Új privát üzeneted érkezett!

czinkeb: :-) hát igen, én is azt hallottam, olvastam, hogy 1-2 napig kisvérzés várható. Erre én (mert nálam semmi sem a nagy könyvszerint történik :evil:) vérezgetek nyugodtan már egy hete. A doki se lepődött meg azon amit mondtam neki, végül is ő tudja mit csinálta a beavatkozás alatt. :roll:

KépKép
charlott

Charlott!
Kimaradt...
Nekem HSG után (reggel 10kor volt) aznap vérzett, másnap is (ez iszonyűú mennyiségű volt :shock: , visszagondolni is rossz :? ). Harmadnapra még vérzett, de kevés, negyed nap barnázás! Ha jól emlékszem, mert pont egy éve volt! :roll: Basszus iszonyúan felejtek... :roll:
Vendég

Czinkeb: azt vártam, hogy ma behív, hiszen délután rendel is. De nem mondott semmit sem a jövőre nézve.

Aranykavics: hiszen mindent leírtál...nem is vagy felejtős! :-)
HSG után én csak aznap véreztem, de nagyon kicsit. A lapat után pedig rendes mensi indult el.

KépKép
charlott

az hogy lehet, h hsg után csak kicsit véreztél? akkor nem volt kicsi a mszájad? v a tükrözést nagyobb ketyerével csinálják?
azért kérdezz rá a fertőzésre, és h esetleg vmi kúp v mit tudom én!!- de tényleg nem akarlak ilyesztgetni!!!! :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

Monee, :(
A progira érdemes lenne ráfókuszálni!
A mostani hónapban LH teszt, hőmérő, és a (vélt) pé után 7. napon vérvétel.
Az is lehet, hogy egyáltalán nem volt pé, de az is lehet, hogy kevés progi termelődik. Akkor viszont a babához mindenképpen kell progi pótlás szerintem.

Vvera, azért mielőtt megijednél a pajzsmrigy alulműködéstől, én megkérdezem, szájban nyelv alatt? Digivel vagy higanyossal? Hány percig? Mert nagyon nem mindegy!!!
Egyébként meg bizotos-ami biztos érdemes lenne megnézetni a pajzsmirigyedet, hormonokat.

Lafi, itt is: DRUKK!

Mindenkinek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(és ezt vehetitek pozitív hozzáállásnak, és pozitív tesztnek is!;) )

Kép
mamint

Charlott!
Te már ennyi mindenen túl vagy? :shock:
HSG, lapar, méhtükrözés? :shock: Basszus!
De remélem ezután már ténleg jön a Kép

Egy hete vérzel? Az tényleg sok!
Nem lehet, hogy már átment menszibe? :roll:

Ha hétfőig nem szűnne mindenképpen erőszakoskodj a dokiddal ,mert az már nem normális!
Vendég

Czinkeb: ne ijeszgess! Eléggé félős vagyok! Próbálok pihenni, vigyázzni magamra.
Hsg 2006-ban volt és nem is éreztem semmit, de tényleg. Azóta 3 lombikom volt és most egy másik doki csinálta a tükrözést. Lehet, hogy ez adja a különbséget! :?:

Aranykavics: :-) Zebrát ide gyorsan!
Én is abban reménykedek, hogy ez mensi is már.

http://www.e-kepeslap.com/modules/Cards ... apo003.gif

KépKép
charlott

Kép

KépKép
charlott

BOCSI, TÉNYLEG NEM AKARTALAK ILYESZTGETNI!!!!! :cry:
NEM ÉRTEK HOZZÁ!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

EZ SZÉP!!!!

MINDENKINEK JÓ HÉTVÉGÉT!!!!!
JÓ PIHENÉST !!!!!!
JÓ ROSSZALKODÁST!!!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Rejo!
Teljesen igazad van, és nem vagyok ám azért mindig ilyen negatív, egyszerűen vannak időszakok, amikor minden ok nélkül, negatívan látok dolgokat, aztán meg ugyanúgy ok nélkül pozitívan. De szerintem ezzel mindenki van így néha, nem?Érdekes különben, hogy mikor miért, mert én tényleg sosem tudom megmagyarázni, hogy miért pont úgy érzem, mikor nemrég még tök másképp... Na jó ebbe ne bonyolódok bele jobban...

Hajrá pozitív hozzáállás! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Czinkeb!
Nagyon jók a gondolatok, nekem is rengeteg van, mániákus gyűjtő vagyok!
Köszönjük, hogy ennit dolgoztál nekünk! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Voltam ma a dokimnál és felírta a következő adag clostyt és egy adag norculutot, ha a 40.cn-ig nem jönne meg. Szóval ebben a ciklusban meghozatjuk. Most nem az 5.cn-től, hanem a 3.cn-tól kell elkezdenem szedni. Utána 3 hónap szünet. Azután pedig babázás :) vagy BMC :( . Megkaptam, hogy nem vagyok valami pozitív, de ez így is van. Kezd elegem lenni abból, hogy nem történik semmi.
vicky79
Budapest III. kerület

Hello!

Probálkozom egy új vonalzót berakni. Remélem sikerül!

Kép

Kép
szakmarinekati

Ha már annyira belejöttünk az idézetekbe...

Topikok között bóklászódva találtam. Ha érdekel benneteket is... :)

A keresztény kultúrkörben a december 25-ét, Jézus születésének napját megelőző négy hét az adventi időszak.
Az advent szó jelentése eljövetel (a latin „adventus Domini” kifejezésből származik, ami annyit tesz: „Úr eljövetele”).
Régebben egyes vidékeken nevezték ezt az időszakot „kisböjtnek” is. A lila szín is a bűnbánat szine... Az adventi idő alatti böjtölés szokása tulajdonképpen a húsvétot megelőző nagyböjtöt utánozza. (Húsvét előtt is van egy "rózsaszín Vasárnap amikor nem böjtölünk hanem örvendezünk )
Advent első vasárnapja, a keresztény egyházi év első napja, mindig november 27. és december 3. közé esik.

A világító gyertyák számának növekedése szimbolizálja a növekvő fényt, amelyet Isten Jézusban a várakozónak ad karácsonykor.

Ami most jön azt én sem tudtam:
Minden gyertya szimbolizál egy fogalmat: hit, remény, szeretet, öröm. Egyben a katolikus szimbolika szerint egy-egy személyre (vagy közösségre) is utalnak:

* Ádám és Éva – mint akiknek elsőként ígérte meg Isten a megváltást (hit)
* zsidó nép – akinek megígérte, hogy közülük származik a Messiás (remény)
* Szűz Mária – aki megszülte a fiút (öröm – rózsaszín gyertya)

* Keresztelő Szent János – aki hirdette Jézus eljövetelét, és készítette az utat az emberek szívéhez (szeretet)

Az első ilyen koszorút Johann Hinrich Wichern, az evangélikus szeretetszolgálat elindítója készítette. Az általa alapított szeretetotthonban fából készült koszorút készítettek, amelyre 23 gyertya került, ebből négy nagyobb a vasárnapokat, a 19 kisebb a hétköznapokat szimbolizálta. Manapság már csak négy gyertyát szokás a koszorúra tenni.

Az első Vasárnapnak én sem tudom a nevét... :azt hiszem nincs is neki
ez Advent első Vasárnapja
a második bronz Vasárnap
a harmadik ezüst Vasárnap ekkor gyújtjuk a rózsaszínt ez az örvendezés vasárnapja... előünnep
a negyedik az arany Vasárnap..

Három lila gyertya van, és egy rózsaszín, a rózsaszínnel szemköztlévővel kezdjük majd egy irányba elindulunk... templomban gyakran fehér szokott lenni mind a négy csak szalaggal jelölik.
Vendég

Sziasztok!

A segítségetekre lenne nagyon nagy szükségem!!!!!! :roll: :oops:
Szóval nálunk az oviban a felnőttek között is van karizás. Nos nekem sikerült kihúznom a főnökasszonyomat. :) Ígyhát ötleteket szeretnék Tőletek, hog mit is adjak neki. Lehet venni is és készíteni is saját kezűleg, bár az összeg számomra vicces (1500)amit szoktak szánni rá "keretként". Annyit kell tudni róla, hogy ő is óvónéni, de jelenleg babázik egy márciusi születésű kislány babácskával és asszem 32-33éves, szal fiatal. Kérlek segítsetek!!!!!Semmi ötletem sincs :( és már szorít az idő, mert dec. 19.én karácsonyozunk.

Volt valaki aki modta, hogy szokott olyan izét csinálni hogy mézbe rak finomabbnál finomabb csemegéket. Ennek is szeretném a recijét. :) Ha lehet. :D

hajni...
Budaörs

Sziasztok!
Aranykavics nagyon örültem amit írtál mert pont ma kérdezték nálam az üzletbe milyen gyertyát illik az Adventi koszorura tenni én ezt nem tudtam :oops: .Itt mindig tanulok valamit.

Hajni nálunk így karácsony elött nagyon sok szélcsengőt visznek ajándékba szép és még szerencsét is hoz.Ne a bambusz,vagy a fém szélcsengőre gondolj, hanem a műanyagra aminek üveg hatása van, szép, sokféle formába van és sok színbe.Ezt nem ki az udvarra kell rakni hanem a lakásba, a csillárra vagy a plafonra vagy kiságyfölé,stb.lelógatni. Természetesen ez csak egy ötlet volt. :wink:

Vera
vvera75

Rambóka amióta beszéltünk róla azóta a nyelvem alatt mérem a hőt, most így két reggel is 36,4-et mutatott ez jó vagy még alacsony alap hőnek?
Van egy régebbi TSH adatom:0,707 mU/l 0,400----4,000
Ez lehet hogy azóta változott mivel a változás jogát megtartotta :)

Köszi: Vera
vvera75

Vera!

Akkor ez volt a gond!
A szájpadlásodat hűti az orrüregen átáramló levegő, ezért kell nyelv alatt mérni!
TSH-d jó!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

sziasztok!

Én is elkészítettem a koszorúnkat. Azt, hogy a rószaszín az ötöm színe, és a 3. vasárnapon kell meggyújtani kb 7 éve tudom. Mindig utolsónak gyújtottuk meg. :D
Ez a hit, remény, öröm, szeretet viszont megint új!

Mindig annyira készülök, de soha nem lesz olyan adventem, mint kicsi koromban: adventi naptár (nem a csokis!, hanem "feladatos"), kézműveskedés. A hangulat, ahogy vártuk a Karácsonyt! Most meg az adventi koszorú alacsonyodó gyertyái azt jelzik, még kevesebb időm van beszerezni az ajándékokat, takarítani, sütni, főzni. :(
Talán, majd ha lesz gyerek, újra visszajön a varázs.

A böjt viszont tetszik! Még egy okkal több, hogy ne egyek édességet! :lol:

Charlott, nem akarok megalapozatlanul vádaskodni, mert előfordulhat, hogy a dokid tényleg jobban tudja, mint mi, de azért nem hiszem, hogy annyira nagy probléma lenne, ha rád nézne!
Egyébként hogy vagy ma?

Tesztelős lányok! Holnapra sok zebrát telepatizálok! Kezdjük az Adventet örömmel!

Vera, 36,4 szerintem normális. De ha gondolod, nézz végig a ferty chart galery-jében.

Rólam:
Avanda hatása: (és lehet, hogy a bromoé is)
- a met előttihez képest hosszab, de az előző ciklusokhoz képest rövidebb ciklus
- amiben volt pé
- és így augusztus óta mind a 3. ciklus pés volt. (ha nem is előbb, de utóbb mégis összejött a pé)
- menses rövidült, és a régebbi pés mensikhez képest kevésbé görcsölök, kevésbé visel meg
- arcom javul
- bár a szőrösödés nem volt igazán gond, mégkevesebb lett.
- híztam (alul egy egész számot :shock: , felül pedig a legideálisabb részre pakolódott! :lol: )
- édesség kívánás teljesen hektikus, van, amikor rá se bírok nézni, és van, amikor ölni tudnék egy kis csokiért, sütiért)

összességében jól érzem magam (csak el ne kiabáljam!)
Egyedül a hirtelen farnövekedés miatt ijedtem meg. Remélem nem folytatódik ilyen iramban!

Kép
mamint

Sziasztok!

Csak helyzetjelenteni ugrottam be: Cn. 2 van ma.
Tennap megjött nálunk a Mikulás.

Kérdésem van, ha lehet. :)
Amikor pár nappal ezelőtt leírtam mit mondott a doki a progimmal kapcsolatban, elkezdtem keresgélni a neten. Az egyik cikkben azt találtam hogy az E-vitamin kifejezetten jó hatással van a progi termelődésre. Ez a cikk csak azért fogott meg, mert eddig (kb. 1,5 hónappal ez előttig) mindennap szedtem E-vitamint és úgy tűnt nincs is baj a ciklusommal. Azért hagytam abba, mert már miután mindenben el vagyok bizonytalanodva, ebben sem bíztam, tartottam tőle hogy akadályozhatja a babásodást. A méhpempőt is ugyanebből az okból hagytam abba... meg is lett a válasz, jó beteg lettem. :? És a sok rizsa után azért van kérdés is: használt valaki E-vitamint? Lett neki érezhető hatása?

Mamint!

Köszi a választ! Hhhh... akkor előkapom a hőmérőt, bár már egészen jól megvoltam nélküle...
Nem értem egyébként, mert bár nem mértem a ciklust végig, de úgy tűnt (éreztem is) hogy volt pé, a ciklus végén amikor bele-bele méregettem, 37-en volt a hőm végig...
Nem csinálna valaki nekem egy lukat amibe beledughatnám a fejem? Nincs kedvem ezzel a problémával is szembe nézni. :cry:
Hajrá gyerekes karácsonyok! Bár nekem csak "kölcsön" gyerekem van, de így is szupi a dolog! :D

Na cupp mindenkinek!
Vár a porszíó...
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Jah és még annyit, hogy Czinkeb.-en a világ szeme! :D
Viszont ő csak holnap fog tudni jönni ha jól emlékszem...

Szép napot!

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee, sajnálom:-( :cry: Szerintem is érdemes az E vitamint szedni, de most én sem szedem...egyébként sokaknak olvastam, hogy megnyújtotta a ciklusát...

Czinkeb, hajrá!!!
Vendég

Sziasztok!

Monee: ne légy nagyon elkenődve! Új ciklus, új lehetőség. :wink: (én ezzel vígasztalom magam hónapról hónapra)

Marmint: igazad van doki rám nézhetett volna, én is arra számítottam, hogy behív telefonálásom után és megvizsgál. De biztos tudja, hogy a beavatkozásnál jobban igényebe vette a méhterületét és számíthatott erre. Különben megvárom a mensit, annak elmúlásást és ha akkor is ugyan az a helyzet, akkor bemegyek a rendelésére.

Úgy érzem, hogy hamarosan megjön, mert nagyon hiszti manó voltam, vagyok ma (is)! Egésznap a mászkáltunk kari ajándékok miatt. Először Aréna Pláza, utána West End és aztán Csillagszoró kirakodó vásárt néztük meg. Tömeg, meleg és izzadás. Persze csak aprósságokat tudtuk venni. Kivagyok! :roll:

http://www.e-card.hu/img/20433-vkuky2rnaredtnmt3hcq95tv5r9bfv8q?

KépKép
charlott

sziasztok!

Bocsi, hogy csak úgy rátok török, de azt szeretném kérdezni, hgy volt-e úgy itt valaki, hogy metformint szedett és 2 hónap után sem érzett semmi javulást és a ciklusa ugyanúgy PÉ nélküli.Én hőmérőzöm és sajnos látom, hogy nem volt.
Túlsúlyom nincs, hormonjaim rendben ( csak az LH/FSH aránya és a ciszták igazolják a PCOS-t).
volt így már valaki?
Clostival még várok 2 hónapot, de abban meg aztán végképp nem bízom, ha a metformin nem segített..

noann
noann

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok,

ezeket a kártyákat azért raktam fel, hogy lássátok az első önkéntes akciónk végeredményét.

10 önkéntes elkezdi egy héten belül terjeszteni hazánk legkülönbözőbb részein.

Sajnos soha nem lehet elég ebből a kártyából. 20 Ft-ba kerül egy, ezért arra kérünk benneteket, hogy az alapítvány részére történő szerény felajánlással tegyétek lehetővé, hogy minél több érintetthez eljusson az info. Januárban újabb sorozatot szeretnénk nyomatni.

Alapítványi számlaszám a www.pco-szindroma.hu főoldalán található.

Köszönjük!
Vendég

Noann!
Bizony hogy volt/van :( Például én! Április óta szedem a metet, és eddig a fogyáson kívül semmit nem észleltem, leszámítva, hogy néhány tünet még durvább lett! :evil:
Írtad, hogy nem vagy túlsúlyos, nekem volt bőven, úgyhogy legalább ez javult, de lehet, ha nem lettem volna, nálam sem történt volna semmi. Nekem egyáltalán nincs vérzésem duphaston nélkül(se pé se semmi...)Most megyek egya korábbinál remélhetőleg sokkal jobb orvoshoz.

Mindenesetre azt szokták mondani, hogy 3 hónapot(esetleg fél évet?) mindenképpen adni kell a metnek, aztán lehet tovább keresgélni a baj okát. Ki állapította meg a PCOS-t?Endokrinológus?

Norka!
Nagyon jó lett! 1% is mehet majd?

Kép
Kép
zazzy

[quote="noann"]s írta:noannziasztok!

Bocsi, hogy csak úgy rátok török, de azt szeretném kérdezni, hgy volt-e úgy itt valaki, hogy metformint szedett és 2 hónap után sem érzett semmi javulást és a ciklusa ugyanúgy PÉ nélküli.Én hőmérőzöm és sajnos látom, hogy nem volt.
Túlsúlyom nincs, hormonjaim rendben ( csak az LH/FSH aránya és a ciszták igazolják a PCOS-t).
volt így már valaki?
Clostival még várok 2 hónapot, de abban meg aztán végképp nem bízom, ha a metformin nem segített..

Én is!
Én két hónapig ugyanúgy 3x500 mg metet szedtem. Aztán emeltük az adagot 2x850mgra. Eltelt még két hó, semmi! Emeltük 3x850mgra. És akkor is eltelt még kb két hó és akkor indult be a szervezetem.
Lehet, hogy neked is emelni kellene... Dokiddal beszéld meg.

Én 180 cm és 65 kg voltam akkor. Tehát tólsúly nem volt és kb azok a tüneteim voltak mint neked. Ja nekem pattanásos bőr volt. Az viszont rögtön múlt. De menszi sehol sokáig!

Fel a fejjel, türelem, de van dózisemelés lehetőség! De dokival konzultálj!

A gond még az volt nála, hogy a closty sem hozott hatást! :shock: Nem volt tőle PÉ. Csak ciszta. Vagy semmi. Kb 3 hó met után kipróbáltunk egy Clostys hónapot (én is türelmetlen voltam).
Maratoni ciklusokat ne futass.
Ha nem jön meg kb 35-40 napig, hormonnal (nocolut, duphaston) hozasd meg a menszit.
Vendég

nocolut= Norcolut
Vendég

zazzy!

köszi az infót! Nekem nagyon jó nődokim van, így a tüneteim alapján rögtön a PCOS-ra gyanakodott, majd a hormonom és a petefészkem be is bizonyított ezt.
Ő azt mondta, hogy ha 3-4 hónap alatt sincs baba, akkor adagot emelünk, majd a türelmemen múlik, hogy mikor vetjük be pluszba még a clostit is. Én februárig adtam magamnak időt, de most elkapott egy olyan hullám, hogy örülök, ha kibírom januárig, hogy ne menjek vissza hozzá a clostiért.
A baj csak az, hogy félek tőle, mert elvékonyítja a ny.h.-át és lehet, hogy a nagy kapkodás közben adtam a szarnak egy nagy pofont.

Te hőmérőzől?
Én még csak most kezdtem, de álmomban sem gondoltam, hogy ennyire nagy a káosz a szervezetemben......

noann
noann

aranykavics!

mi is akarunk adagot emelni, még abban reménykedek, meg a nemrég elkezdett tornám eredményében..
Én sem vagyok kövér: 175/62 és erre azt mondta a dokim, hogy a PCOS-ok nagy része ilyen alkat mint én, tehát alapból vékony, de csípő, popsi az van. :lol:
Másik részük a férfias, szőrös, duci
harmadik csoport ( ez állítólag a legritkább): olyan vékony, mint egy ropi

Én írtózom ezektől a gyógyszerektől, hogy norculut, stb.
Nekem eddig bevált az AVIVA, csakhát az sem dolgozhat mindig a szervezetm helyett, úgyhogy várok még egy hetet, aztán meghozatom avivával.

most látom, hogy kismami vagy:-)))
És akkor hogy sikerült be végül a baba?

Én még attól tartok, hogy még több cisztám lett, mert a met előtt soha nem fájdogált a hasam, csak mensi előtt közvetlen, most meg a 12. naptól FOLYAMATOSAN érzem a mocorgást.

noann
noann

aranykavics!

és mikor elkezdett hatni a met, mit éreztél?Volt PÉ, + rövidültek a ciklusok? Te is barnázgattál mensi előtt?
Hőmérőztél?
Mennyi lett a végleges adagod? attól számítva mikor lettél babás?

köszi előre is,

noann
noann

Noann!

Hehe!
Jópofa kérdések! :D

2006 január végén kezdtem a metet és augusztus elején lett az első PÉm.
Tünetei: érzékeny mellek, mellbimbók.
Aztán kb 14 napra rá havi. (pont tengeren voltunk, de így is nagyon örültem neki :lol: )

Onnantól kezdve kb 29-33-35 napos ciklusaim voltak. (egy ciklusban nem vvolt PÉ, a többiben mindig)
És 2007 júniusában fogant! :)

Én is barnáztam menszik előtt. Volt olyan ciklus, hogy a PÉtől egyfolytában barnáztam, volt olyan, hogy a menszi előtt két nappal. Abban a ciklusban amikor fogant, egyáltalán nem volt barnázás (de tudjuk, hogy ez igazából semmit sem jelent).

Én hőmérőztem. Az biztonságot adott!

A mocorgás a 12-ik cn-tól jelenthet jót is. PL. növekszik egy tüsző. Én éreztem ilyeneket PÉ előtt.

Minden szervezet más. Tüneteket meg kell ismerni! :)

Figyelj!
Minden más hormon vizsgálva volt? Prolaktin, cortisol, pajzsmirigy, inzulint is néztek?
Vagy a dokid felírta a metet a cisztás petefészkeidre és a rossz LH/FSH arányodra?
Bocs ha régebb írtad, de nem emlékszem. :oops:

Ezt azért kérdem, mert ha más gond is van esetleg amit nem néztek, akkor a met lehet hogy nem elég, még akkor sem ha 3x850mg dózisban szeded.

A topikban többnyire ez a legnagyobb dózis, de már volt köztünk olyan, aki 3 1grot szedett.
De ha már ez a 3x850 mgos ózis nem hat és más hormon eltérés nincs, akkor Avandametre kell váltani!

Én 3x850mg dózisban szedtem és terhességem alatt is szedem! :)
Tavaly júniustól szedtem 3x850 dózist , augusztusban első PÉ, onnan ez állandósult és ez év júniusban fogant! :roll:

Hát ennyi!

remélem annyira nem zavaros, csak siettem.....
Vendég

aranykavics!

köszi a hosszú választ!
Jó türelmes voltál, megérdemelted igazán a kisbabádat:-))
Én addig nem fogom kibírni.
Beírom a 3. napi hormoneredményeimet, lehet, hogy valakinek lesz hozzáfűznivalója:

TSH: 1,710
Prolactin:18
FSH:4,6
LH:7,0
Tesztoszteron: 107*

*
ez állítólag elég magas, tipikus PCOS
Inzulint nem néztek és a Progira azt mondta a doki, hogy használható értéket csak a mensi előtti 7. napon kapunk, azt meg nálam ugye nem lehet tudni, hogy mikor van, így azt nem néztek.
A barnázgatás miatt gondolom, hogy nincs PÉ-m.
Én még csak 3x 500 mg-ot szedek, tehét még emelhetem bőven.

noann
noann

Látom, megtaláltad ezt a topicot is. Remélem itt több segítséget kapsz. Itt "sajnos" elég sokan vagyunk.
vicky79
Budapest III. kerület

igen, megtaláltam!
nagyon köszi a segítséget!
Biztos foglak még Titeket nyaggatni a hülye kérdéseimmel:-)

noann
noann

Sziasztok!

Norka én nagyon örültem a híreidnek.Itt vidéken nagyon kevesen tudják mi is az a PCOS. Ha az orvos diagnosztizálja mindjárt az inszemet és a lombikot javasolja pedig szerintem azt kéne kivizsgálni mi okozza ezt a számunkra nagy mumust. Sőt szerintem még különböző forumokra is szükség lenne mert mindenki sajnos nem jut internethez és csak a dokik méreg drága kezeléseire számíthat. Tudod a remény olyan,mint a hold, elfogy és minig kell neki valami változás, hogy újra megnőljön. Szükség lene vidéken is a segítségre!!!!

Vera
vvera75

Vera!

Norkával az élen mi is éppen ezen dolgozunk!
Ezért kellene minél több kártya, h. minél több ember, minél több helyen tudja teríteni.
Lehetne vinni nőgyógyászati várókba, bőrgyógyászati várókba, kozmetikusokhoz, fodrászhoz, akárhova, ahol sok-sok nő fordul meg naponta. Pont azért, h. minél több emberhez eljusson az infó.
Ehhez viszont pénz kell, mert ingyen sajnos senki nem nyomtat ilyeneket.
(Aki esetleg szeretne v. tudna segíteni, a honlapon található számlaszámon megteheti bármikor. Előre is köszi!)

Noann!

Szerintem, ha a 12. naptól érzel vmi motoszkálást, akkor az már jó jel!
Lehet, h. Pé készülődik!
Nem tudod megnézetni UH-gal?
Azért két hónap alatt ne várj csodát a mettől sem!
Kell neki egy kis idő, mire rendet tesz odabenn! A PCOS-d sem két nap alatt alakult ki, hanem évek alatt! Ehhez képest a fél év nem olyan sok! :wink:

rambóka

Sziasztok Lányok,

szép jó reggelt mindenkinek ezen a csodás szürke esős reggelen!! :cry:

sajna nem jött össze ez a hónap! kicsit magam alatt vagyok, de hát ez van! :cry:
viszont most sos puregonra lenne szükségem, amit a legtöbb patikában előre rendelni kell. nem tudja vki, h hol lehet puregont venni rögtön?? Blaha v Déli itt hallottam, de nem tudom pontosan hol melyik, címet, telszámot tud vki esetleg pontosabban?????

KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!KÖSZI!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok,

Lafitól most kaptam sms-t, csütörtökön végre kiveszik Hunor babát! De ha rosszabbodik a ctg, akkor azonnal!

Lafim, szorítok nagyon, hogy elég nagy legyen Hunor és minden rendben legyen!!!

Kép

Kép
anyoooka

czinki se címet se telószámot nem tudok, de a déli gyógyitárat elég könnyen megtalálod. ott van a déli pályaudvarral szemben, a 139-es busz megállójánál.

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem! :(

25.-én elkezdtem vérezgetni írtam nektek,hogy örülök mert megjött végre egyszer spontán a mensim,de nem erősödött meg hanem mostmár a 8.napja csak pecsételget nem tudom mi lehet, mindentől hányingerem van szinte már csak a gyümölcsöt tudom meg enni. A hőm hirtelen felugrott 36,4-ről 36,7-re ez jelent valamit? Azt hiszem itt az ideje bejelentkezni a nőgyógyászomhoz. Vagy szerintetek várjak még? A hasam is nagyon sokat görcsöl,vagy is inkább feszít. Van ötletetek mi lehet ez?

Bocsánat, hogy már megint a kérdéseimel zavarlak benneteket.
:oops:
Vera
vvera75

Vera, terhességi teszt?! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Szia Anyoooka!

Nem néztem mostanába. A hőgörbémet fel tettem,de közbekiderűlt,hogy nem jól mértem. Nem a nyelvem alatt és így alacsonyak voltak az értékek. :( Miért akkor is vérezhetek?

Vera
vvera75

Hát, nem normális, de vérezgethetsz! Vegyél egy tesztet, csináld meg és ha pozitív akkor gyorsan menj dokihoz! És szerintem nem kell megvárni a reggeli pisit! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Volt ithon tesztem és megcsináltam gyorssan. Sajnos nem mutatott terhesget. :( Marad az orvos sajna. Most aztán izgulok,hogy mit mond. Köszönöm a segítséget!
vvera75

Monee: sajnálom!!! :cry: hsg-re nem mész?

én jövő kedden megyek hsg-re, holnapra megpróbálok elintézni egy hormonvizsg-t. kiváncsi vagyok, h hormonjaim hogy alakultak.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb... :cry:

Nagyon kellene már egy friss kismami! :(

Ami azt illeti én teljes mértékben lemondtam arról, hogy a Met segítsen rajtam: ha lehet ezt mondani, teljesen leromlott az életminőségem mióta Met-ezek, előtte is voltak rosszulléteim, de ma mindenn napom szenvedés: szinte mindennap hipózok hol kevésbé hol jobban, fáj a gyomrom, fogytam amit nagyon nem akartam, nem segít az édesség utáni vágy csökkentésében sem (csak azért nem falom az édességet, mert próbálok észérvekkel hatni magamra, de nagyon nehéz), a napi 5* étkezés is kivitelezhetelen számomra, nem beszélve arról, hogy a munkahelyemen és környékén nem nagyon van olyan lelőhely ahol számomra is fogyasztható ételeket lehet kapni+ amit ehetek, sokszor számomra annyira íztelen/nem ízlik, hogy inkább nem is eszem, totál levert és fáradt vagyok, néha még depis is, szerencsére a párom ki szokott rángatni az önsajnálatból, de ez akkor sem normális így...Szóval alig várom, hogy január 3 legyen és vagy kapok egy új gyogyit kevesebb mellék hatással és több hatékonysággal, vagy asszem ennyi volt!:-( Csak azért nem szeretnék életem végéig gyógyszert szedni, hogy állandó rosszulléteim legyenek+ ráadásul nem is hat! Bocsánat a panaszáradatért, de egyszerűen kijött! Remélem megértitek, hogy ezért hanyagoltam és hanyagolni fogom egy kicsit a babanetet, de mindig olvasni foglak benneteket és továbbra is drukkolok, és néha persze írok is majd, de most úgy érzem itt az ideje, hogy új célokat keressek a babatéma helyett! Puszi mindenkinek!
Vendég

Tücsi hidd el lesz ez jobb is.

mekkora adagot szedsz most metből? És mennyi ideje is szeded?

én is rengeteget szenvedtem az elején, de ha nagyon lecsökkented az adagot, el lehet viselni. aztán szép lassan lehet kezdeni növelni. akkor sztem te nem csökkentetted le eléggé, ha ennyit hipózol, és ilyen rosszul vagy. hosszú hetek hónapok alatt szép lassan hozzá lehet ám szokni, ezt én mondom, mert én aztán nyavalyogtam itt eleget az elején, tudod én is nagyon szenvedtem. és én is úgy érzem, a nagy semmiért, mert az inzulinom nem moccant semmit a met hatására.

ha megpróbálod az avandát, meglátod sokkal jobb lesz az életminőséged. nekem rögtön elmúltak a hipók, az állandó éhségérzet, én azért nem bírom szedni, mert a vízvisszatartás székrekedést, ezáltal aranyeret és hólyaghurutot csinál, úgyhogy bármi is lesz az eredmény, vissza kell állnom majd metre.

nekem ké-három hónapig is eltartott a mettel a szar időszak, a bőrőm annyira csúnyán leromlott, hogy ihaj, aztán 3 hónap után szép lassan elkezdett javulni a bőröm, és már meg se kottyant az a 250 gr. met! :lol: :lol: :lol:

kész, aki ilyen alkat, nekünk ez van, nehezebben szokunk hozzá, azért nem az a megoldás, hogy abbahagyod a metet, és tuti biztos hat neked, hidd el.

zsizsik is nagyon sokat kesergett az elején, hogy jajj nem hat, aztán nézd meg mi lett belőle, bombanő, annyit fogyott!

kitartás, és ha még mindig rosszul vagy, tessék tovább csökkenteni az adagot.

Kép

Kép
rejo

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?