Sziasztok!!!!
Hát, igen
Ildi vittünk gépet, de csak azért mert szólt a Sanyi, hogy ne felejtsem otthon
.
És a Szandra téved, én gátlás nélkül felrakom a kompromittáló képeket
, csak még apának fel kellene tölteni e gépre, hogy ezt meg tudjam tenni
És tényleg jól éreztük magunkat. Azt nem mondanám, hogy még egyszer megnéznék egy ilyen show-t, de egyszer meg kell nézni egy ilyet mindenkinek. Sokat röhögtünk, és vegyes érzelmeket váltott ki belőlünk. Egy szörnyű dolog történt csak(csodálom, hogy nem írta a Szandra): nem volt bundás alma!!!!!!
Ma pedig a céges mikulás-bulin voltunk. Háááát?????
Azt már megszoktam, hogy minden ilyen gyerekbulin az italok vagy forrók vagy jéghidegek. De hogy a kaja csipős kolbász legyen.....!!!!
Játszóhely az kb 2X5 méteres volt, erre volt úgy 150 gyerek
De ami totál kibuktatott, hogy volt nem kevés olyan gyerek, akinek nem jutott ajándék!!!!
. képzeljétek el, szegény gyerekeket: végig ülik a mikulás csalogató műsort, énekelnek, kiabálnak, jön a mikulás, és akkor ők nem kapnak tőle ajándékot. Szerintem nagyon szörnyű.
Ja, és észrevettem egy hisztérikusan síró és fel-alá rohangáló 3 évesforma kislányt, aki az anyukáját kereset. Felvettem, hogy együtt keressük az anyukáját. Kb 7-8 perc után megtaláltuk apukát és anyukát, akik felháborodottan közölték, hogy ők keresték a gyereket.Olyan felháborodott voltam, hogy inkább nem mondtam semmit, csak hogy nbagyon sírt a kislány. Két szülő elveszít egy darab gyereket, és nem is idegeskedtek. Az már a legkevesebb, hogy nem is köszönték meg a segítséget, biztos nem annak vették
.
Sára ma 10 percet aludt, úgyhogy megyek fürdetni mert nagyon bolond, szegény.
De holnap jövök a képekkel
És tessék nekem holnap délelőtt szorítani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!