Hello!
Lilla, mizujsag, hogy vagytok?
Angyalka, en most sem orulok annyira, hogy mar a vegefele tartok
! Vincusnal is ez volt, meg birom es imadom ezt az allapotot. Bar igaz, h kezdem kicsit ugy erezni magam, mint egy elefant, V-t sem tudom cipelni, nem tudunk nagy turakra indulni. Ez zavar a legjobban, minden kiruccanast jol at kell gondolnom, h csak minimalisan cipeljem, mert a kiscsaj bent egybol jelez, ha emelgetem...
Epitkezes: Nem alltunk le teljesen, csak lazabban csinalja Zoli. Igyekszik sokat itthon lenni, h tudjon segiteni, nagyon rendi.
A kalyhank pl. most keszult el. Van meg sok dolog hatra, de raerunk vegulis es ezek mar tenyleg csak a simitasok.
Cseragi, ejszakai morfondirozas: fura, Vincusnal nem volt, vegig ugy aludtam, mint a bunda. Nem tudtam mi var ram, talan azert
Most ejszaka eszembe jutottal az ejszakai kajalassal
kicsit egett a gyomrom, de nem tamadtam le a hutot vegul
Eleinte probaltam odafigyelni a kilokra, sikerult is nagyabol aztan minden ugyanugy lett, mint V-nel, hetre pontosan, ugyanannyi kilo. Igy vagyok kitalalva ezek szerint. Es akkor valszeg ugyanaz lesz szules utan is, masfel evig nem fogok beleferni a regi cuccaimba, kiraly...
Nalad?
Panzej, drukkolok az epitkezes miatt. Mennyi ido mulva koltozhettek? Rossz arajanlatokat kaptatok, h ennyire elszaladt a lo?
Egyetertek veled, ami a "nyugati" eletet illeti. Tolem is mindig kerdezik, hogy
minek koltoztem ide, ugy kepzeli mindenki, h ott minden sokkal jobb. Itt is vannak jo dolgok meg ott is, de egyik helyen, sem egyszeru mindennapi szinten.
Tegnap msn-eztem Ritaval, NAGYON jol erzi magat kint, a munkat is imadja, szoval szuper.
Mikulas: nem nagyon akartam meg iden, de megjott a kedvem. Este csizmit pucolunk, reggelre benne lesz a sok banancsipsz (ezen el V mostanaban, iiiimadja)+mandain, ahogy o mondana
A piacon ma kapott csokit, narancsot meg szaloncukrot egy (nagyon szakadt
) mikulastol, nana', hogy elvezte! Mezeskalacs Mikulast is adott neki az egyik neni, egy masik meg narancsot, alig lehetett hazarancigalni vmiert
Zsu, nagyon edik lehetnek a gyermekeid, h igy be vannak izgulva!
Jezuska cimet nem tudok, de biztos kitalalsz vmi jot!
Szilvi, sajnalom, h igy jartatok, ez nagggyon bosszanto
! Masik helyen nem akartok probalkozni?
Pont tegnap talalkoztam az unokatesommal, sajnos sulyos beteg es epp azt meselte, h neki az a legnehezebb, h igy bannak vele a korhazban, mintha nem is emberbol lenne...
Nagyon szomoru.