Mi az a HSG???????
Kisvirág: Igen kösz a kérdést, nagyon örülök mert meg lett a papirom és 3 hét mulva postázzák a lakcímkártyát!!! Juhééé
Utána igényelhetem a Tb.t is. Most már csaka baba hiányzik!!!
Márti: Nagyon örvendek hogy ezzel a jó hírrel jöttél hogy állitólag bocsánatot kért, de ugazuk van a csajoknak, nem kell egynől megbocsájtani!! Ilyenkor használni szokott az önsajnáltatás. Szomorunka lenni, nem nagyon lekesen beszélni vele, egyszer csak rá jön hogy nagyot hibázott és mi lenne vele nélküled es a gyerkőcök nélkül.!!
A férjem ma reggel is megkérdezte hogy irtál már??? hogy vagy???
Ő találta ki azt hogy nyugodtan gyere hozzánk.
nem válaszoltál, pontosan hol laksz most???
Huninak mihamarabbi gyógyulást!!! Van most elég baj a fejeden!!
Nati: hogy csinéltad azt a lencselevest??????
Nagyon jó ötlet, nekem is van itthon én is megcsinálnám!!
magdolnám: hát tiszta gyagya a férjed!!!
ezek szerint muszály lesz elfogadjad a sörényét!!
Növezd meg te is"máshol"
és utánna kérdezd meg hogy neki tetszik így??!!! hátha észhez kap!!
Én sem tudnám férjemet elképzelni hosszu hajjal, bár volt egy időbe neki hosszabb, még akkor nem ismertem, de nem tetszett. Ahogy egy kicsit meg nő neki küldöm is a fodrászhoz, utánna meg ugy tetszik magának!!,
erika: szerinte az a shaker jó ötlet!! Lehet mi is azt veszünk az egyik barátainknak, mellé egy koktélos könyvet!
Én is nagy bajba vagyok az ajándékozással. Én egyelőre csak páromnak vettem egy beckham parfümöt.
De most már végre kinyögte hogy kéne neki egy pulcsi is, és egy 2008as határidő napló. Szoval mehetek utánna nézni. Anyosnak mikrót veszünk, anyumnak dvd lejátszót. és többet nem tudok.
Ti haveroknak, barátoknak szoktatok ajándékozni???? Ha igen miket??!!!