Sziasztok csajok!
Pistike tegnap óta megint lázas,és sokszor van hígabb széklete!1 hétig tünetmentes volt,most megint visszajött!Este doki,kiváncsi vagyok mit mond!Az egy dolog,hogy nincs rá gyógyszer,de azért ez nem mehet végtelenségig!Még az a jó,hogy eszik-iszik rendesen!
Linda,Timi!
Jól bírom a melót,nem kell megszakadni,egyenlőre elég könnyű a munka,csak a 12 óra hosszú baromira! Este azért már beleájulok az ágyba,mert sokat kell egész nap trappolni!
Most szabin vagyok,úgyis ki akarták már írni,így legalább megúsztam a táppénzt,ami próbaidő alatt nem valami szerncsés dolog!
Kedden vagy szerdán lesz széklet erdményem,akkor derül ki,hogy mehetek e dolgozni!
True!
Én is elkezdtem már díszítgetni,azért annyira nem merülök bele,de szeretem,ha látszik,hogy advent van!
fati ablakában kiraktam anagy világító hóemberét,vettem műhót,van sablonom,mikulás,meg hóember,azt majd felfújom!
Konyhában ugyebár az adventi "koszorúm" az asztalon van,és majd szerzek valahonnan fenyőágakat is!Nagyjából ennyi!
Nálunk a karácsony úgy szokott kinézni,hogy késő délután együtt díszítjük fel a karácsonyfát,mi így szoktuk meg,nálunk nem a Jézuska hozza!Utána jön a Jézuska,az ajándékokat már ő hozza!Valamelyikünk becsempészi a fa alá,és csengetünk egy kis csengettyűvel!
Az ünnepi kajcsi vagy ebéd,vagy vacsi szokott lenni,attól függ,hogy leszünk kész a készülődéssel!
Hogy mit főzök,az még passz!
A mi családunkban anno elengedhetetlen volt a halászlé,de én nem tudok főzni,de nem is lenne érdemes,mert a párom annyira azért nem szereti!Régen főzött apu anyu nekünk is,de mióta nincsenek együtt,azóta ez elmarad!Valószínű,hogy árkonyos tejszínes pulykaragulevest csinálok,a többit még nem tudom!
Beigli bizti lesz,mákos,mert én azt imádom
,somlói galuska!
Vázlatokban ennyi,még igazán nem terveztem el!
A fa nálunk mindig a régi díszekkel van feldíszítve,nincs olyan,hogy csak egyszínű!
Aztán 25-én dolgozom,és 26-27-én anyóséknál leszünk!
Nálunk a szimpla megfázás igen ritka,mindig hörghurut,vagy tüdőgyuszi a vége,így a fati álltalában mindig kap antibogyót!
A felmászást ne is mond,most Pistinek is ez a kedvenc sportja,fekmászik az ágyra,fotera,aztán ha megindulok felé,elkezd menekülni,hátravágja magát,és vigyorog,rám meg a frász jön!
Na,megyek,mert megint kaka van szerintem
pussza!Melódia