Móni!
Én is vért izzadtam vele, ha ez vígasztal.
Szóval előbb albumot kell csinálni:
1:manage photos
2:itt lesz egy üres album>create another album>címe, meghatározása(milyen jellegű képeket tartalmaz, pl.Kristóf képei)>album cover style(mellette van egy gomb, arra katt, és ki tudod választani a keretet)>alatta lévőnél pedig a hátteret.
>password protect:ha ide beírsz egy jelszót, akkor csak azok fogják látni az albumodat, akiknek megadod ezt a jelszót.>végül update.
Ha ezek megvannak, akkor lesz egy kocka, amiben lesznek gombok:pics, edit, tell a friend.Legfelül az oldalon vannak gombok, ott katt az upload pix-re.Itt megadhatod, hogy egyszerre hány képet akarsz feltölteni, és hogy melyik albumba(ha több van)
utánna tallózás, és kiválasztod a képeket, majd alul a feltölt gom, 1x katt.Sokáig tölt, addig véletlenül se kattints ezen az oldalon sehová, különben megszakad a töltés, és kezdehetd elölről!!!!
Bár én is így csináltam, de amikor a legelső albumot csináltam, akkor vhová máshová is kattintottam, és akkor be lehetett írni a képek mellé a címeket is.
Utánna ha akarsz flicket is csinálni(ezek a mozgós kéepk), akkor az oldalon jobb oldalt van egy create flick, arra katt.
Ha az album címét akarod elküldeni vkinek, vagy pl, ide betenni, akkorkatt a tell a friend gombra, és lesz egy szöveg középtájban, benne egy url cím. Csak azt másold ki, és tedd be ahová szeretnéd.
Így tudod emaliben is elküldeni.Érdemes a végén kilogolni az oldalról.
Flick:van egy olyan hogy flick designe, ott látod az összes flicket, meg is tudod nézni, léesz hozzá demó, ha rákattintasz.Ha ez mevan, akkor add photos, majd rákatt a képekre, amiket bele akarzs tenni.Van olyan flick, amibe cvsak pár kép fér, vhol mutatja is, hogy mennyi.Meg van olyan, ami levág belőle, pl. a kör alakú kéepnél.
ha ezmegvan, akkor add selected photos.>a customize flicknél tudod a flicket beállítani, hpgy hogy nézzen ki.Majd save!Utánna ha visszajössz erre az oldalra, akkor lesz jobb oldalon egy my saved flick, arra katt, és email!!!Mert a get code-al nem lehet megnézni,hiába másolod, csak pl. blogba lehet beilleszteni, vagy honlapra.Ide nem.Szóval az emailnél lesz egy sor http cím, azt kell bemásolni ide, vagy levélbe el tudod küldeni.
Ha van még kérdés próbálok válaszolni, és bocsi, ah már rájöttél közben.
Kellemes szórakozást!