Sziasztok!
Tegnap nem volt erőm benézni, de most hosszú leszek.
Ez a meleg...
Rendesen kiütött. Megjártuk Pestet, Dodóval semmi gond nem volt. Éjszaka marhára tetszett neki a sok lámpa, aztán amikor elindultunk csodálkozott a nagy sötétségen.
Semmit gond nem volt vele. Igaz hazafelé a gödöllői part után meg kellett állni, mert kezdett nyafizni. Kiszálltunk és vagy jó 10 percig csak szaladgált a gyerek. Na meg a háta tiszta víz volt a gyerekülésben, úgyhogy raktam alá egy textilpelust és mehettünk tovább. A szaladgálás jót tett, mert utána hazáig egy szava nem volt.
Viszont itthon egész délután ment. Egyik szobából a másikba, hangja nem volt, csak gyalogolt. Úgyhogy apa már kérdezte, hogy megyünk-e vele legközelebb is. Hát persze!
Áfonya!
Sajna most már kell az illeték és már nem is csinálhatja meg a BM orvosunk sem, hanem az okmányirodára tartozik. A vérvétel csak azért kellett mert nálunk van kötelező éves vizsgálat. Vérvétel, tüdőszűrő, EKG, és ha ezzel együtt kérem a jogsihoz az orvosi papírt akkor ingyenes.
Lásd Zsuzsa kemény 5 ezret fizetett a dokinak.
Hétfőn megyek majd én is megcsináltatni, mert így már összekötjük apa útlevelével. Tudod itt az okmányirodában 100 millióan vannak, viszont egy közeli kisváros okmányirodáján dolgozik egy volt kolléganőm (még Igazgatásrendészetis időmból
) és ő megcsinálja ott soron kívül.
Zsuzsa!
Feljebb írtam Áfonyának, hogy én miért szabadulok meg a 5 ezer plusszköltségtől.
Hajszín: hi-hi-hi!
Kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak a fülészeten. Mióta írtátok én is nézegetem Dodót, de ő nem nyúlkál a füléhez.
Az animációval kapcsolatban, már írtam, hogy engem nem zavar ha ide felrakod, de ha ezt nem tartod jó ötletnek, akkor nézd meg a tár.hu-t. Ha ott csinálsz magadnak egy tárhelyet, talán animációt is fel tudsz rakni, aztán nekünk csak a linket adod meg.
bera!
Szerintem az a közös tali nem hiszem, hogy valaha is összejön. Túlságosan messze vagyunk egymástól hozzá. Sokkal nehezebb így egyeztetni. Elindulni én is el mernék kocsival, de Dodóval már nem. Ilyen hosszú útra már kell apa is, mert mint ahogy írod, őt már egy idő után szórakoztatni kell. Most sem volt vele gond, de játszani kellett vele, mesélni, könyvet nézegetni.
A vezetéstől én sem félnék, hiszen a yardon nap mint nap más autót kellett vezetni és sosem voltam megijedve, de ott nem ült mellettem egy gyerkőc.
Panda!
Tegyél gyerekzárat a hűtőre Noémi ellen és nem lesz veszteséges a csavargatása.
Látom alakul Ádám alvásügyben, de azért ma még gondolok rád éjszaka.
Igen a Megyei Főkapitányságon vagyok polgáriként.
És akkor magunkról. Talán inkább csak azért, hogy ha veletek előfordul (ne forduljon) jussunk eszetekbe.
Tegnapelőtt Dodónak volt egy kis szorulása. Erőlködött már vagy hatszor, de a pelusban semmi. Mivel előző nap nem volt kaki, rásegítettem neki egy kis lázmérőzéssel, meg is oldotta utána egyedül, de nagyon kemény volt. Ezt délután meg kellett ismételni. Gondoltam kijött a kemény dolog, most már megoldja majd egyedül.
Tegnap miután hazajöttünk egész délután járkált, hangja nem volt. Egyszercsak valami artikulátlan hangon elkezdett ordítani a hátam mögött. Vísított és ömlött a könnye. Felkaptam, de semmi nem volt nála, semmit nem láttam rajta (egy szál pelusban volt.).
Hirtelen nem tudtam mit csináljak vele. Már a mentőket akartam hívni, hogy ilyenkor mi van, hiszen én gyereket így ordítani, ennyire fájdalmasan még nem hallottam.
Ekkor vettem észre, hogy a két lába terpeszben a derekamon és még nagyobb terpeszt csinálna ha tudna. Ezerrel bontom ki a pelust, hogy ugyan mit dughatott bele ami ennyire fáj, hát ne tudjátok meg milyen kemény kaki csúszott ki a gyerekből.
Most nem akarok gusztustalan lenni, de az átmérője sem volt kutya. A sírást azonnal abbahagyta. Hogy a keménység miatt sírt-e ennyire, vagy mert a pelus nem engedte tovább kijönni lazán a kakit nem tudom.
A lényeg, hogy utána semmi gond nem volt. Viszont este szerintünk újra álmodhatta a történteket, mert miután elaludt kb. egy fél óra múlva, éppolyan hirtelen és fájdalmasan elkezdett sírni. Apának ugrott be hamarabb, hogy talán azt álmodta, mert miután felhívta rá a figyelmem, én elkezdtem Dodónak magyarázni, hogy már nincs itt a kaki és simogattam a fenekét. Abba is hagyta azonnal.
Hát ennyi. Reggelre már volt anyag
a pelusban (normális állagú), aztán a nap folyamán még kétszer. Hogy mi foghatta meg, nem tudom. Semmi olyat nem evett ami ennyire megfogná.
Na, megyek Áfonyához. Sziasztok!
K.