Új privát üzeneted érkezett!

Fioona!

Jaj de sajnálom... :( :( Csak nem beázott??? Jól emlékszem,hogy Te írtad,hogy nálatok is szokott penészesedni a fal?
Remélem rendeződnek a dolgok!!!!

Aranyos lehet Oli ahogy beszélget! :)
Samu is néha magyaráz a napocskájának (meg nagyon ki tud akadni,hogy nem éri el :D)
és azt vettem észre,hogy sokkal mélyebb hangja van mint a Dominak volt....

Vicky!

Az a helyzet,hogy a Apa szeme zöld,az enyém meg barna...na ebből lett Domi világoskék szeme...:D
Meg úgy látszik Samunak is kék lesz...
Amit múltkor Fioona belinkelt,egy szemszín kalkulátort...(vagy mi is a neve) na aszerint nekünk a legkisebb esély a kék szemű gyerekre van... :)

Pinkiné!

Karácsony...nekünk már csak 1 ajándék hiányzik! :lol:

Marietta!

Nagyon szép a kis Pocaklakód!

Rólunk:
Voltunk megint az oviban...hát nem kecsegtettek semi jóval most...megtudták,hogy van Samu.Egyből máshogy álltak a dolgokhoz. :? :(

Samu már csak 1-szer kel fel éjszaka! :lol:
Amikor ébren van,nézegeti a napocskáját,meg a többi játékát,és megakarja fogni,legalábbis nyúl feléjük,persze még ökölbeszorított kézzel.

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Jaj Draga Lanyok,ne haragudjatok,hoyg nem jovok mostansag.....
Koszonom a hianyolast,nagyon aranyosak vagytok,jol esik!

Sajnos nincsenek jo napjaink...
Nagyim mar nagyon-nagyon beteg :cry:
Hetvegen gyakorlatilag elbucsuztunk tole....most ujra bevittuk a korhazba,mert mar nem tud mozogni,wcre sem tud mar menni,felallni sem,ulni is segotseggel....allando felugyeletre szorul..
A legrosszabb,hoyg o nagyon jol tudja mi van,agyilag egesz jol van,persze hol igy,hol ugy.Es bucsuzkodott mindenkitol,meg nosztalgiazott..de nagyon-nagyon rossz igy latni.. :cry: :cry:
En annyit sirok :lol: :lol: Tudom,hoyg ez az elet rendje,de szornyu ezt nezni....es azt kivanom,hoyg aludjon el almaban...es mar ne szenvedjen...mert ez borzaszto :cry:
Az orvosok szerint lehetnek napjai is es akar honapjai is..de en azt kivanom neki,hoyg mar ne tartson sokaig :cry: :cry: :cry:
Olyanokat mondott,hoyg meg most is a fulembe cseng,es elfog a boges..allandoan,barmikor,barhol....
Attilat is csak nezte es mondta neki,hoyg jaj Veled mar nem fogok jatszani......es olyan,de olyan szepeket mondott mindenkinek....meg,hoyg mennyire szeret minket...
Most is potyognak a konnyeim... :cry:
Szoval ne haragudjtaok,de most nincs nagyon kedvem irni....

Egyebkent Attila nagyon sokat sir,es ebred is ejszaka,bujik a fog,de mar nagyon-nagyon szenved o is,en is.....
Es aggodom,mert nem fordul hatrol hasra....hadrol hatra meg csak akkor,ha kedve tartja,de ritkan...2 hos korbana elkezdte,de aztan azota rotkan gyakorolja...a vedono azt mondta ne aggodjak 6 hos korig,akkor is "eleg" ha forog...na de aggodom akkor is.....

Na meg megjott vagy mi,de nem igazan,csak olyan barna folyas par napja...ez normalis??Volt ilyen valakinek???

Szoval nem vagyok jo passzban....puszi Mindenkinek,igerem,jovok!Remelem Mindenki jol van,sajnos visszaolvasni nem tudok,de gondolok Mindenkire!

Adri elokerult mar?

Kép

Kép
arwen07

Drága Arwen sok-sok kitartást Nektek!

Tudom min mentek most keresztül, Én anyukámmal csináltam ezt végig. :cry: :cry:
Keserves minden pillanat, de mégis olyan szép, hiszen talán sosem beszélgetett az ember ennyire őszintén és szeretettel a másikkal. :roll:
Hidd el, Nagyidnak az a legfontosabb, hogy vele vagytok, lát benneteket mindennap. Számára ez egy hatalmas megnyugtatás hogy mellette van a családja, hogy szeretitek Őt.
Ha majd vége lesz, mindannyiatoknak tiszta lesz a lelkiismerete, hogy mellette voltatok, akármennyire is fog fájni. :( :( Ő pedig a családja körében, szeretettel körülvéve fog tudni bucsút venni a földi léttől.

Sajnálom, hogy a kis Manó így megszenvedi a fogzást :( A kettő együtt lelkileg biztosan nem egyszerű, dehát ahogy egy nagyon kedves református lelkész barátom mondta: " A Jó Isten mindig csak annyi terhet rak a vállunkra, amiről tudja hogy megbírkózunk vele, s ettől jobb emberek leszünk".

Képzeljétek, mi meg Apával úgy döntöttünk másik dokihoz megyek. :roll: Szuper kedves a mostani, csak éppen a Bajcsy kórház nem a felszereltségéről híres és hát a dokinak nincs magánrendelése csak az SZTK. Apa meg nem szeretné, ha a sok bacis, beteg ember között üldögélnék, várva a sorunk. Így most hétfőn de. elmegyek ahhoz a dokihoz, aki anno a pco gyanúval vizsgált. Egy nagyon helyes, fiatal doki a Péterfy szülészetén dolgozik és legalább láthatom a Manót megint :)

Képzeljétek, holnap du. megkapjuk a ház vételárát :)
Aztán hétfőn már jönnek az emberek. Reggel 1/4 8-ra!!! jön a villanyszerelő, 8-ra meg jönnek a nyílászárókat cserélni :) Szóval beindul az üzem, nagy mértékben :) De karácsony előtt már készen leszünk :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

sziasztok!

Arwen, de jó, hogy benéztél! Nagyon sajnálom a mamádat, sok erőt Nektek! Ez a legnehezebb, elengedni, akit szeretünk :(

Pinkiné, kérünk fotót, ha újra mész dokihoz!!!!!!!!!!! Jól felpörögtek nálatok az események :D :D

Orsi, hihetetlen ez az ovi :evil: Nem azért fizetünk adót, hogy a gyerekeinknek fenntartsák ezeket az intézményeket? Bezzeg a sok nagycsaládos kisebbségnek, aki életében egy forintot nem adózott, felveszik a gyerekét :evil: :evil: Kíváncsi vagyok, mi lesz végül Domival, felveszik-e vagy nem.

Nikó, én is úgy vagyok a vonalzóval, mint Te, majd babásat, minek nézegessem, ahogy telnek a hónapok egymás után? :? Köszönöm, jól vagyok, semmi tünet,csak a pocim kicsit fájdogál, meg estére majd szétdurran, akkora... :D Vettem teszteket, de még 1 hetet ki kell bírnom, ha addig élek is! :D Te hogy vagy? Hol tartasz a ciklusban?

Kép
vickybabe

Arwen! Nagyon sajnálom, ami a nagyiddal van. :cry:

Egy gyors kérdésem lenne: Hogy kell rögzíteni a gyertyákat az ádventi koszorún?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Akrisz én pont tegnap csináltam meg a koszorút,nekem szalma az alap és abba virágosok általhasznált drótot tettem (kb 3 cm lóg ki )és szép lassan rászúrtam a gyertyákat.

ma az ikeában voltunk a másik topicból két csajszival.nagyon jó nap volt ,teszteltük az új járgány és isteni!!!

Arwen nagyon sajnálom a Nagyidat és sok erőt és kitartást kivánok nektek!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, én ma csináltam :D

Krisz, én gyertyatüskét használtam, hobby boltokban árulják, én az Árkádban vettem. :D

Kép
vickybabe

De jó, lehet az Árkádban kapni? Melyik boltban?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Arween! Sok-sok erőt kívánok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicky, a ciklusom úgy áll, hogy nov 7-én volt a mensim első napja. Tehát még van időm. Bár bármikor összejöhet a babuci, mindegy mikor volt meg. /Ezzel biztatom magam, hogy hátha tőle fáj a pocim, és nem valami nincs rendben./
Úgy gondoltam, hogy 10-ig, ha nem jön meg, akkor csinálok tesztet, már ha addig kibírom. :wink:

Tegnap én is díszítgettem egy kicsit a lakást.

Nikó

Kép
nikóska

Arwen!

Sajnálom a Nagyidat nagyon! Én is átérzem a helyzetet...csak pár hónapja halt meg a mamám..:( ő is kórházban volt, 2 hétig.Sajnos mi nem is tudtuk meglátogatni,bár anyu azt mondta,hogy job is hogy nem láttam abban az állapotban,és csak a jóra fogok emlékezni...
Sok erőt kívánok most Neked!

Krisz!

Mi úgy szoktuk rátenni a boltban (virágkötő volnék :D) a gyertyát a koszorúra,hogy a drótokat felhevítjük pl öngyújtóval és így nagyon könnyen beleszúrható a gyertyába.

Vicky!
Már csak egy hét!!!!! :lol: :lol:

Ovi: ...hát igen...iszonyat ami nálunk folyik ezen a téren. Ez a második ovi amit nézünk..az első már akkor elutasított,amikor még azt sem tudták,hogy terhes vagyok.Nincs helyük sok a gyerek.Most ez a második kijelentette,hogy nekünk szülőknek kell összefogyni a polgármesterrel kéne beszélni, bla bla bla...De könyörgöm..mire elérnénk bármit is,már iskolás lesz Domi...ha elérnénk egyáltalán valamit is...Szegény gyerek meg megzakkan itthon,barátok nélkül stb...

Nikó!

Drukkolok!!! :wink:

KépKépKépKép
*orsi*

hú bocsi a helyesírási hibákért...(pl:összefogyni hihi) :D

KépKépKépKép
*orsi*

Marietta! Nagyon édi a kis maszatkád képe! :wink: :D Már kérdeztem, csak lehet, hogy elkerülte a figyelmedet... Szóval akkor Kistarcsán fogsz szülni?

Hova tűntetek lányok???? Adri, Nándorka, Fio, Hajni, Meri gyeretek! Lehet, hogy kihagytam valakit.. :oops:

A spenót maradékai:
Kép

Ácsorgunk:

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

sziasztok,

Krisz, szép dolog az a spenótevés :lol: :lol: :lol: Az Árkádban azt hiszem az 1. emelten a mozgólépcső mellett van egy hobbybolt, ott vettem :D

Nikó, nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön meg!!! :D

Orsi, bizony, de 1 hét még nagyon hosszú idő, próbálom elterelni a gondolataimat, de ez egyre nehezebb...Nincs olyan, hogy kötelesek óvodai helyet biztosítani, csak esetleg egy másik oviban? És ha visszamennél dolgozni, akkor fizess babysittert, vagy hogy gondolják??

Kép
vickybabe

Angyalkrisz!

ja tényleg ne haragudj hogy nem válaszoltam pedig akkor még az eszembe is volt!

Igen Kistarcsán fogok szülni!!! Azt hallottam (nem mostanában) hogy szépen felújították a szülőszobákat is! Neked hogy tetszett a hely!!!

Nikó!

Mennek drukkjaim!!!!

Vicky!

Neked is, továbbra is!!!!!!!!
csipcsab

Ja elfelejtettem!!

Hát nem semmi Csenge,és milyen biztos lábakon áll!!!!!!!!!! :lol:
Nagyon ari!!
csipcsab

Krisz, Marietta, az jó hír, hogy felújítják, ha egyszer eljutok oda, én is ott fogok, legalábbis oda tartozom területileg. :D

Kép
vickybabe

Marietta, Vicky, területileg én is Kistarcsára tartozom, de nekem nem tetszik, hogy gyakorlatilag csak autóval közelíthető meg a kórház, mert egyébként nagyon körülményes :( És hát jártam én a kistarcsai kórházba orvoshoz és nem voltam elájulva a látottaktól. Több az etnika 1 nm-en, mint a .....

Így valszeg a Péterfyben fogok szülni, mert ott van a doki, akit meg fogok kérni a terhesgondozásra. :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Marietta!

Nagyon szépek a szülőszobák! Mindegyik más színű, és mindben van vajúdókád (azt majd próbáld ki, nagyon jó), labda. És lehet hallgatni saját cd-t is közben, van lejátszó, de ott is vannak meditációs zenék. Az ágyaknak a fejrészét lehet emelni, tehát ülve is lehet szülni. Van külön vajúdószoba, ahol tv-t is lehet nézni, meg újságok vannak, bár engem akkor már nem igazán érdekeltek ezek a dolgok, inkább a táj szépségében gyönyörködtem... :lol: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Egyébként vannak 2 személyes szobák (alapítványi), és 1 személyes szobák is (családi), ezekkel ki lehet kerülni a "kisebbséget", bár én nem igazán találkoztam velük. A szülőszobák, meg ugyebár 1személyesek. én alapítványi szobában voltam, ez 3000/nap, de legközelebb biztos, hogy családiba megyek, mert akkor férj is ott aludhat, és nekem nagyon szükségem lett volna a lelki támaszra most is, de a többi szobába nem jöhetnek be látogatók, csak a családiba. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy azt mondják, hogy ez az ország egyik legmodernebb szülészete... :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Krisz, jól hangzik ez a családi szoba, én mindenképp azt szeretném, hogy apa is ott tudjon lenni, amikor csak akar. De gondolom ez szerencse dolga, hogy épp van-e szabad hely ott...

Kép
vickybabe

Angyalkrisz!

Én is ezeket hallottam!!

Vicky!

Előre kell szólnod hogy majd milyen szobában szeretnél lenni!!!!!!

Pinkiné!

Engem tavaly tavasszal ott műtöttek és nem volt semmi gondom a kórházzal!! Állandó orvosom volt/van,úgyhogy engem a többiek nem érdekelnek!!!!
4 ágyas szobába voltam,külön fürdő wc volt nekünk,légkondi stb...... Nekem nem volt bajom!! Hát kinek hogy!!!!
csipcsab

Krisz!

Te kipróbáltad a vajudókádat??? Ha igen milyen volt???
csipcsab

Marietta! Igen, kipróbáltam a kádat. 1 órát voltam benne miután elment a magzatvíz. Jó volt a meleg víz... :wink:

Családi szoba: igen, előre kell szólni, ugyanúgy mint az alapítványiért. Én is első éjszaka(hajnal1től...) nem oda kerültem, mert mindegyikbe voltak, de betettek a teljesen üres császáros őrzőbe, és reggel átkerültem az alapítványiba, mikor lett hely. Gondolom a családival is így van, de arra kevesebben pályáznak, mert 10.000/nap.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Már tudom, kiket felejtettem ki a tegnapi felsorolásból :oops: : Porsi, Bodzi, Szeri, Ragota. Vagy van még valaki???

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

sziasztok!

Tényleg nagyon eltűnt mindenki! Vagy csak én érek nagyon rá???

Nándorka, Fioona, Porsi, Ágota, Szeri, Adri, Esztora, Hajni, Meri, merre jártok?????

V.

Kép
vickybabe

Édesek vagytok, h hiányoltok!!! írok is pár sort, csak azért nme jöttem, mert Apánk külföldön, és mind2 gyereknek én kellek. hiába van itt a nagymama, fektetni csak én vagyok jó.

Viki, jó könyvek! Kívánom, h úgy emlékezz vissza rájuk, mint életed legszebb könyvei...! :wink:
Elhsizem, h nehéz az 1 hét. Drukkhegyek változatlanul vonulnak felétek, remélem, érzed!!!

Vajúdókád: jó lehet. Nekem az IStvánban nem tudtak állítani a légkondin, úgyhogy végül nem szálltam be. Május ellenére így túl hűvös volt fürdéshez. Meg mikorra kifolyt a víz, majdnem Doró is kinn volt.

Csajok, tudom, mindenkinek lehetnek különböző ilyen-olyan tapasztalatai, de én valahogy mindig úgy voltam, h sajnáltam azt, akit szidnak, hátrányosan megkülönböztetnek stb. Én fehér családba születtem, de akármilyenbe születhettem volna. Dorka babám is, és mindannyian. És fáj, ha arra gondolok, h Doró ha nem éppen hozzám jön, hanem egy barna bőrű családba, akkor kicsit rosszabbat gondolnak róla már a bőrszíne alapján. Ezt muszáj volt megírnom, bár nem szívesen tettem, mert nagyon bírlak Titeket! :)

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Szerintetek lehet valami baja a babámnak attól, ha takarítok, és fertőtlenítőszert használok, és valamennyire belélegzem? Úgy vigyázok, hogy tényleg csak egy csöppet használjak, és csak akkor, ha már nagyon muszáj, dehát néha csak fel kell mosni egy kis fertőtlenítőszeres vízzel. Csak az a bajom, hogy úgy megfájdul a flóraszept, meg a domestos szagától a fejem, még ha csak nagyon picit is használok belőlük, és pedig próbálok olyankor nem levegőt venni, de mégis valamennyit belélegzek.
Lehet valami baja, szerintetek?

Köszi előre is, mert emiatt most kicsit aggódom.

Sziasztok: Évi

Kép
evisan

Dorka, alapjáraton Én is egyetértek Veled. Találkoztam már tisztességes barna börűvel, volt 1-2 kedves osztálytársam is. De sjnos az átlag nem ez. Tudom, hogy mindenki úgy boldogul ahogy tud, de én nem szeretem őket. Amikor 85 ember jön meglátogatni egyet és hangoskodnak, ordibálnak, buliznak, azt én nem csípem. Meg lehet érte vetni és kövezni ez van. Sajnos nem egy barátomat verték már meg barnabörű fiatalok, csak úgy, heccből. Pedig szerencsétlen ember nem csinált semmit.

Mellesleg számomra a Péterfy mellett szól az is, hogy van csecsemő-intenzív osztályuk/koraszülött osztályuk ne adj Isten, ha baj lenne. Velem egy kórházban lenne a pici és nem tőlem kilométerekre.

Én személy szerint Porsiékról annyit tudok, hogy Ákos gyakorlatilag befejezte a nappali alvást (max. fél órákat szunyál), így eléggé feszített a nap :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné, a legfontosabb, h biztonságban érezzétek magatokat! De úgysem lesz gond!
Dehogy kövezek és vetek én meg bárkit. Épp arról van szó, h nem...
Amúgy én is tartottam tőle az Istvánban, h gond lesz ebből a látogatásos dologból. Mert ott be lehetett menni a szobákba látogatni, és bizony láttam sírva jönni anyukát a szobából, h ezren vannak benn, ő meg csendet és a szoptatáshoz nyugalmat szeretne. Ez engem is zavart volna, az biztos. Azt gondolom, ez a kórház felelőssége is, h vigyázzon jobban az ideiglenes lakóira. H tartassa be a házirendet, tájékoztasson és figyelmeztessen. Az, h kint lóg a falon, édeskevés. Borzasztó az, ha az embernek abban az érzékeny állapotában kell egyezkedni másokkal. Akkor lazításra, és h a picire és magára kellene h tudjon figyelni, arra lenne szükség.
Most nosztalgiába is estem, milyen szépek is azok az első napok (is). De jó lesz Nektek! :)

Nekem nemsoká 5 éve, h először átéltem ezt.
Nem tudom, mit gondoltok róla, mióta szültem, bennem az van, h vhogy át kéne adni a gyerekeknek azt, mi is az, h születésnap. Nem csak torta meg gyertya, hanem emlékezés arra a különleges napra, a születés csodájára.

Szegény Porsika, húzós lehet! És ez már régóta tart?

Pinkiné, Apa hogy várja Kicsipinkit? És kinek mondtátok már el?

Kép

Kép
nán-dorka

itt vagyok ám én is!
Ricsi itthon van így a sok elmaradt dolgomat pótolom!

a bőrszín kérdesre nálunk képzeljétek a bejössz szembe szülőszoba
balra "szines folyosó" jobbra "fehér".őszinte leszek nem bántam..

este Kowalsky koncerten voltunk most persze jó álmos vagyok na mindegy.

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok,

Dorka, Esztora, jó, hogy benéztetek!

Szegény Porsinak akkor nem lehet egyszerű mostanában...

Dorka, köszönöm a drukkokat, már csak 4 nap!!! Bőrszín témában elméletileg egyetértek Veled, alapvetően semmi bajom semmilyen nációval, munkámból adódóan is sokat utazom és rengeteg féle nációval találkozom. Viszont nagyon sok a rossz tapasztalatom, miután etnikummal sűrűn ellátott kisvárosban nőttem fel. Ismertem azt a tanárt és családját is, akit tavaly Borsodban agyonvertek, ami persze csak a jéghegy csúcsa. Szóval ezek után sajnos nem tudok előítéletmentes lenni, bármennyire is szeretnék, és én tuti a "fehér folyosót" választanám :D

Pinkiné, az a lényeg, hogy biztonságban érezd magad, magatokat, a doki és kórház választásnál, semmi más nem számít!

Evisan, szerintem ha használod, ne szagolj töményen bele és ha lehet, nyitott ablaknál, akkor biztosan nem lesz semmi gond. DE erről a lányok biztos többet tudnak...

Pussz, többiek hol vagytok???

Kép
vickybabe

Pinkiné! Kistarcsán is van koraszülött, csecsemőintenzív osztály. Akivel egy szobában voltam, annak koraszülött volt a pici (1800 gramm), és állandóan járt szoptatni arra az osztályra, aztán mikor kezdett megerősödni a kisfiú, akkor kiadták neki, és mellette lehetett már a rendes osztályon.

Ja, és itt elég rendesen betartatják a házirendet, mondom a férjemet sem engedték be, nagyon odafigyeltek rá, hogy látogató ne legyen a szobákban...

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Pinkiné!

Én teljesen megértelek hogy biztonságba szeretnéd tudni magatokat!!!

De igaza van Angyalkrisznak a tarcsai kórházzal kapcsolatban!!!!

Ugye nekem Pesten csinálták az inszeminációt,az egyik professzor!!! És utána is hozzá kellett járnom miután sikerült!!! Aztán mondtam neki hogy szertnék visszamenni mostmár a régi orvosomhoz ,akit egyébként ő tanított annak idején!! Azt mondta hogy csak egy kérdése lenne!!!! Melyik kórházba szülnék akkor!!!!!
Mondtam neki hogy kistarcsán,azt mondta akkor semmi akadálya mert jó a kórház koraszülött osztálya és ez a lényeg!!!! Így rábolintott a dologra!!!!
csipcsab

A kisebbséggel nekem sincs bajom mert vannak köztük normálisak is ,de sajnos az a kevés!!! Ez sajnos tapasztalat!!!!!
Úgyhogy egyetértek Pinkiné és Vicky hozzászólásával!!!!!
csipcsab

Sziasztok,

tegnap írtam egy jó hosszút, de a babanet megszivatott, utána meg már nem volt időm. :(

Sajnos mióta dolgozom egyre kevesebb idő jut a netezésre. :(

Arwen:
sajnálom a nagyid. Kívánom, h minden úgy történjen, ahogy Neki a legjobb.

Orsi:
sztem kék szemű lesz Soma.:)

Krisszi:
nagyon szép Csenge. És nagyon ügyes is. :)

Kismamik:
olyan izgi ez, melyik H, melyik doki. :)
Kívánom, h a lehető legjobban döntsetek és legyen életetek legszebb napja a szülés.

Dréga Vicky:
nincs nap, h ne gondolnék Rád(tok).
Remélem pár nap és a lap tetején a Te teszted fog fogadni. :)

Fioo:
mi történt?

Nándorka:
nekem sem voltak előítéleteim, de sajnos az élet nem engem igazolt.:evil: :evil: :evil: Én Marcival az utolsó nap a H-ban ilyen nő mellett voltam. Hát tudod... ha még 1 nap én hazaszöktem volna. :?
Most lehet, h bunkó vagyok, de megmondtam a dokimnak szülés előtt, h rendezzen nekem 1 ágyas szobát. Mondta, h természetes, megért.

Mi jól vagyunk. Lilla 5.5 kg és 56-8 cm.
Sezrdán megkapta a 2 hós oltást és a Róta ellenit is.
Nagyon jól viselte, bátrabb, mint az anyja. :)
Marcim is jól van, egyre nagyfiúbb. :) Várja a karácsonyt nagyon.
Én dolgozom, ilyenkor hiányzik Lilla nagyon, persze Marci is, de mégis jó emberek között lenni. :)
Lillu továbbra is mintababa, eszik -.alszik.
A napirendük ( amit Ő alakított így) így néz ki kb.
reggel: 8-10 között kel, kaja
kb 11-ig van fent , addig elvan, játszunk vele, majd alvás
1-2 között kaja, majd alvás az udvaron 2-3 órát
5-6 kaja, majd játék, fél óra bóbiskolás
fél8-8 fürcsi
utána nézelődik
9-10 kaja, majd alvás
és hajnali 5-6 körül kel enni, majd alvás reggelig.
Asszem nem panaszkodhatok. :)

Na, most bepótoltam a lemaradást. :)

Kép
Kép
h@jni

Pinkiné!

Nemsokára mehettek uh-ra!!! Gondolom nagyon várod már!!! Aztán kérjél képet és majd mutizd meg nekünk is!!!!! Hétfőn reggel mentek????
csipcsab

Hajni, nagyon jó kis napirend. Elmondom Dorkának, hátha kedvet kap hozzá!

Képzeljétek, nem tudom, a náthásság miatt vagy mi, de gyakorlatilag 2 óránként ébred éjjelente. És néha még a visszaalvás sem egyszerű. Tudtam, h nem tart örökké a jó világ, de erre azért nem számítottam...!

Arwen, nagyon sajnálom a nagymamidat. Nagyon nehéz lehet, de tudd, milyen fontos ez neki, h beszélhet Veletek. Sok-sok erőt kívánok!

Megértelek, Viki, meg Hajnit is és mindenkit, le is zárhatjuk a témát. Nekem is vegyes tapasztalataim vannak (mondjuk a magyarokkal is :wink: ), csak nekem fixaideám, h rosszabb lesz a helyzet, ha nem adjuk meg az egyes embereknek, h bizonyíthassanak.
Nálunk nem lehetett választani folyosót, így iylen döntés elé nem kerültem. Speciel én szívesen lettem egyágyasban, de méregdrága volt.

Hajni, 5 és fél kiló, az szép.

HA minden igaz, hozok tortás képet. :wink: Ma ünnepeltük Dorót, holnap a fiút.

Kép

Kép
nán-dorka

Kép Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni, köszönöm, hogy gondolsz Rám! Lilla baba igazán kis tündér lehet :D

Dorka, sok boldog féléves szülinapot Dorkának!!! Hogy repül az idő, még most született!!! :D

Csajok, én nagyon kezdek parázni, ahogy közeleg az igazság pillanata. Sajnos úgy érzem, hogy megint csalódni fogok és ezt az érzést már előre utálom...próbálok ellene tenni, és pozitív dolgokra gondolni, készülődünk a karácsonyra, ma már a fát is megvettük, most lesz a párom szülinapja is, de nagyon nehéz még így is...

Pusszantás Nektek!

Kép
vickybabe

Jaj, Viki, elhiszem! Most csak a mottódat tudom válaszolni Neked. És azt, h nem tudom elképzelni, h Te ne kapj egy édes babát vmikor. És ezt nem vigaszképpen mondom, hanem mert ezt érzem.

Kép

Kép
nán-dorka

És köszönjük a köszöntést!
És...++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++
++++++++++ ++++++++++++

Kép

Kép
nán-dorka

Eltolódott. Pedig középen is volt egy +
Sebaj, a lényeg, h vegyél még pár könyvet, és teljen el ez a pár nap! Nekem is megdobogósodott a szívem a gondolatra! Melyik lesz a nagy nap, mikor tesztelhetsz?

Kép

Kép
nán-dorka

Dorka, köszönöm :D elvileg kedden vagy szerdán, de inkább szerdán fogok, az messzebb van :D

Kép
vickybabe

Huh csajszik most szállt el az egész hozzászólásom! :(

Na, megpróbálom újra összefoglalni :)

Vicky, én nagyon drukkolok Nektek! :) Huuu, Ti már megvettétek a fát? :) Nálunk műfenyő van, de anyósoméknál minden évben plafonig érő élő fa van :) De apával megállapodtunk, hogy ha Manó már tudja értékelni, áttérünk az élő fára :) Talán még sosem vártam ennyire a Karácsonyt, mint idén :) Majd megpróbálok felrakni képet a régi lakásról és majd az újról, ha készen lesz :)

Nálunk indul holnap a csatatér. :) De tegnap 1 baráti pár segítségével 5 óra alatt gyakorlatilag kipakoltuk a lakást :) Bár maradt még 1-2 apróság, azt hamar megcsináljuk. Aztán átmegyünk anyuhoz, kitakarítunk, befűtünk mert holnap este már ott alszunk :) De lesz velem laptop és vodanet, így tudlak benneteket olvasni :)

Marietta, azt hiszem jövőhéten Én is megveszem a bandázst, mert a farmert már nem kényelmes begombolni. Bár a melegítőgatyó még kényelmes :):):)

Dorka, Apának és Kicsi Pinkinek esti rituáléja van :) Fekszünk az ágyon és Apa simogatja a pocim és beszélgetnek :) Szerintem már alig várják mind ketten, hogy - időben, egészségesen - kint legyen :):):)
Kb. a 7. héten felhatalmaztuk a nagyszülőket, hogy terjesszék az igét :) Van, aki még nem tudja, de az előtt - pl. a varrónő - lebuktam a pocakommal, szóval szerintem 2-3 hét és már mindenki tudni fogja :)

A holnapi uh-ra sajna egyedül megyek, mert jönnek reggel 8-ra ablakot cserélni és hátha szükségük lesz valamire, úgyhogy Apa itthon marad :) De ígérem, hozok képet :):):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Vicky:
++++++++++++++++

Pinkiné:
drukkk holnapra. :)

Nándorka:
boldog 6 hónapot. :)

Csajok:
Nálatok a Jézuska hozza a fát/ajándékokat?

Kép
Kép
h@jni

Vicky!

Én biztos vagyok benne(nem tudom miért) hogy sikerült Nektek is!!!!!! Bízz!!! Én is nagyon féltem és ráadásul nem is készültem a tesztelésre csak úgy hirtelen megcsináltam!!! Aztán láss csodát!!!

Pinkiné!

Jó dolog ez a bandázs!! Sokáig kilehet vele húzni a régi gatyóiddal. Nekem legalábbis beválik!!! Ja és nekem már a melegítőgatyómon is az van!! :lol:
Drukk holnap!! Szupi élmény lesz!!! Várjuk a fotót!!!
csipcsab

Sziasztok lányok!

Sok boldog 6. hót Dorkának!!!

Krisz, A spenótos kép isteni!!! Zoli meg is jegyezte, hogy szegény gyerek, ilyenekkel etetik /utája a spenótot :lol: /.

Vicky +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én nem érzek mostanság semmit, de majd kiderül. Remélem nem cisztásodott be megint a petefészkem. :?

Pinkiné várjuk a képet!

Nikó

Kép
nikóska

Sziasztok4

Nagyon nem olvastam vissza, inkább csak Arwenét. Ez szőrnyű! Még én is bőgök, pedig nem az én nagyim. De ez keserves lehet. :cry:

Igen, afallal van baj. A vadiúj szekrény mögött tiszta penész lett a fal. :x Mégh az egyik szeekrény blokkot is megtámadta. Ki kell dobni. Lillát meg már bezsongattam az új szobával. :cry:
Na mindegy, el kéne költözni. De ez az egész helyzet......áááááááááá.

Mindegy.

Csenge örületes! Dorkának minden jót! :wink:

Oli dumál sikongat, mászik mint az őrült. Sztem a kúszás kimarad. A mászásra pedig nagyon egyedi módszert eszelt ki. Behimbál, majd előre löki magát a lábával. Ekkor pofira esik, de előrébb jutott pár centit. :lol: És ez megy, míg el nem éri amit akart.
Szörnyen akaratos, és céltudatos. Jó-jó sejtettem, de azért még várhatott volna mindennek a kimutatásával. :roll:

Megyek, éhes vagyok, apa éjszakás, és ráadásúl ez az első éjszakája. :cry:

Puszi!

KépKép
KépKép
fioona

Ja, és tegnap elkezdtünk almát enni. Sztem szereti, Laci szerint az anyatejcsit jobban szereti. :lol:

A hajam pedig rövid (na jó, félhosszú) lett. Nagyon élvezem. Nem is tudtam, hogy ennyire zavart a semmilyen frizura. :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?