Ahojtye
Pff...ide mán szövegszerkesztő köll; egy oldalnyi irományt nemtok mejjegyezni!
Szilbee, jobbulást nektek, gyógypucc a picuroknak
Naggyon jóa Zavatarod!
Dorka, jah, beszédes a pasas – velem azé nem volt könnyű dolga
Naon tudok kuka lenni. Jakabig nem jutottunk el
Judit, mosláttam a szolnoktévén, hogy a bababörze holnap 9:00-15:00-ig lészen. De csak 98,92567%-ra merem tutira mondani az időpontot, mer mire észrevettem a “nyitva” címszót, mán el is vették a képet...
Ma esett le, hogy nekem meg itt fekszik a kisszobánkban egy ötlet: a dupla fotelágy. De ezekszerint neked is eszedbe jutott
Szamóca...úristen, a varrónőd nagyon olcsón dolgozik
És ahogy látom, nagyon jól! Nekem egy kínais farmert 5.000-ért alakított át egy ismerős varrónő a terhességem alatt. Az anyagot is mi vittük.
A Kikás áraktól én is feküdtem már ki
Elnézelődök, de tudom, hogy onnan soha semmit
Csak egyszer csábultam el: Annalucus 2-3 hós volt, amikor beugrottunk az M5-ösös Kikába; kendőben vittem, de már nagyon húzta a hátam, szal belehuppantam egy rattan fotelbe. Iszonyat kényelmes volt! De 50.000-et azé másra is lehet költeni
Nekünk 3 éve 250.000 körül volt a konyhaszekrény (3m körüli, a gépekkel együtt – hűtő, mosógép, gáztűzhely), asztalos csinálta, és már azt is nagyon drágállottam
A MaxCity-be szeretnék még eljutni, de félek, hogy élve nem távozok onnan
Még úgy is, hogy szigorúan csak szétnézni mennék.
ÉNISAKAROKKERTESHÁZAT!
Anikó, én kábé 18 kilót híztam (szintén vizesedtem a végén, mint állat). Szülés után 3 héttel már nem volt rajtam. De azóta kúszott vissza belőle
Ami azé gáz, mer amúgy se vagyok egyszálbélű
Olga, grat a vizsgákhoz!
Tegnap megint Anyuméknál voltunk, ma jöttünk haza; a saját kocsinkkal! Meccsinálták. Tegnap szóltak, hogy mehetünk érte.