Sziasztok!
Nekem is volt dolgom anyajeggyel, azzal sem jó viccelni. Le is szedettem, mert állandóan beleakadtam. A bőrgyógyász azt mondta, hogy ez sebészetre tartozik, bár ő adta a beutalót. Ott le is szedték, és el is küldték szövettanra, ami azt hozta ki, hogy gyakorlatilag negatív volt, de megtalálhatóak voltak benne azok a sejtek, amik a későbbiekben gondot okozhattak volna.
Azt mondták sokan nekem is/persze csak utána/, hogy legjobb onkológiára mennni az ilyenekkel, mert ők biztosan tudják úgy kezelni, ahogyan kell, mert sokszor a nem megfelelő bolygatás okozza a problémát.
Van egy csomó kúszó/futó szemölcsöm, én is vettem rá vérehulló fecskefű-kivonatot, de rá van írva, hogy terhesség, és szoptatás alatt nem alkalmazható. Mire megszültem, és abbahagytam a szoptatást, lejárt a szavatossága, így sosem tudom meg, hogy jó-e rá...
Viszont most kipróbálnám ezt az ecetes verziót. Miért írjátok, hogy vigyázni kell a hegekre? nekem még nincs - de lesz majd az ecettől
???
Hogyan/hányszor kell kenegetni? Mennyi idő után várható az eredmény? Ez utóbbi csak amiatt érdekel, hogy ne hagyjam abba idő előtt. Ezt a futószemölcsöt mi okozza? Érdekes, hogy nekem is terhesség alatt jöttek ki, szépen sorban. Egyik fele leesett a szülés után, a másik fele nem.
Még annyi, hogy azokon a helyeken, ahol irritációnak, sérülésnek, vagy erős napnak van kitéve a szemölcs, vagy az anyajegy, azzal nagyon kell vigyázni, ha változik, akkor azonnal dokihoz kell vele fordulni.
Csi