Új privát üzeneted érkezett!

Viktor,Csilla!!!!

Innen a messzi távolból mi is nagyon szoritunk nektek!És gartulálunk a helyes döntéstekhez.Csodás erős kis pasijaitok vannak.Reméljük mihamarabb egészségben elhagyhatják a korházat.Most én sirok.Nagyon nehéz lehet nektek. :cry: Rengeteg erőt és kitartást kivánunk! :wink: +++++++++++++++++++

Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Csilla, Viktor!
Annyira szívszaggató még olvasni is a sorokat, de átélni persze teljesen más. :cry:
Nagyon szorítunk nektek, hogy meggyógyuljanak a picik, és hogy kezdjenek el gyarapodni, erősödni, hogy végre most már véget érjenek a szenvedések!!!!!!!!!
Komolyan csodállak benneteket, hogy ennyire erősek vagytok, és hogy még képes is vagy nekünk ezt leírni, hát minden elismerésem nektek!!!
Kérlek mond meg Csillának, hogy mellette vagyunk és sok erőt, kitartást nektek!!! A fiúknak meg küldjük a sok gyógypuszit!!!!!!!!!!!!

Kép
niki+baba

Sziasztok

Csilla Viktor . Nagyon szritunk .

Livia üzeni hogy ne agodjon ö megy segiteni mert ö már nagyon sok mindent tud . a Csilla. érteni fogja.
anha

Viktor!
Nagyon sok energiát küldök nektek és hihetetlen milyen fantasztikusak vagytok!
Kitartást és erőt kívánok!
Továbbra is imádkozom értetek!
Millió puszi Csillának!

Kép
gabriel79

Viktor, én is csatlakozom az előttem szólókhoz!! LEhet, hogy életetek legnehezebb döntését hoztátok, de szerintem jól döntöttetek! Én legalábbis egy percig nem haboztam volna és ugyanezt tettem volna. Nagyon erős a hitem, hogy minden rendben lesz veletek és a kitartásotok és lelki erőtök megtértül majd két egészséges, örökké éhes és pirospozsgás lurkó személyében!
Én is imádkozom és sok-sok-sok puszit küldök Csillának és a Fiúknak!!!

(Azért nemsokára megpróbálom felhívni Csillát, hátha nem zavarok...)

Kép
Kép
encu

Jó reggelt!

Viktor, nagyon szorítok én is a fiúknak, hogy gyógyuljanak meg, és tudjanak növekedni, hogy minél hamarabb együtt legyen az egész család!!! Nagyon nehéz lehet, de biztos rendben lesz minden, érzem.
Kitartást nektek, és sok erőt küldök én is, és sokat gondolok rátok!!!

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Viktor, Csilla!

Szintén csatlakozom az előttem szólokhoz, nagyon szorítunk Nektek! Sokat gondolunk a fiúkra, küldjük nekik a sok-sok energiát ++++++++++ és Nektek is! Kitartás, a rossz után mindig jó jön!
Nagyon erősek a fiúk, milyen picik és mégis lélegeztek maguktól a legnehezebb kezdetkor.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Sziasztok!
Csillát ma reggel kiengedték az intenzívről. Újra a régi kórteremben van. Minden a legjobban alakul vele. Kapja a vízhajtót (az éjszaka alatt 8 liter víz távozott a szervezetéből) és a méh összehúzó injekciókat.
Dávid állapota nem változott tegnap óta, éjszaka és reggel is jók voltak a vizsgálati eredményei.
Bálint helyzete egy kicsit más, mert a vérgáz eredményei elég hullámzóak. Egyelőre nem kell lélegeztető gépre kapcsolni, de azt mondta a doktornő, hogy ez a nap folyamán változhat.
Délután megyek be hozzájuk. Remélem este már jobb hírekkel jöhetek haza.
Köszönjük a támogató szavaitokat, a szorítást, az erőt, a buzdítást és az imáitokat. Nagyon nagy szükségünk van ezekre.

Viktor
rnecsi

Viktor!!!

Ezek bizony nagyon jó hírek!! Igazán drukkolok, hogy a fiúk állapota mielőbb stabil legyen, tartósan! Dávid és Bálint erős, élni akaró babák, nem lesz gond! NAgyon ügyes kissrácok! Úgy megnézném őket, mert komolyan mondom, tisztelet és alázat az, amit most érzek, hogy két ilyen pici ember ennyire akar :) Vigyázzatok magatokra és rájuk, nagyon várjuk a fejleményeket!
És hogy Csilla is ilyen gyorsan javul, az is nagyon jó, remélem hamar lesz tejcsije és azzal táplálhatja a kicsiket, mert az az igazi csodaszer nekik! :D
Millió puszi nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Viktor!

Szuper :D igazán jó hírekkel kezdtük a napot :D remélem ezentúl is így indítunk minden egyes reggelt :wink:

Az előbb beszéltem a Csillával csak sajnos hamar le kellett tennem mert megjelent a Ricsi és ha telefont lát :shock: :twisted: :twisted: :lol:

Azt mondta hogy a helyzethez képes jól vannak. Örül hogy végre visszakerült a helyére. A picik igazi harcos babák! A pici, Dávid egy igazi csodababa, tele van élni akarással. :D Bálintról nem tudott új infót mondani sajnos, de reméljük már ő is jobban van!!!

Kérdeztem ezt a fejést tőle, szegény kifogott egy nem nagyon segítőkész csecsemősbrigádot :evil: :evil: Visz be neki a Viktor fertőtlenítő tabit ha minden igaz és akkor megpróbál fejni. Remélem sikerül neki!!! Pár csepp tejcsi is tejcsi. Szurkolok ezerrel ++++++++++ Neki is és a Fiúknak is!

Tesóka!

Hívd nyugodtan, nagyon fog örülni Neked :wink: tuti :wink: :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Beszéltem Csillával, jobban van, nagyon strammul veszi az akadályokat. Még nem próbált fejni, de igyekszik mielőbb. Jó is, mert az sokat segítene a babóknak erősödni. Mindkét baba lélegeztetőn van, Bálint be is sárgult (bár ez szerencsére nem ritka még jó súlyú babáknál sem), de állapotuk kielégítő.

Nagyon sokat gondolok rájuk, és mondtam neki, hogy mi mindnyájan ezt az utat választottuk volna, emiatt ne rágódjon. Remélem mihamarabb haza jönnek és mehetünk gyönyörködni :)

Lányok!! MErre vagytok?

Kép
Kép
encu

Viktor-Csilla!!!

Ezerrel megy a drukk tőllünk is nektek!Ne aggodjatok,az olvasottak alapján tuti nem lesz semmi gond,hisz kész harcos fiaitok vannak! :wink: 8) Nagyon büszkék lehettek rájuk.És nagyon örülök,h.Csilla visszakerült a hejére.Végre!Szoritunk nektek,h.mihamarabb legyen tejcsike a legényeknek,hisz,amint Encu is irta,az a legjobb a baboknak. :wink: Várjuk a fejleményeket.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sehol senki? :shock:

Kép
Kép
encu

Én is azt kívánom, hogy mielőbb jöjjenek haza egészséges mind a hárman!

Ma fél éves Nonó!!!!!! :D :D :D
Nem semmi, hogy telik az idő! :shock: :lol:

Nagy a pangás lányok!!!

Kép
niki+baba

Jaj, Niki!!!!!!!!!

Isten éltesse Nonót!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D Nőjjön jó nagyra és szerezzen sok-sok örömöt Anyunak és Apunak!!! ;) :D:D

Tényleg megy az idő...Karcsika is csütörtökön (Mikuláskor ;) ) lesz egy hónapos... :D

LÁNYOK!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Úgy látom már eljutottak hozzátok az infók. Sokat nem tudok hozzá tenni. Csak annyit, hogy a lélegeztető gépek csak támogatásra kellenek és nem a teljes lélegeztetést biztosítják.
A másik jó hírt majdnem elfelejtettem! Kb 7 óra környékén kibuggyant az első adag tejecske is! :D
Kép Bálint
Kép Dávid
A fiúkról egy-egy kép. (A HŐSÖK!)

Üdv Mindenkinek: Viktor
rnecsi

Viktor!

Gyönyörűek!!!!!! Istenem de szépek :D :D :D :D

Újból egy jó hír, nagyon szeretünk ám ha ilyen hírekkel jösz :wink: :D :D :D

Niki!

Nonónak boldog felediket, milyen nagyra nőtt már ő is :shock: :D :D :D

Tesóka!

Megujjúltál? :lol: :wink: :D

Képzeljétek, ma egész nap takarítottam és még mindig nem csili-vili minden :twisted: :twisted: :twisted:

Na megyek, remélem lassan elszenderedik a Ricsi is :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jajj majd elfelejtettem :oops:

Csillának meg gratulálunk a tejcsihez!!! :wink: :D :D

Jó éjt, pusz

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Viktor!!!!!!!!!!

Gyönyörűek!!!!! Megint bőgök!!! Komolyan, nem tudtam elképzelni, hogy milyenek, de csodaszép babák!!!! Biztos nem lesz gond! Olyan egészségesnek néznek ki, hogy egy pillanat alatt elillant az aggodalmam nagy része! De jó!!! Örömkönnyeket hullatok!!! ;) :D:D
GRATULA a tejcsihez! Attól majd beindulnak, ne féljetek!!! ;)

Jaj, jó éjszakám lesz!!!!! :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Viktor-nagyon drágák a "Hősök"!!!Isten tartsa meg Őket épen egészségesen!Nagyon boldog vagyok,h.van tejcsi! 8) :wink: Szuper!Még tegyél képeket,ha lesz rá időd.

Niki-BOLDOG FÉL ÉVES SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Szép jó reggelt!

Timcike!

Nektek is sok-sok boldogságot kívánunk!
Szép nagy legénykéd van már Neked is :wink: :D

Megint megcsodáltam a fiúkat, annyira szépek. Olyan jó őket látni, stramm kis kölkök :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

momi-Nagyon szépen köszönöm!Kedves vagy és nagyon figyelmes. :wink: Bizony bizony,már fél éves a kisfiam.Ma fog kapni születésnapos kaját.Finom csirkemellet.

Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!!!

Viktor, Csilla! Tényleg gyönyörűek a fiúk! Ügyes a Csilla, a tejecskére nagy szükségük van a fiúknak!!!

Niki, utólag is boldog félévet Nonónak!
Timcike, Atticy-nek is boldog féléves szülinapot kívánok!
Milyen gyorsan megy az idő :shock:

Vince jól van, új tudománya a mosolygás, illetve a nyálbuborék fújás :lol: Most egy kicsit hasfájós, vagy a front, vagy nemtudom. De éjszaka is keservesen sírt, apa is ringatta, de így is csak fél1 és 2 között voltunk fent, majd fél5kor keltünk.

Szörnyű idő van :(

Kép

Kép
sbarbi

Timci!!!!

Isten éltesse Atticyt!! :D Jó nagy baba! ;) Megy az idő!!!!!!! :shock: :lol: :lol:

Viktor!! Csatlakozom Timcihez! Még kérünk képet a kis csodákról!! :D

Barbi! Mi jól aludtunk, most vannak görcsöcskéi a kicsinek, de jül veszi az akadályokat. Karcsika is mosolyog, sőt, vigyorog nagyokat, de még nem tudja, hogy mi az ;) Csak én olvadozok ;)

Tényleg SZ@R idő van :(:(:(:(:(

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Jajj, de szépek a kicsi fiúcskák és milyen jó hírek, nagyon örülök és továbbra is szorítunk nektek!

Nonónak és Atticynek!
Nagyon boldog féléves szülinapot kívánok nektek!

Encu!
Látom odaértek az álommanók!

Képzeljétek, tegnap egész este dekoráltam és díszítettem az egész lakást, lefotóztam, de nem igazán látszik képen!

Zsuzsa!
Mi van veletek!
Kérdezni akartam, hogy a 15hós oltást hová szúrják (te már járatos vagy benne!)?Nagyon rosszul viselték a lányok akkoriban?
Utána belázasodhat?
Bocsi, hogy ennyit kérdezek, de mivel lassan,de közeleg érdekel! :lol:

Niki!
Sajna ma nem tudunk menni, mert apa kitalálta, hogy ma menjünk bútort venni!Viszont a holnap délután üres, csak délelőtt megyünk tücsök zenére!Jó az neked?

Móni!
Ricsiről kérünk képet!!!
Hiányzik az ő pofija is!

Lányok januárban nem tartunk megint összejövetelt???

Ja és akit érdekel szerintem januárban kezdhetnénk is a babamasszázst!

Kép
gabriel79

Szia Gabi

karba kapja , nekem semmi baja nem volt .
anha

Sziasztok!

Voltak álommanük hál Istennek, mostanában nem hanyagolnak ;)

Volt itt a dokinénink és megdícsérte a kicsit, hogy milyen nagy és erős ;) Meg engem is ;););) :D:D:D:D

Mizujság? :D

Viktor! Várjuk a fejleményeket!

Lányok! Kellene egy kis élet ide! :)

Gabó, támogatom az összejövetelt. :D:D

Kép
Kép
encu

Gabó, minket érdekel a babamasszázs!!!! És januárban lehet nálunk a tali :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Most gyors leszek, mert nagyon nyűgös Nonó, pedig most kelt fel nemrég. :?

Csilla, Viktor!
Nagyon szépek a babók, és tényleg nagyon jó, hogy van tejcsi, mert ettől csak jobban fognak erősödni! :D

Gabó!
Sajnálom, hogy nem jössz ma!
Holnap Encuékhoz akartunk menni, de amúgy jó lenne a holnap. :roll:

Timcike!
Ti is félévesek vagytok!k
Ez szupi. :lol: Gratulálok!!!!!!

Nonóka 7840gramm, és 68 cm. :lol:

Barbi, Encu!
Mikor mehetünk babókat nézni? Csütörtök esetleg???

Zsuzsa!
Otthon szent a béke?

Gabó!
Én is támogatom az összejövetelt! :D

Kép
niki+baba

Lányok én mingyár elalszom olya fáradt vagyok ma
:?
anha

Köszönjük szépen a köszöntéseket. :oops: Nagyon aranyosak vagytok.Hát az idő az rohan,innen is látszik. :lol: Atticy már több,mint 8 kg. :shock:
Ma kapott szülinapos kajcsit.Spenot,krumpli,csirkemell.Csak úgy habzsolta.Imádta. :lol: Apja fia.Szereti a pocakot. :lol:

Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci! Mondtam én, hogy nagyfiú ;) !!! :D

Niki! Csütörtökön? Mikor? Bár szerintem jó :) De akkor nem holnap? ;)

Gabó, a babamasszázs jöhet ;) !!! Alig várjuk! :D
A talit is!! :D
Hol a kép a díszített házról??? :D

Barbi! Együtt fogunk masszírozni? De jó! Ti sem mentetek ki gondolom ma... :shock: :lol: Kár, hogy nincs olyan idő, mint tegnap...

Tesóka???

Kép
Kép
encu

Aki kiváncsi,h.mennyit változott az én nagy fiam,akkor az menjen rá a Kecskemeti babavarok 2007-es forumra,és ott meglátja.

Kép
KépKép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!
Fogtok szeretni! :)
Ami mind a két fiamra érvényes: a lélegeztető mértékét visszaállították és már csak 10-15%-os oxigént kapnak és így is teljesen jó értékeket mutatnak a vizsgálatok.
Azt hiszem tegnap az kimaradt, hogy Bálint kicsit besárgult, így kék fénnyel világították meg az inkubátort.
De a sárgasága mára teljesen elmúlt a kék fényt elvették tőle.
Dávid ma már TEÁZOTT! :D
Csilla jól van a varratokat szerdán szedik ki és lehet, hogy már hétvégén hazaengedik.
A tejcsit még nem kaphatják a fiúk, mert az adalat nevű vérnyomáscsökkentőt még szedi Csilla.
Képeket még próbálok készíteni, de az inkubátoron keresztül nagyon nehéz jót csinálni. Este megyek be hozzájuk és ha hazaértem jelentkezem!
rnecsi

Viktor!!!! Szeretünk bizony!!!!! :D:D:D:D Csodálatos hírek!!! Az meg, hogy teázik Dávid, szuper!!!! Várjuk a híreket és a képeket!! :D:D:D Csillát pusziljuk!!!! :D

Kép
Kép
encu

Viktor-csodás hirekkel jöttél!Csak igy tovább!!!! :wink:

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

MERRE VAGYTOK???? :shock: :shock: :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Niki!
Akkor menjetek nyugodtan Encuékhoz, hisz az le lett beszélve!
Jó a szerda is! :wink: :lol: 8)

Viktor!
Nagyon örülök, hogy jó hírekkel jössz, csak így tovább!!!!!!!

Akkor január közepén indulhat a babamasszázs!

Kép
gabriel79

Gabó!

Hogyhogy ilyen röviden mostanában?

És miért csak én voltam szinte egész nap?? Vagy maradjak csöndben? :shock: :oops: :oops: :oops: :roll: :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Viktor!
Ezek csodás hírek!!!!!!!!! :D :D :D
Erősek a lurkók! :wink:

Gabó!
Gyere holnap nyugodtan!!!!
Hány óra fele jössz?
Nonó is mehet babamasszásra??? :oops:

Szerda nekem nem jó, mert megyünk Pestre. Nem újdonság mi? :roll:

Csütörtökön megyünk Encuékhoz! (ha jó nekik!) :D

Encu!
Csütörtökön dél-egy körül ér haza apa. Kettő körül jó?

Kép
niki+baba

Timcike!
Meglestem a képeket!
Nagyon jók a képek! Látszik, hogy hízott Atticy, nagyon édes! :wink: :lol:

Kép
niki+baba

Niki! Szerintem jó! Előtte csörögj rám, hogy itthon vagyok-e...ok? :D De amúgy ok :D

Kép
Kép
encu

niki-köszönöm! :oops: Ő az én "nagy" fiam.A mindenem! :wink:

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Szép reggelt!

Most hogy ilyen sokáig aludtam végre vissza tudok olvasni :roll: :lol:

Tesóka!

Köszi a felajánlást, nekem is van olyan szakácskönyvem. Akartam főzöcskézni a Ricsinek, az elején ment is aztán feladtam. :oops:

Csak 3 oldallal vagyok lemaradva :shock: :shock: :shock:

Nagyon szép Karcsika, úgy tud nézni :lol: na meg mosolyogni :shock: :D :D :D :D

Gabó!

Gratula a be-hez :D :D :D
Nagyon ügyes Flóra hogy szól!!
Tényleg, neked engedi Flóra hogy átpelusozd? Engem kiakaszt a Ricsi, nem engedi :twisted: Főleg a kakinál van gond, leszedem a pelust de mire nyulnék hogy letörlöm a cumót, elmegy és összeken mindent. :twisted:

Niki!

Még csak pénteknél járok a visszaolvasásban, látom nyugit tervezel a hétre :D

Gabó!

Aranyos Flóra :wink: :D :D igazi kisasszony lesz belőle, lassan majd azon kapod hogy sminkeli magát :wink: :lol: :lol:

Niki!

Tündérien alszik Nonó! Nagyon édes! :D :D

Eltelt egy nap a visszaolvasásban és látom megint program :lol: szegény, de legalább nem ücsörögsz otthon :wink:

Ezt, hogyaz egyik babát hagyják elhalni és a másik nőhet a pociban továbbot én sem értem :shock: :roll: fura :shock:

Barbi!

Rendes apátok van, hogy felkelt Vincéhez! :wink:

Gabó!

Taliban benne vagyok! Szuper!
Nálunk méég mindig nem jó :twisted: , nem férnénk el, talán majd átalakítás után :twisted: :D

Aranyos vagy, kapsz majd képet, de mi is kérünk ám! :wink: :D

Na felkelt a Ricsi, mennem kell. Majd még jövök ha elaludt és folytatom az olvasást :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Niki!
Szerintem maradjunk a szerdában, mert rosszul aludt Flóra és ma tuti többet alszik napközben, nem szívesen zavarom meg a nyugalmát!(sajna tegnap napközben semmt nem alzdt)

Encu!
Készülődök a karira, plusz rendezem Flóra szobáját, ugyanis a pelenkázót már nem használjuk, tehát átalakítottuk komóddá, és új szekrényt is kap a bútorához,hisz már olyan nagylány! :wink:
Milyen éjszakátok volt?

Móni!
Bizony-bizony Flóra is, mint a csík elszalad kakis fenékkel, ezért sem tudom már a pelenkázót használni!
Sőt szokta téni magáról lefelé a peust!

Teszek fel néhány képet!

Kép
gabriel79

VIKTOR

HURRÁ HEPY SZUPER :lol: :lol:
anha

Sziasztok!

Újra itt :D
Látom vannak ébredők is :wink: :D :D

Megyek olvasok tovább :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Most elárasztalak titeket képekkel! :lol: Kép
Szülinapi! Kép
Kép
Kép

Kép
gabriel79

Kép
Kép
Kép Látjátok!Én csak egy kiló kenyeret kapok! :lol:
Kép

Kép
gabriel79

Niki!

Gyönyörű súlya van Nonónak! Aggódtál emlékszel, hogy nem szopizza a kellő mennyiséget :wink: Hogy elrohant azóta az idő :shock:

Timcike!

Több mint 8 kilóóóóóóóóó :shock: AZTAAAAAAAA :D :D
Látom hasonló kaliberű fiúkáink vannak :wink:
A Ricsi 9 volt anno 6 hónaposan :roll: :lol:

Zsuzsa!

Sikerült apával lerendezned a képes balhét? Meg tudtátok beszélni?
Hogy vagy, még mindig fáradtnak érzed magad?

Csajok!

Mi ez a nagy szervezkedés??????????????
Azt hiszem lemaradtam, kimaradtam valamiből :shock:

Naaaaaaa, napra kész vagyok 8) :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: