Savitri, a kimondott vágyak előbb valósulnak meg!
És látom, Te tényleg éjszaka álmodozol!!! 1. számú Girasol (annek nincs is csajneve, jé!) a befutó nálam. Vagy nem kellett szavazni...?
Az Oopa meg azért jó, mert szinte csak fehérneműt kell alá venni! És akkor nem fogod tudni, hogy mi miatt néznek... Amúgy gyönyörűűűűű! És hogy hozod össze a kínai kabát-Oopa kendő kombót?
Na, befejezem a mókázást, bocsánat, de olyan jó hírt kaptam! Jézuska valami olyasmit ígért meg nekem (pedig nem hiszem, hogy különösebben jól viselkedtem volna, a hajnali sírdogálást sem buddhista módos mosolyogva tűrtem...), ami által kénytelen vagyok megint hinni benne!!!!
Amúgy a majdnem 9 éves fiam még hisz benne, de már kicsit megingott, mert a Hegyi Marci azt mondta, hogy MINDEN az anyukája. Hál'istennek fiam szerint Hegyi Marci össze-vissza beszél, mert az oké, hogy a fogtündér meg a jézuska NŐ, de a Mikulásról ezt azért nem hiszi el...
Pindi, nem hagyhatom ki: gratulálok, ez azért komoly lehetett! A legjobb fogyókúra a szoptatás és a gyermekhurcibálás!!! Tapasztalatból...
orsi