Szia Szidi!
Az Ikea szoba szinte teljesen olyan, mint egy otthoni szoba, csak egy kicsit ömlesztve. Van benne franciaágy, képek, kis konyharész az apukáknak, fürdőkád, bordásfal, bábaszék, kötél, labda....
A labdához és a bábaszékhez nekem is volt szerencsém, bár én az infúzió miatt végül lemaradtam az Ikea szobáról, de ez utóbbiakat mindenkinek ajánlom teljes szívemböl, sokkal kellemesebb rajtuk vajúdni.
Szóval, az Ikea szoba egyáltalán nem kórház szagú, olyannyira nem, hogy semmilyen müszer nincs benne, és a müszeres segédlet szükségessége kizáró ok az ott szülésnél.
Dokik közül bátran ajánlom neked bármelyik Bálint dokit is, van belölük három is, de tudomásom szerint egyikük már nem vállal új betegeket. Ő volt az én orvosom, Dr. Bálint Sándor, és imádtam...
A testvérét, Dr. Bálint Mihálynak hívják, Cory hozzá jár, töle megtudhatsz többet is, a fiát pedig Dr. Bálint Balázsnak, ha jól emlékszem, de ez nem biztos. Mindenesetre irtó szimpatikus és kedves fiatalember, nagyon figyelmes és együttérzö.
Tanfolyam: Van szüléselőkészítö tanfolyam, itt magáról a terhességröl, a szülésröl és a szülés utáni kórházi tartózkodásról, a baba elsö néhány napjáról kapsz nagyon sok infot. És van egy baba-mama klub is, ahol pedig a bizonytalan kismamákat tanítják meg a babával való bánásmódra, a fürdetésre, öltöztetésre, stb. Bár szerintem ebbe szülés után, már a kórházban belejössz, ha mersz kérdezni és rooming-in-be kéred magad.
Puszi:
Dia