Sziasztok!
Huh de jó délutánom volt. Kint voltunk sétálni Kendével. Utána meg átjött az egyik szomszéd nő és kártyából jósolt nekem
Csupa jót baba terén.
Eddig nem hittem ilyenbe, de most annyira jól kijött minden, hogy most hiszek benne.
Márti: na már sikerült is átállítanod a celsiust, ügyi vagy. Nem lesz könnyű a két gyerek mellett vásárolni. Mi eggyel voltunk, de hát kimerítő volt nagyon.
Lilla: a corax-os teszt papírja a 28 napnál a 12. napot javasolja első tesztelési napnak.
Andy: nekem az uram jobban szeret vásárolni, nézelődni mint én. Szóval mi együtt járunk mindet bevásárolni
A természetes szülés nem a dipotria függvénye. El kell menni egy szemfenék vizsgálatra. Én voltam. Nekem +4,5-es a szemem. Egyébként inkább a mínuszos szemnél lehet inkább gond. De ha pocakos leszel a dokidnak szólj és elküld szemészetre. Engem is ő küldött el.
Pintyus: hurrá + teszt. Hajrá, apára fel
Manó: szupi, hogy minden ok. Mesélj bővebben is, és most már tegyél fel babás vonalzót is!!!
Nati: én úgy tudom, hogy kicsit nagyobb tüszőket szoktak mérni. kb 19 mm-st. Basszus a nem is tudtad, hogy nincs egy petefészked. Szép kis orvos műtött. És a zárójelentésedben sincs benne?
Muffin: szép sms-t kaptál a párodtól. Igazán szeret téged.
A heteket nem az UH szerint nézik, hanem az utolsó vérzésed első napjától számolják.
És figyi ne aggódj, hogy nem érzel semmit. Tök normális. Tudod mikor fogod igazán érezni és élvezni a babásodást? Akkor amikor elkezdted érezni hogy mozog. Minden este azt fogod figyelni, hogy épp melyik részét nyomja ki. Meg apa kezét a hasadra teszed, hogy ő is érezze és látni fogod apa boldogságát. Na akkor már tuti érezni fogod, hogy boldog kismami vagy.
Megyek aludni! Jó éjt csajok!