Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát megvagyunk.Marci végigaludta a visszafelé utat.

Évi! Neked is köszi a drukkot Spongya Bob-os Monopoly :) hogy mik vannak!

Tündi! Gratula a szerződéshez! Akkor már költözhettek is?

Petri! Nekem is kinyithatós telefon van, nem is adom oda Marcinak, mert nincs rajta billentyűzár. De már így is megszerezte párszor, és volt, hogy fel is hívott valakit.

Hát igen, mi jövünk-megyünk, mivel egyik rokonságunk a Dunántúlon van, a maradék meg Békéscsabán (párom nagynénjei + nagymamája).
Jól be is vásároltunk, a manóknak megvan a karácsonyi ajándék.
Van egy jó nagy pláza is ott, meg egy másik helyen is egy tök jó nagy játékbolt.
Marci és az unokatesója is legót kap. Marci elől hiába dugdostuk, amikor pakoltunk a csomagtartóba indulás előtt, meglátta a legósdobozt. "Legó, legó!"
Hazaértünk, egyből megint: "Legó, legó!" Gyorsan eldugtuk, de emlékezett rá! Mondtunk, hogy nincsen semmiféle legó, biztos álmodta :) Erre ő: "álmodtam!" Meg: "legó eltűnt!" Olyan cuki volt.

Készítettem adventi koszorút sk! na jó, segítséggel, mert a Gábor nagynénje, aki óvónő, segített. Nagyon klassz lett!

A betegeskedőknek jobbulást!!

Ja, ha valaki írt nekem privit szombaton, azt nem kaptam meg! Mert látom e-mail jött róla, de itt meg nincs semmi!
judit_79

Pénteken, pont mielőtt elindultunk, esett a hó! Olyan nagy pelyhekben, kár hogy semmi se maradt belőle!
Marci az ablakban csodálja a hóesést:
Kép
Kép
judit_79

Judit!
Nagyon sokat változott Marci! Nagyfiús lett! :shock: :D

Én is kedvet kaptam a képfeltevéshez! :)

Levente 2 napja állandóan Dávid ágyán lóg!
Dávid baba álmodik...
Álomban kisimulva...
Smink nélkül... baromi álmosan... :oops:
A két fiammal...

Évi!
Hát sajna annyi a beteg babó itt a fórumon, hogy követni sem lehet már, kin milyen beteség ment át. :(
szilbee

Hali.

Nem értek egyáltalán hozzá,de sajnos a rossz tapasztalatok megmaradnak az emberben.úgyhogy inkább fogalmam se lenne az egészről-úgy lenne a jobb. :roll: :roll: :wink:

Judit,Szilvi.Nagyon arik a srácok a képeken :D
Na...Szilvi...nem panaszkodhatsz te smink nélkül sem
:lol: :lol:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Kép

Nagyon szépek a képen a gyerkőcök és tényleg Marcika olyan nagyfiús lett :)

Gyorsan benéztem most,hogy így egyedül vagyok itthon :))Ma felakarom díszíteni a lakást igaz az ablakdíszek már kinn vannak de még a girland a szatyorban várja,hogy feltegyem :)) Már átakarom egy kicsit variálni mert legalább 3.éve pont ugyanolyan mint volt. Azt hiszem éppen ideje :lol: Meg takarítanom is kell...úgy,hogy majd jövök még ma ha végeztem....

Kép

KépKép
diÁcska

Judit,mi is szoktunk menni Békéscsabára,mert a férjem mezőberényi.Ott jó baba boltok vannak,csak brendon nem nyerte el a teszésemet :twisted:

Szilbee,nagyon édesek a fiúk :) És smink nélkül sem panaszkodhatsz :)

Vali,jó takarítást :) Ránk is ez vár hamrosan :)

Délelőtt voltunk a 2hós oltáson,Luca elég türhetően viselte,mosolygott a védő és doki nénire :) Amikor megszúrták nagyon keservesen sírt szegénykém.Beadattuk neki a rota vírus ellenit is,azon imádkoztam csak vissza ne jöjjön neki,mert 18ezer ft,és mégegyszer kell neki belőlle kapnia 1 hónap múlva,de eü pénztárra veszük meg szerencsére. Remélem nem lesz mellékhatása,azóta be van ájulva,csak alszik,enni azért evett szerencsére.Aztán mentünk az új házhoz megbeszélni a részléteket.A héten már megyünk takarítani,és a kulcsot is ide adják nagy valószínűséggel,igy már ott fogunk karácsonyozni :) Lesz még mit csinálni,de nem baj,legalább haladunk.

Kellemes délutánt mindenkinek!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Hogy vannak a beteg manók? Remélem, gyógyulgatnak!

Szilbee! Édesek a gyerkőceid, és Te sem nézel ki 2gyerekes anyukának.. :)

Nekem is nagyon kéne már takarítanom... De mikor Marci elalszik, én is pihenőt tartok. Délelőtt voltunk a játszócsoportban, sajnos idén már nem lesz több. Nagyon aranyos volt a csajszi, aki tartja, még Mikulás-ajándékot is hozott a gyerekeknek.

Képzeljétek, behívtak 2. fordulóra :lol: Hát meglepődtem... Pláne hogy már ilyen hamar. Holnap reggel megyek.

Többiek, merre vagytok?
judit_79

Tündi! Egyszerre írtunk!
Brendonba mi nem járunk, nagyon el vannak szállva az ottani árakkal... Békéscsabán is inkább a játékboltokat bújtuk a párommal (mi is imádunk nézelődni).

Erről az oltásról nem is hallottam! Talán valami új féle?
Mi majd a jövő héten megyünk tanácsadásra, hogy Marci két éves lesz. Úgy tudom, akkor nem fog oltást kapni!

Klassz, hogy már az új házban fogtok karácsonyozni!
judit_79

Hali!
Judit! A rotavírus az a fosó-hányós-kiszárítós dolog...Marci már kinőtt belőle. Mármint az oltásból. Asszem, 1 éves kor alatt adható.
Lilcsi már csak 6 évesen fog szurit kapni, de nem tudom, hogy ti is? Vagy csak a 2006-tól születettek? Ti már az új oltási rend szerint kaptátok?

Szilvi! De édes Dávid, ahogy rötyög álmában!! Vmelyik hajnalban én is azt hallgattam, hogy Lilcsi hol kacagott, hol nyöszörgött, sírt álmában. Zajlottak a dolgok, biztosan. :lol:

Évi! Jól sikerült a buli? Visszafelé mikor jöttetek, mert este is nagy volt megint a köd.... Az Arany János utcának is 2x szaladtam neki, mert előszörre a Jókaiba fordultam :oops: . Így hát mentem még 1 kört... :lol:
Nem vettem semmit a Hemoban, Obi vacsorára mentem :lol: ! A kaja borzalmas volt! :roll: Állítólag már tavaly is pocsék volt, nem tudom, mit erőlteti ezt a cég?
Furcsa volt, lehet, jobb lett volna, ha el sem megyek :cry: . A régi csapatomhoz ültem, de hát ott olyan kívülállónak éreztem már magam. Az újak közt meg még idegenebbül ültem volna. Mindegy, túl vagyok rajta.

Ma meg hát kezdődött a bölcsi....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Lakásdíszítés...lehet, hogy most "furcsának" fogtok gondolni, de én nem fogom díszítgetni a lakást...a Karácsonyt is azért tartom, mert ez a szokás, nem azért, mert keresztény lelkületű lennék, vagy hinnél benne.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok

Elin.

Az új rendszer szerint is megvan a 3éves.nem? :roll: .AMúgy a rotásról én is úgy tudom,hogy 1év alatt kaphatják.

Judit.szerintem jó jel,hogy behívtak.a végén még te helyezkedsz el a leghamarabb :D -druokkolok majd!!!!!!

Tündi.bizti nem lesz mellékhatás :)
De jó lesz nektek az új lakásban.látod...ilyenkor legalább öröm takarítani. :lol:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi! Most kérdeztem rá direkt a dokitól! Még hozzá is tettem, hogy akkor már iskolás lesz....de amit ő mond az semmi nem 100%. :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Judit!
Ez tök jó!!! Feltétlen számolj be, hogy mi volt!

Andi!
És ti hogy álltok a házikóval??
szilbee

Andi! Nézem itt a neten, itt is írja a 3 éveset! Ilyen zizi lenne a dokink?? :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Bizti nem, mert már Levente se kap 3 éveset csak 5 vagy 6 éveset!!!!
szilbee

Na, köszi Szilvi! Már kezdtem itt zavarba lenni, mint apáca a kuplerájban :oops: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

A rotáról még annyit, hogy asszem 6 hónapos korig lehet beadatni a kezeléshez tartozó 3 adag ellenanyagot.
szilbee

Nóri! :lol:
szilbee

Már megint jó az új avatarod! Még én is ingert kapok...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali.

Hát én sem tudok eligazodni az új oltási rendszerben.azért kérdeztem rá a 3évesre... :D -mi még kaptuk-az tuti-de mi amúgy is mindent még a régi szerint kapunk.

Szilvi.mi szó szerint állunk vele :x -a földszint falazás+födém kész+a tetőtér +tető már csak tavasszal.ráadásul mi is kocsit akarunk venni jövő év elején (munkába férjemnek vmi 6-9személyeset).
na,mindegy...remélem mire iskolába kerülünk lesz a lurkóknak új szobájuk.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Nóri!
A Tied is nagggyon Tuti!!! :lol: :lol:

Andi!
Gondolom ez a legnehezebb... a várakozás... mármint, a pénz előteremtése után.

Évi! :?:
Tudsz valami új infót Ivettékről?

... és én butus elfelejtettem elmondani a nap hírét!!

:D Levente teljesen szobatiszta!! :D

Éjszaka sem kell már neki pelenka!
Pont a legjobbkor szokott le!! :mrgreen:
szilbee

én ezt találtam fenn a neten:

a Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Nem... tom... Levente a 18 hós oltásban megkapta a 3 éveset is. :shock:
szilbee

:roll: -ez már akkor tényleg elgondolkodtató....de mi van,ha a dokik is ilyen bizonytalanok mint mi ebben a kérdésben... :wink:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

GRATULA LEVINEK A PELUS-MENTES ÚJ KORSZAKHOZ!!!!!

Szerintem ez nagy szó,mert ált. a kistesó érkezése vissza szokta ám dobni őket...úgyhogy duplán grat.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Ezt leltem az oltásokról:

http://kanga.internode.hu/oltas
szilbee

Hát nagyon remélem, hogy ők legalább képben vannak, mert én ezen már nem tudok eligazodni.... van ahol ezt írják, van ahol meg amazt... :roll:
szilbee

Sziasztok!

Mi most kaptuk a 18 hónaposat,és azt mondta doktor néni nem lesz több már, csak 6 éves korban!!!!
Vendég

Na,meglestem a kangas oldalom írt vakcinát és tényleg azt kapta 3évesen Sziszi.legalább az stimm..
Mondjuk az csak jó,hogy ha 6évesen lesz...még így is sokat szúrnak...de muszály 8)

Tényleg ha már szuri.azt hallottom,hogy már gyerekeknek is felajánlhatják az ingyenes influenza elleni szurit.(egy anyuka mondta,hogy a dokinénink javasolta nekik,mert gyakran beteg a kicsi...).

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Judit: Gratula a 2. fordulóhoz!!! :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok!

Hát, kíváncsi vagyok mi lesz holnap!!
Szilbee/Nóri! Nagyon tetszenek az új képeitek!! :lol:
Már nekem is kéne valami normális, ezen olyan sötétek vagyunk :wink:

Szilbee! Nagy-nagy gratula a szobatisztasághoz! Elárulod, hogy hogyan értétek el?? Nekem gőzöm sincs, hogy hogyan álljak egyáltalán neki. Bili megvan, Marci fürdés előtt szokott bele produkálni pár cseppet, mikor hogy. De amúgy nem mutat semmi hajlandóságot.

Ma megrendeltem Marci tortáját! Ha viszem a tanácsadásra,majd utánakérdzek hogy mikor lesz megint oltás. Nekem is a 3 év rémlik. Amúgy mi már az új rend szerint kapjuk! 2005 őszén volt ez a váltás.
judit_79

Jó reggelt!

Szilvi! Nagyon ügyes Levente! Én is pont tegnap mondtam Lilcsinek, hogy spórolhatna már nekem :roll: ! De mostanában éppenhogy napi 3x kakil, persze a tiszta, ropogós pelusba :evil: .

Andi! Igaz! Tőlünk is kérdezte a doki, hogy akarok-e Lilcsinek influenza ellenit beadatni?

Amúgy én is azért zavarodtam össze az oltások terén, mert hogy az új oltási rendben ott van a 15 hós, amit mi már nem kaptunk...ezért volt gyanús a dolog.

Nemsokára keltem a csajt, megint bölcsi :roll: . Fotózásra úgy döntöttem, nem megyünk....itthon is tudok róla szép képeket csinálni.

Judit! Írj, mi volt a 2.fordulón!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Judit!
Megy a drukk!

Levinek!
Gratula,pont jókor lett szobatiszta,rokonéknál ilyenkor szokott vissza pár hétre!
És nekem ez olyan fura hogy Levente ilyen jól áll a kistesóhoz nálunk a rokonságba legutóbb nem ez volt a példa,így én teljesen rettegek mi lesz ha egyszer Robinak kistesólya lesz!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!
Köszi a drukkot!! Még az is lehet, hogy engem vesznek fel... :shock: Mivel kiderült, hogy a 2. fordulóban már csak 3-man vagyunk. Végülis majdnem ugyanaz volt a téma, mint a múltkor, csak most ott volt még egy valaki.
A bibi csak az, hogy már akár jövő héttől kéne kezdeni, mert a csaj aki elmegy és betanítana, januártól már nem lesz ott. Ez nekem nem fog menni, mert se bölcsi, se a páromnak annyi szabija, hogy itthon tudjon maradni. Én csak januártól tudnék kezdeni.
judit_79

Judit!
Hát igazából rábíztuk a dolgot Leventére. Két éves kora után kezdtük el, mikor már egyrtelmű volt, hogy érzi a pisi ingert.
Úgy kezdtük, ahogy ti is. Bili ott volt a fürdőben, fürdés előtt, meg ha volt kedve ráül, ha nem akkor nem. Idővel minden fürdés előtt magától ráült, ha kellett neki.
Aztán augusztus végén, szeptember elején még jó meleg volt, így levettem róla a pelenkát és a szobába betettem a bilit. Mikor érezte az ingert, akkor csak ráült. Rengetegszer ült rá ekkor még. Aztán együtt vittük ki a pisit a wc-hez, majd pár nap múlva már a kakit is. Egy idő után, feladtam rá az alsógatyát. Sokszor alsógatyóval együtt ült a bilire és úgy pisilt. Idő után rájött, hogy ez neki nem olyan jó, mármint, hogy minden nedves lesz, így megtaluta letolni a gatyát. Mikor ez megvolt és kellő ideig tudta tartani vetkőzésnél a pisit, a bilit kiköltöztettük a fürdőbe. Onnantól kezdve már oda járt ki pisilni. Ezután jött az, hogy a nappali alvásnál elhagytuk a pelenkát, majd most az esti pelust.
szilbee

Szilbee,gratula Leventének:)

Judit,gratulálok,hátha tovább jutsz,és kitartanának januárig,hisz mindjárt itt vannak az ünnepek,és akkor úgy sem melózik senki.

Elin,hát igen a HEMO-s kaja nem a legjobb:(

A rotavírust 2 adagban kapják meg a gyerkőcök.Az egyiket a 2hós oltással,a másikat pedig a 3hóssal.ezt szájon kersztül fecskendezik be,és állítólag szeretik a gyerekek:) Luca is scak úgy cuppogott rajta:) De én úgy tudom,hogy lehet kéősbb is beadatni,de a 2ikat legkésőbb 6hóig be kell adni.
A többi oltással kapcsolatban nekünkl azt mondta a doki néni,hogy van 2-3-4hósan,utána 18hó,és utána 3 és 6.11 éves korban.

Délelőtt takarítani voltunk a háznál,vagyis csak az ablakokat pucoltuk meg,ha apa hazajön akkor megyünk függönyt felrakni,meg rendezgetni a szekrényeket!

Sietni kell,mert nemsokára itt van karácsony:)

Kép
Kép
tundi24

Túl vagyunk a mai napon is...ua.volt , mint tegnap, csak pepitában :roll: . Most jó idő volt, és az udvarra is kimentünk játszani. Persze, hogy az a "galeri" vonzotta legjobban Lilcsit, akik a pocsojában hancúroztak. :roll:
Most beszéltem meg jobban a menetrendet a dadussal. Ezen a héten mindig ott kell lennem Lilcsivel. :shock: Majd csütörtökön ebédel ott. Mondtam neki, hogy hát arról volt szó, hogy rövidebb időkre már ezen a héten is el kell tűnnöm, mire mondta, hogy oké, akkor csütörtökön elenged 1 órára. Ezt a hosszú beszoktatási időt is kiveséztük. Ugyanis mondtam, hogy hallottam róla negatív dolgokat (hogy ugye a gyerek azt hiszi, hogy anya is ott lesz vele mindig), mire mondta, hogy igen, a tapasztalatok is azt mutatják, hogy nehezebb így a beszoktatás, de most ez az új mizéria. Nem is szabadna elmennem az első héten a gyerek mellől. Én sajnálom, hogy így elhúzzák.... :cry: Ja, meg hogy így a gyerekre sem tud úgy hatni, mert ha ott van anya, majd bolond lesz szót fogadni annak a néninek :lol: .
Aztán majd a jövő héten lesz olyan, hogy már reggelire megyünk, és 10-kor elmegyek, majd ebédre vissza. Hétfőn elhozom még, kedden felajánják Lilcsinek az ágyat, ha elfogadja, alhat... de szerdán már nem ajánlgatnak, ott alszik és kész :wink: .

Judit! Akkor te jól kigondoltad ezt az állást :shock: ! És ha januártól kéne kezdened, akkor van intézve bölcsi?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin
Van 15 hós oltás az új szerint is! Timi is kapott. Ez tuti ugyanis az egy kicsit megviselte.
Milyen a bölcsi?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ja, tényleg...el is felejtettem :oops: :oops: :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Judit!

Marci nagyon ari a képeken! :D
Hát azért nem lenne jó,ha azon a pár héten bukna el ez a klassz állás!Főleg,hogy olyan nehéz manapság elhelyezkedni! Remélem találtok valami jó megoldást! És tényleg januárban hogy oldjátok meg?Mert Marci még nem jár bölcsibe,vagy igen? Minden esetre szorítok neked nagyon,hogy minden rendbe legyen.

Szilbee!

Jók a képek,az avatar is tuti! Remélem már jobban vagytok?
Leventének,nagy nagy gratula,a szobatisztasághoz :lol: Igazi nagyfiú lett mostmár!

Tündi!

Tök jó,hogy már rendezkedtek.Akkor ezek szerint a karácsonyt már ott töltitek. Nagyon szuper! :D Látod mondtuk mi,hogy ne idegeskedj,minden rendben lesz! Amúgy Luca,hogy van a szuri után? Remélem minden rendben vele?

Elin!

Ne haragudj,hogy nem reagáltam a fotózkodásra,de csak átfutottam az egészet mert Franci nyűglődött állandóan,de egyébként sem tudtam volna okosat mondani,mert én sem tudtam,hogy zajlik.Nem is voltunk mi sem! Majd holnap elmegyünk a játszócsoportba elvisszük a mikulás csomagot csütörtökre!Pláne ha még nincs is mikulás,Klári néni nem kapkodta el a szervezést,a végén még ő öltözik be,el tudom róla képzelni! :lol:
Akkor eddig a beszokatást jól bírta Lilcsi,szerintem úgy van vele,hogy ez egy másik játszócsoport!Te hogy érzed? Kíváncsi leszek mit szól majd ha ott hagyod!
15 hónapos szurit mi is kaptunk! Lilcsi hogy-hogy nem? :shock:
Vendég

Ja és ,tuti az új avatar! :D :D
Vendég

Mano jó az új vonalzótok!!!!

Kép

Kép
katlina

Judit!
És mikor hirdetnek eredményt??
Anyukád esetleg nem tud leköltözni hozzátok arra az 1 hónapra? vagy még ő is dolgozik?
De nehéz helyzet, pont mikor akár sikerülhet is melót találnod.... Remélem alakul azért valami, hogy el tudd fogadni az állást!
szilbee

Sziasztok!

Köszi szépen, hogy drukkoltok nekem! Hét végére hirdetnek eredményt, de hát még nem is biztos, hogy engem választanának! Ezt a decemberi kezdést így hirtelenjében nem tudjuk megoldani.
Persze, Anyu is dolgozik, óvónő, úgyhogy tanév közben nuku szabi.

Januárra esetleg találnánk bölcsit Marcinak, és a párom szoktatná be, ha úgy alakul.
Még nincs bölcsi, emiatt a csodálatos rendszer miatt, ami van. (Csak a papír legyen meg a bölcsihez, a többi nem számít. Hát nekem nincs papírom.) Ja és jó lenne az itteni bölcsibe járatni, én nem fogom kihordani a Széchenyire, csak végszükség esetén.

Még van egy visszahúzó tényező, miszerint ennél a cégnél van 4 igen húzós hónap, azt mondták, áprilistől júliusig, mikor 10 órát kéne bent lenni minden nap. Ha nem lenne gyerkőc, bevállalnám, de így nem biztos.
Mindenesetre tovább fogok nézelődni, hátha lesz más lehetőség is. Ha nem, akkor koppanok....
Hát ennyit rólam!

Szilbee! Köszi a tanácsokat bilizés ügyben! Marci egyelőre elzárkózik az ötlettől, de majd próbálkozom. Azért remélem, legkésőbb nyáron szobatiszta lesz.
judit_79

Az bizti hogy nem könnyű gyerkőc mellett munkát találni!

Kép

Kép
katlina

Judit!
Nekem is az a véleményem, mint sok más anyukának,hogy meg kell rá érni a gyereknek, minden téren. Tényleg nincs értelme erőltetni. Szóval nagyon jól kezdtétek el! Majd eljön az az idő, mikor is felpörögnek az események és majd Marci kezdeményez... sőt le se lehet majd robbantani a bilirő / wc-ről, mint Leventét anno. :lol:
szilbee

Sziasztok!

Katlina!
Köszi! :D Tegnap kreáltam Franciska új vonalzóját!

Judit!
Szorítok nektek,hogy sikerüljön a munkahely,és rugalmasak lesznek!

Ma bevittük a bölcsibe a holnapi mikuláscsomagot,és visszafelé jövet találkoztunk magával a Mikulással a coop előtt mikulás vonattal utazott! :D Adott Francinak egy banánt,de nem nagyon akarta elfogadni,ha tovább kínálgatja biztos el is sírta volna magát! Kíváncsi vagyok holnap mit fog szólni,remélem sikerül majd pár képet csinálnom!

Elin!
Lilcsi,mit mondott mikor visszamentél hozzá a bölcsibe?
Vendég

És Mano ezek jó kis keretek honnan vannak?? Kép

Kép

Kép
katlina

Katlina!
Ha az avatarra,és a vonalzós fényképre gondolsz, az a keretezős program amit a múltkor Elin küldött a Photo Frame Show nagyon jó kis keretek vannak benne! :D

Többiek merre vagytok,mindenki a mikulásbácsit várja? Kép
Vendég

Hali Mki!

Hajni! Nem volt sírás, mikor elmentem, kicsit keresett, de elterelték a figyelmét. Mikor visszamentem, persze, hogy tárt karokkal ugrott a nyakamba. Holnap 1 óra eltávom lesz :lol: . És ott is ebédel Lilcsi. Ja, meg tán bejön a Mikulás is :wink:

Voltam a Polgármesteri hivatalban, hátha adnának egy kis térítést. Hát épp hogy azt nem mondta az ügykezelő, hogy mit akarok én, ló....t a fenekembe. Az egyedi térítésre is azt mondta, hogy úgyis hiába nyújtok be arra is papírt, ő bírálja el azt is, nem valószínű, hogy megkapom...jól élünk mi...bezzeg, ha barna lenne a bőröm és ott jajveszékelnék :evil: :evil: Pedig nekünk se Merdzsónk, se márkás cuccunk, se ilyen-olyan PS meg mittom én milyen játékok..örülök, ha jut 1-2 új rucira néha, meg kínai játékra.

No, menek...még el kell játszanom a kismanókat is ma este, akik az ajándékokat csomagolják...utána meg segítek a Télapónak árut teríteni:wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?