Sziasztok!
Mi meg most léptünk a 7. hétbe
Henka, örülök, hogy túl vagy a vérnyomásos procedúrán, és remélem, minden rendben lesz a babáddal.
Mindenkinek a legjobbakat kívánom minden vizsgálatához, az uh-khoz! Jó lesz visszaolvasgatni benneteket, amikor hazajövök a messzi Olaszországból!
Én amikor megtudtam, hogy babát várok, az első megérzésem az volt, hogy kislány, de még várnom kell 2-3 hónapot, hogy kiderüljön, igazam volt-e.
Amúgy valami baj van velem, nem kívánom az édességet!
Mi lesz a sok tiramisúval meg fagyival, meg finom péksütikével, amik ott fognak hívogatni, hogy egyem meg őket?
A tésztát még kívánom, szerencsére.
Wera, a szójafehérjével óvatosan kell bánni, állítólag nagy az allergizáló hatása, mivel génmanipulálják, hogy a mi térségünkben is lehessen termeszteni. Anyuék egy ideje nagyon figyelnek az egészséges étkezésre, és amikor sok szóját ettek, Anyunak rontott a vérképén is, és az emésztésén is érezte. Inkább joghurtot, kefirt, írót javasoltak neki.
A pocakom nekem is nő, de csak a bélésem lett nagyobb. Tegnap föl tudtam venni az egyik kedvenc szoknyámat, amit még akkor vettem, amikor 3-4 kilóval nehezebb voltam... asszem, meg kell mérnem magam.
Nálunk az elmúlt másfél nap takarítással és dekorációkészítéssel telt.
Péntek este a kórustársakkal adventi koszorút gyártottunk, ha lesz szufla a gépben, majd lefotózom és megmutatom nektek az idei koszorúnkat, nagyon gyerekbarát lett
Péntek éjjel és tegnap takarítottunk, de még bőven lenne mit csinálni...
Már nagyon várom, hogy felébredjen a kisfiú, mert a Mikulás küldött neki ajándékot. Nagy Skoda nínóautót szeretett volna, de azt nem találtunk. Nagy Mercedest igen, remélem, annak is örülni fog...
Megyek is, feltöltöm az elemeket a fotózáshoz meg az autóba.
Szép napot nektek!