Új privát üzeneted érkezett!

háát, zsuzska ezek nem nagyon jó hírek, ilyenkor férre kell tenni fáradtságot és barátokat le kell koppintani, ha azt akarjátok hogy babaproject sikerüljön!!

Lehet nem volt késő tegnap, ki tudja, mikor volt peteérésed, 4 napja kb??? Ha igen akkor szerintem már késő. :cry:

De fel a fejjel, jön egy másik hónap és akkor kezdődhet újra!!!
Vendég

Nem nagyon fűztem ehhez a hónaphoz nagy reményeket.... de decemberben sem.... apa cége nyitva lesz szombattól karácsonyig hétvégén is :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Szóval majd csak fényképen fogom látni :x :x :x
Viszont januárban vizsgaidőszakom lesz, szóval majd februárban.... megyünk wellnessezni :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Azért titkon reménykedtem, hogy Mikulás hoz egy zebrás tesztet :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nem kell ezt anyira tervezni!!!

Akkor legyetek együtt mikor adódik, és érezzétek jól magatokat. Hátha sikerül valamelyik hónapba anélkül hogy reménykedjél!!
Vendég

Na jó éjt mindenkinek, kezdődik a B.K. nagyon érdekes most!!!

És utánna meg romantika 1000-rel!! Kép
Vendég

Pusszancs Pintyus, jó romantikázást nektek :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lánykák :D !

Végigolvastam a tegnap esti gondolataitokat,bocsi, de szeretném tovább forszírozni egy pár sor erejéig ha nem bánt benneteket.

ZSUZSKA:
Ne csüggedj el , tudom én könnyen mondom hisz népesedésünk igencsak számottevő, de teljes őszinteséggel gondolom azt , ha tiszta szívből szeretnétek és vágytok a babára akkor jönni fog.
Iszonyú nehéz kivárni viszont ha testileg /biológiai értelemben/lelkileg nincs gond akkor nincs ami akadályt képezhetne kivéve az ha nagyon görcsösen minden pszichés kisugárzás a körül forog, hogy gyermekecske.Ez biztos rondán hangzik viszont a mi baráti körünkben erre volt példa.Persze náluk is lett a végén baba, de csak miután abba maradt a görcs , hogy "hol tart a ciklus...hány nap van még peteérésig....mennyi a testhő....stb. ezek tiszta gépies szituációba helyezik az együtt töltött gyönyörű intim együttléteket.
Nálunk se volt mindíg rózsaszín bárányfelhő minden :? Nekem már majdnem 10 éve volt egy műtétem és azt mondták nem leszek igazán képes kihordani egy mackócskát se ha teherbe is esnék egyáltalán.....így indult a párommal a kapcsolatunk de Ő valami olyan lelki támaszt és szeretetet adott ami csodát hozott és nehézségekkel de megvan a fiam , lányom, s remélem a kicsi is megszülethet nyáron.
Mi szerencsések vagyunk a dokik is ezt mondták a rokonok azzal ércelődnek , hogy ősanya vagyok hisz a férjem rám néz és terhes maradok.Mindenki azt hisz amit akar mi tudjuk az önzetlen rengeteg hibámmal együtt való ragaszkodás szretet az ami megadta nekünk a családunkat .S elárulom mostani terhességemnél én is néztem apeteérést stb. és köze nincs a fogantatás időpontjának hozzá tök véletlenül teljesen spontán együttlétből lett amit nem is gondoltunk volna.
Szerintem kicsit lazítsatok és csak szeretgessétek egymást sokat segít.

Mégegyszer bocsi, hogy belekotyogtam a beszélgetésetekbe.Remélem nem voltak bántók a soraim :wink:
tappancs28

Jó reggelt csajok!!!

Mi van itt hogy senki nincsen???????????
Vendég

Szia Pintyus :lol: :mrgreen: !

Hogy sikerált a kis hangulatos vacsika meglett az eredménye, jól érezte magát a párocskád ?
Jól vagytok?
tappancs28

Pintyus halllllóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
tappancs28

pintyuska
tappancs28

hahó
tappancs28

Szép napot mindenkinek :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Tappancs: Énis erre jutottam végül, amit te is írtál. Már nem piszkálom párocskámat, hogy hopp. most KELL, hanem amikor jólesik. Nem mondom, volt olyan időszak, hogy utáltam mindenkit, aki babás lett.... köztük a barátnőimet.... ők sok erőt adnak nekem és mindig biztatnak :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

vagyok vagyok

csak elfelejtettem frissiteni az oldalt, igy meg nem lattam hogy irtal.

Igazad van hogy nem szabad ra gorcsolni az tuti nem tesz jot.

Koszonom szépen a kérdést, nagyon jól telt a romantikus este, páromnak nagyon tetszett. El volt ájulva a husilevesemtől, azt mondta olyan mint az anyosome. Ez nagy szó nála.

Nagyon remélem hogy össze jön a baba, bár pronálok nem rá gondolni mégis egész nap ez foglalkoztat!!
Vendég

Hát igen.... az biztos, hogy aki babát szeretne, nagyon nehéz kikapcsolni magában, hogy ne folyton a babára gondoljon, ne számolja, hogy mikor van peteérése, stb.....

Nálunk gyors alvás volt csak :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Tappancs: Biztos minden rendben lesz a pocaklaóval :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Persze hogy minden rendben lesz a pocilakóval, miért ne lenne?!

Lányok az este 12kor aludtam el, és most olyan álmos vagyok ragad le a szemem!! :roll:
Vendég

Én nagyonhamar elaludtam.... még a dr. Houset sem tudtammegnézni :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Van valaki :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kihaltunk, mit őslényék :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Még mindig semmi :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hol vaygtok csajok?????????????

MA megint csináltam egy ovu tesztet, de negativ lett. Nem értem. A ciklus.hun azt mondta hogy ma van pé. ezek szerint 28 napos a ciklusom????én 29nek számoltam. mivel októberben megjott okt 17én, és novemberben 15-én. Ez nem 29 nap??? :roll: :oops: :roll: tök gyagya vagyok!!
Vendég

Szerintem is 29 nap....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

a ciklus.hu nem jól tudja.... ma nempéntek,hanem csütörtök van!!!! kis buta :roll:

Hanyadik napon csináltad az ovu. tesztet?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

13 és 14 és 15

13 és 15 - negativ

15 -pozitiv
Vendég

Na.....végre pozitív..... az jó, nem :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

bocsi, tiszta hilye vagyok, 13 és 15 dik napon negativ, marmint a tegnap elott és ma negativ, és a tegnap 14 napon pozitiv.

Tegnap volt hancur, ma is lesz remélem. Van még esély a babára???
Vendég

meglehet

Csak azt nem értem,hogy hogyan lehet az, hogy egyiknap negatív, aztán pozitív, majd megint negatív :roll:

Lányra nagyobb az esély 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Adná a JÓ Istenke hogy igazad legyen. Én kislányt szeretnék, de nem ez a legfontosabb hane hogy ép és egészséges legyen. Én sem nagyon értettem hogy ma miért negativ. Na de ez van, nem adom fel, ma is hancur holnapot nem hiszem mert koncertre megyunk. Vagy holnap is kéne szerinted ahhoz hogy biztosak legyunk hogy mindent megtettunk????
Vendég

Szerintem holnap nem kéne....
Azt hallottam, hogy nem szabad minden nap szexelni, mert nem tudnak feltöltődni a gazfickók.... persze, ha peteérés van, akkor azon ki tudja, mi a jó????
Kétnaponta egészséges.... Meg ha lányt szeretnél (itt jegyzem meg, hogy én is azt szeretnék :lol: :lol: :lol: ), akkor peteérés előtt már lehet szexelni, mert ők sokkal tovább életképesek. A fiúk egy napig.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

én is így tudtam. Csak össze kavart ez a pé- dolog hogy a ciklus. hu, mára irta ki, de a teszt a tegnap volt poz ma mar nem.

Nem szeretném elhalasztani a pé-t. Ki tudja . Nagyooooooooooooon szeretném hogy összejöjjön. Olyan soknak sikerül elsőre, de ugyanakkor olyan soknak csak sok sok hónap után. :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

ne is monddddddd

barátnőmék egyetlen alkalommal próbálkoztak..... marha náthás volt, szedett antibiotikumot is és nem összejött nekik????? kis mázlista...

a másik barátnőmnek hat hónap alatt, de sikerült.... úgy látszik, csak nekünk nem jön össze :? :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

De rá se ránts..... majd egyszerre minden összejön..... ma mesélte egy ismerősöm, hogy ő nem is akkor lett terhes, amikor peteérése volt, hanem csak egy spontás szeretkezés után.... meg olyat is hallottam, hogy pont télapó előtt....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát csajok ..
Az utolsó két hozzászólásra reagálva .. :)
Mi sem próbálkoztunk hónapokig - évekig. Június végén, ahogy leállamvizsgáztam, egyszerűen abbahagytuk a védekezést :) Júliusban még nem (de mondjuk akkor inkább sokat szórakoztunk .. mulattunk ..), de augusztusban már nem jött meg. tehát a 2. hónapban összejött ÚGY, hogy nem figyeltük a peteérést .. semmit .. Nem is tudom mikor foganhatott Alíz .. ahogy számoltam, inkább peteérés után :D :D
Szóval ne görcsöljetek .. 1-1 spontán hónap lehet pont nagyon jót tesz! ;) :)
És ezt nem azért írtam le, hogy irigykedjetek, vagy rossz érzésetek legyen - HANEM hogy bízzatok! ÉN meg szorítok nektek!!!!

Kép
szösszenet

Csatlakozom Szösszenethez: nekünk is spontán jött össze. Elment az előző hónapban egy babánk, és a következőben nyaraltunk, nem is gondoltunk rá..és nem összejött?

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Szép jó reggelt mindenkinek :D :D :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szép jó reggelt a csajoknak.

Én felteszem nektek a görbémet, mert én ebből semmit nem értek!!! A görbe szerint nekem nem is volt pé- Mert a hő nem is ment le de fent sem maradt, pedig az ovu teszt teljesen erős 2 csíkot mutatott. Össze vagyok zavarodva. :roll: :roll: :roll: Hátha ti tudtok mondani valami okosat. Szerintetek még legyen hancur ma is meg holnap is???
:?: :?: :?: :?:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 80800_.png

Biztosan igazatok van a spontán dologgal. de az a baj ilyenkor hogyha már egyszer eldöntötted hogy jöhet, és rá görcsölté egy picit utánna már eléág nehéz szeretkezés után nem arra gonsolni hogy valjon lesz vagy nem!!! :cry: Sajnos.
Vendég

Szia Pintyus!

Én ebből nem igazán tudok mit kihozni.... nálam okosabbak biztosan tudnak majd mondani valami jót :wink:

Ismerős a rágörcsölős dolog..... marha könnyű azt mondani, hogy ne görcsölj rá.... de megtenni

:roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Stiasztok, elmentema városba!!!Addig írjatok!!!
Vendég

Csajok,én annyira meglepődtem, amikor apa ezt megrendelte, hogy csak na.... és szedi is!!!! Csak nem értem, hogy mért????

TÖBB ÖNBIZALOMRA VAN SZÜKSÉGED A HÁLÓSZOBÁBAN?
PRÓBÁLD KI AZ ENHANCE9-ET!

Az ENHANCE9™ férfiasságnövelõ tabletta segít, hogy a szex még élvezetesebb legyen! Végre egy természetes alternatíva, ami igazán hatásos!

Az ENHANCE9™ segíti az erõteljesebb, és keményebb erekciót, növeli a pénisz vérellátását, ezzel nagyobbá, és keményebbé téve azt.Javítja a szexuális teljesítményt, és állóképességet, valamint még intenzívebb orgazmust eredményez.

Ha nagyobb péniszre, keményebb erekcióra, és még élvezetesebb szexre vágysz, ezt a tablettát neked találták ki.

Természetes, hogy intim együttlétkor szeretnéd mindig a legjobb formádat hozni. Az ENHANCE9™ segítségével ezt könnyen megteheted. Pénisznövelõ tablettánkkal nem kell többé aggódnod a teljesítményed, vagy a méreted miatt!

Próbáld ki, és élvezd a hatást! A tartós erekciót pillanatok alatt, a megnövekedett állóképességet, az intenzívebb orgazmust, és persze partnered boldogságát!

Amit még ígérünk:
Teljesen természetes hatóanyagok. Nincsenek veszélyes vegyi összetevõk, és káros mellékhatások. Diszkrét és gyors szállítás, és pénzvisszafizetési garancia, hogy semmit se veszíthess!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

[quote="pintyus"]B írta:pintyusiztosan igazatok van a spontán dologgal. de az a baj ilyenkor hogyha már egyszer eldöntötted hogy jöhet, és rá görcsölté egy picit utánna már eléág nehéz szeretkezés után nem arra gondolni hogy vajon lesz vagy nem!!! :cry: Sajnos.

Mi is eldöntöttük, hogy most már jöhet ... :)
Akkor hagytuk abba logikusan a védekezést, amikor már elhárult minden akadály a baba elől :) Már régóta terveztük, vágytunk rá .. de az államvizsgát megvártuk. Így is csak az egyiket vártuk meg .. a másoddiploma még függőben van :)
De az elhatározás mellett is voltak spontán dolgok ..
Ha két ember szereti egymást, akkor a szex nem a gyerek-gyártásról szól :) Kellenek a hirtelen, spontán együttlétek :) Lehet amikor nem erre koncentráltok, könnyebben jön - meglep titeket!
Ez a peteérés dolog ... persze, akkor esélyesebb ... de hányan lettek terhesek menses alatti szextől? vagy közvetlen a ciklus kezdetén?? ez mind azt bizonyítja, hogy sosem felesleges az együttlét :) főleg, ha jól esik :P

Kép
szösszenet

Na ez így van.... nekem is hány ismerősöm van, akik spontásn szeretkezésből lettek terhesek, úgyhogy én sem néztem már ebben a hónapban a peteérésemet.... azt hoszem, apa örült ennek 8) 8)
Meg egyébként is szerintem tudja az a baba, hogy mikor jöhet :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szösszenet: Azért én is nagyon remélem, hogy ha a hormonszintem helyre állt, akkor nekünk is hamar összejön :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok .. egy jó kis karácsonyi koncertre invitállak titeket :D :D
Remélem lesz itt olyan, aki szereti ;)

Kép

Karácsonyi Akusztikus Koncertek, Előszilveszteri Zúzda

A remekül sikerült 15. születésnapi buli után újabb meglepetésekkel, különleges koncertekkel készül a decemberre a Black-Out.

Az évek során már hagyománnyá vált Karácsonyi Akusztikus Koncertüket, a tavalyi évhez hasonlóan, idén is két helyszínen tartják!
December 16-án (ezüst-vasárnap) a budapesti Gödör Clubban mutatják be különleges műsorukat, majd december 22-én a nyíregyházi Arsenal Clubban lépnek fel!
Ahogy már megszokhattátok, az unplugged koncerteken Szabit segíti egy ritmusgitáros, hogy a dalok még szebben szólaljanak meg.
Idén Karácsonykor mindkét akusztikus koncertre a zenekar jó barátja Vilkó (Hollywood Rose) kíséri el a csapatot, aki a legutóbbi Morrisons2-s fellépésen már két számban bemutatkozott a közönségnek.
A budapesti helyszínen pedig Vilkó mellett Kondella Krisztián (percussion) is erősíti a zenekart. Vendégül látjuk még pár szám erejéig Temesi Bercit (Belmondo), Jamie Winchestert és Nagy Dávidot (Pokolgép) is - tehát a felejthetetlen élmény és a remek, színvonalas program garantált!

A zenekar igyekszik a jól ismert slágerek mellett olyan régen hallott dalokat is műsorra tűzni, amelyekre az igényt a közönség több fórumon is jelezte.
Mindezek mellett pedig a budapestiek és a nyíregyháziak is megismerkedhetnek a készülő új albumról két kiforrott dallal!

Szeretettel várunk titeket ezekre a különleges, családi hangulatú, akusztikus koncertekre!

December 16. – Budapest – Gödör Club
Kezdés: 21h
Jegyár: 1500Ft

December 22. – Nyíregyháza – Arsenal Club
Kezdés: 21h
Jegyár: elővételben 1000Ft, a helyszínen 1200Ft

Az évet pedig egy Előszilveszteri Zúzdával zárja a Black-Out a budapesti Morrisons2-ben.
Az akusztikus bulik után várunk titeket szeretettel egy fergeteges, hangos évzáró koncertre!

December 30. – Budapest – Morrisons2
Kezdés: 21 h
Jegyár: 21 h-ig ingyenes! (utána lányoknak 500Ft, fiúknak 1000Ft)

Kép
szösszenet

Sziasztok!
Csak egy másodperc és nem zavarok.
Az első terhesség nekem is vetéléssel végződött és kerek egy év múlva lett pozitív a következő teszt. Ez idő alatt mindenkit kikészítettem. DE: azóta komolyan mondom a többit már a gólya hordja. :D
Mi azt az üres évet úgy oldottuk meg, hogy egyik hónapban a páros napokat, másikban a páratlanokat próbáltuk kihasználni 10 és 18. között.
A fiamnál szólt a melóhelyem, hogy nem tud visszavenni, és, ha úgy is szeretnénk még babót, akkor intézzük el. Ő második nekifutásra megvolt.
A harmadiknál pedig elfelejtettem a pharmatex h.tablettát. Mivel még szoptattam nem szedhettem akármit. Még eszembe is jutott akció közben, de gondoltam mi az esélye pont annak az egy alkalomnak?
Szóval márciusban lesz mégyegy.
Nagyon szorítok Nektek!
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

szösszenet: Köszi az invitálást, átgondoljuk :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Anikó: Gratula neketek, szép nagy család sikerült :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

kisani: miért zavarnél??!!!!

Nagyon örvendünk hogy bekukkantottal, lehet még itt is maradsz. Köszönjük a bíztatást, most már ténleg rá állunk a spontán szexre, nem tervezünk itt semmit. 8)

Nem is veszek ovu tesztet többet, csupa pénzkidobás. FŐleg ha nati azt mondta hogy 60 % pontos csak. A hőmet azért mérni fogom a kiváncsiság kedvéért. :roll:
Remélem hogy az a babó le akar jönni hozzánk minnél hamarabb!!! :D

Zsuzsanna: miért szedi a párod azt a tablettát??? :shock:
Vendég

Szió Pintyus!

NEm tudom, hogy mért szedi,majd este megérdem szépn finoman tőle.... szerintem nem lenne rája szüksége, de ha ő így érzi...

NAgyon szurkolok ám nekte, hogy kopogtasson minél hamarabb a gólya :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?