Új privát üzeneted érkezett!

Lányok este otthonról elküldöm, az otthoni gépen van az iromány.

Rkata! Ha nem tudod megkapni Diadellától a cikket, én is be tudom scannelni otthon és átküldöm neked szívesen este. Még nem is mondtam, hogy milyen helyesek vagytok a képen mind a hárman. :D
csut79

Köszönöm, lányok, Kanga_mama volt olyan kedves és bepréselte a postaládámba a cikket. :)
rkata

Hát ha egyszer belefért... :lol:
kanga_mama

Kép

Kép
ibi01

Nahát, Bencike! Ezt a vigyort!!! :lol:
kanga_mama

Sziasztok lányok!
Apa felvarázsolt egy képet, ez ma készült.
8 kg 90 dkg vagyok. Puszilok mindenkit. Bence

Kép
ibi01

Sziasztok!

Kata! Ez csak egy ötlet volt, hogy tele lehet a postaládád, fogalmam sincs miért nem tudtam neked elküldeni, a többieknek sikerült. Mindegy. A lényeg, hogy megvan.

Judit! Elküldenéd majd nekem is? Köszönöm :) diadella@citromail.hu
Vendég

Ibi, Apa nagyon ügyes és jól tette, hogy tudott varázsolni. Nagyon aranyos, és szép nagy baba. Mit csinálsz vele? Pumpálod? :lol:

Diadella, azt hiszem még nem is gratuláltam a tanúsítványotokhoz. Gratulálok! Ugye nem haragszol, hogy belekotyogtam, és elküldtem Katának. Tudod itthon vagyok és épp ráértem. Holnap már nem fogok ráérni. Már reggel 7-kor megyek Amandázni. Mama orvoshoz megy, apa-anya dolgozik, a papa meg a mamát viszi. Úgyhogy nincs más, mint a keresztanyu. Na, nem mintha bánnám! Már alig várom. Majd mesélek, hogy milyen volt? Mit csináltunk! Azt hiszem jól elfogom kényeztetni. :lol:
kanga_mama

Kangamama! Dehogy haragszom! :wink: Köszönöm a gratulációt!
Kényeztesd csak Amandát, hisz az a dolgod!! Én is azt szoktam Martinnal! :) Ez a dolgunk .. egyenlőre :wink:
Vendég

Ó Diadella, mindig meg is kapom, hogy elkényeztetem, de nem tud érdekelni... Neveljék az a szülők dolga, én meg kényeztetem. :lol: Tetszik is neki, sőt tovább megyek, már van annyira okos, hogy jól ki is használja. :lol: Már jobban van, de nagyon gyengye az immunrendszere, azaz most nagyon legyengült ezzel a betegséggel, úgyhogy nem mehet bölcsibe, nem engedi a dokinéni.
kanga_mama

Diadella, felvettelek MSN-en, ha nem gond. :lol:
kanga_mama

Hogy lenne már gond!! :wink: Pár lány már fent van nekem :wink:
Vendég

Igen, pár már nekem is. :lol:
kanga_mama

Szép jó estét mindenkinek!!!

Megint eltelt egy nap,és egy nappal közelebb kerültünk a babucinkhoz!!!

Csut!!!
Én is szeretném elolvasni,ha elküldenéd nekem nagyon megköszönném!!!!
Remélem,hogy nem lép életbe ez a rendelet,mert így a baba 4 hónapos koráig bennünk lenne a félsz,hogy bármikor visszavehetik tőlünk!!Azt pedig szörnyű lenne,hisz addigra már 4 hónapot velünk élt,és ismernénk minden apró mozdulatát,illatát,mosolygását stb....
Még azt az egy hetet is nehéz lesz kibírni,hogy ne ragaszkodjunk annyira a picihez,amikor a lemondó nyilatkozatot aláírja az Életet Adó!!!

Diadella!!!
Köszönjük a részvétedet!!Sajnos szegénynek ez már megváltás volt az élettől,mert sajnos már 2 éve rákos beteg volt,de eddig nagyon jól érezte magát.De kb.3 hónapja nagyon legyengült,és rohamosan fogyott,és a múlt héten pedig győzött nála a halálos betegség!!Még csak 55 éves volt! :cry: :cry: :cry:

Kangamama!!
Jó kerilányozást holnapra!Szabin vagy?

Ibi!!
Nagyon tündéri a kis Bencétek!!Gyönyörű mosolya van!!!
Csuda helyes kisfiú!!

Puszillak benneteket!!Kriszti Kép
kkriszi

Diadella
Én sem kaptam meg. :(

Kép
petyaanya

Petyaanya! Elküldtem mégegyszer!! Ha most sem ér oda, akkor feladom :lol: :wink:
Vendég

kelimoni fórumtársunknak nagy szeretettel gratulálok a kisbabájához. Kívánok a kismamának és kisbabának egyaránt egészséget, türelmet, végtelen szeretetet. A körülményekhez pedig zökkenőmentes ügyintézést.

Két kisgyermek ért haza itt nagyon rövid időn belül, szép lesz máris ez az idei karácsony.

Többiek, nevessetek, örüljetek, pár lépéssel közelebb értetek.

boldog napot, nevetést,
t.
bimbócska

Judit!! Megkaptam az e-mail! Könnyeket csaltál a szemembe! Nagyon klasszul megfogalmaztad! :wink:
Vendég

Diadella, én megkaptam, nagyon szépen köszönöm.

Csut79, én is szívesen elolvasnám.
koorpas@freemail.hu
Előre is köszike.

Kép
Kép
atan

Én is megkaphatnám az" iratot"
wibolya01@citromail.hu
Kelimoni!!!! Hatalmas -hatalmas ölelés a kibővült családnak :lol: :P :lol:
Gergőnek meg ezer+1 puszika!!

Kép
ibi01

Szia Csut79! :D

Ha nagyon szépen megkérlek elküldöd nekem is?? Köszike!!

zalatnai.renata@citromail.hu
steiff

Csut, köszi megkaptam. Nagyon frappáns megfogalmazás, világos és érthető szöveg. Ügyes vagy, gratulálok. Most már csak hatnia kell... és szerintem fog is. :roll:
kanga_mama

Most értünk haza a kericsajunktól. Olyan, de olyan tündéri volt, hogy ragozni sem tudom tovább. Nagyon jó volt. Reggeliztünk, mesét néztünk (Mackótestvér, Dzsungel könyve, Patacsata, 101 kiskutya). Keresztapuval könyvekből meséltek, mondókáztak. Nagyon aranyos volt. Egy rossz nyikkanás, sírás, vagy nyafogás nem volt. IMÁDOM. :lol: Sajnos haza kellett jönnünk, mert páromnak van most egy kis dolga. :cry:
kanga_mama

Sziasztok!

Csut79!
Örülök,hogy Gabika felkért véleményezésre!!Én ahogy olvastam általad leírt pár sort a fórumon,na nekem az betett!!Sajnos a bársonyszékben ülő emberkéknek halovány sejtelmük sincs arról,hogymi mindenen megy keresztül az öribefogadó családok és a gyermek is míg megszületik a határozat:a bizonytalanság lóg a levegőbe!!Ezt nem tehetik velünk!!
Azért ha megkérhetnélek nekem is elküldenéd a javaslatodat emailben??Címem:rozgonyine@mailbox.hu
Még az a jó,hogy kikérték az egyesületektől a véleményezést és nem csak a hasukra ütve bevezetik!!

Ibi!
Nagyon aranyos Bence!!Az a huncut mosoly!!Máskor is megajándékozhatsz bennünket fotókkal!!Imádok fényképeket nézegetni!!Na, a mi keresztfiúnk Bence hűű..de egy huncút betyár:naponta heccből lerángatja a függönyt,az anyjának kipakol minden ruhát a szekrényből,tekergeti a gátűzhely gombját mert látta a "nagyoktól",kimászik a kiságyból,ugyhogy most vettek neki heverőt!!

Kanga mama!
Akkor ma jó volt Amandázni!!Ha én eljövök a tesóméktól akkor sírás van mert ne menjek haza!!Kittike szokta mondani."keresztapu tud főzni magának!"én meg válaszként :"sajnos nem!"Erre:"Akkor mondd meg neki jöjjön el hozzánk!"Majd készülnek karácsonyra eljönni,már nagyon várom őket!Ilyenkor megy a játék,hancur stb..

Kelimoni!
Én is gratulálok a tündéri kisbabátokhoz!!Kisfiú vagy kislány??Elmeséled nekünk a történetet!!!
Kép

Képzeljétek,ma Gabikát néztem a tévében,nagyon jól sikerült az interjú!!Remélem sokan felfigyeltek az egyesület segítő szándékára és nem fog a közeljővőben ilyen szörnyűség történni mint pl.a Sülysápi!!Egészséges kisfiú lett volna!!Na én ma míg ment az beszélgetés megint sírtam,számomra megható volt!!

Diadella!
Ma voltak körny.tanulra??Ma én is beszreztem az illóolajokat, most is karácsonyi illat.fenyő és fahéj illat terjeng a lakásban!!A héten még díszítenem is kellene!!

Krisztikém!
Sajnálom,hogy ilyen szomorú esemény történt a családotokban!!Őszinte részvétet kívánunk!!Bár valóban megváltás egy ilyen beteg embernek!
Az ovitok biztos már szépen felvann díszítve!!Én nagyon szerettem az oviban ezt az időszakot!!Nálunk is mindent dekoráltunk,készülődtünk a mézeskalács sütéshez,a szülőknek adventi délutánt szerveztünk(bár inkább 1.szám 1személyben mondanám!)reggeltől szólt hallkan a karácsonyi zene,amit játékidőben is ment és volt,hogy az egész csoport együtt énekelte,olyan jó volt a hangulat!!Szóval :cry: :cry: :cry:
Ma találkoztam egy volt szülővel,aki már a kicsit hordja óviba és megállított az utcán,hogy szertné ha felmérném a kislánya képességeit stb...Nagyon jól esett ez a bízalom,hogy képesek 7 km-t beautózni!!Aztán meséltek az óviról,ahonnan eljöttem, hát már nem egy szülőtől hallotam,de szomorú vagyok,hogy negatív a visszajelzés!!Nagyon nincsenek megelégedve a szülők!!Ilyenkor teszem fel a kérdést magamban:megérte a polgármesternek,hogy a leglekiismeretesebb emberét engedte el(nem nagyképüségnek szánom) vagy azóta már ezerszer megbánta a döntését!! Szomorú vagyok ha rá gondolok,hogy az életem értelmét vették el tőlem,egyszerűen a gyerekek és munkám rabja voltam!!Imádtam amit csináltam!!!! :cry: :cry: :cry: Na jó nem is kesergek tovább!!Most az a lényeg egy jó csapatban dolgozom!!

Puszi mindenkinek!!

Kép
dotti

Sziasztok!!!!

Újra egy nappal közelebb kerültünk a babucinkhoz,és képzeljétek el,hogy megint csökkent a sorszámunk 22-e óta!!!Most már csak 302!!!!!!!! :P :P :P
Vérszerinti baba született!!!Látjátok,azért mégiscsak csökken a sor!!!!!!!

A reggeli Tv szereplése Gabikának nagyon-nagyon szuperül sikerült!!!Olyan jó volt hallgatni,és látni,hogy rövid idő alatt minden fontos információt el tudott mondani a Gólyahír Egyesületről!!!!
Beszélt a titkolt terhesekről,krízisotthonról,nyílt örökbefogadásról stb,stb...!!!
Egyszóval nagyon-nagyon jól sikerült a műsor,és bízom benne,hogy többen látták,és többekhez eljutott,akiknek segítségre lenne szükségük!!!!! :P :P :P

Csut!!!
Nagyon szépen köszönöm megkaptam a levelet!!!Nagyon gratulálok a,szuperül sikerült,minden benne van,aminek lennie kell!!!Remélem,hogy sikert arat,és nem lép életbe ez a számunkra szívfacsargató törvény!!!

Kelimoni!!!
Itt is gratulálok az új kis családtaghoz!!!Sok boldogságot kívánok!!

Dotti!!!
Az oviban már nagyban készülnek a karácsonyi vásárra,és arra gyártanak gyertyatartókat,ajtódíszeket,adventi koszorúkat stb..
Mindenütt csillog-villog minden!!!Már nagyon karácsonyi a hangulat!!

Elhiszem,hogy szomorú vagy,hogy nem dolgozhatsz a gyerekekkel,akik az életedet jelentik!!
Sajnos itt sem valami rózsás a helyzet,minden évben szóba kerül,hogy a gyereklétszám egyre kevesebb,és miként lehetne spórolni!!
Már többször szóba került óraszámcsökkentés,létszámleépítés!! :cry: :cry: :cry:
Most pedig,hogy szeptembertől oviösszevonások voltak(tagóvoda lettünk),még jobban féltjük a munkahelyünket!!
:cry: :cry:
De ez sajnos országos probléma,egyre több közalkalmazott,pedagógus kerül utcára!!
Nem is tudom,hogy mi lesz ebből az országból,ha így haladunk!!

Na nem kesergek tovább,de rossz ebbe belegondolni!!

Mindenkinek nagyon szép estét kívánok!!
Most mondta a tv,hogy ma éjszaka nagyon hideg lesz!Jó lenne,ha karácsonykor esne a hó,az olyan romantikus!!!

Kép
kkriszi

Sziasztok!

Most nagyon zsúfolt hetem van, de azért pár képet felteszek, aztán majd jövök remélem mihamarabb. Kép ilyen kicsi voltam
Vendég

Kép ilyen nagyra nőttem Kép
Vendég

Sziasztok!!

Dotti!! Holnap jönnek környezet tanulmányra! Nagyon izgulok már. Nem mondtak pontos időpontot, csak azt, hogy délelött! Sztem én már regge 7-kor tűkön ülök majd! :)

Kriszti! Örülök, hogy jobb kedved van! Sajnos én nem láttam a műsort me reggel, mert délelöttös voltam! De ahogy írtatok róla, biztosan nagyon jó volt! Remélem, hogy történt egy kis figyelemfelkeltés!
Gratulálok a sorszámcsökkenéshez! Karácsonyra 300 alatt lesztek!!
Ma kérdezted meg a sorszámotokat? :wink: :wink: :wink:

Húú de jól hangzik ez a karácsonyi hangulat ami az óviban uralkodik!! Imádom a gyertyákat és illóolajokat én is! Minden nap használom őket! :lol:
Vendég

Még néhány kép (nem időrendi sorrendben). Remélem nem baj, hogy ennyit felraktam.

A várakozóknak további kitartást kívánok!

Kép ez is én voltam Kép Kép Kép
Vendég

Claudia!!!
Hogy lenne baj,hogy rakol fel képeket???? :roll:
Hisz ezeknek a gyönyörű kis tündér babuciknak örülünk igazán,amikor bemutatjátok nekünk!!!

Nagyon-nagyon gyönyörű a kislányod!!! :P :P :P
A legelső képen olyan tündéri kis gombócka!!!A kis fürdőköpenyes pedig nagyon vagány kép!!Na és a tortás is nagyon szép!!!
De ez a közeli,keresztbefont újjacskákkal!!Hát ezen meg tudnám zabálni!!Nagyon édes!!! :P :P :P
Most pedig már igazi nagylány lett!!!

Gratulálok hozzá!!!!!Tündéri nagyon!!!Várjuk a következő csapat képeket!!Nagyon imádunk képeket nézegetni,ugye Csajok???

Diadella!!!
A műsor tényleg nagyon jó volt!!
A sülysápi eset végett ott volt a stúdióban egy rendőr(nyomozó,vagy valami ilyesmi,azt nem figyeltem meg,hogy milyen rangban volt!),és Gabika!!Először a rendőr beszélt,majd Gabika beszélhetett,de öröm volt hallgatni,mert mindenről tudott infót adni abban a pár percben!!
Kiírtak a műsor végén egy telefonszámot,amin a Reggeli adás szerkesztői meg tudják adni a Gólyahír telefonszámát,akit érdekel!!!

A holnapi környezettanulmányhoz nagyon fogok szorítani!!hidd el nem lesz semmi baj,minden okés lesz!!
milyen gyorsan haladtok!Még most jelentkeztetek bő egy hónapja,és már lassan vége lesz a papírmunkának!!
Nekünk fél évbe tellett mire meglett a határozat jogereje,és plusz egy hónap,mire a kiegészítésnek is meg lett a jogereje!!!

Karácsonyra bekeretezve a fa alá tehetitek a határozatotokat!!! :P :P :P

Most megyek,mert Zoli már az ágyat melegíti nekem!!!
Puszi nektek!!!Kriszti Kép
kkriszi

Sziasztok Lányok! :D

Szeretném megköszönni Nektek a kedves névnapi üdvözleteket! :wink:
Cserébe hozok én is néhány képet Zitusról.

Annyit fejlődik mostanában, hogy szinte sajnálom, hogy nem hangosak a képek! :P
Képzeljétek: a napokban elkezdett mondatokban beszélni!
Ilyeneket mond:

"Hoppá! Ez a bácsi elborúl!" (Mondta ezt arra az AXE-dezodor reklámra, mikor egy próbababát lecsap egy féltékeny férj... :oops: :P ),
aztán: "Baba megette tújójudi. Jó vót!" (Hát igen, semmi se tökéletes. Kicsit raccsol, kicsit pösze és tájszólásos is, de legalább már értem, mit akar! :P
A kedvencem pedig: "Anyucikám jajzol cicát babanak! Tessék papírka!" (Mindezt édes kunyizós hangon, lehetőleg lila cerucát és miniatűr fecnit szorongatva.)

A képeket mindjárt hozom! Kicsinyítek, és jövök!

KépKép
amneris

Akkor most feltöltöm a képeket!

Elég sok készült mostanában (mert folyton próbálgatom az új gépünket... :oops: :oops: ), de mivel úgyse gyakran van időm ilyesmivel foglalatoskodni, remélem elnézitek Nekem a képáradatot! :wink:

Kép Az új ágyam!

Kép A kis pimasz! :-)

Kép A kanalazás mehetne jobban is...

Kép 14 fogú Királylány!

Kép Még mindíg szerelmesek :-)

Kép Vagány csaj vagyok ám!

Kép Az imádott ölelgetős majommal

Kép Én elmentem a vásárba...:-)

Kép "Elbúj sátojba Apuci... "

Kép Kukucs!

Kép A cumizó szellem :-)

Kép "Csiga-bigat jajzol Baba"

KépKép
amneris

Amneris: annyira édesek!!! A 'Kukucs'... hát kész vagyok ettől a képtől, a cumizó szellemen meg hangosan felröhögtem. :lol: :lol:
rkata

Claudia!! Amneris!!
Csodálatosak a lányok!! Egyáltalán nem baj, hogy sok képet hoztatok nekünk ... sőőőőttt!! Nagyon örülök neki! Olyan édesek!!! :wink:
Vendég

Amneris!
Szuper képek! Szellemes kép iszonyúan tetszik!!! Ilyen szépen beszél Zizike! De jó!!!

Lányok!
Valaki elküldené nekem is mailben a Nőklapjás cikket!
Örök hála!

Kérés: nincs valakinek elfekvőben otthon egy báli ruhája? Vicc nélkül kérdezem! Ugyanis lehet, hogy februárban elvisz a férjem életem első báljára! Csak fogalmam sincs mibe menjek! Szétnéztem, hát elég drága rucik vannak (30-50ezer)...
Csak kérdezem, hátha vannak itt nagy bálba járók... :wink:
Amúgy lehet, hogy mégis vennem kellene, mert nyáron uncsitesóm férjhez megy, legalább ruhailag le leszek tudva!

Bölcsi: egyre jobb, még sirdogál, de azért a kezdeti horroros időszak elmúlt! Remélem, nemsokára ott is fog aludni...jó lenne!
Puszi

Kép
kajla

Kajla!

Hát báli ruhával nem szolgálhatok, de Nők lapjás cikkel igen! Már ha sikerül elküldenem :lol:
adsz egy mail címet?
Vendég

Szia Kajla!

Nekem van egy fellépő ruhám, amit még konzis koromban csináltattam Szegeden. :wink: :P
Akkor még úgy 65 kiló lehettem, amennyi tuti nem leszek soha többet.
Mivel hozzád képest még úgy is testes voltam, meg kicsit magasabb is vagyok, szóval rád lehetne alakítani.

Teszek fel róla képet, hogy láthasd, miről volna szó. (Főleg, hogy egy helyen kicsit el lett vasalva, ami bársonynál sajnos maradandó - de mivel úgyis ki kéne venni a bőségéből, talán lehet ügyesen variálni...)

Ha látsz benne fantáziát, szívesen feladom csomagban, és egy varrónővel nekieshettek, hátha kihoz belőle valamit. Neked ajándékba adnám, úgyse lesz jó rám soha, és szerintem még lenne vele munka...
(Egyébként fekete egyenes bársonyruha, jobb elöl térdig sliccelve, arannyal szőtt boleróval.)
Bocsi, de tuti gyűrött lesz a képeken, mert ezer éve a szekrényben áll... :oops: :P

Kép
Kép

Gondold át! :P Ha nincs más, egy lehetőségnek jó. :wink:

KépKép
amneris

Amneris!! Zita baba egy tünemény :lol: :lol: :lol: A szerelem meg kell kell..... :lol:
Apuci kicsi lánya? látszik hogy imádják egymást!
Lányok én feladom!! :twisted: nem elég hogy nem tudok képet feltenni, hát 3 órát güzültem egy évfolyam dolgozattal, aztán meg jól elmentetem :evil: :twisted: :roll: soha nem fogom megtalálni.Újat írtam :twisted: de már nem nagyon emlékeztem az elveszettre, így ez teljesen más lett.Szerinten az első volt a jobb.Egy kettes csak lesz :(
De most vígasztalódtam a képek láttán :lol: Na majd holnap vagyis ma a babaklubban teljesen rendba jövök.Csak kár hogy már fél kettő van Benci meg 3 óra körül szokta leellenőrizni, hogy meg vagyok-e

Kép
ibi01

Sziasztok!!

Ibi!! Én is jártam már így, de szerencsére a gépen lévő keresővel meg lehet találni, ha tudod nagyjából a fájl nevet!

Várakozó állásponton vagyok! Konkrétan a körny. tant várom!
Most hívott az egyik tanfolyamtársam / szintén ebben a városban lakik, tőlünk 15 percre/, szal most hívott, hogy hogy vagyok, mert ő is ideges, hozzá is ma mennek :) ...beszélgettünk, aztán egyszer csak "azt hiszem itt van..és letette" :) :) ajjjajjj, akkor nemsokára hozzám is ideér :wink:
Vendég

Amneris, Kclaudia!
Köszi a fotókat! Olyan gyönyörűek ezek a babák,gyerkőcök! Mutogatom is a páromnak mindig! Tegyetek még fel! Szuper nézegetni őket! És olyan jó, hisz nekünk is lesz majd!

KKriszi, köszi a sorszámhíreket! Ti négy hónappal előbb jelentkeztetek, és kb.70-nel előbbi a szám. Hát akkor van dolguk Gabikáéknak bőven!
fitgabi

Diadella: szerintem kellemesen fogsz csalódni a pest m-i ügyintézőkben. :) Majd mesélj, mi volt.
rkata

Kajla: nekem egy ujjatlan, térd fölöttig érő ruhám van (inkább koktélruha kategória, nem "nehéz" báliruha), amire áttetsző anyagból van rávarrva egy hosszú ruha, szóval elég izgi. :) Van hozzá egy sál is. Mindez középkék (királykék?) lamészerű anyagból, valahogy mindig más színe van, attól függően, hogy esik rá a fény. 6 éve volt rajtam egy szilveszter éjjel, akkor voltam....öööö....53-54 kiló. :oops: :oops: :lol:
rkata

Sziasztok Lányok! :wink:

Elnézést, hogy megint Kajla rucikereső témájához csatlakozom, de a "Beszélgessünk" témakörbe talán ez se egészen OFF... :oops:

Kajlám!

Tovább gondolkodtam a báli ruha-dolgon, és nekiültem rajzolni... :P :oops:
Mert volna ám ötletem, hogy a Te remek alakodra hogyan szabnám át igazi báliruhává a bársonyrucit - ha mondjuk pont varrónő lennék. :D

Mivel az alapruharuha erős, bélelt bársony ( nem "sztreccs", meg ilyenek, hanem igazi) fölül simán ki lehetne hozni valami efféle formára - főleg, hogy a mell és váll része eleve olyan, mint a rajzon.
Alá pedig a boleróhoz harmonikus anyaggal földig érő, bő szoknyát varrnék, hogy igazi "táncikálós" darab legyen - kisestélyiből nagyestélyi. :D

Kép

KépKép
amneris

diadella!,Én balga rámentettem a következő dolgozatot :twisted: :oops: Remélem már szerencsésen átestetek a környezet "vizsgán" Ugye, nem volt rémes :wink:
Amneris nem vagy te véletlenül "divat diktátor".? Szerintem nagyon csinosat találtál ki
:P

Kép
ibi01

Amneris!
Én is offozok!
Tök jó, ahogy lerajzoltad! Akkor, ha majd kigondolom, hogyan lehetne elhozni, ugyanis anyu megy Kanadába 17-én és valószínűleg Tomi viszi fel, lehet, hogy beugrasztom érte! És itthon megszemlélem! lehet, hogy be sem kell venni belőle! :oops: Rajtam is meglátszik az a sok édesség...60fölött lehetek! :roll: :evil:
Nagyon köszi, hogy eszedbe jutott és hát nem ingyen gondoltam én..!!!!!!!

Rkata!
53-54 kiló..annyi voltam középsuliban :lol: De azért dobnál fel egy képet róla, csak hogy tudjam, mi is az a lamészerű anyag! :shock:

Puszi mindenkinek!
Ui: egyre jobb Reginek a bölcsiben (halkan jegyzem meg!)

Kép
kajla

Ja! Ildikó!
Pénzügyőr bál lesz febr.2-án :lol: Arra ez a fene nagy készülődés :wink:

Kép
kajla

Diadella!
kulikani@freemail.hu nagyon köszi

Kép
kajla

Kajla!! Ha minden igaz, ment a mail! :wink:

Igen, túl vagyunk a köny.tanon! Tényleg nagyon kedves volt a hölgy aki itt járt. Kérdezgetett, beszélgettünk, körülnézett, ennyi volt.

Köszönöm mindenkinek a drukkot!
Vendég

Hú, Amneris, de ügyes vagy!!!!!!!!!!

Kajla, köszi a választ! :) És halkan továbbra is drukkolok Regi bölcsis beilleszkedéséhez!
ildi_ko

Sziasztok!

Claudia!

Nagyon édes a kislányod!Nagyon aranyosak a képek!!És egyáltalán nem baj,hogy megosztottad velünk,sőt mi imádunk gyönyörködni a szép kisbabákban és nagy lányokban,nagyfiúkban!Nekünk ezek a képek a ti biztató szavaitok adnak még több erőt a hosszú úthoz!!És megkérdezhetem,hogy hívják a tündéri kislányodat??

Amneris!

Nagyon nagyot nőt Zitus!!Láttam a gólyahíren is frissítettél!!Milyen kis huncut a mosolya!!De drága lehet,ahogy kis selypén beszélget!!Imádom ilyenkor őket!!Na a cumizó szellemképnél majd ledöltem a székről a nevetéstől!Azért apa is mindenre képes!!

Diadella!

Örülök,hogy minden jól sikerült!Na én is paráztam előtte!Vissza gondolva,ugyan miért...???

Kriszti!

Gratula a sorszámotokhoz!Na azért halad a sor!!Én jövő héten tervezem,hogy felhívom Gabikát és megérdeklődöm hol tartunk most!!

Judit!

Köszi megkaptam a levelet!Nagyon jól megfogalmaztad a véleményed!Nagyon remélem,hogy a tervezet csak tervezet marad!!Ma hallottam a tv-ben,hogy az egyik napilap írása szerint a titkos örökbefogadásnál módosítani akarják a szülőfelügyeleti jogát,megkönnyítve az örökbefogadást!!Szeretnék,hogy a gyerekeknek ne kelljen évekig intézetbe nevelkednie!!Remélem ezt viszont bevezetik majd,mert így számos család bővülhetne várva várt babával,kisgyermekkel,akiket szeretet és odaadó gondoskodás venne körül!!

Puszi mindenkinek!

Kép
dotti

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?