Új privát üzeneted érkezett!

Beszéltem Benszivel nagyon jól van,tejcije is beindult már,úgyhogy Babócák már szopiztak is.Szegénynek 220 volt a vérnyomása a császárnál,de amint megtudta,hogy Dóri mekkora normalizálódott szerencsére :) !Úgytűnik szombaton már mehetnek haza :D !

Azt üzeni,hogy ha v.kit érdekel az iwiw-en vannak már fent képek(én már meglestem gyönyörűűűűek) :wink: !

Mindenkit puszil!

Csajok nagyon-nagyon aranyosak Vagytok,köszönöm szépen a rengeteg babatapit :D !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Gabicsibe, nagyon sajnálom a blökidet :cry:

Rebe, szuper, hogy vállalt a dokika! ;)

Gombahölgy, látod, csak beindult az a tej. Nagyon klassz, csak így tovább! :)

Zsókuci, nagyon örülök, hogy a tüdőgyula odábbállt!

Kész, vége, nem tudom felhúzni a cipzárt a nadrágjaimon. Hétfőn töltöm be a 12 hetet, akkor megyek az UH-ra is, utána meg nadrágokat venni :)

Kép
elan

Meglestem a Benszi babákat az iwiw-en, és úgy elérzékenyültem, hogy csak... Még a könnyem is kicsordult... :cry: :D :D Biztos a hormonok, de az utóbbi időben mindig így reagálok, ha újszülött baba fotókat látok. Vagy csak azért van, mert lassan közeledik az én időm is? :oops:

Sharon, Bibar, ugyanaz volt az első reakcióm, amikor megláttam a legutóbbi táblát, mint nektek: atyaég, már csak négyen vannak előttem! :roll:
Tudom, hogy egy napot késik a vonalzóm, de ma már az én heteim száma is 3-mal kezdődik! :D

Este írok még, de most megyek vissza a szakdolihoz... :?

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

Kismóni,szívből gratulálok nektek is!Ez volt az igazi babaeső! :lol: :lol: :lol: Egy nap ennyi bébi!

De jó,hogy Bensziék,ilyen jól vannak.Megnéztem én is csodaszép gyerkőcök!

Lippa,továbbra is megy a drukk!!!!!!!!!!!

Mamm,neked kitartás,mindjárt megírod a szakdolid,nagy kalappal hozzá!Védés mikor lesz? :wink:

Elan,neked jó nadrág vásárlást!Én Budaörsön vettem pár jó dolgot ,egy baba-mama kis és nagykereskedésben!Elég jó áraik vannak!

Rebe,jók az uh fotók!Most akkor maradtál te is a jánosban?

Gabi,sajnálom a kutyád! :cry: Tavasszal altatták el a miénket is,azóta sincs másik!Nagyon szerettük!

Gina,ne aggódj,minden rendben lesz!

Zsókuci,örülök,hogy bár kicsit...de jobban vagy!Nagyon szupi képeket csináltál a talin!

Chesti,te is szuper képeket készítettél!Úgy sajnálom,hogy nem tudtunk menni!

Kép
taptau

Sharon,nagyon ügyi vagy ,hogy ilyen sokáig bent tartod a bébid!

Luki,képet mikor kapunk?

Bibar,de jó hírek,akkor minden oké!Vágod már a centit?

További szép napot!

Puszi:Andi

Kép
taptau

Mamm
bizony,jön a mi idönk :wink: :wink: kiváncsi vagyok nálunk majd ki elözi majd be a másikat,milyen lesz a sorrend :wink: :wink:

Taptau
óóó én már 100. naptól kezdve vágom a centit és most még 52 nap van hátra :wink: és olyan gyorsan megy az idő :oops: :oops:

Zsókuci,Lexi
ezek az öreg butordarabok is fognak itt nemsokára örömködni :oops: :oops: én is mindig ilyen öreg butornak éreztem itt magam,bár én nem éltem át olyan tragédiát mint ti,én "csak" a sorozatos kudarcot viseltem nehezen,és ugy gondoltam hogy nem hiszem el,másnak elsöre ,másodikra sikerül én meg megyek egyfolytában mint egy hülye :wink: :wink: és most itt lubickol a pocakomban ez a kis manó :wink: :wink: remélem jövöre már ti is ezt irjátok majd :oops: :oops: sőőőőt nem remélem hanem tudom!!!!!!!!!!!!!!!

bibar

Taptau

Hol van Budaörsön az a bolt, mert már én is 11 hetesen úgy vagyok mint Elan, hogy a nadrágjaim cipzárját nem tudom felhúzni. Tegnap elmentünk a Kenguro Goldba egy kicsit nézelődni, de ott horror árak voltak.
toldikrisztina

Bibar, Mamm!

Nekem a sorrend tökéletesen megfelel!!!! Nem akarok senkit sem kielőzni!!!! Hétfőn megyek dokihoz, akkor már tudok további sorrend "esélyekről" beszámolni.

Zsókuci!

Olyan szépen írtál Lexinek! Kifolytak a könnyeim. Annyira utáltam, amikor nekem is mondták, hogy majd lesz... és hogy másnak is sikerült...én mindig azt gondoltam, hogy velem ez soha nem fog megtörténni! Képtelenség! Elfogyott a hitem... És amikor már szinte nem is gondoltam rá, akkor spontán sikerült! Kívánom, hogy Te is és Lexi is éljétek át ezt az érzést! És nagyon nagy dolog, hogy ilyen a hozzáállásod, büszke lehetsz magadra! Tarts ki, meglesz az eredménye!

Lexi!

Ez neked is szól! Öreg bútordarab? Nagyon jó csaj vagy, nem pedig vén tyúk! Én azért szorítok neked és ha már elfogyott a hited az egészben, akkor majd én reménykedek helyetted is!

Luki!

Hogy boldogulsz? Nagyon fáradt vagy? Van tejcid?
Még jó, hogy a terhesség nem matek, mert akkor már a napokban szültem volna!

Kép

Kép
sharon

Toldikriszti, :lol: :lol: Budaörs, Budapesti út 87. :lol: :lol: Jól vagytok?Van már dokid?

Bibar,húha lassan a 100-as centi felénél vagy! :lol:

Kép
taptau

Toldikrisztina, köszi a címet! BKV-val kicsit messze van, de megfűzöm a párom, hogy valamelyik hétvégén ugorjunk el autóval :)

Most egyelőre sürgősen kell valami, már ciki bejönni dolgozni...

Kép
elan

Nem tudom, mi van ma, olyan pityergős hangulatban vagyok :( És ráadásul ügyetlen is, minden kiesik a kezemből, ma kiborítottam egy doboz joghurtot, egy pohár vizet..nem tudom, mi van még ma hátra...
ballagyo

Nyugi Ballagyo, vannak ilyen napok, ülj be a tv elé egy jó nagy bögre meleg teával meg egy kispárnával, és lazíts! :D :D :D

Tőled mikor kapunk pocifotót? Csak én emlékszem rosszul, vagy még nem tettél fel? :roll:

Kép

Kép
mamm

Taptau

Köszi a címet, szerintem pénteken meg is nézzük, délután úgy is megyünk ki Zsámbékra, így útba ejtjük.
Köszönöm jól vagyok, a hányingeres korszak amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is múlt. :)
Végül most úgy döntöttünk, hogy kedden meghallgatjuk a Koncz tanár úrat, hogy kit ajánl a János kórházba, megnézzük, és ha szimpatikus akkor maradunk. Bár most a MÁV kórhába ajánlottak egy fiatal dokit, még azon is filozunk egy kicsit, vagy is a helyzet változatlan, tanácstalan vagyok teljesen. :?
toldikrisztina

Zsókuci
Nézd a jó oldalát!!Ez az előkészület a bmc-s járathoz :? Örülök,hogy gyula távozott :D

Gomba
Írjál csak nyugodtan annyit amennyi jól esik,szívesen olvassuk a boldog anyukák sorait :D

Mamm
Én ma a védőnőre várva könnyeztem meg egy pár hónapos babát aki nagyon sírt.

Elan
Na végre el mersz menni vásárolni :D majd számolj be a szerzeményekről is,meg persze ha kapsz uh-os képet arról is.

Ma megvolt a terheléses cukor,hát ez a lötty brrrrrrr,pedig jó sok citromlevet raktam hozzá.Holnap meglesz az eredmény is,remélem(én úgy érzem)nem lesz baj.Megjártam ma a védőnőt is,nagyon kedves szimpatikus nő.Az 50-es éveiben jár aminek nagyon örültem,mert biztos eltud majd látni hasznos tanácsokkal nem úgy mint Luki csitri védőnője.
gabicsibe

Gabicsibe, mindenképpen igyekszem képet kicsikarni :) Eddig amúgy egész jól elvoltam a mostani gatyóimban, bár az utóbbi másfél héten már csak kigombolt gombbal. De azért lehúzott cippzárral mégsem futkározhatok :D

Hogyhogy ilyen hamar megcsinálták a terheléses cukrot? Nekem csak a 20. hétre lett beprogramozva. Amúgy 1 évvel ezelőtt nem volt rendben valami velem, folyton remegtem, ha picit is megéheztem, és akkor csináltak nekem ilyet, egymás után 2x is. Elég vacak, tényleg... és milyen gyorsan meg kell inni, mert megköt az a vacak.

Nem írtad, milyen lett a tarkóredőtök?
Gyomorégés ellen mi vált be Neked?

Tegnap nagyon szúrkált a hasam, valószínüleg sokáig ültem egyhuzamban, és romlott a vérellátás odalenn. Úgyhogy sétáltam vagy 10 percig, meg dudolásztam, és tényleg elmúlt... Hát ezeket még ki kell tapasztalni.

Kép
elan

Ballagyo

a terhesség alatt nekem mindig minden kiesett a kezemből,először röhögtem,aztán már volt hogy elbőgtem magam rajta :oops: :lol: a hormonok... :lol:

Gabi

örülj is a védőnőnek,az enyém teljesen kiborít,már arról beszélgettünk merre vettek lakást a pasijával,másra nem volt jó.... :x

Sharon

nagyon ügyi vagy. :D Én pont 34 hét 2 naposan szültem... :oops: ne érts félre :wink: csak feltűnt.Látod,hogy irigyelted a heteimet,aztán túl is szárnyalsz engem... :lol:
Kicsit most szenvedek Falatkával,mert nagyon pocakfájós.Végigüvöltötte az éjszakát,aztán reggel hagyott egy kicsit Bibarral skypeozni és utána torka szakadtából üvöltött,semmi sem segített.... :cry: most szedünk homeós cseppeket,remélem segít.

Bibarkám

jó volt beszélni megint :D

Kép
lukrécia

Elan
A dokimnak nem tetszett a régi cukor eredményem és azt mondta biztos ami bitos alapon csináljuk meg most.
A tarkóredő 1,3mm és 3mm-ig tekintik jónak,magassága pedig 50mm :D
Gyomorégésre leginkább a keksz vagy pár falat zyemle vagy kenyér,Rennit lehet szedni,de sokat nem ért.Viszont rájöttem mitől ég a gyomrom és azt száműztem az étrendemből :? Ilyen pl.a dobozos paradicsomlé,de most találtam üvegest és attól nincs bajom. :D
Szúrkálás nekem is volt a múlt héten,biztosan megint nő a picur és azt érzed,pihenj annyit amennyit csak tudsz!
gabicsibe

Rebe,
még nem is gratuláltam neked az uh fotókhoz! Annyira aranyosak, ahogy alakul a kis baba formájuk! :D

Zsókuci,
nagyon ügyike vagy, hogy bevállalod altatás nélkül a műtétet! :wink: Ja, és továbbra is hatalmasra becsülöm, és irigylem az optimizmusodat. Arra gondolok, amit Lexinek írtál. Remélem, hogy neki is sikerül eljutni idáig, és tud majd újra hinni!!!
Ha adsz egy mail címet, elküldöm meózásra a képeket, amit csináltam rólad a talin, jó? :wink:

Lippa,
én is küldök neked Zsókucié mellé egy jó adag tapit: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem elég lesz! :D

Sharon, Bibar
,
nekem is jó ám úgy a sorrend, ahogy van, én sem szeretnék beelőzni senkit! :D :D :D

Elan, Gabi,
hogy rohan az idő! Látjátok, már túlvagytok a kritikus időszakon, jöhetnek a kismama nacik! :D Az apróbb kellemetlenségeket leszámítva nagyon szuper időszak előtt álltok, tudjátok, ugye? :wink:

Luki
,
majd hívlak ám valamikor, de amíg még falatka a Falatka, addig nem nagyon akarlak zavarni. Majd ha egy kicsit nagyob falatka lesz, akkor csörgök! :wink: Most csak egy kérdésem lenne: kellett fizetned a kórháznak? Vagy te területileg oda tartozol? Mert én nem, és fogalmam sincs, hogyan működnek ezek a dolgok... :?

Taptau,
abban a boltban, amit a lányoknak írtál vannak baba holmik is? Nem ruhára gondolok, hanem egyéb dolgokra. :?:
Az államvizsga, meg a védés január vége felé lesz, a pontos időpontot még nem árulta el az egyetem... :? [/b]

Kép

Kép
mamm

Gabicsibe, köszi a tarkóredő-infót és a tanácsokat is! A hányingerem a múltté, de a gyomorégés megvan... Próbálom kitapasztalni, mi hozza elő, egyelőre úgy tűnik, hogy az édesebb dolgok... Próbálok pihenni, korán fekszem, és a munkahelyemen is sokszor felállok, sétálgatok, kimegyek a teraszra... főleg, ha úgy érzem, hogy stresszesebb helyzet adódik. De az igazi pihi december közepétől lesz, akkortól január másodikáig szabin leszek :)

Mamm, hát, én még nem érzem úgy, hogy túl vagyok a kritikus időszakon. Picit izgulok a hétfői UH miatt. De amúgy örülök, hogy kikecmergek lassan az első trimeszterből, és megtapasztalhatom, hogy a második tényleg sokkal jobb-e ;)

Kép
elan

Helló!

itt vagyok! ha még emlékeztek rám!
Sajnos sok mindent magamra vállaltam az elmúlt időszakban és egyáltalán nem volt időm netezni!

De most már lesz!!!!

Örülök a babaesőnek!!!!!!!!!! kiváncsian várom a fotókat!!!! rengeteg mindent kell visszaolvasnom!!!! Lukrécia gratulálok neked!!!!!

Gabicsibe örülök, hogy túl vagy a 12. héten!!!!

Mamm, BAllagyo lassan mi leszünk a sorosak!!!! Én növekszem, a babám rengeteget mozog!!!! jövő héten megyünk 4 d uh-ra!!!!
Szerintetek hová???? én a Söfire gondoltam! Volt ott valaki??? Bibar?? Örülök hogy jól vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!
málna79

Sziasztok kismamik, anyukák!

Elnézést, hogy nem témábavágó hozzászólással érkezem.
A szopiparna.hu oldaltól vagyok, és szeretnék egy kis felmérést végezni azzal kapcsolatban, hogy hallott-e valaki a baba-mama dossziéról, amit elvileg a védőnők adnak automatikusan a kismamáknak. Ebbe a kis dossziéba lehet gyűjtögetni aztán a várandósság alatt kapott orvosi papírokat, ultrahang felvételeket stb.
Megkeresett minket egy cég, hogy ők adják ezt a terméket, és hirdetési lehetőséget kínáltak benne, de nem tudom, hogy ez tényleg eljut-e a kismamákhoz.

Ha tudtok valamilyen infót erről, kérlek segítsetek, akár e-mailben, akár itt a topikon.
/info@szopiparna.hu/

Előre is nagyon köszönöm.

Sok boldogságot, és minden jót kívánok mindenkinek.

Andrea
szaboandrea

Ballagyo, Mamm:
Hát igen, közeledik a mi időnk. Tegnap én is sírtam. De egyébként szinte mindig, mindenen sírok, még alapból is. Ha csak valaki nem úgy szól, vagy valamit elrontok, vagy bármi...egyből sírás. Na tegnap pont egy ilyen nap volt, pedig néztem este, még telihold sem volt. Most jött el az az időszak, hogy kövér vagyok, béna vagyok, "úristen milyen sápadt vagy", "mennyit híztál?"...stb. na ezektől kész vagyok. Nem elég, hogy terhet cipelek, a derekam full kész van, próbálom pozitívan látni a dolgokat és akkor jön egy idióta és lelomboz. :twisted:
Ma azért már jobb a helyzet, no és persze délelőtt itthon leszek, úgyhogy ha nem nézek semmi filmet akkor tuti nem fogok sírni. :)

Kedves anyukák!
Lenne hozzátok is egy kérdésem:
Milyen pelenkát vegyek a bébinek az első időszakra, és persze mindezt hol? Annyira béna vagyok ezekhez a dolgokhoz hogy csak na. Gondoltam, Ti már rutinosak vagytok, adhatnátok nekem valami tanácsot. (konkrét név, súly, szín, ár, minden jöhet) :)
Előre is köszönöm
Vendég

Estrella mi pempers New Born pelussal kezdtünk, többen ajánlották, és bejött. Azon gondolkodtam, hogy korababákra mit adnak? :) Niki 3350-en született, de olyan "hatalmas" volt rajta az is. Luki, Juci?
Estrella, ezek a hormonok! Gyönyörű szép kismama vagy, több önbizalmat hallod e. :lol: Kérünk képet. :)

Málna hát igen lassan it az idő. :) Mi Brendonba mentünk 4D-re. Örülünk, ha gyakrabban jössz, képet is kérünk. :)

Elan a 2. trimeszter jobb. :) Hétfőn nem lesz semmi gond. :)

Gabicsibe ma lesz meg a cukoreredményed, bizti jó lesz. :)

Ballagyo valahol olvastam, hogy ez az "ügyetlenség" velejárója a terhességnek. Felborul az egyensúlyérzék a többi hormonos cucc mellett. :)

Lippa Én is küldöm a fütyis babatapikat. :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsókuci nálunk még mindig meg van a hó. :) Ezt szeretem "vidéken" :) Niki élvezi is, less ki az ablakon. Ott áll az erkélyajtónál percekig, és magyaráz. :lol:
Nédd oda ilyen kint Niki. :)

Kép Kép Kép Kép

chesti

Estrella!

Kitartás, a szülés után meg majd azon fogsz bőgni, hogy alig állsz a lábadon a fáradtságtól, mindenki kedvesen megjegyzi, hogy milyen karikásak a szemeid és minden látogató megkérdezi, hogy hány kg maradt rajtad és van-e elég tejed :roll: :roll: :roll: aztán ezen is túl leszel :wink:

Mi Libero newborn-t használtunk, mert az van egyedül 2-4 kg-ban, a többi újszülött pelus 2-5kg-ig és az nagyobb kicsit.

Estrella, ezt lehet kapni a Tescoban és DM-ben 999 ft a 28 darabos.
Van még a Huggiesnak 2-5 kg-a az is ennyi és ugyanennyi van benne, de nekünk abból többször kívülre kerültek dolgok, amiknek a pelusban kellett volna maradniuk. Most mi is a Pampers-t használjuk, 2-5 kg, newborn, ez elég jól bevált, 44 db van benne, de az árát nem tudom, mert jó pár hete nem vettünk pelust, ellátak a látogatók :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Egyébként Chesti, az 1400 g-os Lilónak a 2-5 kg-s pelus a hónaljáig ért, alul meg közel bokáig :cry: :D

Judit

jucicuki

Estrella,
szerintem is nagyon csini kismami vagy!!! A lökött emberek még lököttebb kérdéseit és beszólásait meg nem kell meghallani! :D Tényleg, meddig dolgozol még? Szerintem lassan itt lenne az ideje, hogy otthon maradj! Hiába csináltál csak ülő, vagy könnyebb melót, az mégis csak meló! Hidd el, otthon minden másabb lesz, nyugodtabb leszel, mindenre lesz időd, tudsz majd teljes egészében a babára koncentrálni. Én nagyon jól érzem magam itthon, és bár szerettem pörögni, most mégis jól esik a nyugalom. Jó, ebben az is benne van, hogy eléggé lefoglaltak a vizsgák, most meg a szakdoli, de akkor is. Ma kaptam meg az első táppénzes lóvémat, és nem lett sokkal kevesebb mint a rendes, szóval hidd el OTTHON KELL MÁR MARADNI!
A pelusos téma engem is érdekel, jó, hogy feltetted a csajoknak ezt a kérdést! :D

Málna,
a Schöfit én nagyon jó szívvel ajánlom neked 4d-re! Már voltunk ott, nagyon kedves a nő, aki csinálja. Kapsz dvd-t, 4 képet nyomtatva, a többit meg felteszik a netre, ahonnan egy kóddal le tudod töltenni. Mi nagyon elégedettek voltunk, és hétfőn megyünk legközeebb! :wink: Amúgy a mamakalauz.hu-n meg is tudod nézni, hogy mikorra vannak szabad helyeik!

Chesti,
Niki egy kis tünemény továbbra is! Örülök, hogy láttam élőben is a kis rosszcsontot! :D Láttad, hogy ma pont 1 éves, 1 hónapos, 1 hetes és 1 napos? Tök jóó! :D

Na, úgy látom a vonalzómmal valami megint nem okés, már 2 napot késik... :? :?

Kép

Kép
mamm

Lukrécia!

Kitartás a sírós időszakhoz! Biztosan rossz, hogy nem tudsz semmit csinálni és csak sír szegényke. A tesóm régen ilyenkor azt csinálta, hogy egy takaróba szorosan betekerte a kicsit, hátha akkor úgy érzi, mintha az anyaméh ölelésében lenne még. Nem mindig vált be, de sokszor segített. Próbáld ki, hátha...
Igen, emlékszem, mindig a plussz heteidet "irigyeltem", bárcsak már én is ott tartanék. Jól meg is ijedtem, amikor bevonultál a kórházba! Most úgy néz ki, még bírom egy darabig, hétfőn megyek dokihoz, akkor kiderül ő mit gondol. Sok puszi, vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép
sharon

Mamm!

köszi a tippet, már be is jelentkeztem. én most 29 hetesen megyek ez lesz az első mikulás ajándéka a manónak!!!

esetleg el tudod küldeni az email címemre a te képeidből néhányat, hogy el tudjam képzelni milyenek a fotók? te hanyadik héten voltál? mikor szeretnél menni legközelebb? akkor már csak 8000 Ft? izgulok, hogy jól sikerüljön!!!
málna79

Málna
Végre az elveszett bárányka is megkerült :D pocifotót nem kapunk?
Itt a babanet oldalán az oldal legtetején van egy olyan menüpont,hogy SZOLGÁLTATÁSOK és ott a 4d uh-pontban megtalálod az adott héthez tartozó képeket is.

LUkrécia
Egy ismerősöm mesélte,hogy ők is azt hitték hogy pocifájós a baba,minden félét ellenszert adtak,de csak sírt szegénykém.Aztán kiderült,hogy éhes volt és többször megkellett etetni.Nem állhat fent nálatok is ez a probléma?

Chesti
DE jó,hogy írtad az eredményt,mert el felejtettem hogy telefonálnom kell. :oops: Gyorsan fel is hívtam doktoromat és minden rendben van(én ezt érzetem :D )

Estrella
Me is foglalkozz mások buta megjegyzéseivel és kérdéseivel!Ez egy más állapot és ilyennek kell lenni.Vagyis szép kismaminak mint TE :D
gabicsibe

Sziasztok Csajok!

Így alszik a baby!! Bár mostanában (már hat fog kijött) izgalmas éjszakákat élkünk át!

Mindenkinek millió puszi!

Mot család!

:- Kép )
mot

Sziasztok!

Juci, próbáltam utánanézni, nekem is a Dévény Alapítványt ajánlották, ők a legjobbak. Remélem befértek. Próbáltál Dévény Annával személyesen beszélni? Ikreknek nem adnak kedvezményt? Egyik gyerek 50%? Olyat szoktak. Mit jelent hogy Lili nem figyel? Mit vettél észre? Kitartás dtága, nektek az eleje nehéz. Barátnőmék is végigcsinálták, ott a két lány 27. hétre született 1000 grammal, már 2 évesek, semmi bajuk.

Chesti, halál édesek vagytok! Iwiw meghívóm nincsen. :(

Estrella, mi is Libero newbornt használtunk az elején. Amúgy én a Liberot és a Huggiest szeretem legjobban, mert azokban van hátul gumi, a többiben nincsen. És Zsom mindent kipisil. :( :( Bár most kipróbáltuk a DM biopelenkáját is, az Alanát, ez 100% lebomlik, és hát időnként elborzadok, mikor a fél kuka a gyerekek pelusával van tele. Gondoltam védjük a környezetet. Bár ebben nincsen hátul gumi, nem rossz, csak 1x pisilte ki eddig Zsom.

Mot, édes a nagylány. A fogzásról én is tudnék mesélni, új sláger, hogy Luca hajnali 2 és 5 között nem alszik. :( :(

Viszont már tüneményesen eljátszanak együtt, pakolnak rendezkednek..

Mennem kell, puszilok mindenkit
Lucia

Kép
lucia1

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, megjöttem UH-ról, Somával minden OK :) 1100 gramm a súlya, egyelőre farfekvéses. Vizsgálat közben nagyban nyelte a magzatvizet, és olyan kis kerek, pufók arca van :D Imádom! Teljesen fel vagyok dobva! Ennél már csak az lenne jobb, ha nem kellene ma dolgoznom, de sajna kell, látok is neki mindjárt :(
ballagyo

Sziasztok!

Mamm,úgy emlékszem csak ruhák vannak!

Toldikriszti,örülök,hogy jól vagytok!Akkor már a család is tudja a jó hírt.Mármint a Mariannéknál a lányok,a mama stb.?

Gabi,gratulálok a jó cukoreredményhez! :lol: Én a toxoplazma vizsgálattal voltam úgy,hogy kb. 2 havonta nézette a doki,mert nem kaptam el,pedig mindig volt/van macskánk!

Mot,csúcs ez az alvás!

Chesti,de édes pofa a Niki.Nálunk is esett ma a hó,és úgy tűnik délutánig megmarad,mert akkor szánkóznánk egy jót!

Estrella,Te nagyon csini kismami vagy ,nem kell a buta beszéddel foglalkozni! :lol:
Nekünk az elején a Libero vált be leginkább,a pampers-ből mindig kifolyt a cucc! :wink:

Lucia,nem semmi,hogy már így rámolnak!

Lippa,megy a rengeteg babatapi!+++++++++++++++++++++++

Kép
taptau

Na,folytatom,csak Apa hazaugrott ebédelni! :lol:

Ballagyo,csak óvatosan azzal a munkával!

Luki,az elején nálunk is ez volt,sokat sírt Máté,mi is azt hittük a hasa fáj,de a tej volt kevés!Nem is hízott eleget,úgyhogy pótolnunk kellett! :(

Mostanában elég keveset írok,de úgy tűnik Máté olvassa a szakkönyveket és rájött,hogy a dackorszak következik!Mindenre NEM...NEM .... ÉS.... NEM a válasz!Szépen produkálja a tüneteket,fetreng egy két percet a földön,hisztizik! :(
Persze semmivel nem tudjuk meghatni,csak ha nem veszünk róla tudomást!Lemértem, legutóbb 5 percig dühöngött és aztán felkelt és odajött hozzám,mintha mi sem történt volna!

Lippa,nálatok is ez van/volt a csajoknál?És meddig tart ez az időszak? :oops:

Persze tud nagyon aranyos is lenni,pl. ma délelőtt olyan jól eljátszott,magyarázott az állatainak,vitte őket körbe a kisvonattal!Azt hittem megzabálom. :lol: Együtt néztük,hogy esik a hó,elénekeltük a "Hull a pelyhest..." Én elkezdem a mondatot ,és ő befejezi,így énekeljük végig! :lol:

Hát ennyi fért bele,mert hallom,hogy felébredt!Sorry

Mindenkinek szép napot!

Andi

Kép
taptau

Lucia!

Még mindig rengeteget alszik, nehéz vele szemkontaktust találni, nem figyel a hangomra, a játszószőnyegen nem nézelődik, érdeklődik.

Judit

jucicuki

Taptau

Igen már Zsámbékon is tudja a család, nagyon örülnek, és drukkolnak hogy minden rendben legyen. Kedden megyünk ismét UH-ra, már nagyon várom, hogy mennyit fejlődött.
Férjemnek mondtam a budaörsi boltot, azt mondta hogy szombaton megnézzük, így még egyszer köszönöm a címet.

A testvérem fia most lesz 3 éves karácsonykor, és ő is ledobja magát a földre ha valami nem tetszik, szerintem ezt ki fogják nőni. Mi is azt csináljuk, hogy nem foglalkozunk vele, így megunja a hisztit és folytatja tovább a játszást.
toldikrisztina

Mamm,Taptau,Chesti továbbra is nagyon köszi :D !

Estrella nálunk is elején Libero volt 2-4 kg-ig,aztán Pampers.

Chesti de jók ezek a havas képek :D !

Gabi örülök,hogy jó lett az eredményed :D .Ja a táblában átírnád a vérvétel időpontját,nem dec.06.,hanem dec.03 .Köszi :wink: !

Mot de édesen alszik Krisztina :) !

Lucia kitartás a fogakhoz!

Taptau hát nem folyamatos,de időnként előjön a hiszti :roll: .Főleg a Petránál ha öltözni kell.A Lillánál ritkább,viszont ha van akkor a Petrát is túlszárnyalja.Kitartás!

Tegnap a bölcsiben Petra állítólag egyfolytában a fiúkat náspángolta.Otthon is állandóan lebirkózza a Lillát,pedig 1 kg-val nehezebb mint Ő :roll: .Lillát pedig rajtakapták a gondozónénik,hogy az orrát piszkálja.Amikor rászóltak,gyorsan visszadugta amit kiszedett :lol: .

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!

Puszi
Lippa

lippa

Málna

na végre előkerültél :D Örülök,hogy minden ok :D

Mamm

oké,aranyos vagy,bár ha pont Falatozok :wink: akkor úgysem tudom felvenni a telcsit. :lol:
Én sem oda tartozom a kórházba,de nem kell fizetni,hiszen kismama vagy. :D

Estrella

szerintem is a libero 2-5 kg a legjobb az elején,a huggiesből nekem is kifolyt a cucc,a pamperst akarom még kipróbálni később,állítólag jó.

Szabóandrea

én kaptam anno ilyen kis mappát a védőnőmtől,de mondta,hogy kevés van,szerncsés vagyok,pont akkor érkezett és így jutott.

Sharon

hétfőn jelentkezz hogy mizu,nagyon szorítok :D

Gabi,Taptau

köszi csajok,majd még csekkolom,de már próbáltam kaját adni neki ilyenkor és nem kellett. :shock:

Napcsival,Bibikével mi lehet??

Kép
lukrécia

Szaboandrea
Nekem nyáron lett volna aktuális. Nem kaptam ilyet, sőt, őszintén szólva még nem is hallottam róla. Dehát ez Dunaújváros...................
Vendég

Lányok, mindenkinek köszi az uh fotós baba dícséretet! :lol:

Gomba,
De jó csak beindult az a tejci! Én szívesen olvasom mi van veletek!

Benszi,
Megnéztem iwiwen a képeket, hát valami gyönyörűek az ikrek! :D

Zsókuci,
Örülök, hogy túl vagy a tüdőgyuszin!

Lippa,
Újabb adag babatapi: ++++++++++++++++++++++++++++

Mamm,
Hogy állsz a szakdolival?

Taptau,
Igen, maradtam a Jánosban. Akihez te is jártál! :wink:
Lehet megnézem ezt a boltot én is!

Gabi,
Gratula a szuper tarkóredő eredményhez! Ja és a cukorhoz is persze!

Málna,
Te dolgoztál idáig?

Szaboandrea,
Én most jelentkeztem be múlt héten védőnőhöz, és kaptam ilyen dossziét!!!

Chesti,
Niki továbbra is egy tündér! :D

Estrella,
Szerintem nem kell foglalkozni az ilyenekkel, meg sem kell hallani az ilyen kérdéseket. Amúgy meg nagyon is csini kismami vagy!

Ballagyo,
Gratula! Képet esetleg nem kaptatok?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok Csajok!

Köszönöm a dicsérő szavakat és a pelus ötleteket. Leírtam mit kell majd venni. :)
Aranyosak vagytok.
Kép
Vendég

Málna
de jó hogy felbukkantál,tessék sürübben :wink: :wink: én a brendonban voltam 2-szer is a 4d-és uh-án :oops:

Lippa
édes lehetett ahogy visszadugta a nózijába :P :P :P hogy vagytok?már nemsokára eredmény lesz :wink: :wink:

Luki
nekem is jó volt :P :P hivjál majd :P

bibar

Sziasztok Kismamák, Anyukák!

Régen jártam erre, ezer bocsánat, de van rá mentségem. Úgy elszaladnak mostanában a napjaink, hogy csak na.A két lurkó igencsak virgonc. Már kezdenek gőgicsélni. A gogo és a gö már nagyon megy mindkettőjüknél. :) Gergőnk kissé hasfájós, ezért többet van ölben, így néha igencsak méltatlankodik, ha aludni tenné le az ember. Zsuzskánk jobbára békés, gőgicsélő baba. A fürcsi is végre öröm mindkettőjüknél, csak rá kellett jönni, hogy az előírt 37 fokosnál melegebb vizet igényelnek a lurkóink. :wink:
Egyedüli szomorúságunk, hogy a tejcsim most már egyáltalán nincs. :cry: Fejtem-fejtem, majd szépen egyre kevesebb lett, aztán elapadt. No, de azzal vígasztalom magam, hogy a gyerekek végülis szépen fejlődnek a tápszerrel is.

Estrella!
Mi is Libero newbornt használtunk először. Aztán kipróbáltunk mást is, de Gergő mindenből kispisilt, úgyhogy maradtunk a Liberónál, csak éppen már a mini méret a nyerő.

Lukrécia, Gomba, Benszi!
Gratula a megszületett lurkókhoz!

Chesti!
Nagyon édes Niki, amint ismerkedik a hóval. :)

Lucia!
A fiúk úgy látszik a pelusból kipisilést nagyon jól értik. :)
Luca a foga miatt nem tud aludni? Ajaj, mi lesz majd nálunk is, ha jönnek a fogacskák... :roll:

Gabi!
Örülök, hogy minden rendben veletek!

Zsókuci!
Ilyen beteg voltál? Remélem már teljesen rendben vagy!

Lippa!
Hogy vagytok? Lányok és a bölcsi? Minden oké?

És milyen volt a tali? Nem olvastam, csak ezt az oldalt, úgyhogy nem tudom, de remélem hasonlóan kellemes hangulatban telt, mint a nyári. Nagyon várom a következőt, amire remélem mi is eljutunk majd!

Minden új kismamát és anyukát puszilok!

Gica

Kép
gica1

Húú, de jó, hogy a jövő héten befejezem a munkát, egyre rosszabbul bírom a kritikát és a stresszt :evil:

Málna!

Jaj de jó, hogy jelentkeztél és hogy minden OK veletek :D :D

Képet sajna nem tudok feltenni a mai UH-ról, nem kaptunk :( Dec. 21-re viszont bejelentkeztem 4D-re, onnan tuti lesz fotó :wink:
ballagyo

Erika,
Olyan régen jelentkeztél! Mi újság veled? Jól vagytok?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Estrella! Mi a Huggiest (newborn) és a Pamperst (newborn) próbáltuk ki itthon és mindkettő jó volt. Nekem a Huggies szimpibb, mert puhább és talán egy kicsit kisebb mint Pampers (baba: 3700 gramm) jobban simul, és nekünk még nem folyt ki egyikből sem a cucc :D

Gica, de jó rólad is hallani, a terhességem vége felé többször emlegettük a te hasadat, hogy ha te kibírtad két akkora babával olyan sokáig, akkor az enyém igazán semmiség :D

Chesti! Niki tündérke abban narancssárga szerkóban. Nekem a kedvenc színem, pont ezért a babakocsink is narancs, meg a rendes kocsim is :)

Lippa! Neked mikor lesz eredmény? Bocs ha már írtad, de eléggé szita az agyam.

Kicsibabánk éppen alszik, ma anyatejet kapott csak. Éjszaka tudtam valamennyit fejni és azzal ki tudtam egészíteni egyszer napközben, most délután már elég volt neki a cici. Már két órája alszik majd szétdurrannak a melleim.

Anyukáktól kérdezném, hogy ti hogy fürdettétek a babát? Mikor felkel akkor ugye éhes és bömböl, ha meg megszoptatom akkor elalszik, ti hogy csináltátok a fürdetés előtt? Eddig "féladagot" kapott előtte, és a másik felét utána, szerintetek hogy a jó? Ti hogy csináltátok?

Holnap jönnek anyósomék látogatóba. Hú...., a nagyi eléggé heves vérmérsékletű és itt lesznek majdnem egész nap. Persze kedvesek meg minden, de félek egy kicsit hogy egész nap itt lesznek :oops: . Na majd meglátjuk...

És végül két kép 11 napos Szerelmünkről
Kép Apától kaptam ma ezt a macit! Kép Nagyszemű
gombahölgy

Gomba!

Az enyémek a délután négyes etetés után már nem alszanak, így fürcsire elég nyügik, de a kádban megnyugszanak, csak az öltözködéssel kell sietni :lol: mi utána eszünk, igaz az esti etetés nálunk üvegből történik, mert így egyszerre tudunk etetni és nem kell sokat várniuk.
Megfürdetjük Lilust, Ati elkezdi etetni és megfürdetem Dorkát és etetem, aztán alszunk. Nálunk ez bevált.

Puszi!

Judit

jucicuki

Kicsit átvariáltuk a honlapot ( Ati :oops: ) a letöltések alá került egy új bemutató.

Lszi nézzétek meg, hogy meg tudjátok-e nézni és megy-e alatta a zene.

Köszike!

Puszi!

Judit

jucicuki

Juci
Nekem működött, de hang nem volt (bár a laptopon nincs office) Tényleg dreamgirls :lol:
Vendég

Sziasztok,

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de az elmúlt 2 napban 12 óráztam, és nagyon-nagyon fáradt voltam :? De már itt vagyok, újult erővel, kialudtan, úgyhogy írok is jó sokat nektek :wink:

Lexi,
Tudom-tudom, hogy nálad már volt sajnos ismétlődés… De több nem lesz, és legközelebb most már tényleg minden rendben lesz. De megértem persze az aggodalmaidat, és abban is biztos vagyok, hogy én sem leszek egy tök nyugodt kismami… de úgyis sikerülnie KELL :D Nagyon jó hétvégét Nektek! Aztán majd kérünk élménybeszámolót :wink:

Benszi nekem is írt tegnap, jól vannak, és megnéztem az iwiw-en a képeket… mennyire drágák ezek a kicsik :D:D Nagyon szép babócák!

Lippa,
Megy a szokásos babatapi adag: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
Puszillak!

Taptau,
Köszönöm, ari vagy! A következő talira remélem mindenképpen jöttök megint :wink: Kitartást kívánok a dackorszakhoz :D

Bibar,
Drága vagy! :D Igen, én is TUDOM, hogy így lesz… :D Köszönöm.

Sharon,
:oops: nem akartalak megríkatni :roll: Köszönöm Neked is a kedves szavakat :D Drukk a hétfőhöz!

Elan,
Lehet kapni elég olcsón egy olyan „pántot” amit rá tudsz húzni a nacidra, ha már nem megy az összegombolás. Nem tudom, hogy mi a neve (mindig elfelejtem :oops: ), de olyan, mint a kismaminaciknak a derékrésze. Ez átmenetileg megoldás lehet, és úgy emlékszem az ára is elég normál. Meglátod, minden rendben lesz a hétfői UH-n! Ne aggódj! :wink:

Ballagyo,
Remélem, azóta már elmúlt a pityergősség… :) Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! :D

Lukikám,
Küldök hasfájás-űzőt Falatkának! Ja, és kérünk új képeket :wink:

Mamm,
Köszönöm Neked is! Privi ment :wink:

Málna,
Sziaaaa! De jó, hogy jelentkeztél, te eltűnt kismami :wink: Kérünk képet! :D:D

Estrella,
Tényleg ne foglalkozz mit mondanak/kérdeznek. Sok tapintatlan ember van, és sok olyan is, akik csak hogy kérdezhessenek, vagy mondhassanak valamit sületlenségeket beszélnek. Szóval egyik füleden be, a másikon ki :wink: Szép kismami vagy, és jól is vagy, úgyhogy más nem számit! :wink:

Chesti,
Nagyon jók a képek! :D:D:D Olyan furi még mindig, hogy ilyen szép nagy lány lett! :D:D Puszi!

Gabicsibe,
Örülök, hogy jó lett az cukor eredményed! :D:D

Mot,
Nagyon cuki az alvó csajszitok :D

Lucia,
Puszi neked! :)

Gicaaa,
De jó Téged is újra itt látni. Persze van felmentésed a két csemete miatt :wink: Képeket kérünk!!!!!! :D

Gomba,
Kitartás a mai látogatáshoz :wink:
Benedek nagyon édes a képeken! :D:D Nagyon szép baba!

Judit,
Nagyon jó lett a honlap! :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?