nah, jöttem melegedni! Naon leűlt a levegő odakint, mi meg 2 órán át sétáltunk! Apropó, ha valaki az eslő fél órában látott egy babakocsis anyukát, amiben torkaszakadtából üvölt a baba, anyuka meg mindent bevet, de nem hallgat el a gyerek... no, azok mi voltunk!!!
Mostanában annyira nehezen alszik el Szabi, a babakocsiban is! Aztán persze jó sokaáig húzza a lóbőrt, de az elalvás kínszenvedés neki is, nekünk is...
Katlina! Köszi az infót, akkor mindenképp nézzük a híradót!
Szilbee! Nagyon benne vagytok itt a betegségekben, alig másztok ki az egyikből, jön amásik...
estére hívlak titeket!
Ja, Balwinjudit! Jó sokat dumált a mosógépes hapsi, nem? Amikor nálunk volt szintén hasonlóan komoly javítást igénylő gépünknél, már ott tartottunk, hogy Jakabnak is ő szereli a gépét, stb. Télleg, te nála szültél, igaz? Na, van már több közös pont az életetekben!
Jaimee! Az álommanók sz@rakodnak????
ANIKÓ! A cukorvizsgálat nálam sem okoztott semmi, de semmi mellékhatást, csak fontos, amit Jaimee is írt: CITROM!!! Jól facsard teli a bögrét, és semmi gátz nem lesz! Aztán remélem a 2 óra alatt sem leszel rosszul... De a lötyi nem gáz citrommal!
Ja, engem meg tóth vizsgált, amikor bekerültem, ő volt az ügyeletes. Semmi gond nem volt vele, rendes volt.
Virágnak is ő a dokija, csak Virág már régen írt.. HOOOL VAAAAAGY VIIIIIIRÁÁÁÁÁÁG??????
Picipók kislány vagy kisfiú lesz???
Szamóca!!! Tündér Jázmin!!! És milyen jó, hogy tettél magadról is képet, bájos anyuka vagy!!!
És a ruháid is naon szépek!!! Nem akarsz még képeket dobni??