Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

LAFINAK KITARTÁST ÉS BÁTORSÁGOT KÍVÁNOK!!! NAGYON DRUKKOLOK!!!!

Tücsi: nagyon aranyos vagy!! jól vagyok, bár nagyon izgulok, de igyekszem nem nagyon beleélni magam , nehogy nagyon fájjon, ha esetleg....én is teszteltem egy negát, de hát még nagyon korán van!! vas remélem poz lesz!!

Monee: fel a fejjel!!! a poz hozzáállás nagyon fontos!!! nekem a párom mindig azt szokta mondani, h akkor jön a baba, ha tudja, h a mamája is kiegyensúlyozott, nyugodt és boldog!! :wink:

Fandi: gratulálok !!! szép kismamaságot kívánok!!!

Bettica: szerencse, h vannak ilyen rendes munkatársak is még a mai világban!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

sziasztok!

LAFI:NAGYON-NAGYON SOK ERŐT,KITARTÁST KÍVÁNOK!!!HUNORNAK JOBBULÁST!!!VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!
DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Kép

Kép
lecso

Bettica, akkor majd gyere és mesél az UH után!;-) Köszönöm szépen, tényleg jól vagyok/vagyunk (mondjuk apa bölcsesség fogát meg kell műteni, de ettől eltekintve dúl a love! :oops: )

Monee, sajnálom, hogy nem vagy jól lelkileg, biztos ez a csúnya idő is ludas a dologban! Nézzél valami jó kis nevetős-nyálas-romantikás fimet, vagy ami nekem nagyon bejött amikor nagyon depis voltam: női magazinok! Abban a félévben totál rákatantam ezekre az újságokra és tök jól kikapcsoltak, előtte még a fodrásznál sem lapoztam bele, mondjuk azóta se nagyon!;-)

Czinkeb, így van: pozitív hozzáállás! Én is gyakorlom, vettem egy nagyon jó könyvet, A vonzás hatalma a címe, a gondolatok erejéről szól, nekem nagyon tecc!:-) Vasárnapig már nem sok van hátra, nagyon drukkolok!
Vendég

Tücsi: köszi, nagyon aranyos vagy!!!!!!!!de sajna ilyenkor nagyon lassan tellik az idő!!!
néhány pozitív gondolatot megoszthatnál velünk, amit olvasol és segíthet!!!

itt nagyon szépen süt a nap , bár azért csípős hűvös idő van!!
semmi kedvem dolgozni :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb, szerintem nem örülnének a többiek ha előadást tartanék!;-) Azért ami számomra döbbenet, volt, hogy a válásom előtt tök jól elábrándoztam, és olyankor soha nem ugrott be, hogy ezen most mit agyalok úgy sincs semmi esélyem, hogy megtörténjen velem, csak egyszerűen jó érzés volt rá gondolni...na, ezt a képességem teljesen elveszítettem, és ha egy pillanatra el is ábrándoztam volna valamiről amire nagyon vágytam/vágyom azonnal elhessegettem mondván semmi valóság alapja= időpocséklás rajta agyalni mert soha nem fogom megkapni/megélni stb A lényeg: a könyv szerint ha mindig azon agyalunk ami nincs és annak a hiányán akkor rossz érzések kerekednek felül és ez magához vonza a rosszat (fú, ez nagyon fércesen van megfogalmazva)=rosszul érzed magad=sorra történnek veled olyan dolgok amiket nem akarsz...szóval meg kell tanulni, hogy ne arra koncentráljunk ami nincs hanem arra, hogy milyen jó lesz ha lesz az amire vágyunk, és el kell felejteni az oda vezető akadályokkal teli utat, a jó érzésre kell csak koncentrálni... szerintem ez nem túl érthető így, vagy ha igen akkor hülyén hangzik, pedig máris van saját pozitív tapasztalatom:-)! Ha érdekel megírom!;-)
Vendég

IGEN ÉRDEKEL!!!

egyébként érthető volt, leginkább azért is, mert tudom, h mit mondasz!!!nem kell előadást tartani, csak 1-2 pozitív gondolatot elmondani. az előző pl tök jó tanács!!! :wink:

és tényleg igaz!!! én is tapasztaltam már a bőrömön ezt!!

az én neg pl: a főiskolán készültem pénzügy vizsgára , volt 40 tétel és ebből 5 tételt nem tudtam. a vizsga előtti este felhívtam a párom és mondtam, h ,,csak,, 5 tételt nem tudok egyáltalán és mondtam neki a témákat. persze a kis eminens zseninek az összes tétel könnyű volt és mondta, h nézzem át azokat is , mert tök fontosak. persze nem volt erőm átvenni ezeket, és amikor a tétel húztam a szóbelin végig arra koncentráltam, h melyik tételeket nem akarom húzni !! és szerinted milyet húztam?? hát persze hogy belehúztam abba az 5 tételbe !!uh megbuktam!!
ezután a vizsga után mindig úgy mentem be, h melyik tételt akarom húzni és arra koncentráltam erősen. persze soha nem húztam azt, de mégis nem idegeskedtem annyit és már ezért is jobb volt.

én egyébként próbálkoztam agykontrollal - NE NEVESSETEK KI!! a relax cd-jük baromi jó, tényleg teljesen el tudok lazulni, megnyugszom, többnyire be is alszom rajta. és a legjobb, h a végén , amikor számol vissza, h fel fogok ébredni és frissnek fogom érezni magam, tényleg bejön. bár ez akkor lenne a legjobb, ha elmenne az ember tanfolyamra és rendszeresen gyakorolna!

JOBBAN ODA KELLENE FIGYELNI MAGUNKRA , EGÉSZSÉGESEBBEN ÉLNI, ENNI, MOZOGNI, RELAXÁLNI, SOKKAL KEVESEBBET IDEGESKEDNI STB...!- ez az amit tudunk , mindig mondjuk, de nem csináljuk. :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Ja-ja! erről van szó! arra koncentrálsz amit nem akarsz és így magadhoz vonzod!! A saját tapasztalatom: augusztusban el kezdtem árulni a lakásomat (hitelből vásároltam mikor elváltunk a férjemmel... aztán fél év múlva visszaköltöztem hozzá, így a lakást kiadtam, de gond volt az albérlővel is+ a hitelen felüli önerő jól jött volna, hogy vissza fizessek pár hitelt amit a párom vett fel míg külön voltunk) Sokan megnézték a lakást, de volt két vevőjelölt is aki szószerint az utolsó pillantaban (szerződés kötés napján) táncolt vissza, ettől én egyre jobban elkeseredtem, és el kezdtem gyűlölni a lakásom (pedig tényleg szuper helyen is van és a garzon is nagyon kis csinos-otthonos) egyre többet mondogattam, hogy semmi reményt nem látok, hogy eladjuk és közben egyre több váratlan kiadások is jelentkeztek...Aznap mikor megvettem a könyvet (a könyvet akkor még ki se nyitottam, szóval az nem befolyásolhatott) valami megváltozott bennem egyik pillanatról a másikra és úgy éreztem, hogy tiszta hülye vagyok, hogy el akarom adni a lakásom amikor örülhetnék, hogy van! Tudom, hogy hihetetlen, de ahogy ezt elmondtam a páromnak, és ő konstatálta, hogy látja hogy megnyugodtam és örül ennek, ezért hagyjuk a fenébe az egészet és ne adjuk el a lakást; megcsörrent a telefon és hívott egy érdeklődő...a lényeg: ugyan nem ez a pali vette meg a lakásom, de aki másnap megnézte alku nélkül megvette! Tudom, ez lehet a véletlenek közjátéka, de akkor is érdekes, hogy amint megszűntek a negatív gondolataim a lakással kapcsolatban jóra fordultak a dolgok!;-)
ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITŐL AZ OFF TÉMÁÉRT!
Vendég

szerintem a hasonló pl-kból mindenki tanulhat, és előbb utóbb talán mindanyian (ide veszem magam is!) megértjük, komolyan vesszük, h tényleg nem szabadna úgy gondolkodnunk ahogy gondolkodunk! vagyis csakis poz-an kell gondolkodni, semmi negatívum!!

az agykontrolos könyvben is van egy csomó pl, h mit h ne csináljunk. pl volt egy nő, akinek állandóan hullott a haja. mindig azt mondogatta, h mire megcsinálja az adott munkát, addigra kihullik a haja. azután, h ,,átprogramozta ,, az agyát és azt mondogatta, h ha befejezi az adott munkát, akkor ez és ez lesz (csupa poz dolog!!), nem hullott tovább a haja!!

persze mindezekben hinni is kell- én úgy gondolom, de kell, h vmi erőt adjon!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok! A pozitiv gondolkodásról írtam nektek, de minden kitörlödött. :cry:

Rambóka: a hőmet szájba mérem minden reggel pontosan 7 órakor
Miért kérdezed?
vvera75

Vera!

Azért kérdezem, mert gyanúsan alacsony az alaphőmérsékleted. (Mondjuk az sem teljesen mindegy, h. nyelv alatt méred-e, de nem hiszem, h. az ennyit bekavarna.)
Szóval csak azt akarom kinyögni, h. nem ártana megnézetni a pajzsmirigyedet, mert pajzsmirigy alulműködésben szokott ilyen alacsony hő lenni és ahhoz, h. rendeződjön a ciklusod és babás lehess, azt is rendezni kéne!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Köszönöm a választ.Ha azt nem nézetem meg esélyem sincs a babára?Milyen orvoshoz forduljak? Már félek mert mindig máskép kezdenek el kezelni, mint amit én szeretnék. A Meforált is a házi dokim írta fel,eddig soha nem jött meg a mensim,ezért bíztam nagyon abba hogy a Meforál segít.Szóval itt vidéken nagyonnehéz megfelelő orvost is találni aki nem a pénztárcánkat csapolná.Esélyem sincs arra hogy a hőm emelkedjen a Meforáltól, vagy ez nincs össze függésbe?
Köszi a segítséget! Vera
vvera75

vvera75: Nekem a closty feljebb vitte olyan 3-4 tizedet, de még nem vagyok babás. Nekem sincs gond a pajzsmirigyemmel és mégis 35,9-36,1-eket mértem. Mostanában 36,4-36,6-okat. Neked ettől még lehet baj a pajzsmirigyeddel, de attól, hogy alacsony a hőd, ez még nem törvényszerű. Mérj nyelv alatt és próbálj meg hormonos vérvételt kérni a háziorvosodtól, vagy egy endokrinológustól (ő lenne az igazi, de nem tudom, hogy mennyire elérhető egy ilyen doki a számodra). Sok sikert.
vicky79
Budapest III. kerület

Vera!

Ha normális a házidokid, akkor beszélj vele!
TSH-t tuti nézethet.
De a legjobb lenne, ha beutalna endokrinológushoz!
A honlapon nem találtál a lakóhelyedhez közeli dokit?

Nem az a cél, h. vmivel megemeld a hődet, hanem, h. kiderítsék végre, h. mitől nem működsz rendesen.
A met nem csodaszer, akkor hat, ha IR áll a háttérben (még, ha esetenként nem is kimutatható!), előtte azonban célszerű minden más endokrin elváltozást kizárni, ill. ha van vmi egyéb probléma akkor azt kezelni, mert, ha pl. pajzsmirigy alulműködésed van, akkor szedheted a metet, önmagában nem lesz elegendő! Ha a pco-s petefészkeid és a menstruációs problémáid hátterében pajzsmirigy probléma áll, akkor azt kell kezelni, nem metet szedni!

Vicky!

A Closty nem viszi fel a hőt!
A hőt a sárgatest által termelt progeszteron viszi fel. Ezek szerint volt PÉ-d?

rambóka

Rambóka, bocsi, de felviszi a hőt a Closty a follikuláris fázisban. Vagy pár tizeddel. :wink: Ez egy sajátosság, én is megfigyeltem magamon anno.
Vendég

Sziasztok!
Az én hőmet is emelte a Closty! :roll: Az elején tanácstalan voltam miatta, de ha jól emlékszem Norka felhomályosított, hogy van ilyen!

Vera!
Rambóka mindent elmondott, amit tudni kell! :)
Elsőkörben próbálkozz a házidokinál! :) Valamit csak tud, ha felírta a metet. 8)

Czinkeb, Tücsök!
Jól eldiskuráltok a "hogyan legyünk pozitivak" gondolaton.
Valahogy tényleg ez a legfontosabb! :wink:

Monee!
Sok sok pozitiv energiát küldök feléd! :!:

24+2
Vendég

Na sziasztok!

Kavicska!

Nagyon köszi, rám fér!
Tényleg?! Advent első vasárnapja lesz? Hűha...
Amennyire be voltan zsongva a karácsonyi készülődésbe, annyira nincs most nyoma ennek, nem tudom hová illant a lelkesedés... :?

Telefonon beszéltem a dokimmal a hétfőn levett ciklus végi hormon labor eredményeiről. Hááát... nincs jó hír. A prolaktin szint szerinte jó, de progi alig van a szervezetemben. (Tudom hogy ez így most nagyon konyha nyelven hangzik, de nincs előttem lelet, uh nem tudok nyilatkozni pontosan.) Szerdán kell visszamennem hozzá személyes randira hogy megbeszéljük a kezelési módokat.
Szerintetek mit fog/mit kéne ajánlania? Closty, progi pótlás, terminált együttlét, ciklus követés?

Asszem megpróbálom kikönyörögni belőle a javaslatot az endokrinológiai kivizsgálásra, mert a háziorvosom úgy tűnik, csak szakorvosi javaslat alapján hajlandó beutalót írni nekem.
A mettel kapcsolatban is azt mondta nekem, hogy legközelebb csak szakorvosi javaslat alapján hajlandó kiírni újra, mert nem vagyok cukorbeteg. :( Tényleg! Ez ügyben vajon mi lehet az álláspont? Meddig kell szedni a metet? Életünk végéig? Vagy hogy megy ez? Ha "rendbe rakott" akkor utána is szükség van még rá? Vagy mondjuk ésszerű életvitellel elkerülhetjük a ciszták kialakulását?

Köööszi!
Monee

U.i.: Nagyon elegem van! :(

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee!
Életünk végégig! Ha abbahagyod, a tünetek visszatérnek! :(
A körzeti okés, legalább felírja! Feladat, oylan dokit keresni, aki szakvéleményt ad arról, hogy IR-ed van, és KELL a met!!!

Van iylen a környéken? Rambóka tutira tud segíteni.

Ne keseredj el drága! Kérlek!
Vendég

Monácska!

Nem ez az egyetlen bajság ami mostanság rámtelepszik, uh hazudnék ha azt mondanám hogy ez miatt vagyok elkenődve.

Tudod, nekem nagyon nehezen akaródzik elhinni, hogy életem végéig ezt a gyógyszert kéne szednem.
22 éves vagyok, mondjuk az elkövetkezedő 60 évre az van nekem előre megírva hogy gyógyszeren éljek?! És mi van ha a baba vagy a babák után nem szedem tovább, tudom, esélyem egy jó kis dibéteszre. A mamám is cukorbeteg lett, nem olyan régen derítették ki nála, ugyanazt a gyógyszert szedi amit én. De ő most 60 éves és csak most kellett elkezdenie szedni a Meforalt, tehát 60 évig vígan el volt nélküle. Nem tudom... :) Remélem azért érthető ez ügyben is a dilemám.

Ühüm, szakvéleményt valszeg tudok szerezni, a diabetológus doktornő aki először kiírta nekem a Meforalt, azt mondta ha bármi gond lenne és a háziorvos nem írja ki, akkor menjek vissza hozzá és ő kiírja...

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee!

Annyit mondtam már másoknak is, hogy az éelt milyensége, az biza totál nem mindegy.
Természetesen emgértelek, de nem gondolom személy szerint, hogy napi 2-3 bogyesz lenyelése annyibban változtatja az életvitelt, hogy ezen törni kelljen a buksit. A meforal jó esetben meg sem véd egyébként a diabétesztől, csak kb. 15-20 évvel kitolja a jelentkezését. Tehát az nálad kb. 80 éves korra.
Ezenkívül tudod Te is, hogy a diabétesz néma gyilkos: koleszterin, szem, vese, magasvérnyomi, söttörö....... De nem akarok okoskodni, ez pont annyira egyéni döntés, mint egyéb mást területen!!!

Nem tudom, hogyan segíthetnék............ De meghallgatunk, ha akarod. :)
Legyen szép napod csajos jó? Mosolyogj kicsit!
Vendég

Monee: fel a fejjel!!!!!!!!! :wink:
ma is megcsináltad a tesztet és neg lett? :cry: ezért is magad alatt vagy, igaz?

tényleg fontos a poz hozzáállás!!!

Idézek az agykontrolos jegyzetből:

[quote]N írta:em könnyű elhinni, de mégis tény, h minden neg tartalmú szó, főleg, ha gyakran monja vki, neg testi és érzelmi hatást vált kis, tehát legjobb őket elkerülni. A hozzáállásunkon kell változtatni. Életünk jobbá tételének az egyik legnagyobb titka ugyanis a poz hozzáállás kialakítása, ami viszont egyszerűen döntés dolga!
A poz realizmus tehát azt jelenti, h szembe nézek a valósággal , tudomásul veszem és elemzem a problémát, azt azonban lehetőleg poz szavakkal fogalmazom meg, és úgy döntök, h a baj helyett a megoldásra figyelek.
Rohadt fáradt vagyok helyett: nem vagyok friss, de alszom egy félórát és újra friss leszek,
Nem emlékszem helyett: rögtön eszembe jut,
Képtelen vagyok helyett: még nem tanultam, de belejövök
Bonyolult helyett: nem annyira egyszerű
Kövér vagyok helyett: kövér voltam, de most már egyre karcsúbb vagyok,
Egy rakás szerencsétlenség vagyok helyett: eddig rosszul mentek a dolgaim, de mostantól összeszedem magam
És még írhatnám tovább a pl-kat….

próbáld ki 1-2 hétig, és figyeld meg magad!!!fontos, h ne a problémát lásd magad előtt, hanem a megoldást!

próbáld kicsit kikapcsolni az agyad, sportolj vmit (a mozgás boldogsághormont termel és javítja az anyagcserét is), kössed le magad vmivel!
már mástól is hallottam, h poz hatásai vannak pl a talpmasszázsnak.

Fandi poz pl lehet előttünk: betartotta a diétát, mozgott, rengeteget ivott, talpmasszázs és 13 . hétnél tartanak!!!

FEL A FEJJEL !!!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

JA, ÉS MÉG FONTOS SZERINTEM, h a jelenre (ill a közeljövőre )koncentrálj, ne azon gondolkozz, h mi lesz 38 év múlva!
lehet, h 5 év múlva előállnak tényleg vmi csodagyógyszerrel, ami teljesen meggyógyít 1 alkalom alatt- soha nem lehet tudni!

van rendes menszid, pé-ed, szóval csak nyugi, jön a bébi is hamarosan!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Monee!
Erről beszéltem én is nemrég, hogy nagyon nehéz elfogadni a probléma VÉGLEGESSÉGÉT. És annak ellenére, hogy néha siránkozom, hogy miért vagyok ilyen szerencsétlen, mégsem vagyok elég erős a diéta és a mozgás terén... :(
Eleinte borzasztó nehezen szoktam meg, hogy gyógyszert kell szednem, rendszerint itthon felejtettem, és persze nem voltam itthon, amikor be kellett volna venni. De én azt mondom, ez lenne a legkevesebb, hogy napi 3szor be kell venni egy bogyót, ezzzel önmagában semmi bajom nem lenne, de ez sajna nem minden.

És ahogy az utóbbi időben folyamatosan izgulhattunk Lafiért, egyre az járt az járt a fejemben, mennyire nehéz helyzetben vagyunk, és ha bekövetkezik végre a hőn áhított terhesség, akkor sem lehetünk(valószínűleg)nyugisan boldogok, rengeteg probléma merülhet fel. És ez akárki akármit mond, igen elkeserítő!

Tudom, pont most beszéltetek annyit a poz. hozzáállásról :oops: , és én mindig nagyon dühös is vagyok magamra, amiért folyton ilyen neg. vagyok, szerintem ezt már nem fogom kinőni :cry:
Pedig egyébként abszolút igazatok van mindenben, és nekem gimiben volt egy osztálytársam, aki nagyon otthon volt ebben az agykontroll-témában, és ha hiszitek, ha nem ,én még életemben olyan kiegyensúlyozott, poz. embert nem láttam! A közelében lenni is felemelő volt!Hihetetlen tényleg!

Kép
Kép
zazzy

Most olvastam el a másik topikot, basszus erre már nem találok szavakat, amit Lafiékkal művelnek... Hol élünk??? Milyen "orvosok" vannak?? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!!

Lányok, akiknek mostanság nincs jó közérzetük!!
A problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket! Legyetek egy kicsivel jobban optimistábbak légyszi. Tudom nem egyszerű!!!
Szerintem ne fókuszáljatok arra, milyen szerencsecsomagok vagyunk mi pco-sy.-sok, h nagy nehezen összejön a baba és még akkor is kell keperkedni, h ne legyen semmi baja. Minden ember, - minden terhesség más!!! Ne így induljatok neki egy esetleges terhességnek!!!
Czinkeb jót ír, fel a fejjel. :wink:

Kép
lara26

Sziasztok! Köszönöm a véleményeket! Megfogadom a tanácsokat,de most még egyelőre megvárom történik-e valami a szervezetembe, én azért bízom a Meforálba mert nálunk az anyai ágon mindenki, nem kicsit hanem nagyon cukor beteg.Ha már volt hormon vizsgálatom azon megtudom nézni a pajzsmirigy alulmüködést,ha igen mit kell néznem?

Nagyon le vagytok törve.
Fel a fejjel csajok minnél jobban csak erre koncentráltok annál inkább keserübb lesz a leves.A bogyót bevenni és minden mást elfelejteni.Fiatalok vagytok csak erre gondoljatok és ne az öregségtől rettegjetek.Gondoljatok arra hogy most bevesztek egy gyógyszert ritkán megehetek egy szelet sütit, fiatalon belétek rögzödik a cukorbetegség lényege,és 50,60,70,évesen is még boldogan ehetsz te is az unokád szülinapi tortájábó s nem attól kell majd rettegni hogy hol és mikor add be magadnak az Inzulint és a romlott látásoddal meglátod-e a tűn a számlálót. Szóval inkább 3x1 bogyó mint 50-éves kortól 3xInzulin!!!!!!!!!

Én ezeket tapasztalatból írtam. :roll:

Csak vidáman mert az élet szép!
vvera75

Clostyról: Én csak azt vettem észre, hogy régebben 36,1 körül volt az alaphőm, mostanában meg 36,5. Szerintem még nem volt pé-m, holnap megyek uh-ra, majd megkérdezem a dokit, hogy mi újság.
vicky79
Budapest III. kerület

Monee.

ha alacsony a progid ciklus második felében, nagy valószínűséggel nem volt peteérésed.

mivel szoktad nézni van-e péd? UH? LH teszt? vagy csak hőmérő?

ugyanezen a problémán én is átmentem. hogy életem végéig ezt szedni kell, amit te írsz. házidokim megvigasztalt egy szóval, de sajnos ezt most még nem írhatom le neked mi mondott, csak egy-két hónap múlva.

de : ez legyen a legnagyobb bajod. fiatal vagy. egészséges vagy. (tudod PCo nem betegség, csak nőgyógyászati nátha. a náthával pedig nem foglalkozunk, attól még egészségesnek tekintünk valakit, ha náthás. :wink: )

ott kezdődik hogy van egy férjed. képzeld el annak a 30 akárhány éves nőnek akínjait, akinek még férje sincs.

van méhed, petefészkeid. tudom más nyomora nem vigasztal, de van akinek ez sincs. az képzeld hogy aggódhat a babaprojekten.

minden esélyed megvan a babára. onnantól kezdve meg ki nem szarja le, hogy pár bogyót bedobsz naponta...

na puff én meg szemüveget meg kontaktlencsét kell hordjak. én is elkeserdtem, hogy életem vévéig kell hordani, mikor mondták 13 éves koromban, de egész jól beletörődtem! :wink: megtanultam vele élni. :wink: :lol:

zazzy téged meg nem értelek. nem PCO-s terhesek között is felmerülhetnek problémák. de a legtöbb terhesség, itt nálunk a pco-s kismamáknál is, problémamentes. nézd meg larát, kavicskát, kincset....

de tudod, pozitív teszt után már életed végéig aggódni fogsz...hogy sielés közben ne legyen baja, amikor autót vezet ne legyen baja, ne betegedjen meg...

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Mindenk anyukának és leendő anyukának szeretném küldeni ezt az idézetet!

"Eldönteni, hogy gyermeket akarunk, egy pillanat műve csupán. De a döntés, hogy szívünk a testünkön kívül dobog, örökre szól!" (Elizabeth Stone)

Szép, pozitiv gondolkodású napot mindenkinek!
(nekem is, mert apának lehet,hogy oda az állása így karácsony előtt :(

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Sziasztok!:-)

Péééntek van!!! :lol:

Monee, ma vagy a 14-ik dpon, vagy rosszul emlékszem? Nagyon izgulok érted!

Czinkeb, bírod még teszt nélkül, vagy azért titokban már kipróbáltad az óccsó teszteket?;-)

Ölelés mindenkinek!!
Vendég

Kavicska, olvastalak odaát: örülök , hogy szépen fejlődik a kisfiatok, elhiszem hogy nagyon boldogok vagytok! most!:-)

Lafikával mi lehet? :? Átnézek a Kaálisba hátha ott van friss info...
Vendég

nyah:..boldogok vagytok most! így gondoltam!;-)
Vendég

Sziasztok

Én is pcos-vagyok sajnos.
Most kaptam meg a 23.cn-hormoneredményeimet.
Tudtaok nekem segiteni?

FSH: 6.3
LH:20.9
Prol:341
E:210
Prog:3.8
THS:1.8

Szóval amit én tudok.
LH/FSH sajnos pcora utal.
Prog jeklzi,hogy nem volt pé-a múlt ciklusban

A többiről tudtok valamiT?

Iletve megkaptam a vércukor ill a vércukor terhelésemet is.

glu: 5.09
glu1,5H: 6.00mmol

köszönöm előre is

Kép

Kép
edinka

Edinka: üdv közöttünk! sajna én nem értek a laborer analizálásában.

Tücsi: aranyos vagy!!! nem bírom! ma produkáltam egy negát, de remélem a köv teszt már poz lesz! igyekszem én is az lenni, de tényleg nem könnyű!!

Képzeljétek ! a páromnak egy huga (ott született a baba okt-ben) és egy báttya van. a párom tegnap meginterjúvolta a báttyát (33éves) , h mit szeretne Karira. Ő meg azt mondta, h egy gyereket! a párom értetlenkedet kicsit, mire mondta a báttya, h a szülinapjára kapott egy babát ( szülinapja előtt 1 nappal született a kisöcsi!!) , és Karira is kér egyet tőlünk! Olyan édes lehetett! úgy meghatódtam, amikor a párom mesélte!!
valóban jó ajándék lenne bejelenteni, h jön a baba! a szüleim is már úgy várják az uncsit és a párom szülei is izgulnak értünk!
legkésőbb hétfőn kiderül, h miénk volt e ez a hónap!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Ezért érdemes megvenni a Meglepetést!

http://www.meglepetes.hu/index.php?act=szerkesszen
lyutka

Edinka!!!
A 23. napi hormon értékeket csak endokrinológus tudja igazán értékelni!
Az látszik, hogy pé nem volt (még????)! Azért nem reménytelen a dolog, mert az LH elég magas ahhoz, hogy kiváltson egy pé-t, még ha ilyen későn is!

Az FSH/LH arányt csak a 3-6. napi hormonokból lehet laikusként értelmezni!

Van még valamilyen más tüneted?? Szőrök, túlsúly, stb.....
Lesz inzulin vizsgálatod? Én nem látom reménytelennek azt a részt, hogy lehet pé-ed!
Vendég

Lyutka!!!

Ugye milyen csodaszépséges Bogi????? Alig tudtam a cikket is végig olvasni! Az a göngyi haj.................. Nagggggoyn helyes ez a lányka!

Kir írta minap, minden pcos-nak gyönyörű gyereke születik!!! Tök igaz! :)
Vendég

sziasztok!

Pogi: Eszembe jutott, hogy már egy jó ideje 2*850 metet szedek. Javítanál kérlek?
Mostanában eltűntél, minden rendben nálatok?

Czinkeb: És egyéb tünet? Bármilyen mensire utaló van? Drukkolok, hogy ne jöjjön meg ;)

Edinka, sajnos én sem tudok neked segíteni. Az a baj, hogy ezek 23. napi napi eredmények, a legtöbb hormontáblában - ami a neten van - meg 3. napit írnak :( Talán valamelyik okosabb lány...

Monee: Nagy-nagy adag + energia megy felétek is! Remélem jó hírrel jössz ;)

Szakmarinekati: Sajnálom :( Reméljük azért karácsony előtt csak nem...

Kép

Kép
bettica

Bettica: köszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Lányok:
Egyik barátnémnak kellene teszt, de már nem emlékszem, hogy honnan is rendeltünk. Valaki említett valami ingyenes lehetőséget is. Kérem azt a lányt, aki emlékszik ezekre, hogy priviben ossza meg velem az infókat.

Nagyon köszönöm!

Kép

Kép
bettica

No, a rendelés az www.vitani.hu

Az ingyenesség meg asszem Monee-tól származik, priviben keresd fel!
Vendég

Bettica: hsg v lh kell neki??
lh-m van. én még csak 1-et használtam és szerintem nem is fogok használni. uh ha az kell tudok küldeni 136ft/db és van 14db-om.

ahol vettük a vitani-n ott nem csak nagy kiszerelés van? mi 50db-osakat vettünk akkor!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Köszi az infókat!

HCG teszt kellene. Ha 50-es van akkor annyi van, a múltkor is jól elosztogatta a teszteket, amiket küldtem neki ;)

Írok Moneenak, hátha...

Köszi még1x

Kép

Kép
bettica

Felbuzdultam, és kimásoltam néhány motiváló mondást, idézetet.
Lehet csemegézni, némelyik nagyon találó!!!!
FEL A FEJJEL MINDENKINEK!!!!!!!!

Gondolj merészet és nagyot,
És tedd rá éltedet:
Nincs veszve bármi sors alatt
Ki el nem csüggedett.
Vörösmarty Mihály

Nem elég a célt látni, járható útja kell!
Nem elég útra kelni, az úton menni kell!
Egyedül is! Elsőnek, elöl indulni el!
Váci Mihály

Erőt, bátorságot és önbizalmat nyersz minden olyan alkalommal, amikor valóban megállsz, hogy a félelem arcába nézz - ehhez azonban olyat kell tenned, amit úgy vélsz, nem vagy képes megtenni.
Roosevelt, Franklin Delano

Amit a cél elérésével kapunk, közel sem olyan fontos, mint amivé válunk, amíg azt elérjük.
Ziglar, Zig

Az ember áthidalja a saját félelmét, ha látja a másikét. Ez sokat segít az életben.
Polcz Alaine

Az univerzum mindig a segítségünkre siet, amikor az álmunkért harcolunk, bármilyen hülyeségnek tűnik is az az álom. Hiszen a mi álmunk, és csak mi tudjuk, milyen áldozatot követel tőlünk.
Coelho, Paulo

Csak elveszett álmok, miket évekig kerestél,
Újrakezdted százszor, de mindig vesztettél.
Folytatni nincs erőd, úgy érzed, nincs jövőd,
De nem adhatod fel, van még időd.
Sing-Sing

El kell, hogy bírjuk terheink
Vagy elvesznek szép perceink
És mindig mennünk kell tovább
Egy életen és sorson át.
Depresszió

Gyönyörű az, ha az ember célba lát
S eléri azt, tűzön-vízen át.
Ibsen, Henrik

Ha tehetséged nem elég a sikerhez, diadalmaskodj elszánt erőfeszítéssel!
Weinbaum, Dave

Két módon lehet feljutni egy tölgyfa csúcsára. Az egyik, hogy felmászol rá. A másik, hogy ráülsz egy makkra és vársz.
Wilson, Kemmons

Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni.
Disney, Walt

Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több.
Nansen, Fridtjof Wedel-Jarlsberg

A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.
Ali, Mohamed

A legnagyobb hiba, amit elkövethetünk, az, ha nem teszünk semmit, mert azt hisszük, hogy csak keveset tehetünk.
Smith, Sydney

A kudarc egy alkalom az intelligensebb újrakezdésre.
Ford, Henry

Árulónk a kétség:
Attól foszt meg, mit könnyedén elérnénk,
Ha volna merszünk.
Shakespeare, William

Mondottam ember: küzdj és bízva bízzál.
Madách Imre

Amikor gyomnövényt látok, mely a legnehezebb körülmények között is megkapaszkodik, arra gondolok, hogy talán egy kicsivel én is többre vagyok képes.
Haugaard, Kay

Minden fal egy ajtó.
Emerson, Ralph Waldo

A kitartás az a kemény munka, amit akkor végzel, ha már belefáradtál a kemény munkába.
Gingrich, Newton Leroy

Az Úr minden madár számára teremt férget, de nem tálalja őket egyenesen a fészekbe.

A siker mércéje az, milyen magasra ugrasz, miután elbuktál.
Patton, George

Igen, a kockázatvállalásban benne van a kudarc veszélye. Különben sikervállalásnak hívnánk.
McMakon, Tim

Az ésszerűen élő ember alkalmazkodik a világhoz. Az ésszerűtlenül élő ragaszkodik ahhoz, hogy a világot próbálja magához igazítani. Tehát minden haladás ez utóbbin múlik.
Shaw, George Bernard

Ne féljünk nagyot lépni, ha ez tűnik szükségesnek. Két kis lépéssel nem jutunk át a szakadékon.
Lloyd George, David

Aki mindennel elégedett, s nem akarja a jót jobbra cserélni, az előbb-utóbb mindent elveszít.
Tolsztoj, Lev

Bizonygasd saját korlátaid, s bizony, szert teszel rájuk.
Bach, Richard

Az akadály az a rémisztő dolog, amelyet akkor látunk, ha levesszük szemünket a célról.
Ford, Henry

Legyél képes feláldozni egy csatát, hogy megnyerd a háborút!
Brown, H. Jackson

Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
Brown, H. Jackson

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

EZEK IS MEGTETSZETTEK!
:wink:
A probléma nem a probléma maga. A probléma valójában az, amilyen a problémához való hozzáállásunk.
Brashares, Ann

Néha vereséget szenvedünk, de a vereséget úgysem kerülhetjük el. Ezért aztán még mindig sokkal jobb, ha az álmainkért vívott harcban veszítünk el néhány csatát, mint ha úgy szenvedünk vereséget, hogy azt sem tudjuk, miért harcoltunk.
Coelho, Paulo

Minél jobban közeledünk az álmunkhoz, Személyes Történetünk annál inkább életünk igazi értelmévé válik.
Coelho, Paulo

Ha valaki megtalálja azt, amire szüksége van, akkor azt ne a véletlennek köszönje, hanem saját magának, saját vágyakozásának, saját kényszerítő erejének.
Hesse, Hermann

Mindenkinek csak egyetlen igazi megbízatása van: hogy önmagára találjon. Végezheti, mint költő, mint őrült, mint próféta, vagy mint bűnöző. Ez nem a mi dolgunk, sőt végső soron jelentősége sincs. Nem az a dolgunk, hogy kitaláljunk magunknak egy sorsot, hanem az, hogy megtaláljuk saját magunkat, s azt teljességgel és töretlenül éljük végig.
Hesse, Hermann

Félig él, aki fél.
Kibédi Varga Áron

Egyetlen ember sem léphet kétszer ugyanabba a folyóba, mert az már nem ugyanaz a folyó, és ő már nem ugyanaz az ember.
Hérakleitosz

Amint megtanulsz bízni magadban, megtanulsz élni.
Goethe, Johann Wolfgang von

A boldogságnak az a legnagyobb titka, hogy egyetértésben éljünk önmagunkkal.
Fontenelle

Néha nem árt kicsit hátralépni, hogy nagyobbat tudjunk előre ugrani.
Sheridan, Richard Brinsley

Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra.
Ady Endre

Azon a napon válik az ember igazán felnőtté, amelyiken először nevet magán tiszta szívből.
Barrymore, Ethel

Nem az dönti el mire viszed, hogy mikor kezded, hanem az hogy mikor hagyod abba.
Bach, Richard

Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted
Szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot.
Kazinczy Ferenc

Bízzál magadban. Többet tudsz, mint hinnéd.
Spock, Benjamin McLane

A sors keresztúthoz hasonlít, az irányválasztás mindig félelmetes.
Hugo, Victor

Ha magadba szállsz, az olyan, mint a mélyszántás. Alaposan felforgatja az altalajt, s a boronálás után sokkal jobb lesz a termés!
Maxwell, Neal

Mindenkinek nagy elővigyázattal kell megéreznie, hogy milyen irányba húzza a szíve, és utána összeszedni minden erejét, hogy azt válassza.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Ma hívtam a dokit a vérzéssel kapcsolatosan - mert persze még most is rendíthetetlenül jön - és azt mondta, hogy ez normális és még egy hétig is eltarthat.
Hozzá teszem, akkor még 2 hétig fogok vérezni, mert a mensinek a következő héten kell megjönnie.
Jövő héten megyek a MM-be cukros, hormonos vv-re, vajon ez beleszólhat az értékekbe?

KépKép
charlott

Charlott, húh nem tom mit írjak...hormonális és szerinte ez jól van így?? :? :roll: Hát, hogy beleszólhat-e az értékekbe: ha tényleg hormonális ahogy a dokid állítja akkor gondolom nem lesz túl jó az eredmény, de nekem ez olyan hihetetlen...Bocsi, természetesen azt fogadd el amit a dokid mond, én csak itt értetlenkedem!;-) :oops:
Vendég

Házitücsök: szerintem nem hormonálisan vérzek, hanem a méhtükrözés miatt. Tudod, annyira szűk a méhszájam, hogy kikellett feszítenie, tágítania és valószínűleg nagy sebet okozott ezzel. :cry:

KépKép
charlott

Tücsi: a dokija azt mondta, h Normális, nem azt , h hormonális!
nem volt ilyen beavatkozásom nem tudom. az inszemes lányoknál voltak akik véreztek 1-2 napot a beavatkozás után, ha nehezen ment a dolog. volt akinek szűk volt a méhszája, de az sem panaszkodott, h ilyen sokáig tartott volna. ha jól emlékszem!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Charlott!

Méhtükrözés, petevezető átjárhatósági (HSG), lapar stb. miatti vérzést nem vesszük menszinek!
Sajna ez adott, természetes, de elmúlik!
Ez "nem szól bele" a hormon profilba.

A dokid biztosan tudja, hogy mennyi nap vérzés az elfogadott. Végül is rendszeresen csinál ilyet! :)

De a hormonokba nem kavar be!!! :wink:
Vendég

Charlott:
egyébként nem néz meg a doki?? és ez nem fertőződhet el? most nem akarlak ilyezgetni, de ez baromi furi, h meg sem vizsgál! én nem értek hozzá! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?