Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Dóri! Gratulálok a dobogó szivecskéhez!
Kicsiboris!
Én is azt mondom mint Sapé. Szerintem sem lehet szolizni terhesség alatt és a napozást is módjával. Én nyáron mikor nyaraltunk tengerparton vagy bárhol mindig árnyékban voltam, tehát nem feküdtem ki a napra.
Dokidat már kérdezted erről?
Zel!
Sok-sok drukk!!!
Pandácska! Nagyon szép a baba szobátok!
bgyöngyi
 
 


Boriska:
Nem szoliztam én sem, csak egyszer életemben, ki is pattogtam, így hagytam magam domestos reklámnak.
Viszont szerintem is hanyagold a szolit. Biztos vagyok benne, hogy semmi baja nem lesz Borkának, de mostmár ne látogasd a szolit. :wink:

Pandácska:
Gyönyörű a szoba!!! Látom van már tanulókutyusotok! Anna azt kap a Jézuskától! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Köszönöm lányok :D a lámpát kihagytam:
Kép

Mágnes,
Nagyon jó ez a kutya jól elvagyok vele még én is :lol:
Vendég
 

 
 

zel, hát akkor kezdődik jövő héten az új-nagyonszupihónap :lol: :lol: küldök is nektek egy védőangyalkát, hogy minden jól sikerüljönKép
és nagyon kitartó meg erős vagy, le a kalappal, sokan kiszállnak...de ti szuperek vagytok, így tovább drága zelem!!

pandi, hát ez a szoba ez gyönyörű! a színek a bútorok, nagyon szépen összeállítottátok :P jó ízléssel, látszik, hogy benne van a lelketek is! a mi szobácskánk nem lesz ilyen szép, mi nem tudtunk semmit megvenni, így szinte minden használt/kapott. de azért nem lesz gázos :wink: remélem..

köszi a szolis hozzászólásokat, asszem felhívom holnap a dokimat, hogy anyós is megnyugodjon...de én is kb. ezeket hallottam.

Kép
kicsiboris
 
 


kata, hát most néztem csak meg alaposan a heti írásokat....és hát nem örültem, nagyon-nagyon sajnálom, de amint láom már előre nézel és a mikulás minden szépet és jót varázsol majd nektek :lol: :lol:

macuska, nem ám elkeseredni, csak tovább!!

dóri, nagyon -nagyon jó hír ez :lol: :lol: hurráhurráhurrá, picike szívecske dobog a pocidban :lol: örülök nagyon :wink:

ilonkám, akkor most megjött? de azért következő hónapban próbálkoztok újra?

gyöngyike, sapé, mágnes, okkés akkor nem megyek többet, de azért beszélek a dokimmal mert már rendesen kiaggódtam magam...

Kép
kicsiboris
 
 


pandácska, nagyon szép a szoba, ilyen szép ágyikót még nem láttam. Tanuló kutya?? :shock: Mi fán terem az ilyesmi?

zel, juhejj, akkor ezekkel a szép tüszőkkel sikerre kell vinni a sztorit. Ha jól emlékszem az első kezelésnél nem lett ilyen sok, reméljük mind megtermékenyül. Csókollak, és nagyon szorítok!

kicsiboris, kíváncsi vagyok a szoli dologra, mi kerekedik ki belőle.
Na meg a ti babaszobátokra, biztosan az is nagyon jó otthona lesz a picurkának.

sapé, mit gondolsz rendben van, hogy majd 6 hónap múlva újra vizsgálnak? Nem kaptál frászt? Nem gondolkoztál talpmasszőrön, természetgyógyászon, vagy egyszerűen az Aviva tornán? Látod, itt is szó van az alacsony ph-ról, lehet hogy te is savas vagy?
Jól megijesztettél?

katám, neki álltál az Avivának?

tücsükbogár, várjuk a doki álláspontját.
bbilona
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam. Szoli témáról annyit, hogy szerintem halvány lilájuk sincs, hogy okozhat- e valamit. Kísérleteket nyílván nem végeztek magzatokon, ezért inkább óvnak, és szó, ami szó, bár a napozásnak terhesen is híve vagyok, a szolit inkább kihagytam én is. Csak azért mert mű, és nincs vele elég tapasztalat.

Ilonkám, van elég tejcsi, de ez egy hosszú küzdelem eredménye, és olyan jó, hogy még így is lehet szaporítani. Rengeteget lógtak a cicimen az elején, ahhoz, hogy a szervezetem rájöjjön, hogy mennyire van szükség. Ezzel kapcsolatban bárkinek adok tanácsot, aki elbizonytalanodik, mert szentül hiszem, hogy mindenki tud szoptatni, csak elfelejtik mondani, hogy ez néha nem egyszerű dolog, hanem hosszú küzdelem eredménye, annyira nem idilli, mint ahhogy a szoptatási tanácsadók mondják. Puszi mindenkinek Tamara
tamaranna
 
 


Dóri!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pandácska, nagyon szép lett a Dóra szobája.

Zel, így tovább, szorítok!
tücsökbogár
 
 


Köszönöm lányok :D

Ilona,
A tanuló kutya énekel meg számol mondja a színeket, abc-t jó pofa azt is mondja ölelj meg meg legyél a barátom :lol: :lol: az ágyat asztalos csinálta fontos volt az ágyneműtartó és hogy fából legyen+pelenkázó és átalakítható legyen késöbb, ilyen ágyat meg nem lehet kapni így inkább csináltattunk.

Tamaranna,
Jó ezt olvasni hogy így látod a szoptatást. Nagyon szeretnék én is szoptatni és bízom benne hogy sikerülni fog. Végülis egyszer már beindult a tejem remélem szülés után is így lesz. Dokiddal elégedett voltál? Nála szülök én is.

Boris,
Biztos vagyok benne hogy szép lesz a szobátok :wink: Majd tegyél fel a falról képet!

Mágnes,
Anna élvezni fogja a kutyust tényleg aranyos és sok mindent tud.
Vendég
 


Sapé:
Hát akkor fél év múlva nagyjából egyszerre kell visszamennünk szűrésre..

Pandácska:
Az jó, ha már beindlut a tejed kicsit :)
A szopival mi is megküzdöttünk rendesen, ennek ellenére sajnos csak 6 hónapos koráig sikerült szopiztatni, sosem volt elég a tejem, és nem értettem miért, mikor fejtem örökké, szptattam,sok folyadékot ittam, ettem, pihentem.
Aztán végül is lett magyarázata, állítólag, aki pajzsmirigy beteg, annak a teje kevesebb lehet. :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes,
Amikor a kórházban voltam beindult a tejem nem is kicsit kemény lett mint a beton csomó is lett benne és ömlött belőle a tej mindent eláztattam nagyon fájt. Azt mondták lehet a szervezetem úgy gondolta hogy megszültem és olyan hormonok termelődtek de utána kapcsolt és elapadt. Most meg maradt az előtej de ez minimális. Az teljesen jó ha 6 hónapig tudtál szoptatni az a legfontosabb szakasz!!
Vendég
 


tamaranna, jó ilyesmit hallani, már ami a kitartásodat illeti a szoptatás terén. Bár én még azt sem tudom mifán terem az ilyesmi, mégis elhatároztam, hogy az örökbebabánkat szoptatni fogom.
Bár ma nagyon elkeseredtem, felhívtam az alapítványt több mint 400-an várnak gyermekre.

pandácska, hát akkor ez a kutya olyan pótmama féle. Kicsit meglep, hogy ilyen elven alakítható ágyat nem lehet kapni, hiszen az lenne az ésszerű, ha aztán alakítható lenne ahogyan a gyermek nő, és az ágyneműtartó is hasznos, hiszen sokan kicsi lakásokban élnek, minden cm-re szükség van. Mindenesetre nagyon szépre sikeredett, megérte a fáradtságot.
bbilona
 
 


Pandácska:
A mi ágyunk készen vett, fából van, pelenkázós, ágyneműtartós, és átalakítható , ha nő a gyerek. :lol:

Ilonám:
Az nagyon jó, hogy lehatároztad a szoptatást. Mi Annával szoptaníttal próbálkoztunk, nagyon sok öribabás használja, ugyanolyan érzés, mintha a ciciből jönne a tej :) Nagyon ötletes készülék :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


folyton félreütök.. :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


ilonka, köszönöm a bíztatást, hát most nem futja csilli-villi szobácskára...
ez viszont kiakasztott, 400-an várnak babára???? ez borzasztóan hangzik... de azért ez nem jelent hosszú éveket ugye? nyugtass meg!!

mágnes, tamar, ezek szerint a szoptatás nem is olyan egyszerű mint ahogy pl. a szülésfelkészítő tanfolyamon olyan idillien beállítják, hogy a kórházban segítenek a nővérek és mindenkinek sikerül stb.... ettől én is félek... de jó nektek, hogy már ezzel nincs 'úgy' nagy gondotok :lol: :lol: :lol:
tamar, hogy bírod a három csimotával? fáradt vagy nagyon?

pandi, okkés, majd rakok képet, de ha majd készen lesz :lol: :lol:
szerintem mi készüljünk arra, hogy tudunk majd szoptatni, lehet, hogy azért a lelki tényező meg az optimizmus is segít :wink: :wink: nem?

tizu? gyöngyike? és mindenki aki mélyen hallgat??? úgy eltűntetek :cry:

Kép
kicsiboris
 
 


Mágnes,
Ezer helyen megnéztük de ilyet nem találtunk biztos ti vittétek el az utolsót :lol: :lol: vagy olyan volt ami dekorból van vagy nem volt ágyneműtartója szóval mindig kimaradt valami fontos dolog.

Boris,
Bizony szoptatni fogunk és kész :wink: Nálunk a családban midenkinek jól ment remélem ez rám is igaz lesz. Csodálatos érzés lehet!
Vendég
 


mágnes, lehet hogy ilyesmi lesz a végén, de be lehet indítani a tejtermelést, úgy mint az igazi anyukáknál, én ezt szeretném megpróbálni, majd akkor. :?

kicsiboris, szerintem ne aggódj annyira különbözőek vagyunk, és van akinek tényleg karikacsapás a szoptatás, figyeld meg észre sem veszed és már úgy csinálod, mintha mindennap ezzel ébrednél, mindenesetre én a nővérek segítségében nem igazán bíznék.
Azért mert öröklött bútoraitok lesznek, az a szoba akkor is nagyon szép lesz, mert benne lesz legkisebb kicsiboris, és hidd el ha biztonságos akkor a többi nem számít. Már alig várom a gyerkőcökről a fotókat :wink:
Tényleg borzasztó a 400 gyermek, ez bizony 2-3 év.
bbilona
 
 


Kicsiboris!

Igaza van a többieknek,nem a szoba számít,bár én tudom,hogy szép lessz.Mert ott lessz az édi baba benne
:lol:

Bbilona!

Elképesztő tényleg mennyien várnak babára.
Mégis sok szívtelen ember eldobja magától!!! :evil:

Pandácska!

Gyönyörű a szoba!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:


Én is szoptatni szeretnék bár akkora mellleim vannak,hogy csak na,reméllem lessz benne tej rendesen :lol:
m. reni
 
 


Pandácska:
Azért ez az ágyikó, ami nektek van sokkal de sokkal gyönyörűságesebb, mint a boltban vett kész ágyikó :wink:

ilonám:
Bizony én is olvastam, hogy beindulhat a tejcsi. :) Biztos vagyok benne, hogy neked ez sikerülni is fog!!!

Boriska:
Éppen ez sok esetben a gond a szoptatással, hogy mindenhol csak azt olvasni, hogy iderakod, odarakod a gyereket, ilyen pózban, és menni is fog. Pedig van, akinek nehezebben megy. Sajnos nem minden kórázban segítőkészek a csecsemősök. Ahol én szültem, ott segítettek, nagyon rendesek voltak, bár nem volt sok látszata, mert Annát tápszerezték a 3. napon, dehát ő kis súllyal született. :)
Szóval nem kell kétségbe esni, ha elsőre nem megy minden, mint a karikacsapás.. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


csajok szült valamelyikőtök alternatív szülőszobában? és gátvédelemmel? andika, gyöngyike, mágnes, tamar

ilonkám, hát ez a 2-3 év ez nem semmi...én azért abban reménykedem, hogy nektek nem is kell ezt kivárnotok, összejön spontán :wink:

reni, most néztem a vonalzódat, tyű ha, már a 29. héten vagy :lol:
biztosan lesz tejcsink, ezt kell szugerálni :!: :!: nekem szinte minden anyuka akivel eddig terhességem alatt beszéltem panaszkodott, hogy nem ment neki a szoptatás.., már úgy is érzem, direkt sopánkodnak nekem...már meg sem hallom.

pandi, megnézted már, hogy mi leszünk a következő mamik? neked sincs olyan sok vissza :lol: :lol: :lol: ...meg is lepődtem most ezen :oops:

mágnes, én abban reménykedem, az öszönök erősek és érezni fogom hogyan kell szoptatni jól, mert tényleg mindenfélével ijesztegetik előre a kismamákat, hogy begyulladhat a bimbó, nem lesz tej, becsomósodik a mell és sorolhatnám, de remélem egyik sem fo utólérni...

Kép
kicsiboris
 
 


gyöngyike képecskéi: Kép Kép

Kép
kicsiboris
 
 


Boriska:
Ebben nem tudok segíteni, normál módon szültem, gátmetszéssel, aminek nagyon örültem :)
Te milyen alternatív szülési módot választanál?

Gyöngyi:
Boldog születésnapot kívánunk Annácskának! :)
Gyönyörű ez a torta!! Honnan és milyen ízű? Anna is evett belőle??

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Ági köszönjük a köszöntést!
Rákospalotán van a Horváth Cukrászda és ott csináltattuk. A krém gesztenyés benne. Igen kapott Anna is, de inkább a piskóta részéből. Mondjuk kiszolgálta magát a marcipánból is mert elkezdte leszedegetni a diszitést, de semmi baja nem lett tőle.
Lányok a multkor valaki irta, ha jól emlékszem Pandácska, hogy Cordaflexet szed? Nekem maradt még anno, ha valakinek kell szivesen odaadom csak szóljon.
bgyöngyi
 
 


Gyöngyi:
Nincs ennek a cukrászdának honlapja?? Nagyon tetszik ez a torta!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Szia Ági!
De van. www.horvathcukraszda.hu
Elég sok van nekik és nem is drága. Ez kb. 7500 körül volt 15 szeletes
bgyöngyi
 
 


gyöngyi, a kislány szenzációs, és persze a torta is jópofa.

kicsiboris, ez az alternatív dolog engem is érdekel. Mesélnél róla?
Titokban én is a saját babában reménykedem, hátha lesz ennek a tapmasszázsnak valami eredménye, már valamiféle lötyit is itat velem :?

zel, ++++++++

katata, akor holnap indultok :wink: Három a magyar igazság, lehet hogy ezt Svájcban is tudják :wink: +++++

sapé, hogy vagytok?

reni, kamilla, andi, domo, kabóca, móni, odry, jucmuc, tamar, tiza, tücsökbogár, zölddi, gigus, nyunyi, macuska, matyika mindenki téli álmot alszik? Összekevertétek egy kicsit, mi nem a medvék családjába tartozunk, ébresztő! Talán a következő életünkben :wink:
Kép
bbilona
 
 


Bbilona!


Itt vagyok drága, csak mindig dolgozok valamit :lol:
Mizu a melóhelyen?Én is szeretnék egy jó kis masszást. :lol:
Neked is lessz saját babád én tudom :lol:
a tesódék berendezkettek már a lakásba?


Kicsiboris!

Ne is mond,hogy telik az idő már 30.hétben vagyok.
Munkáddal mi a helyzet,még mindig dolgozol???
Engem meg mindenki a szüléssel ilyeszget,én meg se hallom.Mindenki más és más :shock:
Amennyit küzöttem a bébiért ez cseppet sem esik nehezemre.

zel!

Én is csak jót!+++++++++++++++++

Gyönyike!
Nagyon édi kislányod van!!!!
m. reni
 
 


Én is vagyok :lol: szabira engedtek 2 napra :lol:

hát kipróbáltam az akupunktúrát + talpmasszást... még fogok menni, 5 alkalmas bérletem van, de nem sikerül hinnem benne. Kicsit mókásnak tartottam az egészet, és főleg benne magamat. de azért próbálkozom...

Ilona, neked bejött a talpmasszázs?
most hogy megvan a határozat, mi a következő lépés? most kerestek alapítványt?

Reni, nem értem miért kell bárkit a szüléssel ijesztgetni, nemhogy inkább megnyugtatnának. Úgyis csak a pici számít, akiért bármit érdemes megtenni :lol:

Zel, szurkolok :lol:

Kata, hova tűntél?

Györgyi, boldog szülinapot a kislányodnak :lol:

Kép
domo
 
 


Sziasztok!

Vagyok ám én is, csak nemsok minden történik velem. Olvasgatok, de tényleg eltűnt mindenki.
Most, hogy nem járunk dokihoz igazán nem tudok mit mondani. A Jónás naptáramat megcsináltam, most ezt próbáljuk meg. Remélem az a ciszta felszívodott, mesim is volt, úgyhogy talán minden rendben.
Szorítok mindenkinek!

Jó éjt!

Kép
macuska
 
 


Jó reggelt!

Örülök, hogy sikerült benneteket kicsit aktiválni. Olyan jó olvasni a leveleiteket :wink:

domo, elég furcsán hangzik, hogy 5 alkalmas bérleted van :? Milyen hely ez? Én is jártam 10alk. talpm+akupunktúra amiben szerettem volna nem segített, remélem neked sikeres lesz.
A talpmasszázs nekem tetszik, már nem fáj ott ahol a hormon dolgaimat mondta, a bőröm csodaszép, és ...a többit majd meglátjuk. Már felkerestem egy alapítványt, küldenek papírokat, amiket ki kell töltsünk, aztán majd újra értekezem a hölggyel, hogyan tovább, esélyek stb.

reni, hogy te mikre emlékeszel :wink: Igen a tesómék berendezkedtek és már fűtésük is van kb. 2-3 hete.
Remélem egy javasasszony veszett el benned :D
Ti készülődtök a babaszobával, kelengyével?
Újabb uh? Esetleg képek?

macuska, nem kellett visszamenned megnézetni azt a cisztát?
Persze az jó jel, hogy a ciklusod rendbe jött.
Sok sikert a Jónáshoz! Ki tudja :wink:

zel, katata++++++++++
bbilona
 
 


Domo!

Tudod milyenek az emberek, de nem kell velük foglakozni :wink:
a meló helyen mizu?


Bbilona!

Hát még jó hogy emlékszem!!!!Én tudom,hogy bejön a jóslatom. :lol: Már nem megyünk 4ds-re.Most kell majd menni nemsokára 32-hetes uh ra.babakelengye készülödik,már a szoba is kész.A kiságyat majd januárban rakjuk össze addig nem,akkor rakok fel fotót :wink: vettünk babakocsit is,de azon gondolkodom,hogy mózest részt lehet kéne venni rá. :roll:
Képzeld virágzik az orchideám :lol:
Karácsonyi készülödés??
Meló???

Macuska!
Drukk a felszívódáshoz!!!!+++++++++++
m. reni
 
 


Hali!

Nem kell visszamennem UH-ra, hogy felszívódott-e a ciszta. A dokim csak azt mondta, hogy ha újrakezdjük, akkor csörögjek telefonon és megbeszéljük a részleteket.
Remélem nem lesz semmi gond.
Annyira írjátok ezt a talpmasszázst lehet, hogy kipróbálom.
Olvasom, hogy mindenki készülődik a babaszobábal. Ti nem vagytok babonásak? Mi megbeszéltük már rég a párommal, hogy ha egyszer lenne babucink, akkor míg én kórházban leszek, ő addig mindent megvesz és megcsinál. Nemtudom, de én nagyon babonás vagyok.
Voltam egy kreatív hobbi boltban és mellette van egy baba bizományi. Olyan szuper babakocsik voltak, szinte alig használtak. (Úgy fájt a szívem, mikor néztem őket!) Ilyen helyeken nem szoktatok körülnézni?

Kép
macuska
 
 


Macuska!

Én már a babonásságon régen túl vagyok,csak optimistán és elöre!
Ez a jelszavam :wink:


Hol van Mindenki??kihal a topik???

Katata?Nem ma voltál vérvételen???
m. reni
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, de valahogy nem történt most semmi velem, meg a topikunk is olyan csöndes.
Zel,
nagyon szorítoki,gyere azonnal a hírekkel!!!Remélem jó sok petesejtet sikerült leszívni!!! Na és szépen meg is termékenyültek!! :D

Voltam vérvételen ma Reni, hétfőn kell újból mennem és hétfőn délután megtudom mikor lesz a beültetés. :D

Ilonka,
próbáltam az avivát,de nem nagyon megy. :oops: Jó lenne, ha el tudnék menni a bemutatásáráa, mert így elég nehéz...
Több alapítványhoz is be fogjátok adni a papírt?? Lehetséges ilyen egyáltalán?
katata
 
 


Sziasztok!

Látom, már a szopizás a téma. Ez tök jó. Hamarosan tele lesz a topic apró babukákkal!!!!!!

Szerdán volt a punkció, és 8 petesejtet sikerült leszívni. A 8 petiből 7 volt érett, őket ICSI-vel meg is termékenyítették. Ma voltunk benn a klinikán, hogy mi helyzet a porontyokkal, hányan maradtak, és képzeljétek, ma is meg volt mind a hét. Így hétfőig a Dévai intézetben vigyáznak rájuk, és akkor kapjuk őket vissza. Mára 4 pici lett 4 sejtes , 2 pedig 3 sejtes, és egy 2 sejtes. Ugye szerintetek is ügyikék a kis gézengúzok?

Puszika:

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Jaj, nagyon köszönöm a +++++++++++-okat. Nagyon jöttek.
És kihatottak a minimanókra is, mert az első lombikos embrikéinkből a 3. napra már csak 3-an maradtak. Most pedig mind a heten virulnak!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zel:
Ezek nagyon jó hírek!!!!
Mikor kapod vissza őket ? Ők lesznek a karácsonyi ajándékod! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Zel!

Jaj,de örülök!!!!! :D :D Nagyon kis ügyeskék!!! :lol:
Hányat fogsz visszakapni????
Nagyon szorítok!!!!!
katata
 
 


Zel!

Jaj de jó!!!!Mindjárt itt a beültetés ideje :lol: :lol:
Ezek nagyon jó eredmények!!!!!!!


Katata!
A hétfő tiszta izgi a hétfő :wink:


Sapé?
Boris??

Kellemes hétvégét minenkinek!!!!!! :lol:
m. reni
 
 


Zel,
Gratulálok nagyon ügyesek akkor hétfőn ha mentek értük nagyon sok sejtesek lesznek(lehet balsztók :lol: ) és jó esélyekkel indultok :wink: Nagyon drukkolok!!
Vendég
 


Zel, ez fantasztikus!
Most biztos minden rendben lesz :lol: Akkor hétfőn drukkolok :lol:
Kettőt vagy hármat kapsz vissza?

Kép
domo
 
 


Sziasztok!

Köszike....

Hétfőn megyünk a gézengúzokért. Háromért!

Pandus, nem tudom, mikortól számítanak blasztóknak. De remélem is, hogy nagyon ügyesek, és szépen osztódnak. Pillanatom nem múlik el nélkülük. Féltem a csöppöket. Szerdn volt a leszívás, és rögtön meg is termékenyítették a kis csapatot. Csütörtökön beszéltem a biológussal, aki nagyon szépen elmondott mindent, külön hála neki, és akkor már mozgolódtak a drágáink.

Amikor hívtam a családot, hogy mi van az embrikéinkkel, anyósomnak elkezdtem elmondani, hány sejtesek. Addig jutottam, hogy mind a heten megvannak, és négy... erre ő közbevágott, négy fiú és három lány..... Majdnem bepisiltem, annyira röhögtem. Aztán nem is elemeztem tovább, a sejteket.

Kata! Drukk a vérvételhez! Bár úgyis minden rendben lesz. Kérdezhetek valamit? Van még fagyibabátok?

Puszilok mindenkit!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Jó Reggelt csajok!

Reméllem ma többen írtok mint amúgy :roll:
Itt Debrecenben esik az eső!
Olyan karácsonyi hangulatom van :lol:


Kicsiboris??Zel??Bbilona??Macuska?Sapé??
m. reni
 
 


Zel!
Gratulálok! Nagyon ügyikék a picurkáid!
Nekünk beültetés előtt videón megmutaták őket, majdnem elbőgtem magam, olyan gyönyörű volt látni, hogy belőlük lesznek a kisbabáink.
Szorítok nektek!!!
tücsökbogár
 
 


Zel,
drukkolok nagyon mara! :) Csak ugyesen!!!!
Nekunk van még 14 fagyibabank, most lesz ketto felengedve és akkor marad még majd ugye 12db.

Vérvétel megvolt nekem, délutan telcsizek, hogy akkor mikor is kapok két babucit. 8)

Tucsi,
hogy vagy? Mi van veled mostanaban?
En is szoktam latni a babakat monitoron, olyan édik. :D Csak jo lenne mar nekem is ugyeskednem végre... :?
katata
 
 


Zel,
Mennek a drukkok!!
Vendég
 


Zel!

De jó!
Tényleg hétfő van!!!++++++++++++Én is drukk!!!! :lol: :lol:
m. reni
 
 


zel, örülök a jó híreknek, szorítok! :wink:

katám, neked sem másképp. :D Egyenlőre egy alapítványhoz adjuk be, ha nem hoz eredményt a talpmasszázs, akkor elgondolkodom a többin is. :wink:
Igen talán nem árt, ha az Avivát megmutatja valaki, én csak Pesten ismerem Tóth Líviát, de lehet hogy más is oktatja. Egyébként 4-5 óra az egész.

reni, milyen ügyeske vagy virágzásra bírtad az orchideát. Kollégáméknál 35. hétre érkezett a fiatalember, apuka meg kapkodott, hogy mindent beszerezzen, összeszereljen stb. :wink:
Debrecen belvárosa ilyenkor nagyon szép, nem csodálom, hogy már karácsonyra hangolódsz.
Már csak 3 hét.
Velünk minden rendben, köszönöm. Én most keresztszemes hímzéseket csinálok, abból aztán képeslapot kreálok, ezzel is készülgetek a karácsonyra.

sapé?
bbilona
 
 


En is készulgetek am a karocsonyra. Kotok ajandekba, de most allatkakat. Mar keszen van egy kis egerke, meg egy maci, és még kotnom kell egy elefantot, meg egy egerket es 2 db mosolykat. Nem tudom hogy leszek készen vele, hiszen mar csak 3 hét van!!!!!!! :shock:

Tegnap feldiszitettuk a mini karacsonyfankat, advent alkalmabol, van rajta pici égocske is, 20 db-os. Az adventi koszorut nem tudtuk megcsinalni, mert szakadt az eso, nem tudtunk kimenni az erdobe fenyoagert... Most is esik, pedig jo lenne mar ma megcsinalni.
katata
 
 


katata, akkor nálatok is olyan kedves, barátságos az idő, mint itthon. Itt is esik, vagy ha nem akkor köd van.

Nagyon ügyes vagy, ezekkel az állatkákkal, el sem tudom képzelni milyen lehet. Mit lehet velük csinálni?

Pusza
bbilona
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?