Mi még nem tudjuk, majd egy-két hét múlva belopódzom Anyuhoz egy potyaultrahangra, és megpróbáljuk kideríteni, mert a 30. heti uh-ig nem bírom ki
Jó az eü kapcsolat, mert ha akarok minden héten mehetek uh-ra.
Ugyan már...ha Ti valóban tudjátok, hogy mit akartok, hogy ez így jó Nektek, és boldogok vagytok, akkor Nektek is és a babának is ez a legfontosabb, és a legjobb. Rajtatok kívül úgysem lát senki bele sem a kapcsolatotokba, sem semmibe. És hogy ki mit mond és gondol erről...a Ti dolgotok annyi, hogy majd 20 év múlva a szemükbe dörgöljétek, hogy tévedtek, és gyönyörű családotok van
Hu...nekem még egy deka ruhám sincs, főleg hogy sehonnan nem öröklünk. Viszont a babakocsi témán pár napja végre túlestünk, és megvettük. Iszonyat mennyit másztam utána a neten, összehasonlítgatások meg minden. Végül egy ABC Design 3 kerekű mellett döntöttünk:
Ilyen csak a miénk piros és fehér, nem fekete és piros. Mi ezt kaptuk a párom szüleitől. Nekem apukám csinálja a pelenkázót, meg hozzá a komódot, de a kiságyat venni fogjuk.
Jah és amit megvettem, mert beleszerettem, az a babának egy
ilyen, mégha tudom is hogy hamar kinövi
Amúgy tényleg nagyon egy cipőben járunk
A laskáfelújítás nálunk épp a végén jár, ebben a hónapban már tuti befejeződik, reményeim szerint egy héten belül, és végre megint rend lesz. Alig várom.
A néven mi nem vitázunk feleslegesen, míg nem tudjuk minek készült kispocok. A fiúnévről halvány fogalmunk sincs, én Dominikot szeretnék, de a párom húzza rá a száját. A lány névben nagyjából könnyű volt megállapodni, vagy Alina lesz, vagy Karolina. De akkor megnyugodtam, amivel előrébb jársz, a másik oldalról behozom
Dolgozol vagy sulis vagy?