Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lili!
Nagyon fajin kiscsávó"koma". Tudod Nekünk van egy korban nagyon hozzáillő lánykánk. :D :D :D

Véletlenül nem megy valaki pestre ikeaba karácsony előtt? Kellene nekem egy ilyen:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70011793

Esetleg Lina ? :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: sorry

Ma is jól bevásároltunk. Szinte már Mindenkinek megvan az ajándéka.
Ti miket vesztek?

KépKép
KépKép
sbea

LILI
ÉDES, GYÖNYÖRŰŰŰ, CSUDA HELYES KISBABÓ BOTIKÁTOK!!! :) :)
és tiszta anyukája (szerintem) :D

Kazi
köszi kérdésed Boti a múlt héten meggyógyult a hasmenésesből, Dani nem kapta el!
Viszont pont az előbb ment a doktornéni, Danus délután belázasodott :( megcsípett valami jó kis menő vírust :(
Köhög, fáj a füle... de eddig nagyon jól tartotta magát (doktornéni is megjegyezte) szerencsére rég volt beteg :) és nem is emlékszem mikor kapott utoljára antibiot
Ti jól vagytok?
a múltkor olvastad, hogy írtam, hogy Danusnak nagyon tetszik Mira :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Szép jó estét mindenkinek!

Lili: A "kis koma" valami tünemény. Páromnak mondtam, tőlem jöhet a harmadik.

sbea: irigyellek, hogy a karácsonyi bevásárláson túl vagytok. Mi még semmit nem vettünk, kezd is gyomoridegem lenni. A baj az, hogy ötletben is nagyon szegény vagyok. A ti babátok is gyönyörű!

nana09: Hát, látom ti is élitek a kisgyermekes családok életét. Doktornéni jön és megy. Egyszer ennek is vége lesz. Dani pedig, ahogy írtad nagyon jól viseli, így nektek is könnyebb.

Kép
Kép
kisévi

Sziasztok!

Lili
imádni való a kis Botika!Hüüü,azt a nézést,tökre jó! :lol: Naon irigyellek,a legjobbakat nektek!

Nana
végre meggyógyultatok,el tom képzelni ahogy hempereg Boti a hóban.Nem félt töle elöször mikor meglátta?

Bea
hát az ajándékok már majdnem megvannak.Vettem jó sok csomi papírt,én nem tasakba teszem,annak nincs olyan feelingje.Tök jó mikor bontja ki az ember,és meglepödik.Tetszik vagy nem tetszik neki.
Nehéz az ajándék vásárlás.Húgomnak gözöm sincs mit vegyek!Tanácstalan vaok!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Csajok!

Hajnalban aludni kell nem levelezgetni. Nem irigyelek senkit, aki nem tud aludni. Én kiskoromban voltam nem alvós, most pedig mit meg nem tennék azért, hogy egyszer 24 órát nyugodtan átaludhassak. Lehet, hogy ezt kérem karácsonyra. Olcsó, nem maradandó, de hasznos. Hozzáteszem, hogy az én gyerekeim az éjszakát végigalusszák, de nekem még így is hiányzik egy kis alvás. Tudom, akkor mit sírok!

Igen, időnként megpróbálok frissíteni a gyerkőcök képein. Ezek a képek pénteken készültek.

Kép
Kép
kisévi

Sbea/Zsolti!
Most mondjam azt, hogy de, sajnos megyek... minden nap...
Na jó, most Szegedre járok dolgozni, de a Szláva megy minden nap. Jövő pénteken, 7-én ott is alszunk, akkor a céges mikulás után oda tudunk menni megvenni.

Lili,
milyen édes Boti, kis morci a második képen. Az orra teljesen olyan szerintem, mint Zsófié.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csajok,
mikor babát vártatok valaha is, hanyadik napon mutatta ki a teszt? 31. napon járok, nem jött meg, de a teszt is negatív, viszont ugye nézték UH-n, hogy a 15-en volt a peteérés. Most tisztára nem tudom, mi van....

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!

Kisévi!
és apa mit szólt a bejelentésedhez? :wink:

Lina!
Nekem 16dik napon már pozítív volt, igazából mielőtt meg kellett volna jönnie én már megcsináltam :wink: . De attól is függ, hogy milyen a teszt, mert lehet, hogy nem olyan "érzékenységű". Remélem érthető voltam!!

LILI!
Hát TÜNDÉRI A KISKRAPEK!!!!Nem olyan, mint egy egyhetes baba!!!!!Nekem is kell!
Apa mit szólt a kamerásötletemhez?

Hajny!
figyi, ha nem gond vegyél már fel msn-en, és akkor ott meg tudnánk beszélni a torta-dolgot, persze, ha meg tudod csinálni nekünk!

REmélem nem nagyon beteg senki, mert ez a nyavalya hasmenés megtalált minket!Vírus van???????

Jóéjt MINDENKINEK!!!!

Kép
adrienn021

Köszönjük szépen a dícséreteket, aranyosak vagytok. Mi is órákig gyönyörködünk benne. Apa csak akkor, ha Zsófi nem látja....nagyon féltékeny. Ma csupa hiszti volt a NŐ. Mindenért nyávogott. Na, jó éjt mindenkinek!
birolili

Lili: tündéri Botika!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És szerintem is rád hasonlít!! Nagyon szép!!! :lol: :lol:

Lina: hú ez angyon izgi, sztem simán lehetsz várandós, nekem Janával 31. napon negítav volt a teszt és a 34. napon mutatta már! Drukkolok neked!! :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

sziasztok :)

Lili
Nagggyon édes Boti :) a nézése :lol: tiszta pasi :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Lili,milyen édes szöszke bébitek van! :D Ici-pici fülekkel :D

Lina, passz. Várj még egy pár napot sztem. Én már éreztem Orsival mensi előtt, hogy megfogant, érzékenyek voltak a cickók.

Balim, merre vagy? Milyen volt a szülinapozás?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Első nagy hírem, hogy Réka tegnap este önállóan felült. Nekem ez nagy büszkeség, mert a másik lányom ült már ilyenkor, de szerintem csak azért mert sokat volt ölbe ültetve és sokkal erőssebb baba is volt.

Linácska, sajnos nem tudok segíteni, mert az elős csajszimnál mindig húztam a dolgot, nehogy ne legyek terhes, a második babámnál pedig egyszer csak az ugrott be, Úr Isten lehet, hogy azért vagyok rosszul - nagylánnyal nem volt semmi bajom - mert babát várok. Igen, azért éreztem olyan furán magamat. Remélem nálad is egy babácska növöget a hasadban.

Adri, képzeld, azt mondta a párom, hogy rendben csak egy pár évet még most várjak és utána nekifuthatunk a harmadiknak.

Más téma, mi tavaly ilyen tájban - 24 hetes kismama voltam - estünk bele a hasmenéses hányásos dologba. Nálunk mindenki átesett rajta, még a nagyszülők is, a tesómék is és a tesóm anyósáéknál is mindenki. Szóval elég gáz volt. Az volt a furcsa, hogy nálunk és anyuméknál december elejéig átesett rajta mindenki. Utána tartottunk egy nagy fertőtlenítést - természetesen közben sem hanyagoltuk a dolgot - és tesómék bő két hét múlva mégis elkapták. A doktornő szerint ez benne volt a levegőben. Az a csoda, ha valaki nem kapja el. Remélem aki eddig nem betegedett meg, azt ezután is elkerüli. Én személy szerint ültem a budin, kezeben a kislavorral. Rémálmomba jöjjön elő újra. Ráadásul nem is mertem semmit bevenni, mivel ott volt a babóca a hasamba. Igazán érte izgultam nagyon.

Lili, a férjem nem hitte el, hogy még csak 1 hetesek vagytok. Azt mondta a kis komára, legalább kettő v. három hónapos. Szerinte nagyon komoly a második képen.

Lányok, valaki látta az élet az anyaméhben című dokumentum-
filmet. Szerintem az egyik legjobb film a terhességről.

Kép
Kép
kisévi

Sziasztok!

Roz!
ha tudsz gyere fel msnre, hogy megbeszéljük kinek mikor jó!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Hát nem tom mi a nyavalya van a levegöben,egész éjjel görcsölt a hasam,reggelre meg naon fájt mindenem.A torkom,minden porcikám.A hasam továbbra is,remélem nem lesz hányásos,hasmenéses nyavajám.

Adri
jobbulást nektek,naon rossz ez ,gyors gyógyulást!

Kisévi
gratula a felüléshez,tök büszke lehet most a picurka,gondolom agyonra van dícsérve. :lol:

Lina
remélem pár nap múlva megnézed a tesztet,pozitív lesz,és akár a Miki ünnepre is eljöhetsz Lilivel.Drukkolok! :lol:

Pille
még mindig áll az ajánlat!Jó lenne ha most menne!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok! Imádom, hogy két napja süt a Nap folyamatosan!:) Ugye milyen jó? Adri? Mit szólsz? Besüt hozzátok is?

kisévi-Élet az anyaméhben? Melyik adón volt? Ismétlik valamikor? Nagyon szeretném megnézni! Réka nagyon ügyes! Gratula Neki! :D

Lina-Sztem olyan 36-38-40. napon nézd meg! Tudom, hogy ilyenkor nagyon nehéz kivárni.... :) Remélem van babuci a pocódban!

Lili- Egyértelműen Rád hasonlít Boti! :D Nagyon szép. Olyan szép bőre van a Drágának! :)

Kazi-Írok pü-et!

Kép
estelle26

Hajny,
Mikulásra semmiképpen nem megyünk, mert az oviba 6-án délután négyre jön a Télapó, szülők nem lesznek ott, csak a gyerekek várják. 5-re kell menni a gyerekekért.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Erszényes,
Lili nekem még a 32. napon is negatív volt, és a 36. napon már pozitív, a nyári kisbabát csak a 34. napon néztem, akkor már pozitív volt. Szóval még reménykedek. De jó lenne januártól nem dolgozni járni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina:
Drukkolok! :) Nekem mind a 2csajszinál akkor lett poz. a teszt,amikor meg kellett volna jönnie.(igaz nem is próbáltam előbb :lol: )-de tudtam anélkül is :D

Estelle:
Nem kaptam privit :( !!!
Élet az anyaméhben megvan Ritáéknak dvd-n!

Kisévi:
Gratula Rékának,nagyon ügyes!!!!Bátrak vagytok a 3.babóval :)

Lili:
Féltékenység:sajnos benne van a pakliban!Nállunk is volt... van,de szerintem ez természetes!Te is az lennél a helyébe a helyében,nem?

Nana:
Édes Danus,hogy bejön neki Mira,írtam múltkor is,hogy majd összehozunk nekik egy randit :wink:
kazi

Kazi-Újra ment a pü! :?

Kép
estelle26

Lili,

Nagyon édes Boti! Én azt hittem, hogy fekete hajú (nem tudom miért), és látok egy szöszke fiatalembert. Mert tényleg nem egy hetesnek néz ki :)

Lina,
Nekem 35 napon mutatott pozitívat, és a fogantatástól számítva 15 napon, és nagyon nagyon halványocska csík volt. Egyébként Petránál abban a hónapban ez volt a 3 teszt. Nagyon türelmetlen voltam. Már nem mertem bemenni a gyógyszertárba mert hülyének néznek, hogy 2 naponta veszek tesztet. Az meg hülyén nézett volna ki, hogy : csókolom 3 terhességi tesztet kérek. :)

Hajny,
Remélem megúszod ezt a hányás hasmenéses nyavaját. Sokan vannak most benne.

Kép

Kép
nyhk

Nyhk,
én már csináltam háromat, az utolsót tegnap 31. cn-on, 16 nappal fogantatás után, de negatív. Most már péntekig kibírom, ha akkor sincs semmi, akkkor lehet, hogy a Closty bekavart valamit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na azt hiszem most sem lesz babám, már teljesen kivagyok ettől...
Csak akkor azt tudnám, hogy lett 18 napos a ciklusom második fele. Szerintem meg sem repedt a tüsző.............komolyan, most nagyon elegem lett. :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lari is lebetegedett :cry: Tegnap lázas volt,de a kúp levitte.Utánna semmi,ma du. megint lázas.Holnap doki,pénteken Mirát vissza,komolyan mondom,már lassan hazajárunk :(

Lina:
Csak nem megjött?Vagy miből gondolod,hogy nincs baba?
kazi

Kazi,
eléggé úgy néz ki, hogy meg fog :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
sajnálom,még nincs veszve semmi!

Voltam dokinál délután,úgy begörcsöltem,mint aki szülni készül.Nem tudtam menni dolgozni,apa elvitt a háziorvoshoz.Holnap vérvételvizeletvétel,ilyesmik.Tényleg,háziorvosi beutalóval ha megyek,vizitdíjat kell fizetni?Nem értek hozzá.

Nyhk
nem hányok,ez valami más lesz.Vagy a spirálom szórakozik,vagy a vesekövem indult útnak és megakadt.Ezt a két variát találtuk hirtelen a dokinénivel.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina:
Nem biztos még!Én is úgy éreztem Larival mintha meg akarna jönni!Ne add fel még!

Hajni:
Ez nem hangzik túl jól!Jobbulást!Úgy látszik most mindenkinek valami baja van :(
Vizitdíj???Passz!én sem értek hozzá!

Roz:
Szorítok holnap!Ha tudsz írj,hogy mit mondtak!Remélem minden rendben lesz! :wink:
kazi

El is felejtettem,remélem nem haragszol meg érte:

CUKI
BOLDOG SZÜLINAPOT,REMÉLEM NAON SZÉP ÉS JÓ NAPOD VOLT MA!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina: sajnálom, de attól h még negatíva teszt lehetsz terhes. Drukkolok neked!! :wink:

Cukker: Nagyon Boldog születésnapot kívánok neked!! Remélem jól telt a napod, ahogy szeretted volna!! :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Lina
Még ne add fel! Gyopim a 29. napon lett +, öcsi viszont 38. napon (igaz előtte nem is néztem). Tudtam a másodiknál h késett petém volt, így nem teszteltem (nehéz volt kibírni), de valahol éreztem....olyan mintha meg akarna jönni, de nem tud.

Lili
Állati komoly a kispasid! Tényleg nem úgy néz ki, mint aki 1 hetes.

Hajni
Jobbulást!

Cukker
Biztos ünnepelsz, de azért Boldog Szülinapot (majd elolvasod holnap)

Évi
Gratulálok Rékának!

Kép
Kép
Kép
thymi

Nem tűntem el csajok, csak szülői volt, majd jövök.....

Kép
seriff

Lina! Nehogy elkeseredj, ha most nem jön össze, akkor jövőre:)Akkor is lesz babád, csak picit később..addig élvezd Lilit, mert utána sokkal nehezebb lesz Hidd el, sokat szenvedek attól, hogy nagyon szeretnék csak Benedekkel lenni, meret nagyon igényli a foglakozást, de sajnos nehéz beosztani.
Amúgy amit Timi írt, nekem is mindig mintha meg akart volna jönni úgy fájt a hasam, és Nekem volt hányingerem Levivel (autóban) de a hegyekre fogtam, na pár napra rá esett le, Te buta Gabi kismama vagy (ugye nem pont így terveztük, így picit váratlan volt...de aki nem védekezi, annak lehet baája:) :lol:

Évi: Gratula a felüléshez, mi még sehol se tartunk nem mintha aggódnék: kommandózni nagyon profin tud Levi is:)

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Kazi, Erszényes, Thymi,
a baj csak az, hogy nekem már jön meg.
De legalább elkezdtem állást keresni. Az tuti, hogy nem birok ki a mostani munkahelyemen túl sokat. Ezért bíztam nagyon a kistesóban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina: még annyi, ha nem is mostanra, én sokáig barnáztam Benedekkl..kaptam bogyókat és minden ok lett:)..
Munkahely:jó ötlet, csak ha sikerül akkor a próbaidőt ki kéne húznod nem???
A closty peteérés sekentő: nem értek hozzá:(

Ser! enninyire hosszú volt?

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Lili, Boti csodaszep! Tiszta Zsofi, fiu kiadasban! :D

Lina, mennek a drukkok! :wink: Nekem mindketszer a masodik teszt lett pozitiv.

Cukker, Isten eltessen sokaig! :D

Jo ejt!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Most csak gyorsan ennyi:

Hajni-Igen, szerintem háziorvosi beutalóval kell vizitdíjat fizetned a kivizsgálásért, hacsak nem kismama vagy!? :D Remélem nincs komoly baj!!!

Cukker- Isten éltessen! Keveset jössz...

Lina-Fel a fejjel!!! Majd a következő hónapban lesz babuci!!! Ha nem vagyok túl indiszkrét, mi a végzettséged? Hátha tudunk segíteni állás ügyben! Bár úgysem lesz rá szükséged! :D

Jó éjszakát!!!

Kép
estelle26

Sziasztok!

Lina: sajnálom, hogy nem úgy jött össze a dolog ahogy tervezted!
Elárulom neked így négyszemközt :lol: , hogy mi 4 évet vártunk a picire, úgy, hogy semmivel nem védekeztünk. Egyszer leült velem a párom beszélgetni, hogy most én tényleg akarok babát, vagy csak mondom. Mert nincs baj, ha még nem akarok, csak mondjam meg, mert ez így nem jó, hogy mindig szomorú lettem, mikor mégis megjött. A beszélgetés után elgondolkoztam és magamban úgy döntöttem, hogy osztok, szorzok és szeretnék babát. A következő hónapban már terhes lettem. Ha más írná nekem, el sem hinné, pedig így volt. Szerintem most ne foglalkozz vele.

Hajny jobbulást kívánok. Nem megnyugtatásképpen, de én is betegeskedek már jó ideje!

Köszönöm a gratulációkat Rékával kapcsolatban.

Én is nagyon örülök neki, hogy egész nap süt a Nap. Sokkal jobb a kedvem ilyenkor.

Cuker nem ismerlek, de sok boldog szülinapot kívánok.
Jók legyetek!

Kép
Kép
kisévi

Sziasztok!

Lina!
Télleg ne aggódj még! Nekem is görcsölt a hasam elég sokáig, de aztán elmúlt idővel. Ja és a barátnőmnek pontosan jött meg, ezért csak a 10 hét körül jött rá, hogy itt "bibi" van.Semmi tünete nem volt, jobbanmondva szédült, de azzal mindig is szenvedett, így nem tulajdonította neki . Addig amíg ki nem derült raklapokat húzogatott.
Nincs semmi veszve!!!Majd jövőhónapban, ha minden kötél szakad
szerencsére nem egy rossz dologból lesz baba :oops:
De ha gondolod látogass meg egy természetgyógyászt, sztem az is nagyon sokat segíthetAnyunak a kemoterápia mellett megjött, pedig azt gyógyszerekkel elmulasztják akkor)

Estelle!
Majd akkor megírom pü-ben! :wink:

Cuki!
Boldog születésnapocskát, így megkésve is!!! :roll:

Most ennyi, reggelizni kíván az Uraságom :lol:
szép napot mindenkinek, igaz hideg van :(

Kép
adrienn021

Hello!

Lili

Gratulálok neked szépséges Botikádhoz! Annyira helyes a 2. fotón, sárgában, nagyon cuki!

Csajok!

Köszönöm a köszöntést, kedvesek vagytok. A napom gyorsan eltelt, 3 és fél órát voltam a fodrásznál, ma este megyünk színházba.
A legszebb ajándékot este kaptam, megérkezett a család a fociról és a mamától, kezükben egy szép csokor virággal, és Adrikám elkezdte mondani, hogy Boldog születésnapot! Annyira édesen mondta.

Hajni, Ági

Buli szombaton?

Lina

Sajnálom, hogy nem jött össze a babó, de, ha görcsölsz tuti nem fog sikerülni.
Hát Bencével én is így voltam anno, gyorsan el akartam jönni a melóhelyről, viszont sikerült is rögtön teherbe esnem.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Lili! Gratulálok a gyönyörű kisfiadhoz! Nagyon formás baba! :wink:

Estelle! Még nem válaszoltam a múltkori kérdésedre. :oops: Sajnos nem dolgoztam a szakmában, szerintem már nem is nagyon fogok, mert 2 évvel ezelőtt végeztem, és mire Ádi akkora lesz, hogy visszamehetnék dolgozni addigra még több idő esik ki. :( A leendő sógornőm is óvónő, ő azt mondja menjek el minden nyáron 2-3 hétre nyári ovistáborba, ahol felfrissíthetem a tanultakat meg további tapasztalatokat szerzek. :roll: Majd meglátom mi lesz, az is lehet jövőre bevállalunk egy kistesót, és most ez tűnik valószínűbbnek.

Hajni! Köszi az infót a Metamorfról! Gyógyulj meg mihamarabb!

Lina! Nagyon sajnálom! Remélem mihamarabb összejön a baba!

Cukker! Így ismeretlenül is boldog szülinapot Neked!

Kép
Kép
mandula82

Sziasztok!

Mandula
azt hiszem Estelle volt aki informált a metamorfról,nem én.Bár mindegy.

Kazi
jobbulást a lányodnak,remélem ti nem betegedtek le.

Cuki
hát,mivel táppénzen vaok,nem lesz jó ötlet nekem a buli,elkapnak és kirúghatnak érte.Sok jó akarója van az embernek.Meg hát nem is vaok jól.De elmegyünk bulizni,sajnálom,most nem tok.

Lina
kitartás még mindig.

Dora
hogy telnek a napjaitok?Jó baba Andris?Tejcsi is van?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Ser:
Jól elhúzódik ez a szülői :lol: :lol: :lol:

Estelle:
Akkor köszi Ritáék nevében!A dvd-t keresi!

Cuki:
Utólag is boldog szülinapot!Édes lehetett Adri :) Lari is versel és annyira édes,hogy meg lehet zabálni :)

Hajni:
Köszi!Nem vittem ma dokihoz,mert semmi egyébb tünete nincs :shock: Holnap úgyis menni kell!
kazi

Sziasztok :)

Lina
nagyon sajnálom :( Fel a fejjel ha Lili összejött csak össze jön a tesó is :)

Ma voltunk Bensénél . Menni kell Mr.-re dec 14. Adrinak nem kell egyenlőre a tapasz és 2 hét múlva újra bemérik a szemét hoyg mennyit javult Nikit is vinnem kell vissza januárban lehet hogy Ő is újra szemcsis lesz ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Lányok: pici segítséget kérek
nyáron szeretnénk víz mellett nyaralni kb. 10 felnőtt 4 gyerek, ....leginkább nagy ház érdekel...
Tudom páran voltatok a Balcsinál is...
Köszi

Gabi
bepagabi

Kazi,nem :wink: :D , csak kséőbb már nem tudtam jönni,most is csak Eperke miatt :D .

Lina, bár könnyű mondani-s nő nincs aki ha babát szeretne, ne csalódna minden egyes hónapban,amikor mégis megjön neki-kérlek próbálj most picit másra koncentrálni! Most épp az ünnepre! aztán tudod, a baba úgyis kopogtat!

Cukker, utólag is Boldog Szülinapot! Cuki a csajod, h így köszöntött!(enyém mindenkinek gumikesztyűt ad a szülianpjára :oops: )
Várod már a munkát?

Hajni,kiderült vmi?

Roz, hol lesz az MR?

Kép
seriff

Estelle,
köszi, aranyos vagy. Hát vagyok egyrészt közgazdász, másrészt van egy HR diplomám is. Igazság szerint valami HR területen szeretnék elhelyezkedni, bármi ami nem bérszámfejtés és TB ügyintézés. Legszívesebben toborzás-kiválasztás területén, vagy végül is a munkaerőfejlesztés sem rossz, 7 éve abban dolgozom, bár szívesen váltanék.

Seriff,
tudom, nem szabad rágörcsölni, bár én a biológiában azért jobban hiszek. Ha minden ok, összejön, ha nem, akkor nem. Most csak azért volt nagyon gáz, mert UH-n láttam, hogy elvileg mikor van peteérés, és ahhoz képest akkor mikor kellene megjönnie, és nem jött, és még 3 nap múlva se, és elkezdtem bizakodni. Kár volt. És ugye nem értem, hogy ez hogy lett.

Na Lili segít írni, így nagyon nehéz írni...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,itt most tényleg van ám lelki oldala is,nem csak biológiai! De tudom, h milyen az,amikor az ember szeretne babát..minden hónapot úgy vár,vagy nem vár!

Kép
seriff

Sziasztok!

Lili
Én nem mondom hogy ne görcsölj .... tudom milyen rossz lehet ez :( Egy barátnőm több mint egy évig nem esett teherbe és természetesen egyre jobban és jobban el volt keseredve (hisz nem értette miért, mindent rendben találtak nála) és persze h görcsölt! szerintem ez tök normális és szegény már majd sírógörcsöt kapott,amikor mindenkitől csak ezt hallotta "ne Görcsölj..."
Szóval Ne görcsölj :D (csak vicc volt) :D
Mindjárt itt van Lili szülinapja! :) :) :)
Munka :(

Seriff
Te is jöhetnél gyakrabban! :cry: :) Hanna jól van? Nálatok is Eperke láz van? :D

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!!!
Nem is írtam! Tegnap voltunk tanácsadáson, és Levi iszonyatosan nagyot nőtt! most 8600 gramm és 76 centi!!!!!
egy kilót hízott 5 hét alatt! babakorában nem hízott ennyit.
Mostmár megnyugodtam, emiatt nem aggódom(emiatt).

Nana!
lesz abból a projektből még valami?
remélem már jobban vagytok!

Ser!
Hogy ad Hanna gumikesztyűt, nem értem.(remélem nem gond, hogy elolvastam :oops: )

Estelle!
Nem felejtettek el, csak nincs időm,nagyon!
Ha gondolod vegyél fel msn-en, és ott jól kitárgyaljuk :roll: :lol:

Hajny!
mi lett az eredmény?

Kép
adrienn021

Jaj nem LILI hanem LINA akart lenni :oops: ezer bocs kicsit fáradt vagyok (fél éjszaka fogtam Botit, mert fekve nem kapott levegőt :( )

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?