Sziasztok!
Hami!
Jó, hogy újra itt. Bár közben láttam, hogy van egy hasfájós topikod is! sanyikának fáj a hasa? Mitől? Szegénykém!
De hatalmasat változott, mióta nem láttam róla képet. Miket csinál már?
Zsófi most ott tart, hogy letolatott 2x is a nagyágy közepéről. És mostmár kezdi azt is, hogy maga alá húzza az egyik lábát és próbálja a fenekét felemelni.
Összeraktuk az etetőszéket is, bár még nem evett benne, csak kipróbálta.
Tényleg! A babaruha börze most pénteken lesz 9-től s müv központban balra a kisteremben. lesznek használt és új rucik is. Gyere el ha tudsz!
Mi is nehezen indulunk el a városba, mert Zsófi 8-9 közt kel, van, hogy 10-kor. De azért úgy csináloma dolgom, hogy tudjunk menni minden nap a városba levegőzni. Tegnap is voltam vele az esőben.
Olyan jó volt.
Karácsonyi menü? Még nem tudom, de Gabi teljesen vegetáriánus, én sem annyira vagyok oda a húsért, de Geri miatt biztos lesz hús is. Amúgy rántott hagyma, padlizsán, sajt ( pálmából készült ) rizs, Gerinek sima rántott hús, mert csak azt eszi meg a húsok közül.
De régen én karácsonyra azsaltszilvával töltött csirkemellett csináltam, illetve vettem gesztenyét és azzal töltöttem meg a húst. Rendesen bepaníroztam és kirántottam.
Nagyon finom, csak olyan macerás a gesztenye.
Levesnek pedig tejszínes citromos pulykaragu volt. Most nem tudom.
Sütik közül lesz lekváros papucs, almás pite, valami torta, és persze sok sok mézes. 2 féle is. Ha kell recet, írok!
Szexi!
Jövőre minket is elér az, hogy ilyen időben mit csinálunk majd Zsófival. De ha itthon van Geri, nem lesz gond.
Ibi itt van a babaneten a kispestiek hol vagytok topikban.
Odaköltöztek Marcusszal.
Megyek, összeszedem magam, mert indulunk a városba, ha ébred Zsófi és eszik.
Puszi!