki hintőport, ha meg piros, akkor a popsikenőcsével kenem be vékonyan.
Kata,
Nagyon dögös fiad van!
Az első képet mikor megláttam, gondoltam magamban, hogy jó sokat változott, de aztán láttam, hogy mégsem. Ügyesen áll már, irigy vagyok!
Nem is sovány, nemtom miért mondod! Majd a legközelebbi talin meg jól összemérjük őket, ok?!
A sírás miatt sajnállak, nagyon rossz lehet.
Én is azonnal idegbeteg leszek, ha elkezd sírni, úgyhogy meg tudlak érteni…. Lehet, hogy tényleg az a baja, hogy nem lát. Vagy még az is lehet szerintem, hogy nagyon másfajta ez a kocsitok, mint az előző volt, nem? Vagy esetleg szoros, nyomja, kicsi stb…. Nem tudom… Én ma voltam vele először hosszabb úton (a sportrésszel ) úgy hogy nem látott, merthogy ez is ilyen, de egy hangja nem volt! Még én is meglepődtem!
Jééééé, most látom: Klári baba és Petra baba egy napon születtek!
Kismóki, te is ritkán jössz!