Sziasztok!
végre hozzátok is eljutok, most intenziv a pörgés, éjszakai mérés, lakás stb.
Mindenki jól van?
Sheila: hogy érzed magad? ctg volt már? /olvasok közben vissza/ mi vettünk légzésfigyelőt, már ki is próbáltuk, nagyon klafa egyenlőre
riasztott is, mert nem lélegzett a szoba, frankón átmegy a jel a födémen is /emeletes a ház/ mikulásos rugi?
jövő ilyenkor nem tudom mekkora lesz Máté, ilyen holmikat még nem merek venni, nyáron csak nem adhatom rá
hablaty: milyen volt a beszélgetés Varsányi dokinővel? felhívtad? ja, látom igen! dec.4? az mindjárt itt van
jé, te egri vagy? énis ott születtem, és Péterkén laktunk, hú de "imádtam" én első babás vagyok, és énis álmodom furcsaságokat nyugi
gratula a barátnődéknek a babához!
nálunk is a baráti körben egy a szívünknek kedves párnak is sikerült /adtunk is jó tanácsot bőven az elején
nekik ne legyen olyan sok idő mint nekünk/ már 9. hetet tapossák ők is
macmam: és az új fészekben a karácsonyfa helye is megvan már?
judith: ejha, még jó, hogy nem vállaltátok a fordítást, ha kétszer volt rátekeredve a köldökzsinór a nyakára :O Gratulálunk mi is a gyönyörű kislányotokhoz!
Szőke Herceg ez de tündér
képet szeretnénk majd! képfeltöltésnél lehet túl nagy a kép, amit fel szeretnél rakni. hú faggatózhatom, hogy milyen a császár helye? én még nem láttam a nyomát, amit néztem eddig az csak a vágás és a kiemelés volt, az "utómunkálatokat" sosem mutatják. ja, mostanában ha elkapom a zone realityn nézem a születéseket.
peni: szia közöttünk! nekem nem volt szimpi a doki, de ez mindenkinél egyéni beállítottság kérdése. meg kell "nézni"
edied: nem lesz gond! nyugi! a 12. heti az már hasi uh volt. cicifeszülés: hát nekem mivel kis méretről indult intenzíven feszül még mindig, mert hatalmasat nőtt, eddig két számot, és sokkal jobban érzem magam, ha melltartó van rajtam, mert "húz" a súlya nélküle.
álom: hümm, én nem rosszat álmodom, csak furcsákat. bár a férjem mindig jókat röhög rajtuk, mikor mesélem. pl. rénszarvas fenekét fogta ő az álmomban és túráztunk, vagy Madonnávan szexletem, de ő igazából fiú volt meg ilyenek
lassan írhatnék könyvet is belőlük
gyógyszertári cuccok: most az új szabály hogyan szól? amíg nincsen tb kártyája a babának nem adnak ki gyógyszertári fürdetőt stb. a patikában csak teljes áron? /és az mennyi?/ a védőnő mondta, hogy akár egy hónap is lehet mire megvan a tb kártya. ja és végre aláírtam nála a papírt, hogy nem izélget, amjd csak szülés után találkozunk, persze most tök normális volt.
terheléses cukor: nem tudom írtam e már, hogy megvolt az is, hát én nem vagyok az édes dolgokhoz hozzászokva /nálunk nagyon kevés finomítatlan nádcukor van csak/ és igencsak kifelé igyekezett a cucc, még egy óra múlva is, igy igencsak mozdulatlanul olvastam férjem örző tekintete mellett
ja és a második érték kicsit magas lett 6,4 és szóltak ne egyek csokit, hát köszi eddig sem ettem
ja és kérdeztük a dokit, hogy szülésnél van-e preferált szülésznő, akivel szeret dolgozni, azt mondta akik itt dolgoznak, mind szuperek, és pont bent volt H. Enikő is, mondta bemutat minket, de nem tudtam, hogy mit akarok kérdezni vagy mondani, így nyúlbéla voltam, tényleg mit kérdeztetek a szülésznőtől? január 2. megyünk újra, akkor már jó lenne találkozni vele, és beszéélgetni, de legutóbb olyan sutának éreztem magam. Macmam Ti, hogyan kezdtetek hozzá? egyszerűen szóltatok neki,hogy veled szeretnénk szülni?
jaj, képzeljétek, köszönjük a drukkokat anyu leletei jók lettek, hál istennek "csak" két ciszta van a mellében amit nem kell bántani a szövettan szerint. a két ciszta két különböző fajta, kicsit be voltunk sz@rva, de így már nyugi van.
Panda és Máté baba bugiman