Új privát üzeneted érkezett!

Judit!
Húúú! Ez nagyon jó hír!!! Szorítok, hogy minden jól menjen!!! :D
szilbee

Judit

én nagyon drukkolok.elárulod,hogy melyik cég?:)

Jaimee.akkor mozgalmas napod volt :) .az enyéim közül Zsolti is mindíg horpasztott.Sziszinél már rutinos voltam-nst közben ettem ittam :lol: -és így egyszer sem volt ismétlésünk.igaz ő most is örökmozgó. :lol: :lol:

Ma tovább díszítettünk itthon :) .tök szép lett, és gyerekek is élvezték nagyon...

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Judit!!!

Gratulálok !!!! Ez igen beadtál önéletrajzot és már hívtak is??Csak én vagyok ilyen elveszett,hogy millio +1 önéletrajzot beadtam már és még semmi állás nem jött öszze :(
Kép

KépKép
diÁcska

Judit én is drukkolok neked, hogy sikerüljön holnap!

Diácska, ne aggódj, majd lesz neked is munkád! Én annak idején, amikor Ancsika bölcsibe ment két évesen, akkor kezdtem munkát keresni magamnak, és pont a harmadik szülinapján kezdtem az első napomat, az első hivatalos munkahelyemen. :lol: Tudom, hogy ez nem vígasztal, de azért remélem lelkiekben támogatlak ezáltal. Próbáltad már a hepof, vagy mi a neve, segít a nőknek a munkához jutásban. Azt hiszem a munkaügyi központban van irodájuk, vagy valami munkatársuk. A Kellner Gyula utcai munkaügyi központban.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Jaimee, a kólás nyalóka az tuti, biztos, hogy felébred a kismanó az nst-n. :lol: :lol:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

sziasztok

ahogy Tündi írta hétfőn aláírtuk a ház adásvételi szerződését , valamint a lízing szerződést. Ha minden igaz karácsonyozni már a saját kis házikónkban fogunk. Tegnap éjszaka már a konyha átalakítását tervezgettük. Ma már nézelődtünk is csempe, munkalap és bútor ügyben. Hát jó kis munka lesz ugyanis mindent magunk fogunk csinálni (még a bútort is). Ezenkívül még csinálnunk kell egy kutyakennelt mert visszük magunkkal a szüleimtől a kutyusomat.
Egyébként jól vagyunk Emma már rengeteg szót mond naponta bővül a kis szókincse. Pisti pedig olyan mint egy kis buddha:husis,nyugodt természetű és rendkívül mosolygós.
A kis Máténak mielőbbi hazajutást és jobbulást kívánok és persze gratulálok ehhez a gyönyörű babához, a kis Dávidhoz pedig szintén gratulálok.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Szilvi! Privi ment....

Judit! Majd számoljál be, mi és hol volt? Nekem a gyomrom is összeugrik az ilyenektől! Rengeteg interjún voltam én is anno, és mind sikertelen volt. Rettegek attól, hogy mi lesz velünk, ha egyszer netán elküldenének...feketemunkás meg nem akarok lenni megint.

Katénka! Az az ótó tök jó nektek! Klassz kis járgány, nekem teccik! :wink:

Jaimee! Megint jókat mosolyogtam a beszámolódon! De rossz lesz, ha már nem írogatsz majd! :cry:
Lilcsimmel meg mindig almát ettem...attól beindult. Kivéve 1x, de az már a végefelé volt, hogy nem győzték rázni a hasam. Hazajöttem, ebédeltem, és úgy mentem vissza. De még arra is csóválta a fejét Balogh... :roll:

Ma ismét mozgalmas napunk volt...délelőtt Polgármesteri hivatal, no, meg betértem kontúrért is, mert már meg az fogyott el az üvegmatricázáshoz.... A nő már ismer, kérdezi, hogy most éppen mi hiányzik? :lol:
Az ebéd után meg kivittem Lilcsit mamához, én meg mentem az OBIba képződni. 1-fél 5-ig ott melóztam :? . De persze ezt senki nem fogja nekem megfizetni. Srácok kérdezték kajánul, hogy holnap is megyek-e? :x No, nem...legközelebb akkor, ha már Lilcsi a bölcsiben is alszik.
Mikor kijöttem az áruátvétről, szinte éreztem, hogy tágul az agyam (nem röhög!) a sok új infótól. De jó lesz ott....nem normális egyik kollégám sem, úgyhogy komolyak nem leszünk, az már bizti!
Vasárnap meg céges buli lesz!! A Hemoban. Eredetileg úgy terveztem, hogy majd lesz részemről egy kis elhajlás, dehát másnap kezdődik a beszoktatás, úgyhogy ... ez sem jött össze. :oops:

No, megyek Gregory Houset nézni, remélem, nem szunnyadok bele. :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Mutizom már, miket kreatívkodok...
Ezek voltak az elsők
Kép
Kép
Ezek azóta elkészültek és szintén az ablakban vannak...a hópihék is készen vannak, azok ilyen átlátszóak.
Kép
Kép
Ez a bordűr meg tükrön van...azért tűnik homályosnak, mert tükröződik a széle
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kép
Nóri, nagyon ügyi vagy! Emlékszel, hogy nálunk a bejárati ajtón volt végig üvegmatrica? Mindig idegesített, hogy belátnak, pedig sötétített üveg volt, de ha jött valaki, akkor biztos, hogy rögtön ott kezdett el kukucskálni. Amikor elköltöztünk, alig bírtam lekaparni. :twisted:
Én is imádok kreatívkodni, de most nekem is "tágul" az agyam, így nincsen rá időm. Holnap vizsgázom, úgyhogy szoratsatok! Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

[i]Nóri!
Köszike! :D
szilbee

sziasztok!

Judit!

Nekem van egy az az igazi piciknek való, van. nem tudom hogy te milyenre gondolsz.

Sikerült a vizsgám! Ötös lett, ráadásul ha minden igaz megkapok egy ösztöndíjat is amit az egészségügyi karon csak öten kaptak meg. :D (tanulmányra vonatkozó)

Jaimee!

Nem láttál tegnap? én meg a gyerekágyon voltam. csörizhettél volna, mert igazán ráértem, mert 8-an voltunk tanulok az osztályon és nem sok munka volt :?

Szilbee!

Hát köszönöm hogy ilyen jó véleménnyel vagy rólam, igazán jól esik:-)

Ma itthon vagyok mert Bettikém beteg lett s kiirta az orvos erre a héétre, ugyhogy lehet szombaton kell pótolnom:-(

De jövőhéttől szülőszobán lszek!!!!!!! :D

Nah de most megyek mert megyünk a boltba a csajszival, majd jövök még s írok

puszika

Kép
kbernadett

visszaolvasni nem tudok,de az üvegfestés jó nagyon tavaly én is rengeteget csinátam a praktikerben nagyon szép szinek és kontúrok voltak anno,most nem tudom!

pöttyem itt szenved az öemben szóval lépek is

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!!

Köszi a drukkot, aranyosak vagytok! Egyelőre semmi biztos, lesz második forduló is, ha bekerülök. Egy mezőgazdasági cuccokkal foglalkozó cég amúgy, ügyintézőt + furvarszervezőt kerestek. Mondták, hogy jó sok jelentkező van :(
Úgy vettem észre, tetszett nekik az önéletrajzom, a végzettségeim, de félek, hogy hátráltató tényező az, hogy gyerekem van.... Amúgy szimpi volt a cég, örülnék, ha sikerülne, de nem bízom el magam!
Majd meglátjuk. Az az igazság, hogy eddig 5-6 helyre küldtem be jelentkezést, és ez volt az első, amire be is hívtak.

Betti! Arra a bébihordozóra gondolok, ami a pici babáknak van, újszülött kortól, és autóba lehet rakni.
A miénket most unokatesómék használják.
Ismerőseink ikerbabákat várnak, nekik kell.

Nóri! Nagyon aranyosak a mintáid! Majd én is fényképezek, már csináltam párat, de még többet is akarok.

Jamiee!! Nekem is tetszett a beszámolód :lol: Emlékszem, volt amikor engem is elküldtek kólázni nst-ről, mert Marcika nem volt elég aktív....
judit_79

Nóri!
Ha jól emléxem akkor anno te rendeltél egyedi hűtőmágnes naptárt, ugye?
Most én is leadtam a rendelést, de sajna visszajön az elküldött mail-em... Pedig a cím az stimmol. :shock: :? Neked hogy sikerült rendelned?
Nagyon klasszak a matricáid!!! Tök ügyes vagy!
Én ma fogok kreatívkodni, mert Ádám délre hozza a kinyomtatott sablonokat.

Más!
Megcsináltam a születés értesítőt a gépen. Ádám kinyomtatta, azt mondta, hogy szép lett kinyomtatva (én még nem láttam).
Így néz ki! A másik topikba még nem teszem fel, mert az Dorka is olvasgatja. Had legyen neki meglepetés! ;)
Kép

Betti!
Gratulálok az ötöshöz!!! No és az ösztöndíjhoz!!! :wink: :D
Bettikének jobbulást! :(
szilbee

Betti, gratulálok a vizsgádhoz,ügyes vagy :) Bettikének gyógypuszik :) :)

Ildikó,neked pedig sok szerncsét a vizsgához szorítok :)

Szilbee, nagyon klassz lett az értesítő! Nekem is eszembe juthatott volna valami ilyesmi.De mi nem is csináltunk,valahogy elmaradt :(

Jaimee, ezek szerint Réka sem szereti az NST-t,Luca sem volt vele kibékülve,de nekem szerencsére mindig elfogadták,sosem kellett megismételni.

Elin,nagyon klassz amiket csináltál :) Én is szeretnék amjd ha elköltözünk végre.holnap szerződéskötés,remélem utána mehetünk.Majd meglátjuk mit tudunk egyezkedni a tulajjal.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Egy kis füstjel :D :D
Olvasok rendszeresen de írni már nincs időm. :cry:
Én is kreatívkodok :lol: :lol: üvegmatrica láz szintén :lol: :lol: :lol:

Judit,
Rmélem sikerülni fog, szorítok!

Vali,
Majdcsak összejön neked is... :? Jövőre én is ugyanebben a cipőben fogok járni( nekem is megszünt a munkahelyem)

Szilbee
Jó az új avart :D Szupi érzés lehet két gyerekes anyukának :D Jól áll :lol: :lol:

Betty
Gratulálok! Okos csajszi vagy :lol: :lol:

Ma megkaptam az októberi gyedemet :D hipp-hipp-hurrá :lol: :lol:

Délelőtt Timi megevett kb 10 szem szárazbabot NYERSEN :shock: :shock: Én főztem és persze ő is... adtam neki pár szem babot legyen mit kavargatnia. Nem először kapott már. Később látom hogy nincs és még kért. Kerestem és nem találtam. Adtam neki 2 szemet és bakapta, lenyelte. Mondta hogy bab, finom :roll: A múlt héten volt bableves, ennyire bejött volna neki :twisted: Remélem nem lesz baja..

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ildi! Akkor jó tanulást, holnap meg szorítok neked!!!
Amúgy nem értem, a bnőm is mondta, hogy mérges rá, mert még most is van az ablakán....én megfogom és simán lejön :shock: .

Betti! Nagyon ügyi vagy! Kép Így érdemes tanulni, hogy még hasznod is lesz belőle....
Bettikének jobbulást!!

Szilvi! Én sima hűtőmágnest rendeltem, de ment minden simán... Most nézegetem itt az oldalát, mindent úgy csináltam, ahogy ott le van írva: mail ment, sz.szám jött, utaltam és ha jól emléxem, a hétvégét is beleszámítva 5/6 nap alatt itt volt a csomag. egyedihuto@gmail.com? Nem tudom, miért pattan vissza a mail?Kép
Nagyon csini lett a Megérkeztem! Én is csináltam, de nem ilyet, az OBIba. De csak azért, mert az eredetit levette a "jóakarónk". Kép

Tündi! Csak már holnap lenne! És sikerülne!

Holnap délelőtt megyünk a dokihoz, mert ugye kell a bölcsibe a papír...majd lesz megint visítás :lol:
UPChez is mennem kell asztalt csapkodni! Ezek olyan számlákat küldenek, hogy csak lesek, hogy mi ez? Kép

Tényleg, bölcsi! Szilvi! Valika! Nektek is le kellett írni 1 napját a gyereknek 1 füzetbe, hogy mit csinál? Meg nálatok miben vannak a fiúk/lányok odabent?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja, Szilvi! Jó az új avatarod!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Petri! Ez jó!!! :lol: :lol: És még a mogyorótól féltik a gyerekeket...KépKép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin,igen jó lenne már ha holnap lenne,és túl lennénk rajta! Valahogy megkönnyebülve érezném magam!

Petri,hát nem semmi Timike,hogy lenyelte a babot,pedig az aztán nem kis szemű :)

Kép
Kép
tundi24

Betty: Ne izgulj, látsz még eleget! :wink: Egyébként gratula az ötösödhöz és az ösztöndíjhoz.

Nóri: Húúúú, ezek az üvegmatricák gyönyörűek!!!!! Ilyen szépeket még nem is láttam... :shock: :shock:

Judit: Az én helyemre GYED-ről visszatérő kismamát vettek fel, merthogy az már nem akar ugrálni, megbecsüli a helyét és stabil munkaerőt jelent. Szóval van ahol előny ez... :wink: :wink: Általában meg szokták kérdezni, hogy mi van, ha beteg a gyerek, és jó, ha azt tudod mondani, hogy majd az Apja vagy nagymama tud rá vigyázni. Aztán ezt sem bizti, hogy elhiszik...

Jelentem, beszerelték hozzánk a T-com vonalat, ingyen telcsizhetek 24 órában 56-os számról. 344-570 a számunk, de nem mernék megesküdni rá, még túl friss, hogy memorizálhattam volna mélyen... :roll: :roll:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Azaz 56-os számot hívhatok ingyé... :oops:

jaimee

Sziasztok

Tündi,Szilvi
nagyon ari az új avatarotok!!!:)

Szilvi.
nekem nagyon tetszik a születés-értesítő..és az biztos,hogy ez egyedi...szal...szép :)

Betti.
Gratula a vízsgához és az ösztöndíjhoz,nagyon ügyi vagy
Bettikének pedig jobbulást.náthi?

Elin.szépek az üvegmatricák.nálunk is sláger+ még a gipszkiöntőzés :). Csak nálunk már a gyerekek is nagyon kreatívkodnának ami Sziszinél=pocséklás

Ildi.én szorítok holnap a vízsgához.majd gyere élménybeszámolni ám!!!

Judit.hátha sikerül a munkahely.nem hangzik rosszul amit leírtál :)
SAjna még én sem tudtam a mai napig sem leszámolni az előző cégtől,pedig már aug-ban lejárt a gyes :( :(.De ha minden igaz már jövőhéten jönnek a papírok (remélem).ráadásul egy csomó lovéval is tartoznak. :evil:

Holnap én is menek suliba (ha nem jön közbe végre már semmi baj... :? )

Pircsi.a kis babevőnek bizti nem lesz semmi baja :) Az enyémek a száraztésztával vannak így...addig ennék,hogy....(persze nem lehet)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Dejó szilbee!Ezt te csinálted?Hogyan én is szeretnék! :shock: :shock: :D

Kép

Kép
katlina

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó reggelt!

Szilbee! Nagyon szép ez a születés értesítő!! Nekünk is volt, még a kórházban lehetett megrendelni.

Betti: gratula a vizsgádhoz és pesze az ösztöndíjhoz!!

Ildi! Hogy sikerült a vizsga??

Petri: hát ez aranyos :) gondolom, Timinél lebegett a takaró este a babtól...
Én régebben tésztát adtam Marcinak főzőcskézni, aztán vissza is vettem tőle, mikor láttam, hogy nyersen meg akarja enni.

Tündi: mire mentetek a tulajjal? Remélem minden simán ment!

Jamiee! örülök, hogy létezik ilyen munkaadó is. Bár szerintem a legtöbb, sajna nem így gondolkodik :(
Én is mondtam az interjún, hogy ha itthon kell maradni a gyerekkel, akkor apja lesz az.

Cleo: hát ez bosszantó, milyen cégek vannak!! :x Addig nem tudsz új munkát sem keresni?

Ma délután megyünk Békéscsabára. Lesz egy kis karácsonyi bevásárlás is!
A jövő héten meg már készülhetünk Marci szülinapjára!!
Szép hétvégét mindenkinek!
judit_79

Sziasztok Lányok!

Egy kicsit eltüntem,mert mióta megkaptuk a 18 hónapos szurit olyan kis nyűgös Franci! Éjszaka is sokat felkel,forgolódik,úgyhogy kész vagyok!
Akik már túl vannak ezen a szurin,mondjátok ti is tapasztaltatok hasonlót?

Szilbee!

Nagyon szépek vagytok az új avataron,és a születés értesítő is nagyon klassz lett! :D

Elin!

Nagyon ügyi vagy,szépek az ablakmatricáid! Lilcsi is segítkezik,vagy akkor csinálod mikor szunyál? Nagyon jól elvolt Lilcsi a cicussal!Aranyos! :D

Betty!

Bettikének jobbulást!!!

Cleo!

Gyerekek jól vannak?

Tündi!

Szerződéskötés megvolt?Minden Ok?

Vendég

Helló!

Már tegnap este megérkeztek a babok :lol: :lol: Jó gyors emésztése van :shock:

Judit
Békéscsabára csak bevásárolni mentek? Van ott valami jó hely?
Ti se nagyon tudtok egyhelyben maradni :wink: :lol:

Elin
Először nem értettem milyen Marci 8) Azt hittem Judit Marcija :P
Majd megvilágosodott :lol: :lol: Aranyosak :lol: :lol: Kié ez a macs?
Timi is oda van a cicákért, azok viszont kevésbé rajonganak :lol:
Kiabál nekik hogy Gyeje gyeje :lol:

Jéééé elkezdett havazni :shock: :shock: és Timi pont alszik :x

Pircsi &
Kép
Kép
petri

MAno
Nálunk nem volt semmi gubanc az oltás után.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tündi,szilbee!
Jók az új képek!

Dögrováson vagyok,remélem Mütyesz nem kapja el

Kép

Kép
katlina

Petri! Milyen telót vettél végül is?
Darabra is megvan a bab? :lol:
Ez a cica egy nénié, aki itt lakik egy pár háznyivan arrébb. Ki szokta engedni sétálni. Egész nyáron próbáltuk édesgetni, és tessék, most, hogy már nemigen járunk többet arra, jött oda hozzánk! :cry: Már 2x akkora a macs is, mint mikor először láttuk.

Katénka! Kép

Hajni! Én sem tapasztaltam különösebb tüneteket Lilcsinél oltás után! De persze előfordulhat, reméljük, mielőbb elmúlnak!
Akkor nem is voltatok játszócsoportban?
Ti jöttök fényképeszkedni? Figyu már! Mondott valamit Klári néni, hogy előre fel kell íratkozni, vagy csak odamegyünk? Mert én csak arra emlékszem, hogy mi ugye már beszokunk akkor, és menjünk oda korábban, hogy 9-re végezzünk és tudjunk menni bölcsibe.
Ja, igen, szokta nézni Lilcsi, mikor csinálom a matricát, segítene is, de rászólok, ha bele akar piszkálni. Általánban próbálkozik vagy 3x-4x :lol: .

Lányok, olyan furi, hogy letelt az "édeskettes" :cry: . Olyan szívszorító, ugyanakkor olyan izgalmas.

Szilvi! Mi van veletek? Rég nem írtál.

Ma voltunk a dokinál is az igazolásért. Egész reggel hajtogattam neki, hogy megyünk a doktornénihez, ő meg mondogatta utánam, de mégis, amikor beléptünk a rendelőbe, meglátta a dokit, már nyüszített is. Aztán ordított.

Be akartam menni az UPC-hez is, mert elég érdekes számlát kaptunk. Dehát annyian voltak bent, hogy délre sem végeztünk volna. :shock:

Valika! Veletek mizu?

Ildi! Vizsga hogy sikerült?

Na, ...Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin
SonyEricsson K550 fajin lilába :D Nem mertem kinyithatósat venni Timi miatt. Minket mindennap hív anyu és akkor oda adom Timinek had beszéljenek. Már úgy megszokta :lol: Amúgy egész jó telcsi.

A babot nem számoltam meg mert kukoricával együtt jött 8) Olyan sokáig meg ki tud már elszámolni :wink: :lol: :lol: :lol:
Ugyanis tegnap meglátta a meséskönyvben a kukoricát és neki rögtön az kellett. Timi még nem tudja megemészteni azt se mint ahogy pl. a borsót se.. Normális ez ilyen korban?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Hú, de le vagyok maradva...

Először is, Betti, nagyon gratulálok a vizsgához, az ösztöndíjhoz meg még jobban! Emelem kalapom előtted, nem semmi ez így gyerkőc mellett! Remélem azóta javulgattok a betegségből!

Ildi, megy a drukk, vagy hát valszeg már túl vagy rajta, majd mesélj!

Petri, ez a babos sztori naggggyon tetszett. Szerintem normális, hogy még egészben jönnek ki (kukorica, borsó, stb)

Elin, hívd fel a 1221-et (UPC), én mostanság mindent el tudok intézni velük. A múltkor nagy felháborodva vettem tudomásul, hogy valszeg lejárt a hűségem, 7.700-ra emelték az előfizetésem. Erre nagy mérgesen felhívtam őket és kiderült, hogy nekem is lehet 3.500-os és mivel benne vagyunk valami társasházi akcióban, még kaptam 25%-os kedvezményt a kábeltévére és az internetre is!
Ja, ügyfélszolgálatra be ne menj, max. hideg-meleg élelemmel, mert az valami katasztrófa!
Hát igen, sajnálja az ember, hogy eltelik az "édeskettes" és most már egy más világ jön. Valahol meg gondolom várod is, hogy végre emberek között légy. Meg fogod találni az egyensúlyt, majd meglátod!

Judit, szorítok, hogy sikerüljön a meló!!!!

Tündi, remélem azóta túl vagytok a szerződéskötésen, és minden rendben ment!

Katlina, jobbulást!!!!!

Manó, hát emlékeim szerint a 18 hós oltás okozhat lázat, nyűgösséget, és fájlalhatja is a helyét! Szerintem pár nap és elmúlik!

Évi és
Kép
csongianya

Én ma szabin voltam, fél 9-től 2-re értem haza. Bevásárlás. Télapóra, névnapra, karácsonyra.
Jelentem Thai Masszázs ajándékutalvány meg van. Csongi által áhítozott Spongya Bob-os Monopoly (Pláza 10.000, Tescóban 5.200) meg van. Télapóra könyv, Ben 10-es figura kipipálva. És találtam egy focis polcot, marha jó és csak 1990-ért vettem :lol: Városba, Corába ne menjetek, őrültek háza van!

Évi és
Kép
csongianya

Pircsi: A kukoricát én sem tudom megemészteni. Pedig már elég nagyra nőttem. :lol: :lol: :lol:

jaimee

Hát igen...Lilcsinek is ott volt a pelusban a majonézes kukoricasali után! :lol: De neki, ha mohó, még a meggy, vagy a cseri is ott van :shock: Ja, és a mogyoró is ott volt.
Jó telót választottál! :lol: Nekem is SonyEricssonom van, 2 is! Imádom őket, és jó az áruk!

Évi! Köszi a tippet UPC ügyben! Nekem is mondta az üzletkötő, ha letelik a hűségidő, hívjam fel, mert lesz megoldás....mind a tv-re, mind a chellora, csak ugye tudni kell... :wink:
A karácsonyi vásárlást akkorra tevezem, mikor már Lilcsi egyedül lesz a bölcsiben, engem meg majd megesz az unalom egyedül. Bár az utóbbitól nem tartok....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!
Jelentem megvagyunk, csak vacakul!
Levente középfül gyuszis :cry: :cry: , Dávid kicsit taknyos :cry: :cry: (elkapta Leventétől... pedig nagyon vigyáztunk Rá, hogy ne legyen baja).
Nekem meg kezd a torkom belobbanni.... pedig most gyógyultam meg. :shock: :x :evil: :cry:
Majd jövök, ha jobban leszünk!
Pusz!
szilbee

Hali.

Hajni.köszi megvannak a lurkók...már nem is merek erről nyilatkozni..mert bizti történik valami. :)
Remélem elmúlik hamar a nyűgi Francinál.anno Sziszi is kivolt ettől a szuritól--életében nem volt olyan magas láza mint attól :(

Katlina.gyógyulj meg gyorsan.

Szilvi.nektek is jobbulást.fiúknak gyógypuszi.szerintem bizti vírus okozza ezt a takonykóros füles dolgokat.Sztk-ban voltatok Levivel v.kórház?kapott gyógyit v.csak melegítés?

Pircsi.babok :lol: :lol: -nálunk Sziszike pici korában egy játék "szemét " nyelte le (kb 3mm átm.volt)-nem id tudtuk,csak egyszer csak szeme nőtt a kakinak a pelusban--és elkezdtük keresni a tulajt..hogy honnan is jött :lol:

Vali,Letti.mizu veled?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Kicsit lemradtam tegnap,mert elég későn értünk haza.Szerződéskötés kipipálva,nagyon rendesek voltak.Kicsit hosszúra sikeredett,de a lényeg,hogy túl vunk rajta :) Luc anagyon jó kislány volt,mindneki megcsodálta,és végig aludta az egészet.az úton is aludt odafele és vissza is.Olyan büszke voltam rá :)
Ma délután meg esküvőre megyünk,de lagzi nem lesz,csak állófogadás,fürdetésre jövünk haza :)

Szilbee,gyógyuljatok meg gyorsan!! És te is Katlina!

Csongi,ügyes vagy a bevásárlással kapcsolatban.pláza játékboltba én be sem merek menni ,elékpeztő milyen árak vannak ott!!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
tundi24

No! Végre mind a három FIÚ kidőlt! :shock:
Anyum most nincs... úgyhogy egyedül vagyok most. :( Mármint Ádámmal.

Andi!
Kórházba vitte Ádám Leventét, az ügyeletre. Sztk már nem volt, mikor jelezte Levente, hogy fáj a füle... Mert hogy JELEZTE. Megfogta a kezem és nagy szipogások közepette a fájó fülére tette a kezem. Úgy örültem neki, hogy most már próbálja tudatni, hogy mi az ami fáj, persze annak már kevésbé, hogy már megint a füle. :? :cry:
Coram antibigyót kap + fülemegítés + Nasivin orrspray.

Tündi!
Gratulálok a szerződéhez!!!! :D :D

Menek és ebédelek!
Pusz!
szilbee

Hali.

Tündi örülök,hogy sikerült a szerződéskötés :)

Szilvi.REmélem hamar rendbejön Levi.nagyon ügyi,hogy megmutizta,hogy hol fáj.
Melyik doki vízsgálta? Kontroll mikor lesz?
Amúgy azt az antibigyit nem ismi...

Szép hétvégét mindenkinek

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Csak pár mondatban köszönjük jól vagyunk,igaz lehet ez csak átmeneti állapot mivel Zolika elkezdett köhögni meg t.....nyos :( remélem nem fog megfázni mert akkor megint kimarad a suliból.....

Jaaaaa képzeljétek voltak az irodalmi versenyen és országos 9.lett a csapatuk :D Nagyon örültem neki és most még a jegyein is javított egy picurkát :wink:

Szilbee!
Nagyon szép az értesítő képeslap egyébként én is imádom Anne Geddes képeit annyira egyedi minden képe :) Jobbulást nektek!!!!

Andi!
Neked gyerkőcök jól vannak már? Képzeld most meg én nyűglődöm fáááááj a fogam de pont egy olyan amit anno elvileg már "kiidegeltek" :evil:

Tündi!!!
Gratulálok a szerződéskötéshez!!! :)

Évi!
De ügyi vagy,hogy már ennyi ajándékot megvettél :) én még sehol nem tartok még senkinek nincs semmi sőőőt még a mikulás ajándék is a boltban van :(

Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Jaj, Szilbee, már megint fülgyuszi? Hagyd otthon most már Levit, ha jól elvagytok, hagy erősödjön egy kicsit!

Tündi, éljen a szerződéskötés!!!! :lol: Akkor lassan most már te is tervezgetheted a berendezést! Karácsonyra ott tudtok már lenni?

Ajándék: Muszáj hozzákezdenem, sőt jövő héten be is kell fejeznem, mert 15-én focikupa, 16-án szülinapi zsúrba megyünk, az utolsó hétvége meg már mindig necces. (EGyébként mindig mindent az utolsó pillanatban veszek meg, most meg rástartoltam, lehet, hogy öregszem?)

Vali, ne is mond a fogat, elkezdett fájni amit 2 hete tömettem... :(

No, most meg imádkozom, hogy szálljon fel a köd, mert egy óra múlva mennénk Miklósra ismételten névnapozni. És ugye én vezetek....

Évi és
Kép
csongianya

Tündi! VÉGRE!!!! Gratulálok az új otthonhoz!!

Szilvi! Nektek:
Kép!!!

Ha valaki tudja, hogy a Hemohoz merről lehet behajtani a Táncsics utcába, az írja már meg!! Kossuth tér, vagy Tisza part?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin, szerintem a Szigligeti utcába tudsz befordulni, úgy hogy Ady-Arany János-Kossuth-Szigligeti (Csemege van a sarkon) és ott a végén beállsz a parkolóba.

Vagy mész a OTP parkoló-Magyar utca-Sóház utca és valahol a Tisza Szállónál megállsz. Jobb ötletem nincs.

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
Nem. Leventének még nem volt fülgyuszija. Korábban savas bulla volt a dobhártyáján, amit egyfajta vírus okozott, de nem felülfertőződés volt az oka.
Most a takony ment a fülére, attól gyulladt be középfüle.
Múltkor is itthon volt egy hétig utána.
Ha nem a kórházban lettem volna, hanem itthon, akkor ez meg se történt volna. Én mániákus orsszívó vagyok. Amint szörcsent a gyerek én már ott tobzódok, az orrszvóval. Ádámnak már az idegeire megyek vele, de hát muszáj... Bölcsibe se szeretem ha taknyosan megy, mert ott senki nem szívja ki az orrát. Sokszor vitázunk is erről idehaza, de hát ebben a korban, mikor még nem tudnak hatékonyan orrot fújni, borzasztó szövődményei lehetnek a takonykórnak.
szilbee

Hali.

Szilvi.igazad van...mert végülis nem minden fülbaj=fülgyuszi.:)
pl.nekünk is volt már ilyen savas izé,most meg erezett volt a dobhártya-ami csak annyit jelent,hogy elindult valamiféle gyulladás-(valszeg vírus miatt)és ennek megelőzésére van a melegítés+orrszívás esetleg antibigyó,és ha a dobhártya előredomborodik nagyon,akkor már valszeg gennyes góc is van mögötte,ami ha durva,akkor szúrják,ha nem akkor meg a melegítésre+gyógyikra felszívódik (v.kifolyik)

Amúgy még én is szívom Sziszinek....muszály...nagy az orrmandulája,orrot fújni meg alig-alig.

Na,azt én is megnézném hányszor fújnak bölcsiben,oviban :evil:

Évi.De jó,hogy Így előrevagy ...én mindíg az utolsó pillanatban is rohangálok..de a legnagyobb gáz,hogy karácsonyra még igazán jó ötlet is hiányzik ennek-annak. :wink: -a gyerekekkel könnyű-csak pénz legyen elég :twisted:
Szaloncukit sem mertem még venni,mert akkor tuti elfogy karácsonyig :oops:

Vali,Évi.remélem a fogacskák már nem fognak fájna..na az sem kellemes :?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Évi! Te még otthon vagy? :lol: Köszi az infót! Akkor a Táncsicsra be sem lehet menni? :shock:

Valami szomorú :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin,mi tegnap a Szapáryról fordultunk a Tisza-szálló fele,és a színház utcájába behajtottunk,igaz nem lehetne,de ha egyszer ott volt dolgunk,nem szabályos de ez van.

Szilbee,gyógypuszik Leventének,remélem hamar meggyógyul.

Köszönöm a szerződéshez a drukkokat :) Remélem karácsonyra már ott lehetünk,és végre készülődhetek,díszítgethetek egy kicsit.Holnap viszem Lucát a 2hós oltásra,utána megyünk a tulajokhoz,hogy akkor végülis mikor költözhetünk.Ők már nem laknak ott tulajdonképpen,csak aludni járnak oda,és már célozgattak,hogy nem akarnak több számlát ott fizetni.Én meg úgy vagyok vele,hogy akkor fizetek számlát ha odamehetünk.

Vali,és Évi, javulást a fogacskáitoknak!Én mindig úgy parázok a fogdokiktól :(

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Elin, igen, akkor még itthon voltunk, vártuk a tévészerelőt! Van tévém :lol:
Sikerült eljutnod? Mit vettél?

Szilvi, hát csak arra emlékeztem, hogy volt valami fül bajotok... :oops: Ennyire szerencsére nem értek hozzá, mint Cleo :?

Ja, és mire indultunk szerencsére nagyjából felszállt a köd, most meg már hazaértünk :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?