Sziasztok lánykák
!
Végigolvastam a tegnap esti gondolataitokat,bocsi, de szeretném tovább forszírozni egy pár sor erejéig ha nem bánt benneteket.
ZSUZSKA:
Ne csüggedj el , tudom én könnyen mondom hisz népesedésünk igencsak számottevő, de teljes őszinteséggel gondolom azt , ha tiszta szívből szeretnétek és vágytok a babára akkor jönni fog.
Iszonyú nehéz kivárni viszont ha testileg /biológiai értelemben/lelkileg nincs gond akkor nincs ami akadályt képezhetne kivéve az ha nagyon görcsösen minden pszichés kisugárzás a körül forog, hogy gyermekecske.Ez biztos rondán hangzik viszont a mi baráti körünkben erre volt példa.Persze náluk is lett a végén baba, de csak miután abba maradt a görcs , hogy "hol tart a ciklus...hány nap van még peteérésig....mennyi a testhő....stb. ezek tiszta gépies szituációba helyezik az együtt töltött gyönyörű intim együttléteket.
Nálunk se volt mindíg rózsaszín bárányfelhő minden
Nekem már majdnem 10 éve volt egy műtétem és azt mondták nem leszek igazán képes kihordani egy mackócskát se ha teherbe is esnék egyáltalán.....így indult a párommal a kapcsolatunk de Ő valami olyan lelki támaszt és szeretetet adott ami csodát hozott és nehézségekkel de megvan a fiam , lányom, s remélem a kicsi is megszülethet nyáron.
Mi szerencsések vagyunk a dokik is ezt mondták a rokonok azzal ércelődnek , hogy ősanya vagyok hisz a férjem rám néz és terhes maradok.Mindenki azt hisz amit akar mi tudjuk az önzetlen rengeteg hibámmal együtt való ragaszkodás szretet az ami megadta nekünk a családunkat .S elárulom mostani terhességemnél én is néztem apeteérést stb. és köze nincs a fogantatás időpontjának hozzá tök véletlenül teljesen spontán együttlétből lett amit nem is gondoltunk volna.
Szerintem kicsit lazítsatok és csak szeretgessétek egymást sokat segít.
Mégegyszer bocsi, hogy belekotyogtam a beszélgetésetekbe.Remélem nem voltak bántók a soraim