hát manócska most jól elcsodálkoztam. én amikor 8 hét 4 naposan voltam dokinál, akkor volt 13 mm. Nem értem, akkor a tiéd hogy lehet 6 hetesen 16... Szerintetek? Nekem hat hetesen volt 4mm, hét hetesen meg 9 (azért volt ennyi uh, mert volt kettő rendes, meg az utolsó a vérzés miatt...) de különbenis mikor raksz már fel vonalzót? mi nem a ciklusodat akarjuk már látni, hanem a bébit.
Jenny, nagyon szorítok hogy összejöjjön. A Jane babakocsik sem túl olcsók, de én jókat olvastam róluk. De mi nem abban gondolkodunk... mi háromkerekűt szeretnénk. ja, amúgy azt hiszem az elefáni honlapján találsz árat a jane-re.
andyfekete a babám akkor 13 hetes lesz és a 4D-s ultrahangon akkor már meg tudják mondani. A 2D-sen meg csak úgy 4 hónap körül... Ja és időpontom még nincs, de a 4D-s az nem olyan mint a rendes ultrahang, azt nagyon sok helyen csinálnak és mivel nem túl olcsó, annyira nem nagy a tolongás...
jenny, a táblázathoz annyi, hogy nekem is 30 napos a ciklusom és folsavat meg gravidát szedek
nekem nem tudom hogy fiúra vagy lányra van esélyem... anyámék kilencen vannak testvérek, hét lány, két fiú. a 28 unokatesómból 18 fiú, 14 lány és én vagyok a 15. lány. Apám részét nem ismerem. Férjeméknél apja meg a tesója mindketten fiúk, tesómnak is fiútesója van, viszont az unokatesója lány. Szerintem ebből esélytelen bármit kivenni...
andy szerintem azért nem voltál a táblázatban, mert még nem vagy olyan régóta és jenny már egy ideje összerakta. de szerintem pintyus sincs benne, meg még egy párat nem láttam, de majd teljes lesz. Ja, és köszi Jenny hogy megcsináltad! (Pintyus ezt azelőtt írtam, hogy írtál... én figyelek rád... és tényleg nagyon tetszett amit felajánlottatok mártinak!
ugyan márti miért lőttek volna a bébiprojektnek. majd megnyugszik apa és minden rendben lesz! Ne add fel!
Írtam ezt azelőtt hogy továbbolvastam volna a részleteket. most jutottam el odáig és le vagyok döbbenve. Ezek után teljesen megértelek ha elgondolkozol a hogyan továbbon!
csucsu én is örülök hogy írtál. Nem tudom hogy kérdeztem-e vagy csak akartam, de hogy haladtok a ház témával?
kisvirág, tényleg nem egyszerű a hőd...
csubi? mágnes? odri?
erika én sem tudom hogy bírnám ha áprilisig nem lehetnénk együtt. Mi régen nyaranta voltunk külön, három hónapot, de az sem volt egyszerű... nem irigyellek...
csajok én nem akarok senkit szivatni, de már annyit látom hogy muszály hogy a végén én is így fogom írni, pedig csak egyszerűen muszáj... BOCSI!
Márti, szerintem ne engedj neki rögtön, érezze a súlyát annak amit csinál, mert különben túl könnyelműen kezeli majd a dolgokat...
szerintem is legyen rövid haja egy pasinak! Nekem könnyű dolgom van, mivel én vágom a haját... Tavaly vettünk jó kis felszerelést, azóta ez van. Mondjuk néha nyűg hogy három hetente csinálni kell...
annyira vicces hogy miközben olvasok, jegyzetelek hogy nehogy elfelejtsem de közben más is írja ugyanazt és akkor tiszta idétlen hogy én megint leírom, de akkor én azt még nem láttam... szóval értitek.
én a férjemnek szeretnék egy fényképezőt venni, mert nyáron eladta a kis drága és beépült a házba... abból lett a komplett fűtésrendszer meg a kazán. olyanra egy jó ideig nincs megint esélye, de szeretnék legalább valami kis gépet venni neki mert ez így nem állapot. meg különbenis nem lesz mivel fotózni a bébit...
jenny akkor 20-ára két gyűrű mellé két csík jár.
fülfájásra én is a meleg sót hallottam...
üdv a csapatban agisol. szerintem sem ártana egy kivizsgálás...
ja és rólam csak annyit, hogy ma este megint voltam fogorvosnál. folytatódott a gyökérkezelés... Még volt egy kis ideg... Örültem neki. Aztán kilógott az a reszelő vagy mi a fogamból, kipeckelve a szám és látom röntgenhez készül, aztán kb annyit mondtam hogy hmm hmmmmmhmmm hmmmmm. Mire ja persze, babát vár, akkor nem csináljuk. Bár a nőgyógyászok szerint lehet, de a francot se érdekli nekem ne legyen eggyel se kevesebb az iq-ja ilyenek miatt...
Na most azt hiszem ennyi. Itt vagyok a gép előtt úgyhogy majd nézegetem miket írtok.